Top 11 leluja 8 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Nyt kun vauva on 8 kuukautta vanhana, hän kokeilee juttuja. Hän käyttää kättäään tuntea erilaisia ​​asioita ja kehittää kuvaa mielessä. Tämä kuva vaihtelee vauvasta vauvalle ja tekee prosessista tehokkaamman ja eloisamman, sen on tarjottava lapselle leluja, jotka auttavat häntä kaikessa kehityksessä.

Noudata aina valmistajan ikäraportteja etiketissä. Tässä on top 11 uusinta lelua 8 kuukauden ikäisille vauvoille:

1. VTech Sit-Stand-oppimiskäyttäjä:

lelut for 8 Months Old Baby 1

Tämä on mahtava lelu kasvavalle vauvalle ja voidaan sanoa olevan yksi 8 kuukauden ikäisistä vauvista parhaista leluista. Se auttaa vauvaa oppimaan uusia asioita ja kehittää luovuuttaan ja mielikuvitustaan. Voidaan löytää tämä lelu melkein kaikissa vauvamyymälöissä, koska se on melko suosittu tämän ikäisten vauvojen keskuudessa.

2. Insect Lore Live Cup of Caterpillars:

lelut for 8 Months Old Baby 2

Tämä on ainutlaatuinen lelu ja et ole ennen nähnyt mitään tällaista. Kuppi sisältää lukuisia nättihaarukoita ja jotkin perhosista sanotaan olevan ihanteellisia yksilöitä (kaikki tämä on maalattu). Lapset viettävät paljon aikaa tähän ja joidenkin vanhempien ja lastenhoitajien mukaan se on yksi 8 kuukauden ikäisistä vauvojen parhaista leluista.

Katso lisää: Parhaat lelut 11 kuukauden ikäisille

3. Tieteellinen tutkija minun ensimmäinen mieli puhaltaa Science Kit:

lelut for 8 Months Old Baby 3

Tämä on perus-ja todella yksinkertainen tiedepakkaus 8 kuukauden ikäisille vauvoille, jotka auttavat heitä kehittämään pienen käsityksen siitä, mihin tiede on kyse. Nykyään lähes jokainen vanhempi antaa lapselleen tämän erityisen lelun, koska sitä pidetään yhtenä parhaimmista leluista 8 kuukauden ikäiselle vauvalle.

4. Vaihe Whisper Ride II:

lelut for 8 Months Old Baby 4

Tämä lelu sisältää vähän toimintaa, jota vauvan on tarjottava pelaamaan tämän erityisen lelun kanssa. Lelu on monessa värissä ja on yksi kaikkein ostetuista vauvojen leluista 8 kuukauden ikäisille vauvoille.

5. Sassy Pop n 'Push Car:

lelut for 8 Months Old Baby 5

Tässä on toinen hämmästyttävä push-auto, joka vaatii joitain perustoimintoja vauvasta. Tämän tyyppiset lelut auttavat vauvaa kasvamaan fyysisesti ja hyvää ravitsemusta tietysti. Lelua voi hyödyntää lähes kaikilla suosituilla online-lelujen verkkosivuilla.

Katso lisää: 9 kuukauden vauvojen lelut

6. VTech Stack ja Sing Rings:

lelut for 8 Months Old Baby 6

Tässä meillä on yksi suosituimmista leluista 8 kuukauden ikäiselle lapselle. Tämä erityisesti lelu vaatii vauvan käyttäytymään hieman. Vauvan täytyy pinoa renkaat kunnolla ja lopulta on iloinen musiikki, jota lelu toistaa. Intiassa on olemassa muutamia samanlaisia ​​leluja, joissa värikoodi renkaiden järjestämiseen ja pinoamiseen on ratkaisevan tärkeää.

7. VTech Go! Mennä! Smart Pyörät 3-in-1 Launch & Play Raceway:

lelut for 8 Months Old Baby 7

Tämän iän vauvat kaipaavat autoja. Tämä erityinen kilpa-lelu sisältää kauniisti suunnitellut kilparadat sekä värikkäät autot. Tämä on erittäin kiehtova ja luova lelu, joka kehittää vauvan motorisia taitoja. Se myös soittaa musiikkia ja hauskoja lauseita ja vauvoilla voi olla loputtomasti hauskaa. Rahasto-osuuteen kuuluu, että voit rakentaa kolmenlaisia ​​kilpaketjuja.

8. Hape- Walk-A-Long Puppy Puinen vetolelu:

lelut for 8 Months Old Baby 8

Tämä voidaan sanoa olevan yksi parhaista leluista koskaan 8 kuukauden ikäisille vauvoille. Erityinen lelu urheilu kaunis suunnittelu sekä köysi, jonka avulla 8 kuukautta vanha voi vetää tätä pitkin. Tämä palkittu pentu parantaa koordinointia ja rohkaisee aktiivista peliä. Pieni lapsi vie tämän lapsen turvallisen pentun kävelee.

9. VTech Baby Lil 'Critters Roll ja Discover Ball:

lelut for 8 Months Old Baby 9

Tämä lelu on todella hämmästyttävä. Se antaa lapselle tosiasioita paljon tavaroista, kun hän rullataan palloa tai pelataan vain sen kanssa. Se on yksi 8 kuukauden ikäisistä vauvojen leluista. Tämä on yksi 8 kuukauden ikäisistä vauvoista kehittäville leluille. Pehmeä tekstuuri helpottaa kosketuskohtaista kehitystä ja tekee myös heistä ryömii kuunnella ääniä, joita lelu tekee.

10. VTech Turn and Learn Driver:

Top 11 leluja 8 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Vroom, Vroom! Me kaikki rakastamme ajaa ja niin teemme pikku 8 kuukauden ikäisiä vauvoja. He rakastavat jäljittelemään isiä ja äitejä, jotka ajaa. Yhdessä leikitellä taistelulla, tämä lelu tekee eläinten ääniä ja ajoneuvojen ääniä. Näiden kappaleiden lisäksi on useita lauluja ja lauseita, jotka auttavat lapsen yleisessä kehityksessä. Tämä paristokäyttöinen pyörä avaa tien luovuudelle ja mielikuvitukselle.

11. Fat Brain® lelut Oombee Cube Shape lajittelu lelu:

Top 11 leluja 8 kuukautta vanha vauva Tyylit elämässä

Tämä eloisa ja kuvioitu lelu on ihanteellinen 8 kuukauden ikäisille vauvoille, koska tämä antaa heille mahdollisuuden tutkia muotoja ja kuvioita. Kuorien leikkaukset ovat tiettyjä muotoja varten ja vauva oppii sovittamaan nämä muodot - neliö, tähti ja pentagoni. Vauvat kehittävät hienoja motorisia taitojaan oppimalla käsiään. Tämä turvallinen lelu on valmistettu elintarvikekäyttöisellä silikoni-valmisteella eikä vaurioittaa vauvaa vaikka ne pureskelisivat sen varsinkin, kun ne imettävät.

Lelujen lisäksi tässä on muutamia toimintoja, joiden avulla voit nauttia pienestä 8 kuukauden ikäisestä.

1. Peek-a-boo:

Näin voit pelata tätä hauskaa peliä 8 kuukauden ikäisillä:

  • Peitä kasvosi kädelläsi tai kankaalla tai pellavalevyllä.
  • Sano jotain, jotta vauva voi tuntea olonsa, kuten, "Missä Mamma?" Tai "Mistä Mamma meni?"
  • Ja sitten näytä kasvosi odottamatta liian kauan. Muutoin vauva saattaa olla huolissaan.
  • Voit jatkaa peliä tätä peliä ja vauva tottuu siihen ja aloittaa pian pelaamisen kanssasi.

2. Ilmaisupeli:

Vauvat oppivat taputtamaan noin 6-8 kuukautta, joten ota vauva taputtamaan ja yritä laulaa pari rimeä rinnalla.

Jos olet onnellinen ja tiedät sen taputtavan kätesi (2)
Jos olet onnellinen ja tiedät sen ja haluat todella näyttää sen,
Jos olet onnellinen ja tiedät sen taputtavan kätesi!
Vauva oppii pian jäljitellä ja taputtaa sinut.

Katso lisää: 7 kuukauden ikäisten lasten lelut

Vauva on kahdeksan kuukauden ajan itsenäisempi ja alkaa kokonaan uusi etsintävaihe. On tärkeää, että lapsiturvallinen on talon, kun taapero hakee asioita, jotka ovat heidän ulottuvillaan. Huomaat myös, että lapsesi voi tunnistaa vieraita ja voi itkeä heidän mennä. Varmista ettet pakota sinua taaperoon menemään vieraisiin.

Tässä vaiheessa voit luoda viihtyisän kulman vauvasi leikkiä varten. Voisit esitellä ne kokonaan uudelle leluille, jotka ovat möykkyjä, musiikkileluja, leluja, jotka auttavat indeksoida tai seisomaan, rakentaa leluja ja leluja, joissa on painikkeita tai painikkeita,.

8 kuukauden ikäinen tarkoittaa, että lapsesi saa tuoda ja vahva melko nopeasti. Tämä artikkeli on toimittanut sinulle luettelon parhaista leluista, jotka sopivat tämän iän lapset. Lelut ovat kaikista parhaista lelujen valmistajista ja voit luottaa heihin suljettuina silmäsi.

Leave A Comment

− 3 = 3