Top 15 K-vitamiinivalmisteet | Tyylit elämässä

K-vitamiini tai kalium on äärimmäisen tärkeä lääke veren hyytymisen ja proteiinimodifikaation suhteen. Termiä "proteiinimodifiointi" käytetään käsittelemään sitä tosiseikkaa, että K-vitamiini voi auttaa proteiinien hajottamisessa ruoassa, jota käytät, niin että kehosi hyväksyy nämä tarvittavat proteiinit pysyäkseen terveinä. K-vitamiini rikkoo myös liiallisia proteiineja kehossasi niin, että kaikilla elimistönsiirtoalueilla on tasapaino. K-vitamiini auttaa myös veren hyytymisessä. Tämä on erittäin tärkeä tehtävä, koska ilman veren hyytymistä emme päätyisi ulos pienimmän leikkauksen tai laiduntamisen aikana.

vitamiini k

Veren hyytyminen on elimistön luonnollinen tehtävä, mutta monet ihmiset ovat kärsineet sairaudesta, jossa pienimmän leikkauksen vuoksi he menettävät paljon verta, mikä johtuu pääasiassa K-vitamiinin puutteesta. Seuraavassa annetaan joitain hyvin tunnettuja elintarvikkeita, jotka ovat äärimmäisen runsaasti K-vitamiinia, tämä ei ainoastaan ​​tarjoa hyvää ruokavaliota sinulle vaan myös antaa tarvitsemasi ravintoaineet.

yrtit:

Yrttejä on käytetty satoja vuosia lääketieteellisiin tarkoituksiin, koska yrtit ovat runsaasti monenlaisia ​​ravintoaineita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä kehossa. Yksi näistä ravintoaineista on K-vitamiini, joka puhuu puolestaan. Monet ihmiset eivät ymmärrä K-vitamiinin merkitystä vaan kehittävät ilman K-vitamiinia, emme olisi täysin terveitä.

Vihreät:

Kaikenlaiset vihannekset ovat runsaasti kaliumia. Erityisesti vihreät vihannekset. Vihreät vihannekset ovat erittäin runsaasti K-vitamiinia ja antavat meille kaikki tarvittavat ravintoaineet, joita tarvitsemme tasapainoisen ja koko ruokavalion. Leafy vihreät tarjoavat meille vain mahdollisuuden tarjota kehoamme muiden ravintoaineiden kanssa, mutta myös K-vitamiini järjestelmäänmme auttaa veren hyytymiseen ja proteiinien muuttamiseen.

Kevätsipulit:

Tämä vihreä vihannes voidaan syödä raakana ja on hyvä puoli hyvän kolmen ruokalajin aterian. Syö nämä sipulit osana salaattia ja varmasti nautit mausta ja koostumuksesta. Ei vain kevätsipulia, jotka ovat maukkaita, mutta ne ovat myös erittäin runsaasti ravintoaineita, erityisesti vitamiinia, kuten vitamiinia. Syöminen joka päivä kahdella kevätsipulia varjolla antaa sinulle tarvittavan K-vitamiinihoidon, jota tarvitset.

Brysselin ituja:

Tämä kasvi on piilotettu K-vitamiinin pommi. Ne ovat pieniä tarkastelemaan, mutta erittäin runsaasti ravintoaineita. Kaikki nämä ravintoaineet sisältävät vitamiineja, kuten E-vitamiinia ja A: ta. Näiden ravintoaineiden kanssa on saatavana runsaasti vitamiinia K. Brysselin ituja on enemmän K-vitamiinia kuin useimmiten olemassa olevilla vihanneksilla ja ne on sisällytettävä päivittäiseen ruokavalioon.

Parsakaali:

Keitetty parsakaali sekä salaatti tai kana on paras tapa päästä eroon kaikista K-vitamiinin puutteista. Parsakaali on runsaasti tätä vitamiinia, joten se on ihanteellinen ruoka syödä milloin tahansa. Parsakaalia tunnetaan myös monien muiden vitamiinien terveellisen tiheyden vuoksi, joten se on ihanteellinen valinta kaikille kotitalouksille sisällyttämään tämä ihanaa vihannes ruokavalioonsa.

Turnip Vihreät:

Kaikilla vihreillä vihanneksilla on runsaasti K-vitamiinia, koska ravintoaineiden tiheys on hyvä, mutta rapeita vihanneksilla on hieman korkeampi K-vitamiini. Siksi sitä on suositeltu muista vihreistä vihanneksista. Rypsi vihreät ovat täydellinen K-vitamiinin lähde, ja ne sisältävät suurimman osan ravinnon tarpeista, kun syödään joka päivä.

Pinaatti:

Pinaattia pidetään jälleen toisena maailmankuulun terveellisen ruoan lähteenä, joka paitsi pitää sinut terveinä ja vahvoina, mutta auttaa myös ruoansulatukseen, jotta elimistösi säilyttää kaikki sen tarvitseman ravinnon arvon. Kaikkien näiden etujen jälkeen pinaatti on myös runsaasti K-vitamiinia, joka antaa sinulle hyvän veren hyytymisen ja proteiinimodifikaation niin, että pysyt terveinä. Monille naisille pinaatti on sisällytetty ruokavalioon sen proteiinin hajoamisarvon takia. Dietikot väittävät, että pinaatilla ei ole haittoja kulutukseen ja auttaa kaikin tavoin järjestelmän toimivuuden kannalta.

Sinapin vihreät:

Sinapinvihreät sisältävät 14% kaikista ravitsemustarpeistasi ja niitä pidetään yhtenä parhaista K-vitamiinin uutteen lähteistä maailmassa. Sinappi vihreät ovat myös runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia ja monia muita ravintoaineita, jotka sopivat hyvin kehoon ja auttavat pitämään sinut terveenä ja auttamaan veresi hyytymistä paremmin

Katso lisää:  E-vitamiinivalmisteet

Lehtikaali:

Kale on toinen erittäin ravitseva ruoka ja sisältää vähintään 6% päivittäisestä K-vitamiinin saannoksesta, kun se kulutetaan päivittäin. K-vitamiini voi auttaa kehossasi monin tavoin ja koska kala on runsaasti muita ravintoaineita, myös se on paras ruoka kaikille ihmisille, sitä pidetään yhtenä terveellisimmistä elintarvikkeista planeetalla.

Persilja:

Persilja on mauste, jota lisätään ruokaan lisätä makua, mutta monet ihmiset eivät tiedä, että persilja on rikas K-vitamiinin lähde, joten sen käyttöönotto kaikentyyppisissä elintarvikkeissa on suositeltavaa.

Suolakurkku:

Marinoitu kurkku on myös erinomainen tapa varmistaa, että ruokavaliossa on tarpeeksi vitamiinia K, koska kurkun kurkutus auttaa säilyttämään kaikki tämän suuren vihannesten tarvittavat ravintoaineet. Sitä voi nauttia raakana tai yhdessä salaatin kanssa. Nämä tilat tekevät tästä kasvin houkuttelevammaksi.

Katso lisää:  D-vitamiinia sisältävät elintarvikkeet

Karsia:

Tuhot ovat herkkuja monissa osissa maailmaa. Luumut ovat korkeita sinkkikuiduissa ja vielä tärkeämpää kaliumia, joka on K-vitamiini.

Parsa:

Höyrytetty parsa on myös hyvä tapa ottaa K-vitamiini päivittäiseen ruokavaliosi kanssa. Höyrytys auttaa säilyttämään kaikki tarvittavat ravintoaineet, mikä parantaa paranemisominaisuuksia ja lisää lihasmassaa kehossasi proteiinimodifioinnilla. Tätä vaihtoehtoa valitsevat erityisesti kehonrakentajat.

Chilijauhe:

Ihmiset ihmettelevät, miksi chilijauhetta on sisällytetty monissa elintarvikkeissa mausteena, koska chilijauhe on erinomainen tapa sisällyttää K-vitamiinia ruokavaliosiasi ilman, että tarvitset mitään uutta ruokaa, jos olet epämiellyttävä syömään jotain uutta.

Paprika:

Toinen suuri maustekasvi, joka sisältää runsaasti K-vitamiinia, voit käyttää tätä maustetta salaatilla ja voileipillä, jotta kehosi olisi paras mahdollinen vaikutus. 100 grammaa paprikaa sisältää vähintään 4% koko K-vitamiinin kulutustarpeesta.

Katso lisää: C-vitamiini Rich Foods

Leave A Comment

28 + = 33