Top 10 Baba Ramdevin vinkkejä hehkuvaan ihoon Tyylit elämässä

Baba Ramdev on tunnettu jooga-asiantuntija, joka opettaa ihmisiä joogaan ja tarjoaa erilaisia ​​luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa ihoa ja muita terveysongelmia.

baba ramdev tips for glowing skin

Alla on top 10 hänen ehdotettuja ja suosittuja korjaustoimenpiteitä hehkuva iho.

1. Kapalbhati Pranayam:

Tämä on hyvin tärkeä meditaation tyyppinen jooga, jonka ihmiset joutuvat harjoittamaan säännöllisesti etuja. Ram dev kertoo, että tämän päivittäinen käytäntö antaa hehkuvia tuloksia 6 kuukaudessa. Hän pyytää ihmisiä tekemään tämän 15 minuutin kahdesti päivässä ja tämä auttaa enemmän happea kehoon keuhkoissa.

2. Kasvojen hieronta pyyhellä:

On ehdotettu, että henkilön on hierottava kasvot kunnolla pehmeällä kostealla liinalla. Tätä käytetään hieromalla varovasti niin, että tämä auttaa verenkierrossa ja tämä voi aiheuttaa ryppyjä hoidon saamiseksi.

3. Juo tarpeeksi vettä:

Hän sanoo myös, että aina sanotaan, että henkilön on juotava säännöllisesti 3 - 4 litraa vettä järjestelmän moitteettoman toiminnan varmistamiseksi. Runsaasti vettä säätää suolen liikkeitä. Se auttaa myös pitämään ruumiin ja pinnalliset ihokerrokset joustavina ja kosteina. Tämä voi auttaa torjumaan puutteita ja pitämään ihon tiukka ja huokoset eivät salaa liikaa hiki tai sebum. Tämä auttaa myös poistamaan rasvaa ja toksiinien kehosta muodossa hikeä.

4. Tuoreet hedelmät Mehut:

Tuore mehu on erittäin tärkeää toimittaa kehon eri vitamiineja ja ravintoaineita. Meillä voi olla yhteisten virvoitusjuomien sijaan. On myös hyviä tuotemerkkejä, jotka tarjoavat mehua, joka voi ostaa ihmisiä ja oli sijasta tehdä näitä. Kuitenkin tuoreita hedelmiä voidaan pureskella saada kuitua näissä. Nämä voivat auttaa myös asianmukaisissa suolen liikkeissä.

Katso lisää:  Päivittäinen rutiini terveelle iholle

5. Keskustelemaan ja pitämään positiivista ajattelua:

On ehdotettu, että ihmisten pitäisi mietiskellä ja yrittää pitää stressi pois. Tämä voi myös aiheuttaa ahdistusta, joka voi aiheuttaa iholle virheitä.

6. Aloe Vera mehu:

Eläimille jalostettua luonnollista aloe vera-mehua voidaan käyttää niille, jotka kärsivät ummetuksesta. Tämä tulee kuluttaa lääkärin määräämän annoksen ja muiden ehdotettujen korjaustoimenpiteiden perusteella. Hyvä ruokavalio on aina välttämätön, ja sillä voi olla myös haittavaikutuksia. Sen vuoksi tätä ei pidä käyttää itsehoitoon tai tämä voi olla haitallista.

7. Besan-kasvonsuojaimet:

Hän ehdottaa ihmisille, että he käyttävät luonnollisia pakkauksia sen sijaan, että käyttäisivät joitain markkinoilla olevia tuotteita. Tämä on hyvin tärkeää. Besan ka atta on hyvin suosittu talossa ja on hyvä puhdistusaine. Jooga-asiantuntija ehdottaa, että henkilö voi ottaa besan tavanomaisten kasvojen pesuiden sijasta, jotka ovat saatavilla markkinoilla ja käytä sitä kurkumalla tehdä maski.

Katso lisää:  Tumma iho oikealle iholle

8. Äänen nukkuminen:

Ihmisillä pitäisi olla ääni nukkua joka päivä ja pitäisi nukkua 10-11. Tämä pitää kehon terveellisenä ja auttaa sitä toimimaan oikein. Varhain herättäminen on myös tärkeää, ja tämä on säilytettävä.

9. Sitruunamehun käyttö:

Ihmisten pitäisi käyttää sitruunamehua ihon hierontaan ja saada hyötyä siitä. Sitä voidaan käyttää myös erojen poistamiseen, koska tiedetään, että tämä sisältää lieviä valkaisuaineita. On myös sanottu, että juominen sitruunamehu tai sitruunavesi voi auttaa ihmisiä saada hehkua sisältä puhdistamalla mahalaukun.

10. Maitopakkaus:

Ram dev baba ehdottaa, että ihmiset pystyvät hieromaan tuoretta maitoa iholla yöllä ja pestämään sen aamulla. Tämä auttaa vähentämään viat.

Katso lisää:  Multani Mitti kasvopakkaus hehkuvalle iholle

Kuvan lähde: 1

Leave A Comment

76 + = 83