Top 11 leluja 7 kuukauden ikäiselle vauvalle. Tyylit elämässä

7 kuukauden ikäinen tarkoittaa sitä, että vauva kasvaa ja niin on hänen mielensä ja kehonsa. Vauvan mielen ja ruumiin tulisi ruokkia kunnolla paremman kehityksen vuoksi ja antaa vauvan osoittautua paremmaksi ihmiseksi kuin kukaan voi odottaa. Seuraavassa on joitain parhaita leluja 7 kuukauden ikäisesi vauvalle, joka auttaa sinua auttamaan vaimosi kasvaa kunnolla.

1. V tech Touch ja Swipe Baby -puhelin:

lelut for 7 month old baby 1

Suurin osa 7 kuukauden ikäisistä lapsista löytää tämän suuren kiinnostuksen. Nyt he voivat lopulta tapella kuin puhuisivat puhelimessa, kuten hänen äitinsä ja isänsä. Tämä on yksi parhaista leluista 7 kuukauden ikäiselle lapselle. Puhelinta voi käyttää myös alle 3-vuotiaiden vauvojen. Tämä on yksi hienoimmista leluista, joita valmistaa VTech-leluyritys.

2. Melissa & Taikina First Bead Maze:

lelut for 7 month old baby 2

Oikealla ravitsemuksella hyvin mielen kehitys on ratkaisevan tärkeää nopeasti kasvavalle lapselle. Melissa & Taikina First Bead Maze on yksi hienoimmista leluista, jotka edistävät lapsen luovuutta. Se kehittää mielen, kuten mikään muu lelu ei, ja se on menestys lapsen kasvulle.

Katso lisää: 10 kuukauden ikäisten lasten lelut

3. Fisher Price nauraa ja opi indeksoimaan autoa:

lelut for 7 month old baby 3

On aika, että esität vauvan joillekin kirjaimille ja aakkoseille. Hänen mielensä on oppimisympäristössä juuri nyt ja varovasti uppoamaan kaikkiin kohteisiin, jotka asetetaan sen eteen. Tässä vaiheessa tarvitaan myös ylimääräistä varovaisuutta.

4. FocuSun Playpen Ball Pit:

lelut for 7 month old baby 4

Pallokausi on hämmästyttävä lelu, joka pitää hauskaa. Pojat rakastavat sitä. Tämä sarja sisältää värikkäät ja houkuttelevat pallot, jotka helpottavat 7 kuukauden ikäisen lapsensa tunnelmaa. Vanhemmat lapset voivat käyttää sitä samoin. Voidaan käyttää lähes kaikki vauvamyymälöitä markkinoilla, ja sitä pidetään yhtenä parhaista leluista 7 kuukauden ikäiselle vauvalle.

5. VTech Baby Cuddle ja Sing Cora vauvoille, jotka ovat 7 kuukautta vanhoja:

lelut for 7 month old baby 5

Jos etsit leluja 7 kuukauden ikäiselle lapselle, tämä on täydellinen sinulle. Tämä erityisesti lelu näyttää söpöltä karhu, jonka jokainen lapsi haluaisi halata. Kun yllätytät, siihen kohdistuu paine ja alkaa laulaa.

Katso lisää: 9 kuukauden ikäisten vauvojen lelut

6. Pieni insinööri toimintahäiriöt Musical Learning Tool Workbench:

lelut for 7 month old baby 6

Tämä on jotain, josta lapset voivat oppia tehokkaita ja asiaankuuluvia juttuja muodoista ja kokoista sekä saada vähän tietoa siitä, miten kone toimii. Se on melko viileä ja lähes jokainen vanhempi haluaisi antaa lapselleen tämän erityisen lelun.

7. VTech Baby talk ja Go Farm Rattle:

lelut for 7 month old baby 7

Tämä on yksi tunnetaan vaippapussi lelu ja se tulee kätevä sekä lapsi kuin myös lastenhoitaja. Se on yksi parhaista 7 kuukauden ikäisistä vauvan leluista. Siirrettävä lehmä ja lampaat, joissa on valoiset valot, saavat vauvan huomiota ja leikkivät maatiloihin liittyviä kappaleita. Tämä on loistava lelu opettaa pikkulapsiasi tilasta ja eläimistä tilalla.

8. GOTD Kids Roll Drum Set:

lelut for 7 month old baby 8

Haluatko lähettää lapsesi musiikin kurssilla? Sitten tämä saattaa tulla kätevästi. Se on rumpusetti, joka on tarkoitettu erityisesti 7 kuukauden ikäisille lapsille. Tämä värikäs soittimien sarja tuo esille muusikon pienoisissasi. Tämä lelu pyrkii myös parantamaan käsien silmien koordinointia ja on täydellinen lahja budding -musiikkivahalle.

9. VTech Light Baby Touch -tabletti:

lelut for 7 month old baby 9

Tässä on älykäs lelu 7 kuukauden ikäiselle lapselle. Tämä erityisesti lelu urheilu kaunis väri ja muotoilu sekä joitakin älykkäitä painikkeita näytöllä, jonka lapsi voi helposti toimia. Se on saatavana useissa eri väreissä, kuten oranssi, vihreä jne.

10. 3 in 1 Wooden Educational Set:

Top 11 leluja 7 kuukauden ikäiselle vauvalle. Tyylit elämässä

Tämä 3-in-1-koulutus-lelu on yksi 7 kuukauden ikäisistä kehittävistä leluista. Se auttaa värin ja muodon kognition, kehittää lapsen henkistä ja käytännön kykyjä, ja se on erinomainen tapa sitoa lapsi. Musiikki on yksi parhaista tavoista herättää mielikuvitusta ja luovuutta 7 kuukauden ikäisesi.

11. VTech Drop and Go Dump Truck:

Top 11 leluja 7 kuukauden ikäiselle vauvalle. Tyylit elämässä

Tämä eloisa ja värikäs kuorma opettaa 7 kuukauden ikäisen kerätäkseen kaikki kalliot kuorma-autoon ja sitten se on poljettava. Tämä lelu on ihanteellinen 7 kuukauden ikäisille vauvoille, koska he pitävät kiviä räjähtävänä. Se on myös hyvä tapa esitellä numeroita. Nämä koulutus-lelut kehittävät myös vauvasi hienoja motorisia taitoja ja he saavat kuunnella musiikkia ja lauseita.

Lelujen lisäksi tässä on muutamia toimintoja, joita voit nauttia pienellä 7 kuukauden ikäisellä.

Vauvasi kasvaa hitaasti. He yrittävät ryömiä ympäriinsä tai ryöstää heidän vatsaansa. He pystyvät tunnistamaan heidän nimet ja vastaamaan, kun soitat heille. He pitävät kirkkaista ja värikkäistä leluista ja oppivat pitämään lelut ja työntämään heidät ympäriinsä. Ne alkavat myös piristyä, joten sinun pitää pitää katsella infektioita tai ärtyneitä kumia.

Voit aloittaa niiden tuomisen tarinoihin ja rimeihin. Heitä kiinnostavat musiikki ja kuvat. Esittele ne myös uusille leluille, jotka ovat värikkäitä ja mielenkiintoisia. He rakastavat tutkia uusia asioita, joten varmista ympäröivä alue on turvallinen.

1. Aika Rhyme:

Näin voit pelata tätä hauskaa peliä 7 kuukauden ikäisenä:

Vauvat rakastavat rimejä ja lauluja. Voit laulaa kaikki rimejä tai voit laatia oman laulun laulamalla vauvalle. Puhuminen vauvalle on yhtä tärkeä kuin kosketus. Tämä on loistava toiminta sitoutumiseen 7 kuukauden ikäisen vauvan kanssa. Tässä vaiheessa vauva ymmärtää kielen käsitteet ja paremman tapa ottaa käyttöön sanoja?

2. Pelin pelaaminen:

Vauvat oppivat taputtamaan noin 6-8 kuukautta, joten ota vauva taputtamaan ja yritä laulaa pari rimeä rinnalla.

Taputus, taputus, yksi, kaksi, kolme
Taputa, taputa, taputa kanssani.
Taputa, taputa, neljä ja viisi.
Taputtaa, taputtaa, taputtaa, mehiläisiä pesää.
Taputa, taputa, kuusi, seitsemän, kahdeksan.
Taputa, taputa, taputa, olet hyvä.
Taputtaa, taputtaa, yhdeksän ja kymmenen.
Taputa, taputa, teemme sen uudelleen.

Vauva oppii pian jäljitellä ja taputtaa sinut.

Katso lisää: 8 kuukautta vauvojen lelut

Tässä artikkelissa lukijat ja vauvojen lelu fanaatikot joidenkin parhaiden lelu ideoita, jotka auttavat heitä tarjoamaan heidän 7 kuukauden ikäisten kanssa laillista viihdettä. Nämä lelut ovat eräitä markkinoiden parhaimmistoa, jotka ovat sopivia ikään.

Leave A Comment

6 + 2 =