Top 10 Kuvia Celina Jaitley ilman meikkiä Tyylit elämässä

Bollywood-pommikuori Celina on yksi Hindin elokuvateollisuuden kauneimmista näyttelijöistä. Tämä kauneus-kuningatar ja muotimalli ovat saaneet todella houkuttelevan kasvon ja kasvojen kauneus ylittävät todennäköisesti kaikkien aikansa näyttelijöiden. Nyt hän ei työskentele elokuvissa ja on kiireinen ottaa hauskaa perheensä kanssa. Mutta hän silti pitää suuren ulkonäön. Seuraavassa on joitain parhaita ilman intialaisen kauneuden meikki kuvia, jotka osoittavat, kuinka kaunis hän on todellisuudessa.

Celina Jaitley ilman makeup-kuvia:

1. Lentokentällä:

Celina Jaitley Without Makeup

Celina loi melua Navi Mumbain lentokentällä, kun hän näytti luonnollisen houkuttelevuutensa. Toisin kuin muut näyttelijät, tämä nainen ei tarvitse piiloutua kauneudenhoitotuotteissa eikä nauttimaan kasvojen puutteista. Hän luulee olevansa osa häntä ja on aivan varma näyttämään harvoin havaitut puutteet ihossa, joka on aivan luonnollista.

2. Hänen miehensä kanssa:

Celina Jaitley Without Makeup 2

Tämä on luultavasti yksi parhaista Celina Jaitleylistä, ei mikään meikki kuva kaiken aikaa. Hän näyttää mahtavalta täältä, vaikka hän ei urheilisi luonnollista kauneuttaan ja hänen kasvonsa näyttävät kosketuksen viattomuutta ja hänen sisäistä kauneuttaan.

3. Inner Beauty:

Celina Jaitley Without Makeup 3

Mikä tekee kauniista naisesta tai naisesta? Se on hänen luonnonkaunis kauneus ja sisäinen kauneus, joka tulee persoonallisuudesta. Celina on molemmat. Epäilemättä hän on luonnollisesti upea ja hänen persoonallisuutensa tietävät ihmisistä hänen läsnäolostaan. Lyhyesti sanottuna hän on kauniin kaiken kaikkiaan.

Katso lisää: Diya Mirza kuvia ilman meikkiä

4. Älä pelkää:

Celina Jaitley Without Makeup 4

Celina ei selvästikään pelkää epäröimättä näyttämään luonnollisia kasvonsa ihmisten edessä. Hänellä on joitakin kasvohäiriöitä. Mutta hän tuntee salaisuuden, eli hän on tietoinen siitä, että ihmiset tuntevat hänet työstään enemmän kuin hänen houkuttelevuuttaan.

5. Harvinainen kuva:

Top 10 Kuvia Celina Jaitley ilman meikkiä Tyylit elämässä

Tämä on harvinainen kuva Celinaasta ilman meikkiä hänen kasvoilleen. Tässä kuvassa Celina näyttää erittäin upealta ja sen luonnon kauneus tekee todellisia syitä hänen houkuttelevuutensa takia. Tämä on yksi parhaista Celina Jaitleylistä, jossa ei koskaan ole meikkiä kuvia.

6. Koko perhe:

Celina Jaitley Without Makeup 6

Celina on kahden (kaksos) äiti, mutta hän näyttää silti todella kauniilta. Hänen luonnon kauneutensa on jäänyt hänen luokseen ja jopa kun hän on lähtenyt Bollywoodista, ihmiset muistavat häntä edelleen hänen ainutlaatuisesta näyttämisestä ruumiin ja kuumuuden näytöllä.

Katso lisää: Amisha Patel ilman meikkiä

7. Minimaalinen meikki:

Celina Jaitley Without Makeup 7

Celina havaittiin tapahtumasta avioliitonsa jälkeen. Hän näytti luonnollisesti houkuttelevalta kasvonsa ja henkeäsalpaavan hymynsä. Hän näytti niin upealta sinä päivänä, että ihmiset rakastuivat hänen hääpäivän jälkeen. Hän on säilyttänyt luonnon kauneuden ja minimaalinen meikki ei anna hänelle houkuttelevuutta täällä. Hänen hieno persoonallisuutensa tekee.

8. Perhelomat:

Celina Jaitley Without Makeup 8

Tämä kuva juontaa ikimuistoiseen aikaan, kun Celina vietti mahtavaa aikaa perheensä kanssa syntymän jälkeen heidän kaksostensa kanssa. Hän näyttää mahtavaa tässä kuvassa, ja se voidaan sanoa olevan yksi parhaista Celina Jaitley ei meikki kuvia.

9. Intialaisuus Hotness:

Celina Jaitley Without Makeup 9

Celina edustaa Intian naisten kykyä näyttää kuumalta, ilman edes yrittää kovasti. Tämä on hieno kuva Celinan sisäisen ja todellisen kauneuden paljastamiseksi. Kuva liittyy vanhaan valokuvaukseen, jonka Celina suoritti itselleen ennen Bollywoodin jalkaamista.

Katso lisää: Sania Mirza ilman meikkiä

10. Perhekuva:

Celina Jaitley Without Makeup 10

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tämä on erittäin hyvä kuva Celina, jossa hän näyttää olevan hauskaa lapsillensa. Hän näyttää yhtä söpöltä kuin kaksoset.

Yllä ovat Celina Jaitelyn parhaat hetket ilman meikkiä. Nämä kuvat ovat luultavasti joitakin niistä parhaimmista.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet joistakin Celinan parhaista kuvista ilman meikkiä. Hän näyttää mahtavilta kaikissa näissä ja näyttää olevan todella ihastunut luonnon kauneuteen. Siksi hän näyttää niin usein. Celina ei tarvitse meikkiä itsekseen näyttämään mielenkiintoiselta.

Kuvanlähteet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

8 + 2 =