Terveet ketogeeniset ruokavalion elintarvikkeet Tyylit elämässä

Ketogeeninen ruokavalio on äärimmäisen vaikeaa ja sitä vaikeampaa noudattaa sitä uskonnollisesti. Tulokset ovat varmasti sen arvoisia. Monta kertaa me näemme, että ihmiset menevät ruokavalioon tietämättä mitä ja kuinka paljon syödä. Monet ihmiset pitävät myyttejä tietystä elintarvikkeesta. Väärä syöminen ei aiheuta laihtumista, mikä on erittäin pettymys. Tänään keskustelemme ketogeenisestä ruokavaliosta, joka on hyvin terveellistä ja sisältää terveellisiä elintarvikkeita.

terve Ketogenic Diet Foods

Tämän ketogeenisen ruokavalion käyttöönotto vie 90 vuotta takaisin. Ruokavalio, jonka on kehittänyt Dr. Russell Milder Mayon klinikalla. Sitten se oli erittäin tehokas epilepsian hoidossa. Ketogeeninen ruokavalio on pohjimmiltaan runsas rasvainen, alhainen hiilihydraatti ja korkea proteiinin saanti ruokavalio. Tämä ruokavalio osoittautuu erittäin tehokkaaksi poltettaessa rasvoja hiilihydraatin sijaan.

Katso lisää: Kelloggsin ruokavalio

Ketogeeninen ruokavalio on enemmän tai vähemmän matalaa ruokavaliota. Ketosis on kehon tila, jossa elimistössä on vähemmän glukoosia energian tuottamiseen eri toiminnoille.

Ketogeeninen ruokavalio edellyttää henkilöä tarkkailemaan ihmisen carb-summan saantia. Proteiinin päivittäinen saanti on kohtuullista riippuen korkeudesta ja sukupuolesta. Ketogeenisen ruokavalion tyypillinen rakenne: Se kestää 70% kaloreita ruumiin rasvasta, 20% proteiineista, 5-10% hiilihydraatista. Ketogeeninen ruokavalio vähentää hugeria paljon.

Kuinka mennä ketogeenistä ruokavaliota varten:

1) Hanki kirja ymmärtämään ketogeenisen ruokavalion taustalla olevaa mekanismia ja miten se todella toimii ja mikä ei toimi.

2) Poista kaikki ruokavaliossa oleva korkea hiilihydraatti ruokavalio. Kaikki täysjyvät ovat esimerkkejä korkeasta carb -ruokasta. Riisiä ja paahdettua riisiä on myös mukana.

3) Proteiinin saanti tulee kasvaa elimistössä

4) Ketogeeniset elintarvikkeet ovat periaatteessa todellisia, luonnollisia, kokonaisia ​​elintarvikkeita luonteeltaan. Jalostetut elintarvikkeet ovat iso no. Sokerit, makeutusaine, makeat astiat ovat hyvin jalostettuja. Näiden ruokavalion saanti voi heikentää terveyttä.

5) Jäätyminen hydratoitunut on erittäin tärkeä, koska vain vähän carb elintarvikkeita syödään.

Katso lisää: 31 päivä rasvanpudotusta parantava harjoittelu

Mikä on ketogeeninen ruokavalio Ruoka:

Suuri proteiinien saanti on välttämätöntä. Tässä on luettelo elintarvikkeista.

i) Munat: Muna-valkoisia pidetään hyvin proteiinina. Joten se on erittäin hyvä vaihtoehto vegaaneille ja ei-veganeille

ii) Kalastaa: se on runsaasti proteiineja ja monia ravintoaineita. Lounasaikaan voi nauttia grillattua kalaa.

iii) Soijapapu: Se on todellakin siunaus vegaaneille. Se sisältää noin 54% proteiinia ja pitää mahan täynnä samanaikaisesti.

iv) Tummat ja lehtivihannekset tulisi kuluttaa.

v) Pähkinät, kuten maapähkinät, kasvisputit, pistaasipähkinät ovat hyviä syömällä iltapalaaikaan.

vi) puhdistettu peruna on yksi parhaista elintarvikkeista, jotka tarjoavat keholle hyviä määriä hiilihydraatteja. Jalostetulla perunalla on joitain hiilihydraattien ravinnollisia etuja.

vii) Pihvi on yksi hienoimmista hiilihydraattilähteistä ja voi tarjota keholle parhaimmat ja korkealaatuiset hiilihydraatit, jotka todella vaikuttavat fysiikkaan.

viii) naudanliha on yksi parhaista elintarvikkeista suurien määrien ohjaamojen asentamiseksi kehoon. Naudanliha on yksi kulutetuista elintarvikkeista hiilihydraattien nimessä.

ix) leipätuotteet - yksi parhaista hiilihydraattien lähteistä on aina ollut leipätuotteita, kuten leipäleipiä, munkkeja, leivonnaisia ​​jne. ja monia muita vastaavia tuotteita.

x) kaura on yksi korkeimmista hiilihydraatteja. Ei voi aliarvioida niitä, koska he maistuvat.

High carb -ruoka on iso no. Luettelo korkean hiilihydraatteja sisältävistä elintarvikkeista, joita kuluttajat yleensä käyttävät, ovat seuraavat

i) Tomaatit sisältävät runsaasti sokeria. Se olisi tarkistettava.
ii) Puffed riisi on korkea hiilihydraatteja. Joten vain älä mene munching sitä välipaloja.
iii) Leipä sisältää runsaasti hiilihappoa.

Terveet ketogeeniset ruokavalion elintarvikkeet Tyylit elämässä

Terveysriskit:

Ihmiset, joilla on tyypin A diabetes, eivät saa mennä siihen.

Katso lisää: P90X Kasvisruokavalio

Etuja ketogeenistä ruokavaliota:

1) Se lisää kehon aineenvaihduntaa jo olemassa olevien rasvojen hyödyntämiseen ja polttamiseen. Jos kyseessä on korkea hiilihydraatti ruokavalio, rasvaa, joka on läsnä kehossa, ei saada palamaan helposti ja siitä tulee erittäin vaikea käyttää jälkimmäisessä vaiheessa. Ketosis auttaa rasvojen aktivoimiseen energiaa, jota keho tarvitsee erilaisten toimintojen suorittamiseen.

2) Tämä ruokavalio on runsaasti proteiinia, joka on erittäin tärkeä kehon kulkua varten.

3) Ketogeeninen ruokavalio pudottaa nälkää monissa ihmisissä vähentäen siten ulkoisten rasvojen ja jalostamattomien elintarvikkeiden himoja. Mikä on parempi kuin vähähiilistä ruokavaliota eikä tuntuu niin nälkäiseltä kuin tavallista?

4) ketogeeninen ruokavalio laihtuminen:

Ketogeeninen ruokavalio voi auttaa tehokkaammin ja tehokkaammin laihtuminen, ja tämä on yksi parhaista tavoista vähentää painoa syömällä terveellisiä elintarvikkeita, jotka edistävät kehon fyysistä toimintaa. Monien tutkimustulosten mukaan on osoitettu, että tällainen vähähiilihydraattinen ruokavalio voi sallia ihmisten menettää painon helpommin, paljon nopeammin kuin vähärasvainen ruokavalio. Vaikka henkilö ottaisi ruokavaliota, ei voi vain päästää painoa. Paljon ruokavaliota tai ketogeenistä ruokavaliota tarvitaan aina.

Henkilö voi helposti päästä eroon ylimääräisestä vedestä kehostaan ​​tällaisten ruokavalioiden avulla. Voidaan rajoittaa niiden huonoja kaloreita, jotka eivät tee muuta kuin jäävät kehoon ylimääräisen rasvan muodossa. Kun munuaiset alkavat menettää natriumia, se aiheuttaa nopean laihtumisen. Ruokavalio, joka on vähärasvaisen ja vähärasvaisen seoksen seos, voi johtaa tehokkaaseen painonpudotukseen. Koska näillä ruokavaliolla on hyvä määrä kuituja, nälänhätä vähenee, kuten edellisissä kohdissa on todettu.

5) Hyvä vatsaonteloon - ketogeeninen ruokavalio on myös hyvä vatsaonteloon, joka on yksi painonpudotuksen tärkeimmistä tekijöistä. Vatsan ontelo on pohjimmiltaan paikka, jossa rasva määrittää, onko sillä haittavaikutuksia kehossa. Tämä on yksi tärkeimmistä tosiasioista, joita on pidettävä mielessä, kun joku yrittää määrittää matalan hiilidioksidipitoisuuden edut. Ottaa runsaasti rasvaa siinä ruumiinosassa luonnollisesti johtaa liialliseen painoon ja siihen liian nopeasti. Ei voi vain vähentää rasvaa siinä ruumiinosassa ylläpitämättä ketogeenistä ruokavaliota.

6) Ketogeeninen ruokavalio auttaa terveellisiä tai hyviä kolesterolitasoja, jotka itse asiassa ovat välttämättömiä kehollemme. Kaikki kolesterolimolekyylit ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia. HDL tarkoittaa yleensä lipoproteiineja, jotka yleensä kuljettavat kolesterolia veren ympärillä. LDL kantaa kolesterolia maksasta muuhun kehoon ja tekee siitä käyttökelpoisen.

7) Pieni-karb- tai ketogeeninen ruokavalio-ohjelma voi olla hyödyllinen keholle, koska se auttaa vähentämään verensokeriarvoja. Se auttaa parantamaan tyypin 2 diabetesta kärsivien ihmisten tilaa. Hiilihydraatit jakautuvat yleensä pienempiin sokeriryhmään tai glukoosiin kehon sisällä, mistä he tulevat verenkiertoon ja vaikuttavat verensokeriarvoihin. Se ei ole hyvä asia keholle ja voidaan sanoa olevan yksi pahimmista hiilihydraatteja. Matala-karb tai ketogeeninen auttaa estämään tämän.

Tässä artikkelissa teille on annettu joitain parhaita tosiseikkoja, jotka koskevat ketogeenistä ruokavaliota ja tällaisen vähäkalorisen ruokavalion etuja. Tällainen ruokavalio on erittäin tarpeen painon menettämisessä ja myös päästä eroon joistakin haitallisimmista sairauksista koskaan.

Leave A Comment

− 1 = 3