Top 15 lintupuistoa Intiassa Tyylit elämässä

Lintujen tarkkailua harrastava henkilö löytää useita Himalajan lajityyppejä ja myös joitakin Intian niemimaan linnustyyppejä suosituissa pyhäkköissä. Yleensä henkilö voi löytää useita varpuksia, tai viiriäisiä tai nostureita täällä. Jos henkilö näkee nämä puistot silloin he voivat löytää useita Himalajan lajeja täällä. Niistä makaws ja muut lajikkeet budgerigars ja papukaija ovat varsin suosittuja. Metsätalouden metsien tuhoutumiseen ja useiden tehtaiden vuoksi, jotka tekevät vesiä ja myös metsiä saastuneiksi, hallitus on rakentanut useita suojelualueita, joissa useat eläinlajit voivat selviytyä. Ei vain tätä, mutta siellä on myös muita nähtävyyksiä, kuten suosittuja altaita ja suistosta järviä tai patoja, jotka ovat monia muita nähtävyyksiä ympäröivät siellä kansallispuistot. Henkilö voi myös nähdä Horn Bill, Strutsi, kansallinen Peacock ja Intian Bustard, joka on uhanalainen laji näissä suojelluissa ympäristöissä.

Alla on Top 15 lintu pyhäkkö Intiassa, jotka ovat erittäin suosittuja.

1. Sultanpur Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india

Sultanpur on koti monille värikkäitä lintulajeja varten. Tämä sijaitsee Haryanan Gurgaonissa. Tämä ei ole suuri alue, mutta tunnetaan sen monimuotoisuudesta, joka antaa kodin kaikille näille. Myös järvi, jota monet ihmiset katsovat. Siellä on makeaa vettä ja monet Himalajan lajit tulevat tälle järvelle pohjoisista naapurimaista. Tämä on myös useita lentäviä muotoja saalistajia. Henkilö voi nähdä jopa useita erilaisia ​​papukaijoja ja muita araa täällä.

2. Keoladeo Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india2

Tämä on erittäin suosittu kansallispuisto. Useat ihmiset tulevat näkemään monenlaisia ​​lintulajia, jotka tulevat tälle paikalle useista muista paikoista, erityisesti Himalajan alueilta. Henkilö voi nähdä useita harvinaisten lajien lajikkeita täällä. Se on myös paikka, jossa henkilö voi löytää monenlaisia ​​lintulajia. Tämä on kuuluisa kohde, jota ei pidä unohtaa, kun kyseinen henkilö näkee Rajasthanin muut osat. Rajasthan isännöi tuhansia ihmisiä vain tälle puistolle. Henkilö, joka näkee Suuren Tharin ja myös tämän paikan historialliset linnoitukset, se myös näkee nämä täällä. Myös monet uhanalaiset lintulajit tulevat tähän paikkaan.

3. Salim Ali Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india3

Tällöin laji voi löytää monenlaisia ​​monimuotoisuutta lintulajien keskuudessa. Henkilö voi nähdä myös useita värikkäitä flamingos- ja muita aroja. Tunnettu joki on Mandovi Goa. Yleisimmin havaitut lajit ovat pelikaani, papukaijat, varpuset ja peafowls.

4. Ranganthittu Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india4

Tämä on kaveri-joen rannalla. Tämä on Karnatakan alueella. Henkilö voi nähdä useita lajikkeita värikkäitä lentäviä lintuja, kuten Tern-joki, käärmeilintu, Egret ja Heron, jotka ovat erittäin suosittuja. Tämä paikka on erittäin suosittu nähtävyys monille ihmisille, jotka haluavat nähdä Brindavanin puutarhoja ja myös tämän alueen vierekkäisiä suosittuja vesimuodostumia.

5. Kumarakom Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india5

Tämä tunnetaan myös nimellä Vembanadin puisto ja on keralan vetovoima. Koska tämä on lähellä Vembanad-järveä, siellä voi nähdä useita värikkäitä lentäviä lajikkeita. Henkilö voi myös nähdä suosittu Flycatcher, Siperian Stork ja Wood Beetle. Muun muassa papukaija ja macaws ja jotkut varpuslajit voidaan nähdä.

6. Kanwar Lake Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india6

Tämä sijaitsee Biharissa, ja se on säilytetty alue monien värikkäiden lintulajien lajien osalta. On myös muita luonnonkaunis nähtävyyksiä täällä, kuten metsien vieressä alueilla.

7. Vedanthangal Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india7

Henkilö näkee täältä yhteiset hiekkakivet, varpuset, papukaiut ja pintaiset. On suosittu järvi nimeltä vedanthakal järvi. Tämä on yksi muinaisista säilytyksistä. Henkilö voi myös nähdä vierekkäiset metsäalueet ja tämä on Tamil Nadun ja Andhra Pradeshin osavaltiossa. Tämä on varsin luonnonkaunis ihmisten nähdä.

8. Chilka Lake Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india8

Tämä on Intian suosituimpia paikkoja. Chilkan päärynäinen järvi on melko suosittu tähän ja monet ihmiset haluavat nähdä tämän suurille metsille ja vehreälle.

9. Sitanadin kansallispuisto:

lintu sanctuaries in india9

Tämä suosittu puisto on Chattisgarhissa. Henkilö voi myös löytää muita villieläimiä täällä.

10. Dhumkalin kansallispuisto:

lintu sanctuaries in india10

Tämä on Gujratissa. Monipuolisen monimuotoisuuden lisäksi tämä paikka on säilyttänyt useita luonnonvaraisia ​​eläimiä.

Katso lisää:  Kuuluisia Wildlife Sanctuaries Intiassa

11. Kaundinya Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india11

Tämä on Andhra Pradeshissa, ja siellä on myös suosittuja laaksoja. Merkittäviä makean veden virtoja ovat Kaigal ja Kaundinya. Henkilö voi myös nähdä Kolleru-järven täällä.

12. Nal Sarovar Bird Sanctuary:

lintu sanctuaries in india12

Tämä on erittäin suosittu järvelle. Henkilö voi nähdä useita flamingos- ja avokado-lajikkeita täällä. Tämä on Gujaratin osavaltiossa. Tämä on myös muita nähtävyyksiä maisemien lisäksi.

Katso lisää:  Luettelo kansallispuistoista Intiassa

13. Mayanin linnusto:

lintu sanctuaries in india13

Tämä on Maharashtran satara-alueella. Jos henkilö haluaa nähdä siberilaisia ​​flamingoja, tämä on suosittu paikka nähdä tämä. On myös muita nähtävyyksiä, kuten värikäs papukaija ja myös joitakin. Ihmiset voivat myös viedä lemmikkieläinten safari-ratsastaa ja nähdä ne joillakin suojelualueilla. Useat lajityypit aarreperheestä ovat melko suosittuja täällä ja myös muita nähtävyyksiä, kuten varpuja.

14. Thol National Park:

lintu sanctuaries in india14

Tämä on suosittua lajistasi ja sillä on myös houkuttelevia järvialueita, joita ihminen voi nähdä. Tämä sijaitsee Gujratissa lähellä Thol-järveä.

Katso lisää:  Uhanalaiset eläimet Intiassa

15. Bondlan kansallispuisto:

lintu sanctuaries in india15

Tämä on toinen suosittu lintujen suojelupuisto Goa. Henkilö voi löytää useita lajiteltavia jopa uhanalaisia ​​lintulajia täällä. Näistä tunnetaan hyvin Intian Peafowl.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 15 = 25