Top 15 Eye Kajal tuotemerkkejä Intiassa Tyylit elämässä

Kajal on jokaisen tytön kokoelmassa. Tätä voidaan käyttää nopeasti ja voit myös kuljettaa niitä omassa kukkarossasi. Näitä toimittavat useat yritykset. Jälleen on olemassa alueita ja vaihtoehtoja, jotka antavat erilaiset hintarajat ja voit halutessasi saada budjetin ja sitten mennä vain ostamaan. Niille, jotka pitävät näitä päivittäisistä kulumista, he pitävät alle 200 INR: stä 300 INR: iin, koska paljon tällaisten tuotteiden kulutusta vain lisäävät budjettisi. On kuitenkin olemassa myös muita alueita, joita voit ostaa samoista yrityksistä, jotka tarjoavat erilaisia ​​hintoihin liittyviä valintoja. Nämä voivat olla 150 INR-300 INR. Jos etsit kuitenkin jotain, joka pysyy vanteissa pidempään, ja käytät vain silloin, kun olet menossa puolueelle, etkä halua tehdä räpäytyksiä aina silloin tällöin, silloin näissä tapauksissa voit haluavat ostaa jotain, joka on kalliimpaa kuin 1000 INR tai enemmän.

Alla on top 15 tuotemerkkiä ja korkealaatuisia valikoimia, jotka tarjoavat Kajaleja, joita sinun on ostettava.

Suosittu Eye Kajal Brands Intiassa:

1. Lakme Absolute Range:

Lakme Absolute Range

Tämä kestää vanteen pidempään ja voit käyttää tätä myös puolueen ajan. Valikoima on hinnoiteltu. Tämä on helposti saatavilla paikallisilla markkinoilla hintaan 700 INR - 800 INR noin 1,2 grammaa.

2. Colossal Range By Maybelline:

jättiläismäinen Range By Maybelline

Tämä valikoima tarjoaa muita sävyjä ja vaihtoehtoja. Tämä on melko edullista 0,35 grammaa hintaan noin 150-200 INR. Tämä on ostettavissa paikallisista myymälöistä. Tämä voi olla hyvä säännöllinen käyttö ja myös kollegion tytöt tai naiset, jotka työskentelevät talon ulkopuolella.

3. Himalajan Eye Definer:

silmä kajal

Tämä on peräisin hyvin tunnetusta Himalajan alueesta ja tämä on hyvä säännölliseen käyttöön. Sanotaan, että tämä on kasviperäistä, ja siksi se on hyvä sinulle. Tätä voidaan käyttää ilman teroitusta, kunnes terävä kärki kestää ja ei saa tylpää. Voit ostaa tämän putken 2,7 grammaa noin 120 INR 130 INR noin.

4. Lotus Herbals:

lootus Herbals

Voit ostaa tämän 4 gramman putken hintaan 155 INR 130 INR. Tämä on jälleen hyvä säännölliseen käyttöön ilman, että terävöittää sitä niin kauan kuin kärki pysyy terävinä. Mutta päivittäisessä käytössä se tulee tylsäksi ja sitten loput siitä tulee ongelma, koska niitä ei voida teroittaa teroitimella.

5. MAC Black Crayon Pencil:

MAC black crayon pencil

Kuten me kaikki tiedämme, tämä on pricy alue ja tämä erityinen tarjoaa sileä liukuva ja samaan aikaan maali on hyvin matta. Tätä on vaikea poistaa vedellä ja myös silloin, kun terävä käyttö helpottuu. Voit ostaa nämä 1,45 grammaa 1200 INR: sta noin 1500 INR: iin. Jos etsit korkealaatuista ja ylimääräistä rahaa ei ole ongelma, niin tämä on pakko ostaa.

6. Eyeconic Range By Lakme:

Top 15 Eye Kajal tuotemerkkejä Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on usean naisen suosikki. Saatavana eri väreissä ja ei vain mustana, tämä on jotain, jonka sinun pitäisi ostaa ja säilyttää kokoelmissasi. Voit ostaa värejä kuten harmaa, valkoinen, vihreä, sininen ja jopa ostaa normaali musta. Riippumatta siitä, mitä olet ostanut, sinun on maksettava hyvin kohtuullinen hinta tähän 0,35 gramman kääreen putkeen, joka on vain 250 INR-300 INR noin. Se ei vaadi teroitusta ja hävikki on vähemmän.

7. Mustat satiinit Lakme:

Musta Satins By Lakme

Tämä on laajalti myyty ja voit ostaa sen myös paikallisissa myymälöissä. Se maksaa noin 150 INR - 160 INR noin 2 grammaa.

8. L'Oreal Paris Kajal Magique:

L Oreal Paris Kajal Magique

Tämä on suosittu säännölliseen käyttöön. Tämä on 0,35 grammaa ja hinta on noin 250 INR - 300 INR. Vaikka se on kohtalaisen hinnoiteltu, mutta se kestää 3-5 tuntia.

9. Liukusuojausväri Colorbarin avulla:

Liukua Eye Range By Colorbar

Tämä tulee eri värejä, kuten musta, ruskea ja muut. Tämä on varsin suosittu, vaikka se kestää 12 tuntia, se kestää 3-5 tuntia eikä se pääse helposti pois. Tämä on 1,1 gramman kallistettava putki, jonka hinta on noin 500 INR: stä noin 550 INR: iin.

10. Shahnaz Hussain:

Shahnaz Hussain

Tämä on suosittu asia niille naisille, jotka pitävät tästä valikoimasta. Tämä ei vaadi teroitusta, ja se voidaan helposti liukua kunnes kärki pysyy terävinä. Kun se tulee tylsäksi, siitä tulee vaikea terävä. Siksi hävikin jonkin verran, jos mahdollista. Voit ostaa tämän jokaisen päivän kulutuksen hintaan 250 INR 300 INR noin 2 grammaa.

Katso lisää:  Paras silmävaruste

11. Oxy Glow Kohl Stick:

Oxy Glow Kohl Stick

Tämä on paljon pidempi ja voit ostaa tämän 3 grammaa hintaan noin 150 INR 200 INR. Tämä on erittäin hyvä säännölliseen käyttöön.

12. VLCC Herbals:

VLCC Herbals

Tämä tulee teräväksi rullalle ja se voi olla jokapäiväinen kuluminen. Se ei anna ärsytystä ja on hyvä sinulle. Tämä on 2,5 gramman putki, joka maksaa noin 150 INR noin.

Katso lisää:  Luomiväri Intiassa

13. Solid Black Range -By Faces:

Tämä on hinnoiteltu noin 1,15 grammalla noin 350 INR: n hintaan.

14. Perfect Definition Range-Lakme:

Täydellinen Definition Range- By Lakme

Tämä toimii liukumaan hyvin sujuvasti ja sinun on terävöitä, kun se tulee tylsä. Tämä johtaa kuitenkin pienempään tuhlaukseen. Tämä on hyvä säännölliseen käyttöön ja se on erittäin helppo kuljettaa myös sinun kukkaroosi. Tämä on 1,1 gramman kynä, joka maksaa noin 250 INR.

Katso lisää: Himalajan Kajal

15. Max Factor Kohl lyijykynät:

max Factor Kohl Pencils

Voit ostaa 6 väriä. 1,5 grammaa kohden hinta on 300 INR-350 INR. Tämä on pakko ostaa ja voit käyttää sitä menemään ulos ja se kestää 3-5 tuntia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 & 15

Leave A Comment

73 − 65 =