Top 20 Autenttinen Old School Tattoo mallit Tyylit elämässä

Tatuointi oli pysyvä muoto kehon taidetta, jota kerran halveksi ja katseli alas yhteiskunta. Palattuaan niihin aikoihin, huomasi usein, että tietty muotoilutyyppi kuului kuuluisaksi ja tekisi sen kierrokset kaikkialle. Tämä oli ennen innovaatioiden ja luovuuden lapputtamista yhdessä luomaan tatuointidea mistä tahansa esineestä, joka elää tai kuolee. Sitten nämä mallit olivat klassikoita, jotain sellaista, jota voisimme sattumaa biker-bändin riehuneilla käsivarsilla tai Rastafarian urheilullisella ranteella. Ajan myötä perinteiset vanhan koulun tatuointi-ideat joko hukkuvat uusille ideoille tai yksinkertaisesti muokkaavat itseään. Kuitenkin voimme silti nähdä paljon vanhoja sydämiä ja nuoria, jotka omaksuvat nämä tatuoinnit, joilla on täydellinen vuosikerta vetoomus siihen. Seuraavassa luetellaan joitain hyviä vanhan koulun tatuointeja, joiden avulla voit muistuttaa.

Paras vanhan koulun tatuointi mallit ja merkitykset:

Autenttinen kokoelma ainutlaatuisia vanhan koulun tatuoinnit, jotka vievät sinut perinteisten amerikkalaisten merimiesten matkoihin. Seuraavassa luetellaan joitain hyviä vanhan koulun tatuointeja, joiden avulla voit muistuttaa.

1. Sidonta Love In Old School Tattoo:

vanha school tattoo designs

Klassinen tatuointi kuvaa rakkautta ostaa yksittäisen naisen, tatuointi näyttää tytön hänen verenvuotoa punainen sydän kiinni hänen kätensä kuin satiini sashayed nauha sidottu hänet yhteen paikkaan. Surun kyyneleet ja sidotut silmät voivat olla mahdollinen merkki sokeasta rakkaudesta tai petoksesta tai molemmista.

2. Never Ending Love Vanha koulu tatuointi:

Vanha school tattoo 2

Tässä on erilainen käsitys rakastaa, missä elottoman kallo on sisustettu ja suunniteltu kahdella miekka päättyy kumpaakin sivulta. Kallo on koristeltu ruusuilla ja terälehdillä klassisen elämän merkki, sillä tämä tatuointi voisi mahdollisesti kuvata ikuista rakkautta ja uskoa jonkun.

3. Hourglass Beauty Old School Tatuointi:

Vanha school tattoo 3

Tiimalasi on ollut yksi vanhimmista malleista, jotka ovat koskaan selviytyneet ja käyvät läpi nykyaikaisia ​​tulkintoja. Tiimalasi edustaa pääasiassa aikaa, joko lentäen tai yksinkertaisesti yrittäen houkutella ohimenevää aikaa paksunnetun kääntyneen lasin rajoissa. Se on yksi suosituista vanhan koulun tatuointi-mallista naisille.

Lue lisää: Hourglass Tattoo

4. Ankkuri Ahoy Old School Tatuointi:

Vanha school tattoo 4

Se on klassinen vanha ajastin ankkuri, jonka kasvot alas kuvastavat ratkaisua, jossa ankkuri näyttää korvannut kirkkaalla teräksisellä halo takana, mikä antaa luonnottoman puhkeamisen elämän tähän tatuointiin. Kiinteiden värien ja maalausten käyttö ankkurin ohella kuvaa iloisen ratkaisun sijaan morosea.

5. Eloquent Eagle vanha koulu tatuointi:

Vanha school tattoo 5

Kotkaa on aina pidetty Yhdysvaltojen ylpeänä petoisena, ja yksi näistä vanhojen klassisten tatuoiden on tarkoitus kuvata kohoava kotka, mikä ei vastaa mahtavan ja voimakkaan olentoa. Patriotismi kohti valtioita on ilmeinen valssatussa lipussa alla odottamassa vapauttamista.

Katso lisää: Infinity Tattoo merkitys

6. Haisutettu sydän Old School Tattoo:

Vanha school tattoo 6

Punainen röyhkeä lyönti sydän puukotti ja pilkottu keskeltä on vanha koulu tatuointi klassikko. Yleensä näillä puukotetuilla sydämen tatuoinnilla on nuoli tai tikari, joka kulkee läpi ja läpi ja ympäröivä tatuointitaidetta hahmottaa dramaattisia taideteoksia lisäämällä tuntumaa ulkoasuun.

7. Preppy tatuointi taidetta vanhan koulun tatuoinnit:

Vanha school tattoo 7

Suuri osuma merimiesten tai moottoripyöräilijöiden välillä, yksi vanhimmista koulu tatuoinnit ovat naisten tuskin pukeutunut aiheuttaen provokatiivisesti tatuointi. Tätä käytettiin tavallisesti tuoda esiin henkilön haukkumainen puoli tai yksinkertainen merkiksi hauskanpidosta, pelkkä naisen.

Katso lisää: Harley Davidson Tattoo mallit

8. Pelin muuttaminen kortit Old School Tatuoinnit:

Vanha school tattoo 8

Kortit olivat tatuointipelin shiz ja aivan rehellisesti se on edelleen. Paljon kuin ennalta arvaamaton peli itse, kortit tatuoidaan kuvastamaan tunne kyvystä ratkaista ennalta arvaamatonta tai epäilyttävää elämäntapaa kuvaamalla itsensä pelin vaihtajana.

9. Gypsy Skull Old School Tatuoinnit:

Vanha school tattoo 9

Tyypillinen tatuointi tunnetaan vanhana taideteoksena, jossa tatuoinnit tavallisesti herättävät paljon abstrakteja ideoita, jotka joko olisivat laajasti suunniteltuja tai värikkäitä värisävyjä teeman mukaan. Täällä näemme päähenkilön pääkallon, ja usein on monia, jotka kuvaavat naista, lintua ja sellaista.

10. Compass Tattoo mallit:

top-9-old-school-tatuointi-designs10

Nykyään kompassin tatuoinnin esiintyvyys ei ole enää sidottu sotureihin, merimiehiin ja lentäjiin, mutta on kuitenkin löytänyt sen lähestymistavan voittaakseen nuorten sydämet, jotka ihailevat tätä tatuointipiiriä, koska se näyttää hyvältä ja tyylikkäiseltä sekä sillä perusteella, että on syvällisempi tyypillinen aikomus peilata heidän mielentilaa. Tatuointi on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka tuntea olonsa kadotuksi elämässä ja etsivät oikeaa kurssia, jota kompassi tatuointi voi palvella motivaation kohteena. Se on yksi suosituimmista vanhojen koulu tatuointi mallit, jotka ovat vahvistaneet monet julkkikset, kuten sydämen hehku nuoriso - Justin bieber. Se on yksi suosituimmista vanhan koulun tatuoinnit tytöille.

11. Salaperäinen merenneito Old School Tattoo:

top-9-old-school-tatuointi-designs11

Yksi mielenkiintoisimmista ja hienoimmista vanhan koulun tatuointi-taidosta on upea merenneito, joka sisältää tämän legendaarisen eläimen kauneuden ja houkuttelevuuden. Alunperin rakastetuimmista merenkulkijoista, jotka viettävät elämäänsä meressä, nämä tatuoinnit ovat nykyään yhtä yleisiä naisten keskuudessa kuin ne näyttävät naisilta ja mystisiltä. Kokoonpano pysyy samana vapauden ja hauskan rakastavan luonteen suhteen.

12. Upea Pinned Up Design:

top-9-old-school-tatuointi-designs12

Tämä klassinen vanhan koulun tatuointirakenteet lujittivat sotilaallista aihetta, sillä nämä tatuoinnit kulkivat virkamiehet ja merenkulkijat kaukana kotoa. Heidän tarvitsee olla kaunis nainen mennä heidän kanssaan, joten he juoksivat kauneimman naisen kanssa, jonka he voisivat löytää. Tämä upeus ilmestyi suuressa asennossa, käsissä pään takana, keskiosassa. Hänellä on yllään merenkulun korkki ja meri-teemainen runko. Tämä on virheetön tapa esimerkillisen pin up nuoren naisen tatuointi.

13. Kiiltävä punainen vanha koulu tatuoinnit: 

top-9-old-school-tatuointi-designs13

Pin up nuoret naiset tulevat kaikissa muodoissa ja kooissa kuin aitoja naisia. Ehkä kaikkein selvimpiä kaikista Betty Pagein nuorista naisista. Hän otti työnsä kokonaan toiselle tasolle ja oli hämmästyttävän halpa aikaa. Olen varma, että hän oli juuttunut lukuisiin nuoriin ihmisiin. Tässä ominaisuudessa hän on ihanteellinen aihe pin up nuoren naisen tatuointi, kuvattu täällä tässä punaisen patentin lehmännauhan nousta ylös.

14. Etninen amerikkalainen kotka:

top-9-old-school-tatuointi-designs14

Todennäköisesti mikään muu olento, joka on yhtä tärkeä kuin amerikkalaisen perinnöllisen haukka, on siksi erinomainen esimerkki vanhojen koulujen taideteoksista. Falcon löytyy lukuisista kansallisista kuvista ja symboleista, ja se puhuu muutamia asioita. Koska amerikkalaisessa kulttuurissa oleva merkittävä olento, jota ihmiset pitävät yllä, se on jatkuvasti kunnioittanut sitä, kun se on kirjoittanut niihin. Tavallinen amerikkalainen haukka tatuointi on peruskuva, ja se yleensä piirretään toisen tatuoinnin ominaisuutena tai liitettynä erilaisiin kuviin, kuten amerikkalaiseen banneriin. Tämä on yksi parhaista vanhojen koulujen tatuoinnit miehistä.

15. Fearsome Dagger Tattoo:

top-9-old-school-tatuointi-designs15

Perinteinen tikari voi olla symbolinen esitys erilaisista tunteista, ja se liittyy vaaraan, kuolemaan ja kauhukseen. Kuitenkin, kun piirretty hyvin, perinteinen tikari tatuointi tekee mielessä tylsää tatuointi suunnitelma. Tällä tatuoinnilla on myös lukuisia lajikkeita ääriviivoihin, ja se yhdistetään eri osien, kuten kallojen ja sydämen.

16. Sailors Hallmark -Traditional Ship Design:

top-9-old-school-tatuointi-designs16

Muuten kuin ihastuttavista suunnitelmista, että tällainen tatuointi tulee siihen, on myös muutamia vaikutuksia. Muutamille ihmisille vene puhuu käyttäjälle, joten veneen ääriviivat tatuoinnissa valaisevat sinua paljon niistä. Vesi, jossa vene risteilee, puhuu enimmäkseen elämästä. Riippuen viestin suunnitelluista vesi tatuoinnissa voi olla myrskyinen tai sileä, koska jokainen voidaan selittää kertomaan vaihtoehtoinen tarina käyttäjän ikä. Tyypillisen merkityksen vieressä nämä amerikkalaiset vanhan koulun tatuoinnit ovat fantastisia, joten muutamat ihmiset saavat heidät painamaan heitä suurenmoisuutensa vuoksi tai osoittamaan heidän ihailua veneiden ...

17. Rauhanviejät Old School Tatuoinnit:

top-9-old-school-tatuointi-designs17

Huolimatta siitä, että sitä pidetään tavanomaisena amerikkalaisena tatuoinnina, tämä tatuointi herättää motivaatiota Ison-Britanniasta. Alkuvuosina swallow käytettiin puhumaan brittiläisten merenkulkijoiden kokemuksesta, ja kunkin oli tarkoitus puhua 5 000 merimailia. Tätä tapaa saivat vähitellen amerikkalaiset merenkulkijat, jotka lisäksi alkoivat ottaa heidät painottamaan heitä osoittamaan heidän risteily saavuttamaansa.

18. Native American Old School Art:

top-9-old-school-tatuointi-designs18

Paikalliset amerikkalaiset ovat muutamia Pohjois-Amerikan yksilöitä, jotka ovat kuvittaneet, kuinka pitää sopimukset ja yhteiskunta kunnossa huolimatta kaikista ulkoisista vaikutuksista. Tämä heidän elämäntapojensa turvaaminen on asia, joka on jatkuvasti tuonut lukuisia yksilöitä kunnioittamaan heitä ja osoittamaan, että heillä on moninaisia ​​asioita, jotka liittyvät heidän elämäntavoihinsa. Dream catcher on tunnetuin alkuperäiskansalainen kuva, jota on käytetty osana tatuointeja. Siitä huolimatta se ei ole missään nimessä ainoa alkuperäiskansojen tatuointi, kuten muutamia muita.

19. Authentic Roses Old School Tatuoinnit:

top-9-old-school-tatuointi-designs19

Ruusut tarkoittavat ehdottomasta ihastuksesta, joten niitä on käytetty tatuointikuvina osoittaakseen tätä kauan. Huolimatta siitä, että tavanomaiset amerikkalaiset ruusut ovat erittäin suoraviivaisia ​​eivätkä ole yhtä loistavia kuin uudet kouluissakin, vaikka he selvittävätkin, miten tämä viesti selkeästi ilmentää. Huolimatta siitä, että ei ole lukuisia sävyjä liittyy huippuluokan kukinta tatuoinnit, on varma yksi sellainen ilme, että yksinoikeus perinteiset ruusut voivat antaa tatuointi käyttäjän.

20. Nautical Star Old School Tatuoinnit:

top-9-old-school-tatuointi-designs20

Tämä viisikuvioinen ja kaksitasoinen tähti on osoittautunut tyylikkääksi vuosien varrella, mutta yleensä se oli meri-kuva, joka liittyi reittiin. Merimiehet käyttivät merenkulun tähtiä ilmaisemaan kaipaansa palata kotiin turvallisesti matkoilta, jotka poistivat heidät melkoisen pitkän kilometrin päähän kotoa. He voisivat myös hyödyntää tatuointia ilmaisemaan halunsa kokea elämää turvallisesti huolimatta kaikista niistä vaikeuksista, joita he voivat ajaa elämän matkan aikana.

Ottaessasi ganderin osa edellä olevista seurauksista, voit hypätä mahdollisuutesi valita, mikä vastaa paremmin sinua ja mitä yrität siirtää teidän tatuoinnillasi. Sitten voit kertoa käsityöläisellesi symboleista, joita haluatte sinun yleisessä kappaleessa ja anna hänen järjestää "stream" tai kuvan luomisen sinulle.

Katso lisää: Money Tattoo mallit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

54 − = 49