Tea Tree Oil hyödyt iholle Tyylit elämässä

Kuten minkä tahansa eteerisen öljyn, teepuuöljy on voimalaitos, jolla on hämmästyttäviä antibakteerisia ja anti-sieni-ominaisuuksia. Se ei ainoastaan ​​auttaa ulkoisesti, mutta myös sisäisesti yskä ja ruuhkia. Alunperin teepuuöljy on tislattu höyryllä Melaleuca alternifolia -kasvintuhoojasta, joka on kotoisin Australian mantereelle.

tee tree oil

Parantuminen ja rauhoittaminen ovat teepuuöljyn parhaita ominaisuuksia, joiden vuoksi australialaiset aboriginaalit ovat käyttäneet sitä kaiken vuosisatojen hoitona. Se havaittiin myöhemmin 1920-luvulla, jolloin havaittiin, että se oli kymmenen kertaa tehokkaampi antibakteerista kuin fenolista.

Teepuun öljyn edut iholle:

Yleensä kirkas tai vaalea kullanvärinen öljy, se antaa tuoretta nuorentavaa tuoksua, joka muistuttaa kamferia. Öljyllä on niin paljon käyttötapoja, että sitä kutsutaan usein lääkekaappiin tiputtimeen! Kasvien lehdet käytetään öljyn valmistamiseen, joten lehdet yksinään voivat olla erittäin tehokkaita, jos ne sprinkle tai infusoidaan.

Teepuuöljy, jota käytetään usein aromaterapiassa kylmän hoitoon, rintakehän ruuhkautumiseen, hammassäkkiin ja auringonpolttoihin, jotkut sen hyödyistä iholle ovat:

• Auttaa hoitamaan kaikkein itsepintaisia ​​akneelastuja.
• Onko anti-sieni ominaisuus, joka parantaa sikiön ihon infektiot, kuten urheilijan jalka ja ekseema.
• Vahvat antiseptiset ominaisuudet tukevat leikkauksia ja palovammoja.
• Teepuuöljy voi torjua sebumerityksen vaikutukset, jotka johtavat huonoon hajuun.
• Se on myös erittäin tehokas hyönteisten puremiin ja läpipainopakkauksiin.
• Se tarjoaa paljon tarvittavia immuniteettejä ihosoluihin minkäänlaisista infektioista.
• Tiedetään myös olevan hyvä hoito sukupuolielinten syyliä varten sen rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta.

Kuinka käyttää teepuun öljyä ihon hoitoon?

Riippuen ongelmallesi, teepuuöljyä voidaan käyttää seuraavilla tavoilla:

1. Akne, allergiat ja bakteeri-infektiot:

Voidaan joko käyttää öljyä suoraan ihon puhkeamiseen tai lisätä noin 20-40 tippaa öljyä päivittäisessä kasvopesussa. Hyvin ärsyttävien allergioiden ja infektioiden sattuessa ja tunnisteita paikallisesti hierovat sitä vaikuttavilla alueilla ja jalat. Jalkamme refleksit ovat eteeristen öljyjen täydellinen kohta, koska se pitää hermoriskiä.

2. Niveltulehdus:

Lisää noin 20 tippaa teepuuöljyä 2o z -öljyyn ja hieronta sitä kärsivälle alueelle kolme kertaa päivässä. Tämä auttaa vähentämään kipua huomattavasti

3. teepuuöljy syyreille:

Se on lempeä ja luonnollinen, jotta se ei voi vahingoittaa lapsen huokosia. Kuitenkin voidaan puhdistaa vaippoja laimennetulla teepuuöljyllä, joka pitää sen desinfioituna ja haju rauhoittaa myös vauvalle. Sitä voidaan käyttää vastaavasti kaikenlaisissa ihottuma ja jopa sukupuolielinten syyliä aikuisilla. Laimennetaan muutamia tippoja veteen ennen levittämistä, koska ihokarvojen iho tulee lähestyä äärimmäisen varovasti.

4. Hengenauhoitus ja haju Haju:

Öljyn kaunis ja virkistävä aromi voi poistaa hajuongelmia missä tahansa. Suunhoitoa varten huuhtele suusi sen kanssa laimentamalla se vedellä. Mutta älä niele lainkaan. Samoin voit laittaa sen kylpyveden joka päivä auttaa hallitsemaan sebumeritystä ja puhtaita avoimia huokosia.

5. Tulehdukset ja palovammat:

Ihottuneita ja anti-inflammatorisia luonnossa tämä teepuuöljy on erittäin tehokas tulehtuneelle iholle. Käytä runsaasti useita kertoja päivässä alueen rauhoittamiseksi. Se toimii myös hyvin rasvattomien leikkausten ja infektioiden vuoksi kasvaneissa kehon karvoissa.

Katso lisää: Jojoba-öljyn edut

6. Kuiva iho ja halkeilevat huulet:

Kuivaa ja hiutaloitua ihoa voidaan kääntää teepuuöljyn erittäin tehokkailla komponenteilla. Se auttaa solujen uudistumiseen ja puhdistaa kuolleen ihon kerrokset, jotka aiheuttavat infektioita ensi sijassa. Lisää muutama tippa huulirasmiisi ja katsele samaa asiaa parantamaan kuivahiutuneet huulet.

7. Tea Tree Oil haavoja:

Tämä on yksi teepuuöljyn parhaista eduista. Jauhettujen huulten vähentämisen ohella teepuuöljy voi hoitaa kasvot monin tavoin. Jos haluat käsitellä syyliä, sinun on sovellettava laimentamatonta teeöljyä kärsivälle alueelle ja ne katoavat hyvin lyhyessä ajassa. Se voi myös parantaa haavat tehokkaasti ja nopeasti. Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on, että pitää aina teepuuöljyä kantoaallossa, sillä se voi olla löysästi ihoreaktioita. Käyttämällä teepuuöljyä tageille ja haavoille on luultavasti paras tapa käyttää teepuuöljyä iholle.

8. Tea Tree Oil voi ratkaista Dry Skin Issues:

Haluatko tietää, kuinka käytät teepuuöljyä? Käytä sitä kuivan ihon poistamiseen. Talven aikana kuiva iho on yksi tärkeimmistä ongelmista, joten on suositeltavaa käyttää teepuun öljyuutteita menemättä mitään keinotekoista yrityksen tekemää talvikermaa. Sinun täytyy sekoittaa se toiseen luonnonöljyyn täysin sovellettavaksi. Sekoita 5-kertaisia ​​teepuuöljyjä yhdessä enintään yksi lusikka manteliöljyä ja hieronta ihoon. Tämä lisää ihon elastisuutta, joka menee pois iästä ja tekee ihosta myös nuorekkaan. Tämä on yksi teepuuöljyn parhaista ihon eduista. Teepuuöljyn tämän ominaisuuden avulla voit sanoa hyvästit kuivumiselle. Sen sijaan iho hehkuu ja pehmeä.

9. Tea Tree Oil pystyy parantamaan hyönteisten puremat:

Teepuuöljy voi parantaa hyönteisten puremia tehokkaasti. Tätä erityistä hyötyä varten tämä orgaanisesti uutettu öljy tunnetaan teepuuöljynä iholle. Yhdessä edellä mainittujen lääkekäyttöön ihon, tämä on erittäin suosittu ja monet ihmiset tietävät siitä samoin. Teepuuöljyn paras lääkekäyttö on se, että sitä voidaan käyttää hyönteisten puremien pysyvään poistamiseen. Hyönteisten puremamerkit ovat todella noloa, joten seuraavan kerran käännä keinotekoisesti valmistetut lääkkeet ja mene teepuuöljyyn. Se voi rauhoittaa polttavaa vaikutusta ihoon ja poistaa merkit pysyvästi. Mikään muu lääke ei pysty parantamaan hyönteisten puremiinmerkkejä yhtä nopeasti kuin teepuuöljy. Se on ihme.

10. Hyvä ihottuma:

teepuuöljy voi osoittautua erittäin hyödylliseksi ihottumaa varten. Sen sijaan voidaan sanoa, että tämä on yksi parhaista teepuuöljyetuuksista iholle. Se voi auttaa kiihottavan palavan tunteen ja rauhoittaa sitä. Lisäksi se voi vähentää merkkejä sen jälkeen, kun ihottumat ovat täysin poissa. Tämä luonnollinen öljy voi yksinkertaisesti ja helposti käyttää vähentämään ihottumaa.

Katso lisää: Citronella Essential Oil -etuudet

11. Hemmottele kuivaa päänahkaa:

Se voi vähentää ihottumaa ja tehdä päänahan näyttää paremmalta. Se on äärimmäisen hyvä kuivalle päänahalle, joka johtaa edelleen vähemmän hilseen. Se kosteuttaa päänahkaa ja säästää sitä kuumentamasta uudestaan. Tämä on yksi tapa käyttää teepuuöljyä iholle. Ei voi vain yksinkertaisesti välttää tätä erityistä hyötyä teepuuöljyä. Tämä on todella hieno ominaisuus, ja se saa helposti lähes kenenkään käyttämään sitä tähän tarkoitukseen.

12. Voit vapauttaa sinusta Pink Eye:

Teepuuöljyllä sinun sivullasi voit välttää vaaleanpunaisen silmän, joka yleensä tapahtuu flunssan aikana. Se voi vähentää punoitusta ja voi pysäyttää ja vähentää sidekalvontulehduksen oireita. Se voi vähentää kipua ja ärsytystä. Joten miten miten käyttää teepuuöljyä tähän tarkoitukseen?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on jotain vihreää teetä vedessä ja sekoita se sitten kahteen tai useampaan pisaraan eteeristä öljyä. On parempi, jos käytät teepussia, joten voit käyttää sitä myös silmäsi kanssa. Aseta se silmiin ja pidä sitä vähintään 20 minuutin välein. Tämä antaa välittömän helpotuksen.

13. Toimet tehokkaana hilsettä nestettä vastaan:

Teepuuöljyllä on tiettyjä etuja, jotka tekevät siitä niin hämmästyttävän. Se voi vähentää hilseen määrää hiuksissa.

Katso lisää: Aloe Vera öljy hiuksiin

14. Pehmentää maissia:

Teepuuöljy on osoittautunut hyödylliseksi maissin pehmenemisprosessissa.

15. Kana-lusikka:

Kana-kasvatuksen aikana teepuuöljyllä on valtava rooli.

Teepuuöljy on yksi parhaista luonnonmukaisesti uutetuista öljyistä, joilla on tonnia etuja ja jotka palvelevat ihoa ja kehoa tehokkaasti. Se sisältää hyvät määrät luontaisia ​​mineraaleja, joita äiti luonto tarjoaa.

Leave A Comment

75 − = 72