Top 20 kotitekoista kauneutta vinkkejä kaulan Tyylit elämässä

Olemme usein keskittyneet hoitamaan kasvot ja kädet, minkä seurauksena meillä ei yleensä ole keskittymisnäkään kaulaan. Käytämme myös runsaasti rahaa kalliisiin spa-hoitoihin hartioillemme, selälle ja jalkoille ja kaulalle. Mutta unohdamme, että kaula on useimmiten näkyvissä ja voi pilata kasvojemme viehättävyyden, jos sitä ei hoideta kunnolla. Tämän seurauksena voi näkyä myös ihon tai rasvan laskeumaa, kun ne näkyvät myös hienoina viivoina.

Ensisijainen keskittyminen ihmisen ensimmäiseen näkemykseen kohdistuu aina kohti kasvonsa, mutta kun menemme alas, seuraava paras asia kasvoihin on sen alapuolella oleva kaula. kaulasi lisää paljon vetovoimaasi. Ohuen kaulan, sitä nuorempi valitus on. Kuitenkin hoito kasvosi näyttää helppoa, mutta sama valitettavasti ei voida sanoa kaula-osa. Tässä tässä artikkelissa annamme sinulle lyhyen käsityksen siitä, miten hoidat kaulaasi hyvin.

Kotitekoiset kauneusvinkit kaulalle:

Mutta älä huoli; tänään aion keskustella 20 top kotitekoista kauneus vinkkejä kaula, joka voi auttaa sinua kaunistaa kaula-alueella.

kauneus tips for neck

Vihje 1:

Kaula on erittäin herkkä ja ohut. Hieronnan suunta on erittäin tärkeää pitää mielessä, koska väärän liikkeen tai väärän suunnan kaulan alueella voi vahingoittaa ihoa. Oikea suunta on liikuttamalla molemmat kämmenet alhaalta ylempään alueeseen pystysuorissa liikkeissä. Älä koskaan hierota pyöreissä liikkeissä tai ylhäältä alas, se voi johtaa ihon löystymiseen.

Vihje 2:

Öljyt yleensä auttavat nuorentamaan kaulan ihoa. Mutta sinun on oltava varovainen, kun valitset oikean öljyn. Seuraavassa on joitakin öljyjä on hyvä käyttää kaulan hierontaan. Kookospähkinäöljyä voi käyttää hyvin vähän tai voit myös sekoittaa sen kanssa kastetulla vedellä ja hierata sen kanssa. Jopa oliiviöljy, kamomillaöljy, makea manteliöljy, ruusuöljy ja eukalyptusöljy ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja. Se on yksi suosituimmista kauneudenhoitotuotteista kaulassa kotona ilman haittavaikutuksia.

Vihje 3:

Yli hieromalla sinua niska ei ole hyvä. Kaulahieronnan pitäisi olla vain 10-15 minuuttia pitkä ja tauko 1 tai 2 minuutin välillä. Yli hieromalla voi aiheuttaa kaulan ihon vaurioitumisen.

Vihje 4:

Maskit ovat myös hyviä kaulan iholle aivan kasvojen ihon kanssa. Hedelmien naamojen käyttö kaulassa voi tehdä ihmeitä. Hedelmät kuten kypsä banaani, omena, luumut ja avokado ovat todella hyviä kaulan iholle.

Vinkki 5:

Yksi tärkeä asia on muistaa, jos pakettien käyttäminen kaulaan ei koskaan anna minkäänlaista pakkausta kuivua kaulan iholle, lukuun ottamatta kaulan hedelmäpakkauksia. Pakkauksia, jotka eivät ole besan (grammajauhoja), savea, vehnäjauhoja (atta) tai muita mutakupuja, ei saa koskaan kuivua kaulan ihon yli. Poista ne, kun ne ovat vain askel eteenpäin saadaksenne halkeamia.

Vihje 6:

Voit käydä kylpylähoitona, jotta voit päästä eroon kivunlievästä stressista tai voit käyttää mitään tasoituskäsittelyä kaulalle, mutta varmista, että asema hoidon aikana on oikein. Paras sijainti on taipua selässäsi ja hoitaa sitten.

Vihje 7:

Niskan hikoilu on myös erittäin tärkeää. Käytä lieviä exfoliators kaulasi iholla. Käytä vain ylöspäin aivohalvauksia kuorintaan. Vähimmäisen kestoajan pitäisi olla 2 min, kun maksimi on 5 min.

Vihje 8:

Käytä kasvot pesussa, kun huuhtele kaulaasi. Vältä ahtaiden saippuoiden käyttöä kaulan iholle. Suihkugeelejä, joiden pH-arvo on tasapainotettu, voidaan myös käyttää pestäksesi kaulasi pois. Tämä on hyvin yksinkertainen ja hyödyllinen luonnollinen kärki kaulaan.

Vinkki 9:

Kun käytät väriainetta kasvoillasi, varmista, että käytät sitä kaulassa myös puuvillapallolla. Tämä auttaa ylläpitämään ihon terveyttä ja loistaa kaulassa. Levitä sitä tai muuta voidetta samalla tavalla, kun annat kädet ylöspäin kämmenelläsi.

Vinkki 10:

Tärkein asia, jonka pitäisi aina pitää mielessä, on varmistaa, että poistat meikkiä niskaasi irrottaessasi kasvosi. Kaulan iho on melko samanlainen kuin kasvojen iho. Se sisältää myös huokosia. Meikki pyrkii estämään huokoset ja estää ihon hengittämään kunnolla, mikä saa aikaan tylsän ja sagging-ihon. Joten, poista aina meikit myös kaulasta käyttämällä puuvillapalloa ja hyvä meikinpoistaja, jossa annetaan vain ylöspäin aivohalvauksia.

Katso lisää: Summer Beauty Secrets

Vihje 11:

Aurinkosuojatuotteet: Tämä on yksi olennainen kauneusvinkkejä kaulan mustalle. Meillä kaikilla on ollut kohtuuhintainen osuus pehmeistä kasvopaketeista ja korkeista SPF-aurinkovoiteista kasvoille. Kuitenkin kaula on paljon herkempi kuin kasvot saavat enemmän vaikutusta kova auringonvalot, minkä vuoksi joka kerta, kun sovelletaan aurinkosuojaa kasvosi varmista, että teet samoin kaulasi. Voidaan jopa käyttää kevyttä kaulahamea, joka pitää sen parkituksesta.

Vinkki 12:

Säännöllinen kuorinta: Kuorinta on vielä yksi osa kauneudenhoidon järjestelmääsi. Kaula-kauneuden vinkit reilulle ja nuorekkaan näköiselle kaulalle vaatisivat erinomaisen kuorintatyylin vähintään kahdesti viikossa, mieluiten aloittamisen ja lopun. Kuorinta-aineita voi ostaa valmiista kaupallisista huumeiden myymälöistä tai yksinkertaisesti kotona käyttämällä suolaketjuja ja jogurttia tai smetanaa.

Vihje 13:

Kaula Jooga: Jooga on viljelty osana ikivanha viisauden rituaali luultavasti nojannut harjoituksiin, jotka suoritetaan kontrolloidussa ympäristössä kontrolloidulla hengityksellä. Kaula jooga keskittyy vahvistamaan kaulan lihaksia samalla kun se on joustavampi. Kaula joogaa myös vähentää ryppyjä ja rypistyä kaulasi ympärillä, jolloin kaulasi on paljon nuorekkaampi.

Vihje 14:

Muna Valkoinen ja Honey Pack: Kotitekoiset kauneusvinkit kaulalle tekisivät keittiön riehua etsimällä täydellisiä ainesosia keventämään ja kirkastamaan kaulasi. Niskan parkitus voidaan kääntää käyttämällä hunajaa, joka on luonnon parantaja, joka korjaa vaurioituneet ihosolut, kun taas munanvalkuainen on tunnettu ihon kiristämisestä, jos se kiristää niskan ympärillä olevaa aluetta.

Vihje 15:

Wax Your Neck: Paljon kuin käsiisi, jalkojasi ja selkääsi, jopa kaulasi tarvitsee säännöllisiä vahaus rituaaleja. Hiusten poisto on melko yleistä kaunistaa rungon osia ja vaha noin kaulan välein voi pitää kaulan näköinen nuorekas ja kirkkaampi.

Katso lisää: Natural Beauty Vinkkejä huulille

Vihje 16:

Chin harjoitukset: Chin on alue, joka on vierekkäin ja yhdistetty kaulaan. Mahdollisuudet kaksinkertaisen leukauhan esiintymiseen voivat myös vaikuttaa kaulan ulkonäköön, mikä voi itse asiassa syyttää löysää ihoa ja ylimääräistä rasvaa. Chin harjoittaa paljon kuin kaulan harjoitukset ovat helppoja.

Vihje 17:

E-vitamiinihieronta: E-vitamiini on välttämätöntä iholle ja hiuksille, ja täällä me käytämme tätä vitamiinia hyödyttävän virheettömän kaulan valinnan. Kauneusvinkkejä kaulalle olisitte hieronnut kaulaessasi E-vitamiiniöljyä joka ikinen yö ennen nukkumaanmenoa.

Vihje 18:

Gram-jauhokoira ja maito: Tässä on vielä yksi kodin korjaustoimenpide käyttämällä gram-jauhoja tai besan ja voita maitoa tai maitoa. Gram-jauho on erittäin hyödyllinen ihon kiristämiseen ja valkaisuun. Gram-jauhot kuitenkin kuivattavat ihoa, minkä vuoksi voita maitoa voidaan myös keventää ainetta, jotta iho voidaan kosteuttaa.

Vihje 19:

Sleep Care Routine: Rentoudu aina niskasi nukkuessasi, mieluiten käytä vain yhtä tyynyä, joka olisi pehmeä ja pehmeä. Your neck rentoutunut kun nukut näyttävät paljon elävämpää.

Vihje 20:

Takaisin Rub ja hieronta Minttu: Terveellinen selkäreunus ja hieronta piparminttuöljyllä voi todella rentoutua kaulasi ja selän hierontoja. Kun minttu poistaa myrkkyjä järjestelmästäsi, se keventää ja kirkastaa alue kaulassa ja lähellä. useimmat ammattilaiset kertoivat, että se on yksi tehokkaimmista ja luonnollisista kotitekoisista vinkistä kaulaan.

Tässä tässä artikkelissa on lyhyt luettelo kaikista vinkkeista kauniille kaulalle, joka voi auttaa sinua saamaan oikean, nuorekkaan ja pirteän kaulan.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon tylsästä ihosta

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

2 + 3 =