Top 10 Hampun Hammasta Tyylit elämässä

Mitä hammastahnaa käytit hampaallesi? Pidätkö täysipainoisesti hammastahnaasi? Kyllä, hammastahna on tärkeä rooli hammashoidossa. Hammastahnat ovat yksittäisiä niistä harvoista tuotteista, joita henkilö asuu koko elämänsä seurassa.

Kuten tiedät, hammastahna-tuotemerkit ovat kasvaneet suuria määriä enemmän kuin vuosina. On olemassa monenlaisia ​​hammastahnoja, joita tehdään erilaisten hampaiden huolenaiheiden hoitamiseksi. Riippumatta siitä, mitä hammastahnaa käytät, sinun on aina ajateltava tehokkuutta ja turvallisuutta, jota se voi kuljettaa sinulle myös perheellesi.

Paras Hammastahna:

1. Sensodyne:

parhaat toothpaste for teeth

Tämä hammastahna -tuote hyväksytään ja luotetaan ihmisiin herkillä hampailla. Se auttaa vähentämään hampaaseen liittyvää kipua. Sensodyne on lisäksi valkaisevaa hammastahnaa sekä hammastahnaa, joka puolustaa hammaskiiltä yhdessä lasten ja aikuisten kanssa. Se on lääketieteellisesti vakiintunut avustamaan hampaiden kipua lievittäessään onteloita, suojata kumista ja myös emali.

2. Aquafresh:

Aquafresh

Se on kuitenkin yksi johtava hammastahna kehittynyt tuotemerkkejä näinä päivinä. Laaja valikoima hammastahnoja käyttää valkaisevaa toimintaa hammastahnaa sekä erityisiä maustettuja hammastahoja vakavaan puhdas toimintaan. Lisäksi koko hammastahnaa kaikille iäkkäille lapsille lisää sen mainetta sekä luotettavuustasoa.

3. Xylitoli:

Ksylitoli

Tämä on uusin hammastahna-elementti, joka houkuttelee tarkkailua. Tieteellinen lukeminen todistaa, että tämä luonnollinen sokerituki välttää kouruja ja ientulehdusta, aivan kuin ruokinta vahingollisia bakteereja tavalla pääasiassa sokerit tekee. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että ksylitoli plus fluoridi on pääasiassa arvokas seos.

4. Colgate:

Colgate

Colgate-brändi on niin suosittu niin monen vuoden ajan kuluttajien ja hammaslääkäreiden suosimissa maailmanlaajuisesti. Colgate-hammastahnat on tehty valkaisemaan hampaita, vahvistamalla hampaasi emaltoa ja tuulettelemalla. Colgate on yksi hammaslääkäreiden lähes kaikista suosikkien tuotemerkeistä ja laajasti ehdotettu hampaiden vahvistamiseksi.

5. Arm & Hammer:

käsivarsi Hammer

Tämä on erilaisia ​​luonnollisia hammastahnaa, koska se käyttää leivinjauhetta, joka on luonnon elementti toisen käden valkaista hampaita. Lisäksi tämä liiketoiminta tekee hampaiden hampaiden valkaisusta yhdessä hammastahnan kanssa, mikä tekee hampaista vahvemman.

Katso lisää: Terveelliset elämäntavat

6. Jason:

Jason

Tämä on yksi luonnollisempi hammastahna merkki, joka tekee hammastahnaa herkille hampaille yhdessä hampaiden kanssa, jotka tarvitsevat kumihoitoa ja suojaa. Natural elementtiä, kuten CoQ10, kynsi, sinivihreä levä, kaneli, lisäksi perillan siementen poistoa hyödynnetään hammastahnaa sisältävänä aineosana.

7. Lähikuva:

kiinni up

Tämä brändi tarjoaa erilaisia ​​hammastahnaa yrityksissä geelien kanssa lopettaakseen kourujen ja rappeutumisen. Tämän tuotemerkin hammastahnat ovat lisäksi tunnettuja suuvettä sisältävän ainesosan laskemisesta. Tämä tuote on tunnustettu suunestokomponentin laskemiseksi. Tämä hammastahnan brändi on suunniteltu välttämään onkaloita, luo hengästyneitä tuoreita ja valkaista hampaita.

Katso lisää: Haitallisen ruoan haitallinen vaikutus

8. Crest:

harja

Tämä on ylimääräinen tuotemerkki, joka tarjoaa laajan kokoelman tarkoitusta, kuten fluoridihammasta, valkaisevaa hammastahnaa, hammastahnaa, joka antaa hammaskiven muodostumista sekä hammastahnaa nimenomaan maku lapsille.

9. Tomin maine:

tomit of Maine

Tässä hammastahnassa on luonnollisia ja eläinten kannalta sopivia ainesosia. Tämä Tom's of Maine hammastahna on maku hedelmien ja yrttien kautta. Tämä hammastahna on ylivoimainen ihmisille suun kuivumisen takia; sen yläpuolella on hampaiden ja hammastahnan valkaiseminen ihmisille, ja se on parasta hampaan herkkyyden omaaville ihmisille. Se on ADA-hyväksytty hammastahna ei sisällä sakkariinia, makea yhdessä ksylitolin, luonnollinen sokeri todistaa taistelemaan haitallisia bakteereja sen sijaan ruokkia niitä.

Katso lisää: Kuinka kokeilla verensokeritasoa

10. Pepsodent:

Pepsodent

Tämä on hammastahna-brändi, joka auttaa hävittämään plakkien nousua, valkaisemaan hampaita ja vahvistamaan hampaiden emalia.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

69 − 63 =