Terve Psoriasis Diet | Tyylit elämässä

Mikä on Psoriasis?

Aloittaminen psoriaasiin on ihon sairaus, joka aiheuttaa ihon paisuttamisen ja punertavuuden yhdessä kuohkean kuorinnan kanssa. Ihosolujen tiedetään kasvavan syvälle ihon sisäkerroksissa ja vähitellen päästävät pinnalle pääsalan ulkopuoliseen kerrokseen. Mutta psoriaasi tekee solun matkustamisnopeudesta lisää syytä, miksi hitaasti vähitellen tapahtuu muutama päivä. Koska kaikki solut kerääntyvät pinnan ympärille, iho alkaa pigmentoitua ja turvotusta ja kutinaa.

psoriasis Diet

Koska autoimmuunisairaus on kaikkein perustavanlaatuisin haitta, se on erittäin arvaamatonta ja voi koputtaa ovesi ilman ennakkoilmoitusta. Toinen haitta on se, että se vaikuttaa kaikkiin kehon osiin tai valikoiva, joten ei ole mahdollista sanoa. Voit suunnitella polvipituuden pukeutumista juhliin ja jättää hiukset auki rinnalle, mutta varmasti ei voi tehdä niin, koska punaiset hiutaleet näkyvät sekä polvillasi että päänahkasi. Voit ratkaista tämän psoriaasin ongelman seuraamalla terveellistä ruokavaliota. Psoriasipotilaan tulisi noudattaa alla olevaa psoriaasin ruokavaliota säännöllisesti parempien ja nopeiden tulosten saavuttamiseksi.

Terveellinen ruokavalio Psoriasis:

Jotkut elintarvikkeet, vitamiinit, mineraalit ja kodin korjaustoimenpiteet voivat olla hyödyllisiä psoriasipotilaille. Tässä mainitsemme terveellisen ruokavalion psoriaasipotilaille, joihin kuuluu myös parhaita mineraalituotteita ja kotiruokia.

Yhteinen parannuskeino:

Terve Psoriasis Diet | Tyylit elämässä

Vaikka mikään vankka lääketieteellinen hoito ei ole vielä löytynyt, ensim- mäisen vaiston pitäisi olla käynti lääkäriin ja toinen ei enää ole tupakointirutiini. Muuta kuin jotain, joitain itseongelmia tulisi käsitellä kuten ihon varovaista hoitoa, pitää se puhdistettuna, pestään ja hydratoidaan. Ihoa pitää pitää kosteana, mutta liian paljon vettä altistuneeseen osaan voi aiheuttaa kuivumista, joka voi johtaa kuorintaan. Myös D-vitamiinin saaminen iholle on hyvä idea, joten ei tarvitse kuljettaa sateenvarjoa aurinkoisena päivänä.

Tietenkin Psoriasis tekee sinusta tuntuu voimattomalta, mutta yksi asia voi tehdä, jotta se voidaan tarkistaa. Ruoanne määrittää usein sen määrän ja minkälaisen ravintoaineen saannin kehossasi. Jos voit säätää tätä, voi olla helpotuksia, ja ainakin se on, mitä useimmat ihmiset, joihin Psoriasis vaikuttaa, vannovat. Muutama äskettäin tehty tutkimus osoittaa selkeän yhteyden painonpudotuksen ja psoriaasin välillä. Oikea ruokavalio ja ruoka auttavat sinua saavuttamaan sen nopeasti.

Katso lisää: Hedelmällisyyttä ruokavalio suunnitelma naisille

Ruoka ihmeet:

Vaikka tieteellisesti todistetut psoriaasin kärsivät henkilöt eivät ole löytäneet itseään tai sairauksiaan, joita säännellään ruoan määrää ja tyyppiä vastaan. Vaikka jotkut ihmiset pitävät tiettyjä elintarvikkeita lisäämällä enemmän ongelmiaan, jotkut ovat löytäneet ratkaisuja syömällä oikein ja syömään hyvää. Yleensä terveellinen ruokavalio suunnitelma on suositeltavaa. Yksi, jossa sokerit makeiset ja rasvat ja öljyt tulisi välttää ja tuoreet vihreät vihannekset ja hedelmät olisi sisällytettävä ruokavalioon.

Terve Psoriasis Diet | Tyylit elämässä

Kun psoriaasi pudotetaan, psoriaasi-ruokavalio on sopiva menettely. Jotkut ihmiset reagoivat eri tavoin eri elintarvikkeisiin, mutta on luettelo joistakin suositelluista elintarvikkeista, jotka saattavat auttaa taudin potkimisessa. Yksi tärkeä asia, joka kannattaa pitää mielessä, ennen kuin luet luettelon, on se, että sinua ei suositella ohittamaan aamiaista. Paitsi että se on tärkein ateria aloittaa päiväsi, mutta myös etua ensimmäisen ruokailun aikana pitää sinut nälkään asti lounasaikaa.

Tällaisessa kunnossa, kun olet jo haluavat ruokaa, on vaikea tehdä terveellisiä valintoja. Jos et pidä varovaisia ​​mieltymyksiäsi, saatat päätyä kaivaamaan jokaiseen ruoka-aineeseen, jonka saat kätesi. Kun aivot yrittävät selvittää Psoriasis-terveellisen ruokavalion, se olisi epäedullinen suun ja vatsasi toimimiseksi toisin. Ajattele viisaasti kaikista valituista ruoka-annoksista, sillä se tekee kaiken eron, koska mitään muuta ei voi tehdä tilanteesta.

Minkälaista ruokaa syödä Psoriasis ruokavalio ja ei syödä:

• A- ja D-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat ensiarvoisen tärkeitä tällä kaudella. Paitsi hyvän paahdetun auringonruskeanruskean, on myös elintarvikkeita, kuten tuoreita porkkanoita, tomaatteja, vesimeloneja ja mangoja jne., Jotka auttavat. Kuitenkin ihmiset, jotka ovat herkkiä alkaloidisille aineille, voivat pudota vihannesten vihanneksia, tomaatteja, perunoita, munakoisot ovat osa niistä, joten ammattimaista apua tarvitaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Pidä kirjaa siitä ruoasta, jota sinulla on ja mitä pysytte kaukana. Kerro aiemmista allergioista lääkärillesi. Tämä on viisas ratkaisu Psoriasis-ruokavalion syömiseen, kunhan voit tarkkailla sivuvaikutuksia.

• Sitten on gluteenittomia aineita, joita on tarkasteltava. Koliiasta kärsivät ihmiset saattavat olla allergisia gluteenille ja siksi niitä on vältettävä. Gluteenin ja vehnän herkkyydet ovat yksi psoriasipotilaiden yhteisistä allergioista, joten gluteeniton leipä tai pasta on pakollinen. Gluteenittoman ruokavalion hyödyt monien psoriasipotilaiden keskuudessa ovat se, että se auttaa pitämään tulehduksen tilan takia; se auttaa parantamaan ruoansulatusta ja siten ylläpitämään tasaista painoa. Kuinka kauan sinun pitää valita gluteenista vapaita kohteita, mutta useimmat lääkärit ehdottavat, kunnes tulehdus on kokonaan laskenut. Varo myös ylimääräisiä lisäaineita ruokavaliossasi, koska ne voivat edistää gluteenin piilotettua lähdettä.

Katso lisää: Ruokavalio Ibs potilaille

• Jotkut ihmiset todistivat hiivaa yhtenä tuotteena, joka pahentaa kauppaa enemmän. Kirnupiimä, kypsä juusto, jogurtti ja yli vanhanaikaiset tuotteet ovat muutamia harvoja elintarvikkeita, jotka sinun on lopetettava syöminen muotoillessaan psoriasis-ruokavaliota. Se ei välttämättä johda hyötyihin, ellei sinun syödä sydäntäsi ja sielusi voittaaksesi tilanteesi, jossa olet. Candida on eräänlainen hiiva, jonka on todettu vähentävän tehokkuutta, jolla muut rauhoittavat elementit ruokavaliossasi toimivat hiutaleilla ja niiden kutinaa ja siksi sitä tulisi välttää kokonaan.

• Sitten tulee ei-vihanneksia. Kalat, kuten lohi, tonnikala, makrilli, järvitaimen jne., On anti-inflammatorinen ominaisuus, joka auttaa vähentämään ihon tulehdusta. Tämä ruoka on täynnä hyviä rasvoja, omega-3-rasvahappoja, jotka vähentävät tulehdusta.

• Toinen tuote, joka auttaa kilometrejä taudin hiljentämisessä, on kalanmunat, jotka tunnetaan myös mätiä tai kaviaaria. Nämä tuotteet ovat runsaasti omega-3-rasvahappoja ja auttavat vähentämään tulehdusta yhdessä sydänkohtauksen riskien kanssa.

• Rasvaton punaiset lihat voivat aiheuttaa psoriaasipotilaiden huonoa tulehdusta. Lääke ei ole lääketieteellisesti ilmeisesti aiheuttanut tulehdusta, vaikka se saattaa pahentaa sitä. Tärkein syy, miksi punaista lihaa ei sisälly Psoriasis-ruokavalioon, on se, että se vaikuttaa sydämeen ja psoriaasi diagnosoidut ihmiset joutuvat syövän sydän- ja verisuonitautien.

• Koska tämä on tulehdussairaus, se vaatii anti-inflammatorisen tuotteen kasvun pysäyttämiseksi ja päiväkirja on yksi tällainen tuote. Koko maitomaiset ja rasvaiset juustot ovat tiukat, mutta vähärasvaiset tuotteet ja maitot ovat hyviä. Alhainen rasva pitää sydämen olosuhteet myös hallinnassa.

• Valkosipuli on ihme työntekijä, kun se tulee psoriaasiin, koska se estää tulehdusentsyymien tuottamasta tai aiheuttaen useampaa niistä samalla, kun virtaa tarkkaillaan.

• Tietyt kasviperäiset tuotteet, joita voit lisätä psoriasis-ruokavalioon, erityisiksi yrtteiksi tiedetään lisäävän kehon ja sen suojausten koskemattomuutta, jotta se voi torjua tulehduksia. Primroseöljyt, oreganoöljyt, kurkuma jne. Ovat joitain hyödyllisiä tuotteita. Näiden lisäksi tuodaan kotiin Aloe Vera -uutteet ja hiero ne iholle. Se varmasti jäähdyttää alueen ja auttaa alentamaan punoitusta. Jos sinulla on psoriaasi, jos sinulla on psoriaasi, kauran ja omenaviirin etikka varmasti auttaa rauhoittamaan kutinaa, joka häiritsee sinua.

• Alkoholin kulutus tällä hetkellä on erittäin huono ajatus, koska se dehydrates kehon max, joka on yksi tärkeimmistä ominaisuus aiheuttaa tulehdusta. Muuten, alkoholin tiedetään laajentavan verisuonia, jolloin valkoiset verisolut ja muut aineet pääsevät vapaasti ihoon, mikä lisää tulehdusta.

Katso lisää: Paras ruokavalio ummetusta varten

Niinpä vaikka ei ole lääketieteellisesti todistettua kirjaa tästä, ruoka tai asianmukainen psoriaasin ruokavalio voi auttaa parantamaan tautia tai stuntia.

Leave A Comment

17 + = 22