Top 15 Rajasthanin matkailukohteita Tyylit elämässä

Rajasthan ei ole vain Intian suurin valtio, mutta luultavasti yksi historiallisimmista ja kulttuurisesti merkittävimmistä. Täällä sinulla on kultainen mahdollisuus nähdä joitain upeimmista palatseista, monumentteista, rakennuksista ja temppeleistä. Se on herättänyt matkailijoita kaikkialta maailmasta ja on edelleen yksi Intian suosituimmista kohteista kaiken aikaa. Jos suunnittelet lomaa pian, kannattaa ehdottomasti harkita Rajasthania. Tämä kaunis maa rikas perintö, kulttuuri, valot ja festivaalit todella tekevät matkasi ikimuistoisen ja kauniin.

Kaunis ja kuuluisa Rajasthanin matkailupaikat, joissa on kuvia:

1. Jaipur:

rajasthan tourist places

Jaipur, joka tunnetaan myös nimellä Pink City, on Rajasthanin pääkaupunki ja sitä on usein kutsuttu Intian Pariisiksi. Tämä on valtion tärkeä matkakohde ja täynnä kansainvälisiä vierailijoita ympäri vuoden. Se on paljon nähtävyyksiä ja matkailukohteita voit käydä, alkaen Jantar Mahal, Jal Mahal, Amber Fort, Hawa Mahal ja Albert Hall museo jne. Jaipur on kuuluisa tunnettu festivaaleja kuten kirjallisuus Festival ja Kite Festival. Todellakin tämä paikka on ihme ja sinun on ehdottomasti tullut tänne hetkeen, kun kirjoitat Rajasthania.

2. Udaipur:

udaipur_rajasthan-turisti-paikkoja

Rajasthanin Udaipur on erittäin romanttinen ja hienostunut kaupunki, lähinnä sen puistojen, puutarhojen ja palatsien vuoksi. Siellä on paljon paikkoja vierailla ja ruoka täällä on orgaanista, maukasta ja edullista. Jos haluat tutustua Rajasthanin historiaan, sinun on tultava Udaipuriin. Sen upeat piirteet hämmentävät sinua. Kauniit järvet ja kuninkaalliset palatsi varmasti juhlivat silmiäsi. Joitakin paikkoja, joista suosittelemme sinua vierailemaan, ovat Saheliyon-Ki-Bari, kaupunginpalatsi, Bagore Ki Haweli, Pichola-järvi ja Ambrai Ghat.

3. Jaisalmer:

Top 15 Rajasthanin matkailukohteita Tyylit elämässä

Jos aiot mennä romanttiseen lomailuun tänä vuonna, ehdottomasti ehdotamme, että matkustat ja tutustut Jaisalmerin kauneuteen. Tämä paikka on niin romanttinen ja upea. Se on hyvä paikka käydä talvikuukausien aikana, sillä sää on melko makeaa ja miellyttävää tämän vuoden aikana. Temppelit, monumentit, autiomaat ja kamelin safarit herättävät suurta romantiikkaa teidän välillä ja tekevät matkanne aivan kuin satu. Totisesti, jos et ole nähnyt Jaisalmeria, olet unohtanut jotain kaunista ja erikoista.

4. Mount Abu:

mount-abu_rajasthan-turisti-paikkoja

Rajasthan ei ole vain täynnä Royal Rajas-järviä ja palatseja, mutta myös useita kauniita kukkulointiasemia ja joista meidän on puhuttava Mount Abu. Tämä on suosittu mäkiasema, joka sijaitsee Aravallin vuoristossa. Se tarjoaa panoraamanäkymät ja luonnonkauniit paikat, joissa voit todella nauttia perheen ja ystävien kanssa. Ne, jotka etsivät jotain rauhaa ja yksinäisyyttä, tulee ehdottomasti tulla kauniiseen Mount Abuun. Ei vain sinua rento, mutta myös mahdollisuus tutustua arvostettuihin kohteisiin, kuten Achalgarh Fort ja Guru Shikar Peak.

5. Ranthambore National Park:

Ranthambore-kansallinen-park_rajasthan-turisti-paikkoja

Rajasthanin luontoon tutustumiseen tulevat Ranthambornen kansallispuistoon. Tämä paikka on aivan upea. Tämä maa on tigers, hyenaeja, leopardeja, viidakko kissoja, karhuja, hanuman languors jne. Tämä puisto on ollut historiallisesti merkittävää 10-luvulta lähtien ja edustaa Rajasthanin kulttuuria, rikkautta ja villieläimiä. Kaikista kansallispuistoista ja varauksista tämä on merkittävin. Joten kun tulet tänne, varmista, että vierailet Ranthambore National Parkissa kerran.

Katso lisää:  Gujaratin matkailupaikat

6. Jodhpur:

jodhpur_rajasthan-turisti-paikkoja

Jodhpur on toiseksi suurin kaupunki koko Rajasthanissa. Tämä on ihana paikka vierailla, koska se antaa sinulle mahdollisuuden tutustua todella kauniisiin kohteisiin ja palatseihin. Kaikista paikoista suosittelemme sinua käymään Umaid Bhawanin palatsissa, Balsamandjärvellä ja Mandore-puutarhassa. Kaupunki on usein kuvattu Siniseksi kaupungiksi ja paikat ovat todella viehättävä ja houkutteleva. Kun tulet Rajasthaniin, merkitse tämä paikka ja varmista, että pysyt siellä pari päivää. Matkanne on sen arvoinen.

7. Bikaner:

bikaner_rajasthan-turisti-paikkoja

Bikaner tunnetaan myös nimellä Camel City ja sijaitsee Rajasthanin kuuluisan Thar Desertin laidalla. Tämä kaupunki on kaunis ja sillä on satoja kansainvälisiä turisteja vuosittain. Täältä löydät laajan valikoiman palatseja ja linnoituksia, joihin kannattaa tutustua ovat Lalgarh Palace, Sand Dunes, Camel Safari, Camel Breeding Farm ja Research Center. Muista myös kokeilla herkullista Rajasthani thali Bikaner. Vaikka se on puhtaasti kasvissyöjä, jokainen morsel on täynnä makua, joka tyydyttää sinut täysin.

Katso lisää:  Arunachal Pradeshin matkailupaikat

8. Rajasthanin basaarit:

myyjäisiä-of-rajasthan_rajasthan-turisti-paikkoja

Rajasthan on kuuluisa käsityöstään ja keramiikasta. Kun tulet paikkoihin, kuten Bikaner ja Jaisalmer, sinun kannattaa ehdottomasti käydä paikallisissa basaareissa täällä. Olet iloisesti yllättynyt nähdessäsi keramiikkaa, värikkäitä käsityötaitoja, nukkeja, marmoripatsuja ja marmorituotteita. Kaikki ne ovat niin kauniita ja ainutlaatuisia. Ja paras osa on se, että useimmat niistä ovat käsintehtyjä. Kun tulet tänne, varmista, että otat joitakin näistä ihanista käsitöistä itsellesi.

9. Monsoon Palace:

monsuuni-palace_rajasthan-turisti-paikkoja

Monsoon Palace sijaitsee kukkulalla ja on paras paikka käydä monsoon-kauden aikana. Se kuului Mewarin kuninkaalliseen perheeseen, kunnes hallitus otti sen käsiinsä. Vaikka tämä paikka ei ole kovin hyvässä kunnossa, hyvä osa on se, että se on kunnostettu ja voit silti mennä tähän paikkaan, kun haluat.

Katso lisää:  Käyntikohteet lähellä Ahmedabadia

10. Udaipur-katu:

Udaipur-ropeway_rajasthan-turisti-paikkoja

Jos olet seikkailu rakastaja, sinun pitäisi ehdottomasti tulla Udaipur Ropeway. Liput ovat saatavilla rupia 72 intialaisille aikuisille ja noin rupiaa 300 ulkomaisille aikuisille. Lippuja lapsille on myös saatavilla, kaikki riippuen korkeudesta ja kansalaisuudesta. Ole valmis odottamaan, koska jonot ovat aina pitkiä.

11. Ajmer:

ajmer_rajasthan-turisti-paikkoja

Ajmer on yksi suosituimmista turistikohteista Rajasthanissa. Ajmer on kuuluisa Dargah Sharifista, Sufi Saint Moinudeen Chistin pyhäkköstä. Se houkuttelee ihmisiä kaikkialta maailmasta riippumatta uskonnosta. Ajmer sijaitsee Aravalli-vuoren kohdussa, joka sijaitsee Rajasthanissa. Anasagar-järvi, joka ei ole luonnollinen järvi, sijaitsee Ajmerin kaupungin pohjoispuolella ja houkuttelee matkailijoita suuressa määrin. Nagpathar-alue suojaa kaupunkia kuuluisalta Thar-aavikolta. Ajmerin Pushkar-järvi on tärkeä hindujen pyhiinvaelluspaikka. Uskotaan, että sukeltaminen Pushkar-järvelle voi puhdistaa syntejä ja parantaa ihosairauksia.

12. Chittorgarh:

chittorgarh_rajasthan-turisti-paikkoja

Chittorgarh sijaitsee Berarchin joen varrella. Se asuu suurin ja upea linnoitus Rajasthan, Chittorgarh Fort. Linnoitus on elävä tarina arvoista ja rohkeudesta, joka määritteli Mewarin hallitsevat valtavat Rajput-hallitsijat. Toinen palkittu hallussapito on Victory Tower tai Vijay Stambh. Punainen hiekkakivi valmistettu, Vijay Stambh myös ylpeilee hindulaisten jumalien kaiverruksia sen seinillä. Se on kaunis paikka, joka merkitsee paikan historiallista historiaa.

13. Bundi:

Bundi_Rajasthan Tourist Places

Sijaitsee 210 kilometrin päässä Jaipurista, Bundi tunnetaan kauniista linnoistaan ​​ja palatseistaan ​​ja hyppää hyvin baoris-altaaseen. Kansallisella lori on se, että vanha sukulaisuus, joka kulkee nimellä Bunda Meena asuttu alueelle, ja näin kaupunki sai nimensä. muutamia merkittäviä matkailukohteita Bundi ovat Taragarh Fort, Bundi Palace, Nawal Sagar, Dabhai Kund ja Sukh Mahal. Palatseja ylpeillä hienoista maalauksista ja houkuttelevat valtavan jalan. Maalaukset ovat erittäin mielenkiintoisia, koska ne heijastavat Kiinan asumisen vaikutusta tässä pienessä kaupungissa,

14. Bharatpur:

bharatpur_rajasthan-turisti-paikkoja

Bharatpur on tunnettu lukuisista palatseista, temppeleistä ja puutarhoista. Deeg-palatsi on kuuluisa arkkitehtonisesta kauneudestaan. Deeg-palatsissa on useita altaita, suihkulähteitä ja kasveja. Keshav Bhawan on valtava vetovoima. Se on kahdeksankulmainen pohja ja yksi kerroksinen rakenne. Keinotekoinen ukkonen on myös tärkeä kiinnostuksen lähde. Vesisuihkukoneet luovat fake monsuun ja metallipallot katolla antavat ukkosen vaikutuksen.

15. Bhangarh Fort:

bhangarh-fort_rajasthan-turisti-paikkoja

Tämä on todella hauska seikkailunhaltijoille ja jännittäville harrastajille. Bhangarhin aavekaupunki sijaitsee Alwarissa, ja se on yksi aavemaisen ja selkärangan hiljentymispaikoista, joista voitte kuvitella, paitsi unohtamatta yhtä paikkaa, jolla on valtava paranormaali toiminta. Tämä houkuttelee lukuisia rohkeita sydämeen turisteja, jotka etsivät rakeista hauskaa. Tämä on yksi jännittävimmistä nähtävyyksistä Rajasthanissa.

Nämä olivat joitain parhaita Rajasthan paikkoja vierailla. Rajasthan on erinomainen paikka vierailla matkailijoille ja matkustusharrastajille. Jokainen paikka ja nurkka kuvaavat sen rikasta kulttuuria ja perintöä. Tee tämä väri- ja kulttuuripaikka matkapäiväkirjoissasi.

Leave A Comment

− 2 = 2