Top 15 ongelmat raskauden aikana Tyylit elämässä

Raskaus on herkin ajan nainen elämässä. On huolehdittava siitä, että vauva ja äiti ovat molemmat terveenä. Mutta tässä vaiheessa liittyy myös useita ongelmia ja komplikaatioita, joita on syytä harkita vakavasti, jotta vältyttäisiin lisävaikeuksista raskauden aikana ja onnellinen ja terve raskaus. Tässä on yleisiä raskauden ongelmia, joita useimmat naiset kohtaavat-

runsas amount of

Ongelmia raskauden aikana:

Pahoinvointi ja oksentelu:

Pahoinvointi ja oksentelu ovat yleisiä raskauden alkuvaiheessa. Asiantuntijoiden mukaan syy johtuu hormonipitoisuuden noususta, erityisesti estrogeenista ja progesteronista - joka on tuotettu suuremmalla määrällä ensimmäisen kolmanneksen aikana. Varhain aamulla, ota jotain kevyesti ja väsyneenä, ennen kuin pääset ulos sängystä ja muita korjaustoimenpiteitä ovat syöminen kevyellä välipaloilla sängyn ajan, jotta vatsa ei pääse tyhjään ja epävakaaksi yön yli. Puking-ongelmasta julkisessa käytössä pidä polybag-levyjä kätevästi ja runsaasti hengitysmalleja kohtaamaan pahoinvointia. Jos tämä on jatkuvaa ja aiheuttaa muita ongelmia, sinun on ehkä neuvoteltava lääkärin kanssa, koska se saattaa johtua siitä, että se on aliravittua tai kuivattu tai mikä tahansa muu sairaus.

Katso lisää: Rintakipu raskauden aikana

2. Breakouts:

Raskaus johtaa hormonien nousuun ja laskusuhteeseen, ja se on samanlainen kuin yhdeksän kuukauden PMS-hoitoa naisille, koska se aiheuttaa kuoppia ja vikoja, jotka ovat voineet kadota teini-ikäisten jälkeen. Ongelmana voi olla aknen tuotteiden, jotka sisältävät salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia niiden ainesosina. Keskustele lääkärisi kanssa suosittelemaan joitain korjaustoimenpiteitä ja seuraa niitä tiukasti. Akne breakouts ovat yleinen asia, joten ei ole paljon järkeä huolehtia.

3. Emästuvuus:

Emättimen purkautuminen on yksi tavallisimmista ongelmista raskauden aikana ja se johtuu kehon hormonaalisen tason äkillisestä noususta ja laskusta. Kasvu estrogeenipitoisuuksissa, erityisesti kolmannella kolmanneksella, aiheuttaa emättimen vapauttamaan enemmän eritteitä ja siten emättimen purkautumisen lisääntyminen. Tämä ongelma voi ilmetä käyttämällä puuvillakankaita synteettisten materiaalien sijaan, jotta pysyisit kuivina. Ongelmana on huolenaihe, jos purkaus kutinaa, palovammoja, on voimakas tuoksu tai vastuuvapauden väri on epätavallinen. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, että et ole kärsinyt minkäänlaisista infektioista tai sukupuolitaudeista.

4. Kaasu ja rapsut:

Kun vauva kasvaa, vatsa-ala pienenee. Tämän seurauksena suolet tulevat tungosta ja ruuansulatusta voi jarruttaa, mikä tekee sinusta rakkulainen ja paisunut. Kaikki elintarvikkeet, jotka ovat olleet hyviä sinulle, kuten omenat, kukkakaalit, pavut jne. Paras ratkaisu tähän ongelmaan on syödä pienempiä ja useammin aterioita ja myös välttämään rasvaisia ​​ruokia kuten paistettua kanaa, elintarvikkeita, jotka sisältävät keinotekoisia makeutusaineita jne. Hyvä kävely 20 minuuttia illallisen jälkeen voi edistää ruoansulatusta ja lievittää kaasua. Ei ole mitään huolta siitä, koska tämä on luonnollista asiaa, sen juuri raskaana olevien naisten on tehtävä se useammin.

Katso lisää: Varicose veins vaikka raskaana

5. Selkäkivut:

Selkäkivut ovat yksi yleisimmistä raskauden ongelmista. Tämän vaiheen aikana nivelsiteet kehosi luonnollisesti pehmeämmiksi, jotta venyttää valmistelemaan kehoa työvoiman. Tämä aiheuttaa paljon rasitusta alaselän ja lantion pisteisiin ja aiheuttaa selkäkipuja. Muutamia asioita, joilla vältetään tai vähennetään selkäkipu, ovat välttämättömiä raskaiden esineiden nostamiseen, asuntojen kuluttamiseen, sillä se jakaa tasaisesti painosi omilla jaloillaan, työskentelee pinnalla riittävän korkealla estääksesi kääntymisen jne. Varmista, että saisit riittävästi lepoa etenkin viimeisen raskauskolmanneksen. Vankka patja nukkumiseen voi myös auttaa vähentämään ongelmaa. Toimet, kuten akupunktio, kuumapakkaukset tai liikunta voivat auttaa estämään ongelman.

ongelmat During Pregnancy3

6. Ihon muutokset:

Kun raskaus kehittyy, on olemassa tiettyjä muutoksia ihossa ja hiuksissa. Nämä muutokset vaihtelevat naisista naisiin. Jotkin näistä ovat pimeiden laastareiden ulkonäkö joidenkin naisten kasvoihin tai hormonaaliset muutokset tekevät ihosta tylsiä ja hieman tummempia. Myös venytysmerkkejä eri paikoissa, kuten vatsan ympärillä, voivat myös näkyä. Nämä hormonaaliset muutokset tekevät nänneistä ja ympäröivästä alueesta myös tummempia. Muut paikat, kuten syntymät, mät jne. Voivat myös tulla tummemmiksi. Kaikki nämä muutokset ovat päinvastaisia ​​tai heikkenevät vähitellen vauvan syntymän jälkeen.

7. Kouristukset, turvotus ja suonikohju:

Kouristukset ja turvotus ovat yleisin ongelma raskauden aikana. Näitä oireita voidaan välttää tekemällä säännöllistä liikuntaa ja ottamalla riittävästi lepoa. Kouristukset ovat äkillisiä ja voimakkaita kipuja yleensä vasikka-lihaksissa, tämä ongelma voidaan ratkaista yrittämällä useita harjoituksia, jotka sisältävät pääasiassa jalka töissä. Voit helpottaa kramppeja vetää varpaat kovaa ylös kohti nilkka tai hankaa lihakset tiukasti. Suonikohjujen ongelmaa voidaan välttää välttämällä seisomista pitkiä aikoja, yrittämättä istua jalkoineen ristissä tai olla liian liikaa, koska tämä lisää paineita.

8. Väsymisongelmat:

Väsymys on yleinen ongelma raskauden aikana ja näihin saattaa liittyä pyörtyminen, mikä johtuu pääasiassa hormonaalisista muutoksista. Raskaus aiheuttaa naisille huimausta ja erilaisia ​​varotoimia voidaan hoitaa ongelman hallitsemiseksi. Joitakin ratkaisuja tähän voi olla - yrittää nousta hitaasti istuen tai makaamisen jälkeen, jos tuntuu pyörtyvän, kun makaat selällesi, voit muuttaa asentoasi, nauttia runsaasti ravitsevaa ruokaa ja käyttää myös kevyitä ja löysää vaatteita.

9. Emätinsuoja:

Raskauden aikana monet naiset kokevat satunnaisia ​​yhteyksiä hiivan, eli emättimen nielun, yleisestä infektiosta. Tämä ongelma aiheuttaa emättimen ja ympäröivän alueen ärsytystä ja turvotusta, joskus mukana myös kermaista valkoista juustoa, kuten purkautumista. Tämä ongelma on melko harmiton, mutta se voi aiheuttaa epämukavuutta ja siksi sinun tulee välittömästi käydä lääkärisi kanssa eikä ostaa anti-thrush-lääkettä apteekista. Muutamia toimenpiteitä, kuten puuvilla- tai silkkikankaiden käyttäminen synteettisten materiaalien sijaan, vältä yllään kovaa sukkia tai sukkahousuja, pese alue puhtaalla vedellä ja alusvaatteet kuumalla vedellä ja puhtaalla saippualla voi auttaa sinua hillitsemään ongelmaa.

10. Päänsärky ja ruoansulatushäiriöt:

Useissa raskauden vaiheissa monet naiset kokevat päänsärkyä ja ruoansulatushäiriötä! Välttääkseen ongelman, ensimmäinen asia on muuttaa elämäntyyliä, ottaa runsaasti lepoa ja myös säilyttää terveellinen ruokavalio. Yritä saada säännöllisempi lepo ja tehdä joitakin harjoituksia, kuten nopea kävely tai jooga. Ruoansulatushäiriöt voidaan parantaa välttämällä rasvaista, mausteista ruokaa ja kääntymällä tavalliseen terveelliseen ruokavalioon ja säännöllisiin aterioihin, jotka eivät pidä enää kahta peräkkäistä ateriaa.

Katso lisää: Kilpirauhasen tauti raskauden aikana

11. verenvuoto:

Verenvuoto voi olla yksi yleisten raskauden ongelmista joillakin naisilla. Jos verenvuotoa on voimakkaasti ja siinä esiintyy voimakasta vatsakivua tai kramppeja kuukautisten aikana, se voi ilmaista ektopaattisen raskauden. Jos tämä tapahtuu ensimmäisen tai toisen kolmanneksen aikana, tämä voi olla merkki keskenmenon käytöstä. Vatsavaiva raskauden aikana on vakava ongelma ja välitöntä lääketieteellistä huomiota on etsittävä. Verenvuoto kolmannella kolmanneksella voi olla myös istukan rappeutumisen merkki. Siksi mitään raskauden verenvuotoa ei pidä jättää huomiotta, ja lääkärin on huolehdittava lääkärin kanssa.

ongelmat During Pregnancy2

12. Ummetus:

Useimmat naiset kohtaavat ummetusta myös raskauden aikana. Pian raskauden jälkeen sinun raskaus hormonit hidastaa ruoansulatuskanavan ryömintää, joka voi aiheuttaa ummetusta. Ratkaisu tähän ongelmaan voi olla korkean kuitunoton sisällyttäminen ruoansulatusmenetelmän helpottamiseksi. On runsaasti tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja kuitujauhoja ja runsaasti vettä ongelman ratkaisemiseksi. Tämä ongelma on suurimmaksi osaksi vakava, mutta epämiellyttävä ja voi olla harvoin vaarallinen, mutta sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa ongelman ratkaisemiseksi, koska käsittelemättömät oireet voivat johtaa ulosteeseen ja voivat aiheuttaa voimakkaampia kipuja.

13. Kutina Nipples:

Valmistelemaan kehosi imetykseen, rinnat ja nännit alkavat kasvaa kokoa ja rintojen koon kasvaessa alueelle herkkä iho ulottuu myös, mikä voi aiheuttaa kutinaa ja ärsytystä nännialueen ympärillä. Tämä on yleinen ongelma, joten mitään vakavaa, kun kehität ihottumaa tai huomaat verenvuotoa kummastakin nänneistasi, hakeudu välittömästi lääkkeisiin. Tämä voi johtua bakteeri-infektiosta tai erittäin harvinaisista tapauksissa rintasyövän syystä tai oireesta.

14. Sharp Groin Pain:

Raskauden puolivälissä terävä kipu alkaa alas, kun lantion alueen nivelsiteet alkavat venyttää kasvavaan vauvaasi. Jos nouset äkillisesti, saatat tuntea kipua, joka saattaa joskus olla sietämätöntä. Jos kipu on vakava tai siihen liittyy kouristuksia, supistuksia, lantionpainetta ja voimakkaasti lisääntynyttä emätinpurkausta, se saattaa olla merkki ennenaikaisesta työstä, joten sinun tulee välittömästi ilmoittaa lääkärillesi.

15. Vuotavat rinnat:

Kehosi on valmis ruokkimaan uutta syntymää, ja siksi tämä on oire tai joskus myös yleisiä raskauden ongelmia. Korkeat prolaktiinipitoisuudet raskauden lopussa voivat aiheuttaa nesteen vuotamisen nänneistasi, kun niitä stimuloidaan. Jos vuoto on väärä tai verinen, keskustele lääkärisi kanssa sen varmistamiseksi, että bakteeri-infektiota tai minkäänlaista harvinaista sairautta, kuten syöpä, ei ole.

Näin ollen raskauden alkuvaiheen ongelmat eivät ole pelkästään yleinen asia, mutta koko raskauden aikana saatat kohdata muutamia epämukavuuksia tai ongelmia. Älä tarvitse paniikkia, soita lääkärin puoleen ja etsi apua sekä neuvoja siitä, miten voit olla terveellisiä ja hoitaa itseäsi sekä vauvoja sopivilla lääkkeillä.

Leave A Comment

61 − = 54