Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Meihin liittyy ne päivät, jotka todella hankalat ajattelevat, mitä hairstyle yrittää. Sillä, sallikaa se, sama hairstyle jokapäiväistä on tylsää! Mitä muuta voit valita muuta kuin ponihäntä ja korkea pulla? Koska se on ajatus? Joten päätimme antaa sinulle parhaita ideoita kokeilla joka päivä, joka on helppo tehdä ja näyttää tyylikkäältä, askel eteenpäin joka päivä rento näyttää. Olitpa keskipitkä, pitkät hiukset tai lyhyet hiukset, nämä kampaukset takaavat, että saat parhaan niistä. Mutta lopullinen ilme on saavutettu vain sen kuljettamisessa oikein. Kävele luottavaisesti ja näe, miten se tekee.

Kauniit päiväretket ovat yksinkertaisia ​​meille. Ota yksi hyvä tarkastelu siitä, miten se tehdään. Ja katso! Sinä olet valmis päiväksi.

Tässä on yksinkertaisia ​​kampauksia joka päivä joka innostaa sinua.

Lyhyt kasvo:

helppo everyday hairstyles 1

Tämä on täydellinen kampaaminen tytölle vieressä. Se on kaunis, tyylikäs ja helppo kuljettaa ympäri vuorokauden. Tämä on kampaus, joka sopii paremmin päivän ilmeeseen.

Yksi ei välttämättä tarvitse olla bangs tämän ilmeen saavuttamiseksi. Tätä ulkoasua voidaan hallita otsapäillä tai jopa pitkillä hiuksilla.

Tämän kampauksen yksi piste on se, että se auttaa sinua pitämään silmiesi ja hiustenne irti kasvoistasi, jos etsit jotain. Kokeile tätä arkipäivää lyhyille hiuksille.

Urheilullinen Ponytail:

helppo everyday hairstyles 2

Tämä on erittäin hauska ja rento tapa urheilla ponihäntä. Tämä on hyvä näköala, jos aiot vaivattomasti ja huolettomasti näyttää. Ponihilvet ovat paras valinta pitkille hiuksille ja tämä helppohoitoinen päivittäinen hairstyle pitkiä hiuksia varten varmistaa, että sinulla on siistetyt hiukset, eikä mitään otsassa ole, ellet valitse.

Tämän ilmeen saavuttamiseksi hiero hiuksiasi kruunun päälle ja kiinnitä hiukset epäsiistiin. Et voi saada tätä ilman hieroa hiuksia.

Bun Fashion:

helppo everyday hairstyles 3

Tämä on todella hyvä kampaus, joka kuluu päivän aikana tai jopa työtä varten. Kiinnitä hiukset pylvääseen suoraan pään keskellä ja sitota se puhtaaksi pullaksi. Kiinnitä pulla ja karkeat bobby-nastat. Käytä tyylikäs hiusnauha lisätäksesi sen viehätyksen tavalliseen pullaan.

Nosta hiuksiasi hieman näyttämään tilavuus molemmin puolin hiusnauhan. Pullat eivät koskaan mene muotiin!

Karvahattu:

helppo everyday hairstyles 4

Tämä on toinen kampaus, joka sopii joka päivä hiukset lyhyille hiuksille, joka sopii syy-aikaan työhön.

Luo keskimmäinen sivuseinä, joka sopii makusi mukaan, ja punos hius leikkaus toisella puolella. Ota punos pään taakse ja kiinnitä se ylös. Jätä hiukset hiusten alle.

Pony Messy Hairlook:

helppo everyday hairstyles 5

Häpeän ponnahduslautan jälkeen meillä on myös klassinen ponnahdusliina, joka sopii käytettäväksi työssä. Tämä on erittäin hyvä sijoitus ja onnistunut kampaus. Tämän ilmeen saavuttamiseksi puhaltaa hiukset. Kiinnitä karvat lonkeroihin ja tee sivuosio, joka vie jalkojasi yhdeltä puolelta. Päätä se hiuslakalla pitäen hiukset paikallaan koko päivän.

Katso lisää:  Tyypit Mohawk Kampaukset

Kaksi Ponytail Look:

helppo everyday hairstyles 6

Tämä on haaste, joka sopii hyvin työpaikoille.

Tee ensin korkea puoli-ponnahdusnauha, joka ottaa hiuksesi pääosan. Ota loput hiuksistasi ja laita toinen hevosenkenkä käyttämällä niitä hiuksia, piilottamalla se ensimmäisen ponnahduslipun taakse.

Tämä kampaus antaa kauniin ja suuremman haavan illuusion.

Elegantti look:

helppo everyday hairstyles 7

Tämä on yksi yksinkertaisimmista, nopeista ja tyylikkäistä kampauksista. Se on myös ihanteellinen yksinkertainen hiustyyli keskikokoisille hiuksille.

Ota hiustesi yläosassa oleva osa ja kiusaa sitä luomaan äänenvoimakkuutta pääsi päällä. Vedä osa takaisin paikalleen ja kiinnitä ne mukavasti yläosaan Bobby-nastoilla.

Juuri tämä, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä. Tämä on ulkoasua, joka toimii hyvin kaikissa tilanteissa ja kaikenlaisissa hiuksissa.

Katso lisää:  Helppo häät kampaukset ohut hiukset

Vesiputous Katso:

helppo everyday hairstyles 8

Vesiputouspunos on kaunis kampa naisille, joilla on keskipitkä pitkät hiukset. Olipa hiukset suorat, aaltoilevat tai kiharat, tämä kampaus toimii hyvin kaikenlaisten hiusten kanssa.

Tämän ulkoasun luominen on vähän hankala alussa, joten on tarpeen harjoitella tätä punos. Kun saat sen roikkua, tämä voi olla melko helppo tehdä ja on pakko kääntää päätä.

Side Parted Look:

helppo everyday hairstyles 9

Tämä on toinen nopea ja helppo kampauksen tekeminen. Voit käyttää tällaisia ​​hiuksia kuten päivän aikana tai jopa illalla.

Luo sivuseinä ja siirrä pieniä osia hiustesi toiselta puolelta ja vedä osat takaisin yksi kerrallaan. Suojaa nämä osat, pitäen ne vähän löysästi, jotta heiluttaisit hieman käyrää. Ota muutamia tämänkaltaisia ​​osia ja kiinnitä ne toinen vierekkäin.

Katso lisää: Hairstyles Aasian tytöille

Punottu pulla:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Kudottu pulla on mukavin käyttää. Erityisesti kesällä, kun kiinnität hiukset fancy-pullaksi, hikoilet vähemmän ja on siis hyvä kesähaalari.

Ensinnäkin, kiinnitä hiukset ponipeittoon ja joustavan nauhan avulla.

Seuraavaksi aloittakaa hiljalleen ponnahduslenkit normaaliin kolmikerroksiseen punokseen ja käytä joustavaa sitoa pään langat tiiviiksi.

Ota nyt punos kääriytää ponnahdusliinan pohjaan ja varmista, että se muodostaa pulla. Käytä bobby-nastoja, pistä pulla.

Yksinkertainen Messy Bun:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Tässä on tyylikäs ja yksinkertainen hairstyle hauska hiukset kokeilla missä tahansa päivästä.

Harjaa hiukset hyvin ja kuivaa, jos märkä.

Hairstyle on sotkuinen, joten sinun ei tarvitse varmistaa pehmeyttä harjaamalla. Nyt, tee pieni pulla niskan niskassa jättäen hiukset sivulle.

Käytä bobby-tappeja, varmista pulla tiukka. Sivele hiukset sivuilla ja anna sen irti.

Side Braid Updo:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Kaksipuolinen punottu updo on yksinkertainen kampaus joka päivä intialaisille hiuksille. Se myös pitää hiukset paikoillaan ja ei tule sotkuiseksi.

Käyttämällä kampaa jakaa hiukset keskelle, jotta osio jakaa hiukset tasaisesti kahteen puoleen.

Kiinnitä korkea hiukset kummallakin puolella hiuksia. Jaa tämä punos kahteen osaan, aivan kuten köysipunos. Käytä joustavaa sidontaa pään päät.

Aseta punos keskenään niin, että se kelpaa. Käytä U-nastoja korvien päiden kiinnittämiseen.
Käytä hiuslakkaa pitämään hiukset paikoilleen. Ja se on tehty!

Suora Ponytail:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Tyylikäs ponnahdusliina on nykyään korkealla muotia. Sileä rakenne korostaa kampauksen yleistä ulkoasua ja antaa tyylikkään ilmeen.

Hieroa hiukset hyvin ja käytä hiuslakkaa pitämään se paikallaan. Lisäksi käytä suoristinta sen varmistamiseksi, että hiukset ovat hienosti suorat.

Käyttämällä joustavaa solmua alhaisen ratsastuksen tai jopa korkean, aivan kuten pidät. Harjaa lonkkalevyn sitomisen jälkeen. Varmista, että hiukset ovat täysin suorat.

Loose layers näyttävät:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Aika ajoin kampauksen ajaksi? Tämä yksinkertainen kampaus on sotkuinen ja näyttää ajan tasalla muotia.

Jos sinulla on kerrostetut hiukset, kampa se hyvin ja ota hiuslasi keskelle. Anna kerrosten peittää leukasi ääriviivat. Se on melko paljon!

Low Bun:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Tämä on matala puoli, joka sopii kiharat hiukset hyvin. Tässä on, miten tämä yksinkertainen kampaus päivittäin askel askeleelta.

Ompele hiuksesi toiselle puolelle ja jätä hiukset etupuolelle pudota otsaan. Kiinnitä irti palmikko kaulan reunasta ja kiinnitä se Bobby-nastoilla. Anna hiusten edessä kaatua kauniisti otsaasi ja varmista, että se on hyvin harjattu.

Classy Ponytail:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Eikö me kaikki rakastamme ratsastusta? Tämä on trendikäs ja helppo tehdä.

Harjaa hiukset hyvin ja varmista, ettei se ole märkä. Kun olet tehnyt, tee puff keskellä päätäsi tai käytä puff apulainen saada se oikein.

Seuraavaksi, varmista puhallus nastat tai jätä se niin, jos se on tiukasti kiinni. Kiinnitä jäljelle jääneet hiukset selkänojalle korkealle lonkkalevylle. Kiinnitä se joustavalla, tiukalla.

Korkea Pony Bang Look:

Top 17 Casual Kampaukset Everyday. Tyylit elämässä

Tässä on toinen, jolla on hump. Niille, joilla on otsatukka, tässä on jotain, jonka ehdottomasti kannattaa yrittää.

Jättäkää otsat etupuolelta tekemällä väliseinä keskeltä. Pään etuosasta vedä hiustesi taaksepäin ja käytä kumipäätä.

Kiinnitä jäljelle jääneet hiukset korkealle ponnahduslaudalle ja kiinnitä se joustavalla ja varmista, että se on tiukka.
Harjaa otsat ja jako ne keskelle. Siinä kaikki!

Arjen yksinkertaiset kampaukset ovat onnellisuutta! He säästävät päiväsi huolestuttavalta mitä hairstyle yrittää. Korvatut kampaukset takaavat, että säästät aikaa tekemästä monimutkaisia ​​askeleita kampauksille. Aloita kokeilla tänään. Mutta paras tapa näyttää hyvältä on käydä itsevarmasti ja käyttää hymyilemään!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

Leave A Comment

2 + 7 =