Top 10 Hair Transplant Centers Bangaloressa Tyylit elämässä

Hiustenlähtö tai kaljuuntuminen ovat yleisiä ongelmia, joita kaikki kohtaavat. On olemassa useita kodin korjaustoimenpiteitä ja muita hoitoja, jotka lupaavat ratkaista ongelman, mutta tulokset ovat hyvin lyhytaikaisia. Hiustensiirto on nouseva hiusten palautustekniikka, joka on myös yhä suosittu. Jos etsit parasta hiustensiirtoa Bangaloressa, katso alla.

Hiustensiirto Bangaloressa:

Tässä on 10 parasta hiustensiirtopotilasta Bangaloressa, jossa voit valita.

Hiukset Transplant In Bangalore

 1. Dr. Venkat Charmalaya - Center for Advanced Dermatology:

Dr. Venkataram Mysore on tunnettu NRI-lääkäri, jolla on kokemusta yli 12 vuoden työskentelystä eri puolilla maailmaa. Hänen taidot ovat vakiintuneet kosmetiikan dermato-kirurgian ja dermatopatologian aloilla. Dr. Venkat kiinnostaa erityisesti hiustensiirtotekniikoita ja klinikalla on paras teknologia.

Osoite: # 3437, 1. G risti, 7. pää, Subbanna puutarha, Vijayanagar, Bangalore - 560040, Puhelin: + 91-8023392788

2. Dr. Madhun Advanced Hair Transplant Center Bangaloressa:

Dr. Madhu Advanced Hair Transplant Clinicilla on uusinta tekniikkaa hiusten palauttamiseen. Heillä on keskuksia kaikkialla Intiassa ja tarjoavat kohtuuhintaista ja tehokasta hiustensiirtoa ihmisille ympäri maailmaa. Hiustensiirtoprosessien lisäksi täällä Dr. Madhu: ssa tarjotaan myös erilaisia ​​hoitoja hiustenlähtöön ja myös ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä kaljuuden jatkokäsittelyyn.

Osoite: Bengalurun klinikka Beams Hospitalissa
Tontti nro 640, 12th Main, 80 Feet Road, 4. kortteli, Koramangala, Bangaluru - 560034

Katso lisää: Hiustensiirtokeskukset Hyderabadissa

3. Dr. Batra's Positive Health Clinic:

Dr. Batra on nimensä mukaista kosmeettisen leikkauksen alalla. Tämä hiustensiirtopotilas sijaitsee Ulsoorissa Bangaloressa ja tarjoaa parhaan hoidon ja tekniikan hiusten palauttamiseen.

Osoite: Nro 419, 27. pää, HSR Layout Sector 1, lähellä poliisiasemaa, Bangalore-560034

4. Pioneerin hiushoito:

Jos etsit parhaita palveluita nimellisillä hinnoilla, älä katso enää. Pioneer Hair Care on vakiintunut nimi kosmeettiseen leikkaukseen, jossa on asiakaskuntaperustaiset mantereet. Heillä on asiantuntijaryhmä, jota johtaa veteraani Dr. Shreedhar Reddy Pothula. Pioneerissa he käyttävät viimeisimpiä hiustensiirtoprosesseja ja -tekniikoita.

Osoite: Diagonally vastapäätä Innovative Multiplex & Park Plaza Hotel
Outer Ring Road, vieressä Elite Ford Car Showroom, Maratha Halli, Bangalore - 560037

5. New You Clinic:

New You Clinic on erikoisalan hiustenhoitolaitos, joka on Dr. Kishore Pentyalan johdolla. Dr. Kishore on asiantuntijahenkilö, jolla on koulutusta Koreassa, Intiassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Kaupungin sydämessä sijaitseva New You Clinic tarjoaa sinulle parhaan tunnelman ja hiustensiirtotekniikan.

Osoite: 75/1, 1. kerros, Krystal Prestige, yläpuolella Hyderabad-talo, Koramangalan teollisuusalue, Koramangalan 5. kortteli, Bangalore - 560034

Katso lisää: Hiustensiirtoklinikka Kolkassa

6. MIDAS - Kosmeettinen leikkauslinja:

MIDAS Cosmetic Surgery Clinic tarjoaa edelläkävijä hiustensiirtopotilaat Intiassa. Klinikka toimii Dr. Madhukumarin ja hänen taitavien kosmeettisten kirurgiensa ohjauksessa ja asiantuntemuksessa. Dr. Madhu on itse ISHRS: n (International Society of Hair Restoration Surgery).

Osoite: Nro 1557, 1. kerros, East Endin päätie, 9. blokki Jayanagar
Bangalore - 560069

hiukset transplant centers in bangalore

7. VCare:

Erikoiskarva-klinikka, VCare: ssa, käyttävät innovatiivisinta hiustensiirtotekniikkaa nimeltä DHI tai Direct Hair Implantation. Tämä menettely on kivuton ja antaa nopeamman tuloksen ilman arpien ilmaantumista. VCareilla on yli 1 Lakh-asiakkaiden uskollinen perusta kaikkialla maailmassa.

Osoite: Nro 5, 7. lohko, 80 metrin tie, 3. krs, Koramangala, Bangalore - 560095

8. Kosmetiikka-studio:

The Cosmetic Studio on perustanut Dr. Vivekanand Bhatt Bangaloressa. Tohtori Bhatt suoritti harjoittelunsa kansainvälisen hiustenhoitoraporttiryhmän (ISHRS) ex-presidentin johdolla. Hänen tietonsa ja kokemuksensa ansiosta hän harjoittaa innovatiivisinta Melanocyte-teknologiaa hiusten palauttamiselle. Soita tapaamiseen tai käy klinikalla suoraan hyödyksi.

Osoite: 373/2, 100 Ft. Road, Indiranagar, Bangalore - 560008, Intia, Puhelin: + 91- 9739050020

Katso lisää: Best Hair Transplant Clinic Mumbaissa

9. Richfeel Trihology Center:

Aloitettu Dr. Apoorva Shah ja Dr. Sneha Shah, Richfeel Trihology Center on nousemassa pian yli 50 klinikalla levinnyt 27 kaupunkia Intiassa itse. Täällä he tarjoavat asiakkailleen erilaisia ​​hiustensiirtopalveluja kohtuuhintaan edullisin hinnoin.

Osoite: Nro 84, pohjakerros, 8. pää, 9. risti, lähellä Sankey Tank Main Gate, Bangalore

Nämä ovat joitain maineikkaita ja vakiintuneita hiustensiirtokeskuksia Bangaloressa. Hakeudu jonkun heistä ja nauti hätkähdyttävistä tuloksista.

10. Hairline International Clinic:

Hairline International Clinic on yksi Bangaloren parhaista hiusten ja ihonhoitotuotteiden klinikoista 10 vuoden ajan. Ne ovat kokeneita trichologeja ja ihotautilääkäreitä, jotka ovat erikoistuneet tulossuuntautuneisiin hoitoihin. Heillä on ennätys, että istutetaan 17 000 hiusta yksin istuessa ensimmäistä kertaa Valtiossa. Lisätietoja: http://hairline.in, Puhelin +919148874972

Osoite: 199, 16. päätie, neljäs T-kortti, Jayanagar, Bangalore - 560041,

Leave A Comment

3 + 7 =