Top 10 Arunachal Pradeshin matkailukohteita Tyylit elämässä

Arunachal Pradesh sijaitsee Intian koillisosassa ja on kuuluisa luonnonilmiöistä. Joka vuosi tuhannet kävijät vierailevat tässä paikassa. Intian kolmesta naapurimaasta - Bhutanista, Kiinasta ja Myanmarista ympäröimä on enimmäkseen harvaan asuttu valtio.

Kuka ei halua vierailla paikkaan, jossa rauhoittava ilmasto, vieraanvaraiset ihmiset ja lumiset sumu, jotkut maailman kuuluisista luostareista, rauhallisista järvistä, viehättävästä vuoristosta ja Himalajan juuresta, kun asutut kaupungit ovat kovaa elämää?

Arunachal Pradesh Tourist Places

Käyntikohteet Arunachal Pradeshissa:-

Tawang:

 • Buddhalaisten seuraajien keskuksen ja pääkaupungin Tawangin alueen keskellä on maa, jossa on vuosisatoja vanhoja luostareita. Rocky Mountains, sata koskematonta järveä, lumihuippuisia huippuja, Dragon portit ja lukuisia vesiputouksia on, jos todellinen kauneus sijaitsee.
 • Sitä voidaan kutsua myös arunachal pradeshin aarteeksi.
 • Tawangin luostarit ovat Aasian toiseksi suurin luostari ja hallitsevat 17 vuotta (buddhalainen luostarit), jotka ovat 400 vuotta vanhoja. Tawang, Monpan ja Sherdukpen-heimojen maa, tiibetiläinen vaikutus on yleistä. Kuuluisa Torgva-festivaali järjestetään tänä joulukuuhun. Buddhalaisen kalenterin mukaan yhdestoista Monpa-kuukausi kutsui Dawa Chukchipah .

tawang_arunachal-Pradesh-turisti-paikkoja

On 8 metriä korkea patsas Lord Buddha. Rukouksen lippuja nostetaan ulkona, vaikka se on upea katselu.

Noin Tawang:

 • Maailman toiseksi korkein pass, Sela Pass sijaitsee tiellä Tawang. At 4,125 metriä, joka kulkee pienen harjun ja pitkin rauhallinen järvi nimeltä Paradise Lake? Se on Arunachal Pradeshin valtion korkein kulku ja myös maailman kolmanneksi suurin.
 • Pakang Teng Tso järvi, rauhallinen järvi sijaitsee noin 17 km päässä Tawang ja upea näkymä kasvillisuuden.
 • Tsangyang Gyaston syntymäpaikka, Urgelling luostari ja Monpa Äidin kuudes Dalai Lama sijaitsee 5 km päässä Tawangista.

Bomdila:

Tämä paikka tarjoaa upeat näkymät lumipohjaisiin vuoriin, luonnonvaraisiin orkideihin, Himalajan maisemiin, houkuttelevia vesiputouksia. Se on pääkonttori West Kameng piirin sijaitsee korkeudessa 8500 jalkaa merenpinnan yläpuolella. Bomdilan luostari on jäljennös Tiibetissä sijaitsevasta Tsona Gontse -luostarista. Bomdilan luostari tunnetaan myös nimellä Gentse Gaden Rabgyel Lling luostari, ja sen pystytti Tsona Gontse Riponche. Näiden lisäksi on myös Etnografinen museo. Monilla vuosisatoilla on ollut vahvoja tiibetiläisiä ja buddhalaisia ​​vaikutteita.

bomdila_arunachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Noin Bomdila:

 • Dirang, joka sijaitsee Bomdilan ja Tawangin välissä.Applen hedelmätarhat, yakin kasvatustilat ovat sen kuuluisia.
 • Muutaman kilometrin päässä Dirangista on kuumia lähteitä, joissa ihmiset pyytävät pyhää pulahtaa pesemään syntejä ja sairauksia.
 • Tipi on Aasian suurin orkideaari. Ympäröimä ikivihreä metsään, sillä on yli 500 lajia orkideoita. Orchid-keskusta Bharalin joen rannalla. Kuuma lähde, iso orkidea-puutarha on paikan aarre.
 • Jia-bharali-joki kulkee Bomdilan tielle ja on yhdyskäytävä Arunachal Pradeshille, lounaaseen.
 • Bhalukpong sijaitsee 64 kilometrin päässä Tezpurista Aka Hillsin jalka on kaunis piknikpaikka. Ja se oli Bhalukan, Baanan pojanpoikan pääkaupunki.

Itanagar:

itanagar_arunachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Maa aamun valaistu vuoret "on pääkaupunki Pohjois-itäisen valtion Arunachal Pradesh. Se sijaitsee itään Tawangista, ja se on tunnustettu Mayapurilla, 14.-15. Vuosisadan kaupunkilla. Nykyaikainen asutus on rakennettu hyvin läheisesti keskiaikaisen pääkaupungin rauniot. Se tulee hallinnollisesti Papum Pare -alueella. Itanagaria voidaan kuitenkin kutsua mini Intiaksi, sillä ihmiset ympäri maata elävät täällä harmoniassa. Säännöllinen helikopteripalvelu on saatavana Guwahatiista Naharlaguniin (Itanagar). Matkailulajit ympäri maata käyvät tämän paikan tutustumalla sen luonnon kauneuteen.

Noin Itanagar:

Naharlagun, Itanagarin kaksoiskaupunki, sijaitsee Itanagarin 10 km etäisyydellä. Se koostuu Zoo, Craft Center ja Polo Park.

Ziro:

ziro_arunachal-Pradesh-turisti-paikkoja

Männyn peittämät vuoret ympäröivät Apatani-heimojen taloa. Se on ollut suosikki kaupunki maailmanperintökohde monta vuotta. Se sijaitsee noin 167 km Itanagarista. Tuoretta tuulta, Pine Bamboo lehtoja, kotimainen riisinviljelymenetelmä, vain puhaltaa mielen ja tekee sinusta tuntua lieventävältä. Tämä paikka on myös antropologin iloksi.

Noin Ziro:

Talley Valley Wildlife Sanctuary on luonnollinen kasvitieteellinen puutarha. Sanctuary koostuu monista eksoottisista orkideoista. Se on villin Gaurin (mithun) ujo tyyppisen eläimen ristirotu.
Tarin Fishing Farm on korkean kalastusretkikasvatuksen tarinatalo Tarinissa, ja se on kuuluisa Paddy- ja Fish-kulttuurista.

Daporijo:
Sijaitsee virtaavan kahden joen, Sippi ja Subansiri, se on suurin kyläkaupunki. Hieman ruuhkainen, mutta nähdä täällä ovat paikalliset ihmiset ja sillat, jotka on valmistettu bambusta ja sokeriruo'osta paikallisilta.

Pitkin:

Historiallinen Malinithan-temppeli on nähtävissä matkalla. Legendaarinen Akashi Ganga, kohta, josta ihmiset voivat todistaa Brahmaputran ja sen sivujokien. Kamitin Mithunin ja Jerseyn risteytyslaitosta voidaan nähdä.

Katso lisää: Tourist Place Rajasthanissa

Pasighat:

Se sijaitsee Siangin oikealla rannalla (Arunachal Pradeshin joen Brahmaputran nimi), se on East Siangin piirin pääkonttori. Dr. D. Ering Wildlife Sanctuary, jossa luonnonvaraiset puhvelit, tiikerit, samberpeura ja luonnonvaraiset ankkoja on valvottava. Brahmaputra Darshan, festivaali on tullut kaksivuotinen fest.

Wildlife:-

Villieläimiä, jota voimme todistaa tässä tilassa, ei voida nähdä missään Intian osassa. Eläimet kuten Red Panda, Himalajan mustakarhu ja Goral. Lintuja, kuten Valkoista Winged Wood Duck, Bengal Florican, Temmincks Tragopan, Mishmi Wren ja Sclater's Monal jne. Voidaan nähdä täältä. Valtiolla on runsaasti kasvillisuutta ja eläimistöä.

Bengal-florican_arunachal-Pradeshin-turisti-paikkoja

Katso lisää: Ahmedabadin matkailupaikat

Wildlife Sanctuaries:-

 • Dr. D. Eringin muistomerkki Wildlife Sanctuary, Pasighat
 • Mehao Wildlife Sanctuary, Roing
 • Pakhui Wildlife Sanctuary, Seijosa
 • Eagle Nest Wildlife Sanctuary, Seijosa
 • Itanagar Wild life Sanctuary, Naharlagun
 • Kamlang Wildlife Sanctuary, Miao
 • Kane Wildlife Sanctuary, pitkin

Kansallispuistot:

kansallisen parks_arunachal-Pradeshin-turisti-paikkoja

 • Namdhapan kansallispuisto (Tiger Project), Miao
 • Sessa Orchid Sanctuary, Vinkki
 • Moulingin kansallispuisto, Jengging
 • Dihang-Debangin biosfäärialue, Dibang Valley

Katso lisää: Käyntikohteet Gujratissa

Matkasuositukset:

Ihmisiä, jotka rakastavat seikkailua, täytyy kokea nämä:

Koskenlasku Brahmaputra lasketaan yhdeksi parhaista jokien koskenlasusta maailmassa. Tämä joki antaa hämmästyttävä ja jännittävä, elämää ikimuistoinen koskenlasku expedition kokemus Koillis-osassa Intiassa. Tsang Po -joen virtaa Tiibetin itäpuolella läpi Himalajan läpi.

matkustamiseen tips_arunachal-Pradeshin-turisti-paikkoja

 • Subansari-joen koskenlasku Subansari-joki tunnetaan myös nimellä "Gold River". Tämä joki on Brahmaputran joen suurin sivujohto.
 • Kameng-joen koskenlasku: Tämä joki tunnettiin nimellä Bhareli-joki, ennen kuin se nimettiin Kamengiksi. Tämä on yksi haastavin joki koskenlaskuun Intiassa.
 • Matkustajien pitäisi kokeilla näitä aitoja elintarvikkeita: Momo valmistetaan täyttämällä jauhettua sianlihaa ja sipulia taikinaan ja sitten höyrytetään kolmikerroksiseen höyrystimeen tai paistetaan. Thupka on keitto täynnä nuudeleita, jauhelihaa ja vihanneksia, joka tunnetaan myös nimellä Der Thuk.Zan on Monpa-heimojen katkottua ruokaa, Khura on pannukakku, Gyapa Khazi
 • Arunachal Pradesh on turvallisin valtio Koillis-Intiassa. Arunachal Pradeshin kansa ei ole kovin uskonnollinen. He ovat erittäin ystävällisiä ja valmiita auttamaan sinua.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

+ 16 = 17