Top 10 Korean Beauty Secrets | Tyylit elämässä

Koko maailma, korealaiset naiset tunnetaan niiden virheettömästä kauneudesta, kirkkaasta ihosta ja hehkuvasta ihonhoidosta. Naiset kaikista kulttuureista kadehtivat ja haluavat myös saada ihon, kuten korealaiset, jotka ovat vapaita iho-ongelmista. Tutkimusten mukaan runsaasti korealaisia ​​kaunottaret ovat myös tuhonneet kauneuden salaisuutensa pavut monissa heidän kirjoissaan. Kuitenkin korealaisten kaltaisten ihon saavuttaminen ei ole kakun kakku ja vaatii omistautumista ja vaivaa.

Top 10 Korean Beauty Secrets | Tyylit elämässä

Tämä opas on täynnä tehokkaita ja hyvin tarkistettuja korealaisia ​​kauneuden salaisuuksia, jotka auttavat sinua edistämään suurta askelta. Seuraavaksi on vain valita 3-4 ideoiden yhdistelmä ja seurata niitä rutiininomaisesti. Yksi asia, joka on huomautettava tässä, on se, että korealainen iho on myös kehittyneiden ihotuotteiden tulos, joka on seurausta nopeasta teknologiasta. Jos haluat lisätietoja tästä näkökulmasta, lue tämä luettelo Koraanin kauneuden salaisuuksista valkoisemmalle iholle-

1. Hunajahakemus päivittäisessä hoidossa:

Korealaiset soveltavat raakaa ja suodattamatonta hunajaa kasvoilla perusominaisena kauneuden parantamiseksi. Tämä on säilytettävä vain 5 minuutin ajan ja pestään sitten kerma puhdistusaineella. Tämä auttaa lisäämään ravintoa iholle. Se myös auttaa ihon kosteuttamiseen ja pehmeän ja joustavan. Tämä on helppo ja edullinen prosessi, jota tulee seurata päivittäin.

2. Kolmen vaiheen päivittäinen rutiini:

Korealaisten salaisuuksien ja rutiininomaisesti ylläpitämään kaunista ulkonäköä, puhdistamista, värjäämistä ja kosteutta käyttämällä huipputekniikkaa ovat ehdottomasti välttämättömiä. Itse asiassa kosteuttaa, korealaiset käyttävät ihoserumia samoin kuin neljäs vaihe. Se lisää ylimääräistä ravintoa iholle ja pitää sen terveinä ja säteilevänä.

Katso lisää: Kate Middleton Beauty Secrets

3. Kosteuden merkitys:

Korealaisten mukaan juominen runsaasti terveitä nesteitä auttaa ihon hehkuttamaan ja pitämään sitä hydratoituna sisäisesti. Se huuhdotaan myrkkyjä, likaa ja bakteereja iholta ja nuorentaa ja elvyttää ihoa hyvin. He yleensä alkavat päivä juomalla lasin tavallista vettä ja myös roiskua kylmää vettä kasvot varhain aamulla. Nidratointia varten ateriat ovat täynnä hedelmiä ja vihanneksia ja matalaa natriuminottoa tähän tarkoitukseen.

4. Face Pack -pakkausten käyttäminen säännöllisesti:

Korealaiset käyttävät paljon ihon tuotteita, jotka valmistetaan eri maissa eri huippulaatuisilla tuotemerkeillä. Yksi niistä ihonhoitotuotteista, joita he todella uskovat, ovat kasvojen naamarit ja pakkaukset. Jokainen korealainen nainen käyttää kahta maski-puhdistus ja ravitsemus. Se auttaa heitä virkistämään kasvot ja vähentämään turvotusta. Heillä on jopa paljon uskoa kotitekoisiin naamiin, erityisesti hunajaa ja munanvalkuaista valmistettuihin naamiin. Toinen Koreassa käytetyistä naamiotoista on silkkiäistoukkien kookosjauheesta tehty.

5. Kauneuden merkitys:

Noin 6-8 tuntia unia on tärkeää ylläpitää ihon kauneutta korealaisten ja ammattilaisten ympäri maapalloa. Tämä salaisuus uskoo täysin naiset tässä maassa. On havaittu, että uni virkistää ihosoluja, poistaa kuolleen ihokerroksen ja antaa hehkuvaa ihoa.

Katso lisää: Megan Fox Beauty Tips

6. Ihonhoitotuotteet:

Korealaisilla on erilaisia ​​ihonhoitotuotteita, joita he käyttävät päivittäin pitääkseen ihon virheettömänä ja ongelmattomana.

7. Kasvoharjoitukset:

Yksi yksinkertainen ja hyvin yleinen kasvojen harjoittelu, jota kaikki korealaiset naiset noudattavat, on toistuva "Ma Me Mi Mo Mu", joka auttaa poskelle ja huulen lihaksille ja tekee ominaisuuksista teräviä. Syvä hengitys on toinen tavanomainen käytäntö, jota he noudattavat hyvällä iholla.

8. Vähemmän meikkiä:

Useimmat korealaiset naiset uskovat luonnon kauneuteen ja käyttävät näin vähemmän meikkiä muihin naisiin verrattuna.

9. Silmänympärysvoiman käyttö:

Hyvälaatuinen silmänympärysvoide joka päivä on yksi Korean kauneuden salaisuuksista.

10. Night Cream Advantage:

Upea iho vaatii hyvästä merkkituotteesta syntyvän yön kerma. Se auttaa lukitsemaan ihon kosteuden koko yön. Heräät varmasti tuoreita ja kauniita.

Katso lisää: Kate Middleton Beauty Secrets

Tässä aiomme luetella joitain korealaisia ​​kauneusvinkkejä kasvoille:

  • Höyrysaunat: Korean naiset vannovat kasvohierontaan ja riippuvat tällaisista hierontoista kosteudelle. Jokaisella kulmalla Etelä-Koreassa on kasvohieronta ihon klinikoita, jotka ovat erittäin edullisia. Toinen vaihtoehto on hieroa kasvosi pyöreisiin liikkeisiin alkaen otsaasi, posket, posket ja leuka. Voisit yrittää lisätä öljynpuhdistusaineeseen ylimääräisen hehkun.
  • Hot Water liotettu Pesulappu: Haluatko päästä eroon ryppyistä ja viivästyttää ikääntymistä? Tässä on mitä voit tehdä - Käytä pesulappua, joka on liotettu kuumaan veteen ja varovasti pehmentää ja puhdista kasvosi.
  • Hämärtää täydelliseksi: Kokeile niiden hämärtymistä tekniikka, joka on salainen huijaus piilottaa ei-toivotut viat. Allekirjoitus Korean tuotteet ovat erittäin kevyitä ja heikentää virheitä kuten ammattilainen.
  • Paranna huulesi luonnollista sävyä: Huulesi ja ihon sävyn luonnollisen sävyn parantaminen tekee sinusta elävää ja vuotta nuorempia. Nämä tuotteet kosteuttavat ja tekevät huulet ja ihon säteilevät.
  • Ohra-tee: Tässä toinen salaisuus kärki - tämä tee on tarjolla vauvoille ja aikuisille. Tämä parantaa ihon laatua ja myös niiden yleistä terveyttä. Paahdettua ohra-teetä on runsaasti antioksidantteja, mikä parantaa verenkiertoa ja auttaa myös laihdutuksessa.
  • Sleeping maskit nukkumisen aikana: Kun lepääsi, ihosi toimii myös. Tämä on paras aika kosteuttaa ja parantaa ihoa. Korealaiset käyttävät univormuja, kun he menevät nukkumaan ja heräävät iholla, joka on nuorentunut ja uusittu.

Tässä artikkelissa on lueteltu vinkkejä, jotka vaihtelevat kauneuden rutiinista; vinkkejä Korean Beauty -titteista luonnollisia temppuja, elämäntapoja ja ruokavaliota, jotka auttavat naisia ​​koreassa saavuttamaan unelmoijaan ilman vikoja ja tylsää. Korean vinkit eivät ole pelkästään tuotteiden käyttö, vaan niiden säilyttäminen, joita he siunataan ja tekniikoita, joilla parannetaan heidän kauneuttaan. Mitä odotat? Sovita nämä hakataidat ja ihosi muuttuu tylsältä hämmästyttäväksi hetkessä.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

6 + 4 =