Top 18 Benefits of Aloe Vera -geeli kasvolle Tyylit elämässä

Oletko koskaan käyttänyt aloe Vera geeliä kasvot? Nykyään aloe Vera on yksi tärkeimmistä ravintoaineiden ja kosmetiikan valikoimista. Tätä aromaattista kasveja käytetään eri muodoissa, kuten geeli, lisäravinteet ja mehu. Kauneudenhoito ja ihonhoito-ohjelma on yhdistetty naisiin jo vuodesta. Ainoa sellainen ainesosa, joka on yleinen, mutta yliluonnollinen terveelle ja hehkuvalle iholle, on Aloe Vera.

aaloe vera gel for face

Aloe Vera -geeli kasvolle:

1. Rasvainen kasvot:

öljyinen face girl

Aloe Vera -geeli on erinomainen öljyinen rejuvenator ja rasvainen iho. Kiehauta aloe Vera lähtee veteen ja sekoita se sitten tahnaan. Toisaalta, osoittakaa, että poistat orjan kuin lehdet aiemmin kuin sinä kupla niitä. Sekoita hunajaa siinä. Levitä tahna 20 minuuttia aikaisemmin kuin huuhtele se. Se voi ihastella rasvaiselle iholle, jos se käy joka viikko.

2. Tan Removal:

rusketus removal

Parkitus tuhoaa luonnon kauneutta ja ei ole ihana näky. Sekoita muutama tippa sitruunamehua aloe Vera -geelissä. Hiero se kevyesti kasvoillesi kaulalla. Salli sen 15 minuuttia. Pese se pois haaleasta vedestä, jotta voit tarkkailla ihosi läpäisevää säteilyä.

3. Kuolleen ihon poistaminen:

aaloe vera gel juice

Aloe Vera -geeli auttaa kirkastamaan ja piristämään ihoa. Yhdistä aloe Vera -geeli ja kurkku-nopat kiinteään tahnaan. Laita kaurapuuro tähän. Pyyhi tämä kasvoillesi, pistä se pallomaisilla liikkeillä 5 minuuttia. Jälkeenpäin paketti asetetaan 10 minuuttia. Puhdista se heittääkseni pois haitalliset kuolleet solut kasvoistasi.

Katso lisää:  Kuinka tehdä kaunis kasvot

4. Käsittele akne:

finni treat

Aloe Veran anti-inflammatorinen aine auttaa vähentämään aknea syvällä. Se ei täysin kohdella aknea; Toisaalta se vähentää tulehdusta sekä ihon punoitusta suurelle tasolle. näppylöitä. Mehu muuten geeli voidaan tahrata suoraan iholle parantamaan akne. Myös kasvopaketti, keitä aloe Vera lähtee veteen. Lisäämällä muutama pisara hunajaa tee tahna. Laita se kasvot. Salli se 15 minuutin ajan ja pese se sitten vesijohtovedellä.

5. Pigmentaatio:

JM aloevera gels

Pigmentaatioiden ja frecklesien kanssa irtoavat tasa-arvoasi. Saadaksesi takaisin puhtaalle iholle, luo aloe vera -geelin ja ruusuveden yhdistelmä. Laita se kasvosi päälle ja pidä se 15-20 minuuttia. Aikaisemmin kuin huuhtele pakkaus, hankaa hiljaa muutama minuutti. Tämän pakkauksen avulla voit tarkkailla pigmentaatiota, pimpsipisteitä ja ikäpisteitä häipymällä.

6. Sytytysneste:

Pehmeä ja hehkuva iho voidaan saavuttaa yksinkertaisesti hankaamalla aloe Vera -geeliä kasvoihin. Aloe Vera keventää ihoa ja auttaa helpottamaan aurinkoa ja hyper pigmentaatiota.

Katso lisää:  Edut Olive Oil For Face

7. Kuiva pinta:

Kuiva face

Aseta aloe vera -geeli, päivämäärät, kurkku ja raejuusto. Laita pieni sitruunamehu siihen. Tämä on iso kotilääke kuivalle ja tylsälle iholle. Pasta tahna kasvoihin ja kaula; sulje se noin 30 minuuttia. Pese se pois katsomaan kauniimpaa sinua.

8. Detoksifikaatio:

Huuhtele välittömästi aloe Vera -geeli mango-sellun ja limetin mehun kanssa. Aseta se kasvoille 20 minuuttia. Pese se pois kylmällä vedellä. Tämä palauttaa ihon ja luo sen hehku.

9. Herkkä iho:

herkkä Skin

Kun sinulla on herkkä iho; sekoita muutamia aloe Vera -geelejä kurkumehua, ruusuöljyä ja jogurttia käyttäen. Pistä tämä tahna kasvosi päälle ja kaula. Säilytä se 15 minuuttia. Pese pakkaus kylmällä vedellä. Tämä on hyödyllinen pakkaus heittää ihon ihottumaa, likaa ja savea.

Katso lisää: Granaattiomenetelmä kasvonaamio

10. Aloe Vera Kosteuttava:

Aloe Veralla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia iholle. Nykyään sitä käytetään laajasti kauneudenhoitotuotteissa. Tuote sisältää iholle tarpeellista kosteutta. Se on luonnollinen ihonpoisto. Voit antaa happea iholle käyttämällä aloe veraa. Lisäksi se on erittäin hyvä niille, jotka kärsivät liiallisesta kuivumisesta. Käytä aloe veraa kudosten vahvistamiseen ja terveellisen ihon säilyttämiseen.

11. Aloe Vera Ihon ehkäisyyn Ihon infektio:

Ihon infektio on hyvin yleinen ongelma, johon kärsit. Tämä yleinen tapahtuu syttymisen ja lian ulkopuolella. Infektio kasvoilla on todella ärsyttävää. Näin ehkäisyyn voit käyttää aloe vera geeliä kasvoilla säännöllisesti. Se soveltuu kaikentyyppisille nahoille. Aloe vera -naamari vähentää haurastuneen alueen kutinaa ja punoitusta.

12. Estää ihon ikä:

Rypyt ovat varsin ilmeisiä, kun vanhenet. Piilota viivat kasvot, aloe vera on hyvä varten. Geeli tarjoaa antioksidanttisia elementtejä C-vitamiinilla, joka tarvitsee ryppyjen poistamista. Antaa iholle hehkuttavia elementtejä ja lisää ihosi elastisuutta. Käytä tuotetta sileän ihon saamiseksi.

13. Lisää hehku kasvoillesi:

Kaikki rakastavat hohdokas ihon. Puutteesta johtuen liiallinen pilaantuminen on vaikeaa säilyttää. Sinun pitäisi vain tietää, miten käyttää aloe vera geeliä kasvot ja milloin käyttää. Aina kun saat vapaa-ajan, tee sen pakkaus ja levitä varovasti kasvoillesi. Pidä se muutaman minuutin ajan ja pese vedellä. Voit lisätä maitoa ja hunajaa luonnolliseen oikeudenmukaisuuteen.

14. Aloe Veran hyödyt Sun-pisteille:

Toimistotyöntekijöille tuote on erittäin hyödyllinen. Ultraviolettisäteet vaikuttavat ihoon erittäin huonosti. Siksi suojaa käyttää tuotetta kerran päivässä. Geeli antaa sinulle helpotuksen paranemisesta. Luomalla epiteelin taso se peittää ihon polttamasta. Koko päivän voi olla uusi ilme.

15. Poistaa Stretch Mar:

Oletko kärsinyt venytysmerkistä? Jos se on todella päivittäinen kysymys, käytä aloe vera -geeliä. Saatat ajatella käyttää kalliita kauneudenhoitotuotteita tähän tarkoitukseen. Mutta onko mitään takeita siitä, että saat hyvän tuloksen. Käytä aina kasviperäistä tuotetta, koska kemikaalia ei ole. Jos osaat käyttää aloe vera -geeliä kasvoihin, siirry sitten. Muutamassa päivässä se poistaa arvet. Lisäksi ihosi hehkuu kuin ennen

16. Terve ihon säilyttäminen:

Aloe vera on runsaasti iholle tarvittavia vitamiineja. Sen lisäksi geeli kuljettaa myös välttämättömiä mineraaleja riittävän ravinnon tarjoamiseksi. Niinpä kun elät ilman epäröintiä, voit käyttää geeliä. Kosmetiikan lisäksi on paljon parempi terveydellesi. Koska kyseessä on kasviperäinen tuote, ei ole lainkaan ihottumaa.

17. Käytä sitä värisävyyn:

Toivottavasti tunnet paljon markkinoilla saatavilla olevista väriaineista. Kun olet menossa läpi hektisen aikataulun, väriaine on todella tarpeellinen. Se on tapa hoitaa ihoa. Värjäys aloe vera -geelillä poistaa lian ja tekee ihosta tuoreen. Voit käyttää aloe vera -geeliä kasvojen eduksi koko elämäsi ajan. Vertaa merkkituotteisiin se on iso myynti. Ihmiset ovat tyytyväisiä sen käytön jälkeen.

18. Kasvohierontaan:

Hieronta on erittäin tärkeää ainakin kerran päivässä. Erityisesti naiset haluavat kauneudenhoitotuotteiden hierontaa oikeudenmukaisemmaksi. Voit kokeilla kerran aloe vera -geeliä kasvohieronnalle kuin kyseiset kemialliset tuotteet. Tehokkaiden elementtien kuljettaminen tekee ihon terveydentilasta ohimenevän ajan.

Aloe vera -geelillä on paljon hyötyä koko keholle. Mutta kasvot, se on hämmästyttävän hyviä erityisiä etuja. Yritä käyttää aloe vera -geeliä kasvoille ja iloita sen hyvinvoinnista.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

80 − 76 =