Söpö kristillinen vauva nimet merkityksineen Tyylit elämässä

Vanhemmalla on lukuisia velvollisuuksia ja heidän lapsensa nimeäminen on yksi heistä. Oikea nimi olisi annettava pojalle tai tytölle, koska nimi pysyy kyseisen henkilön kanssa kuin ikuisesti. Tässä artikkelissa annetaan joitain klassisimmista, nykyaikaisimmista ja ainutlaatuisista kristillisistä pojista, joita kuvataan alla.

kristillinen Baby Names with Meanings

25 parasta Raamatun Christian Baby Names with Meanings:

 Kauniit Christian Boy Names on listattu täällä:

1. Aadam:

Tämän nimen nimi on "maan päällä". Se tarkoittaa joku, joka kuuluu tähän kauniiseen planeettaan. Tämä voidaan sanoa yhdeksi parhaimmista raamatullisista pojan vauvista koskaan. Yksi voi helposti rakastua tähän nimen ja syyn tämän nimeämisen joku on rakkaus, että vanhemmat voisivat olla lapselleen.

2. Aiden:

Tämä on toinen kaunis kristittyjen vauvojen nimi ja on yksi hienoimmista pojista pojille. Aidenin merkitys on "tulinen nuori mies". Se luo lapsen luonteen ja auttaa poikaa luomaan helppoa vaikutelmia kasvuvuosina. Ihmiset tulevat loitsuiksi kuultuaan tämän kauniin nimen. Nimi voidaan antaa lähes kaikille kristittyjä poikalapseille.

3. Aaric:

Nämä nimet ovat valtava merkitys. Tämän nimen nimi on "sääntö armolla". Tällaiset nimet annettiin yleensä prinssi vanhoina päivinä siinä toivossa, että he elävät tarpeeksi kauan tullakseen kuninkaaksi ja hallitsevat omaa valtakuntiaan perustellulla armolla. Nimi on yksi kuuluisimmista raamatullisista pojista pojille.

Katso lisää: Punjabi Baby Boy nimet

4. Adam:

Tämän nimen nimi on "mies". Tämä on aika cool nimi kristillisille pojille. Se on yksi kristittyjen uskonnon useimmista ja käytetyistä nimistä. Nimi on todella suosittu raamatullisten vanhempien keskuudessa ja se tarkoittaa myös "maata".

5. Badrick:

A-kirjaimesta lähtien olemme astuneet luetteloon parhaista B-kirjaimista alkavien lasten raamatullisista nimistä. Tämän nimen merkitys on "Ax Ruler", joka on varsin hieno nimi kristittyä poikaa varten. Nimi on hyvin kuuluisa kristillisten pojien keskuudessa.

6. Baltasar:

Baltasar ilmaisee "Jumalan", joka on huippuluokan nimi 1900-luvulla syntyneille lapsille. Baltasar on yksi kristillisten poikien parhaista nimistä ja lisää sävyjä ja painoa miehen persoonallisuuteen. Ihmiset ensin tuomitsevat sinut nimesi mukaan ja sitten ajattelevat sinua ihmisenä. Siksi on erittäin tärkeää saada kunnollinen nimi.

7. Beamer:

Näitä nimiä käytetään yleensä perheissä, joissa on ihmisiä, jotka pitävät musiikista ja soittimista. Tämän nimen nimi on "trumpet-soitin". Tämä on yksi parhaista ja yksi ainutlaatuisista Raamatun vauvojen nimistä. Nimi on melko kuuluisa lapsista, jotka kasvavat Bostonissa ja tytöt pitävät tästä nimestä ja pitävät sitä houkuttelevana.

8. Cayden:

Cayden tarkoittaa "taisteluaippuaa", joka on varsin aito nimi, ja ihmiset löytävät sen mielenkiintoiselta, koska se näyttää myös hahmosi. Nimi on hyvin kaunis ja sopii poikaan, jolla on soturi-kaltainen sydän. Tämä on yksi parhaimmista tavoista nimetä kristitty poika ja poika myöhemmin kiittää vanhempiaan siitä, että hän nimeää hänet tällä tavalla, kun hän on tarpeeksi vanha selvittää tämän nimen merkitys.

9. Calvin:

Calvin tarkoittaa "kalju". Calvin on yksi yleisimmin käytetyistä kristillisistä nimistä, ja useimmat tämän nimen käyttö on löydetty Euroopassa asuvista perheistä, kuten Englannissa. Nimi sopii fiksuun ja hyvännäköiseen lahjakkaaseen lapseen.

Katso lisää: Bengalin vauvojen nimet

10. Casson:

Nimityksen nimi Casson on "näkijä". Se on yksi hienoimmista kristillisistä vauvojen nimistä ja sopii erityisesti pojille.

11. Tšad:

Sana tai nimi Tšadilla on historiallinen merkitys. Nimi on täynnä perintöä, ja sen pitäisi olla ylpeä myös tästä nimestä. Chadin nimi merkitsee käytännössä "soturia". Se on erittäin hyvä nimi rohkealle ja rohkealle lapselle. Jos vauva osoittaa uskollisuuden ja rohkeuden merkkejä hyvin pienestä ikäluokasta, tämä nimi saattaa olla täydellinen hänelle.

Kauniita kristittyjä tyttöjä nimet on listattu täältä:

12. Abira:

Täällä meillä on äärimmäisen kaunis kristillinen nimi tytöille. Nimi on melko kaunis ja yleensä sopiva tytöille, jotka ovat erittäin vahvoja ja niin on tämän nimen nimi. Joo! Abira tarkoittaa "vahvaa".

13. Akaasia:

Tämän kauniin nimen merkitys on "pyhä tyttö". Tämä on hyvin kaunis nimi tytöille ja voidaan sanoa olevan yksi hänen tuttuihin raamatullisiin nimiinsä. Nimi on annettu jollekin tunnetuimmasta naisesta (kristityistä) maailmasta, joka on saavuttanut suurta menestystä ja toivottavasti naispuolinen lapsi on nimetty.

14. Ada:

Tässä on toinen kaunis kristitty nimi tytöille. Adan merkitys on "vauras ja onnellinen". Nimi kertoo nuoresta naisesta, joka on vauras ja todella tyytyväinen samaan aikaan. Näyttää siltä, ​​että tytö, joka on nimetty tällä nimellä, on melko tyytyväinen hänen elämäänsä ja hän nauttii elämästään. Nimi on todella kaunis ja lähes kaikki kristilliset tytöt on nimettävä tällä tavalla.

15. Achazia:

Tämän nimen merkitys on "herra omistaa". Se on yksi tytöistä eniten käytetyistä raamatullisista nimistä koskaan. Nimi sopii tytöille, jotka uskovat Jumalaan. Kun nimeä tämä lapsi tällä nimellä, uskoa Kristukseen on todella tärkeää perheenjäsenille, joissa tyttö on syntynyt.

Katso lisää: Lasten nimet Teluguissa

16. Adah:

Adah tarkoittaa yksinkertaisesti "Adan muotoa". Se on todella kuuluisa kristittyjen tyttöjen keskuudessa ja yksi kaikkien aikojen päänevistä.

17. Adallyn:

Jos etsit jotain Raamatun tytön nimeä, niin tämä on yksi parhaista niistä. Nimi on todella kaunis ja sopii melkein jokaiseen kristittyyn tyttöön.

18. Kailla:

tämän hämmästyttävän nimen todellinen merkitys on "tyylikäs nainen". Nimi on yhtä tyylikäs kuin merkitys ja on selvästi yksi parhaista raamatullisista nimistä tytöille.

19. Kaitlinn:

tämä on niin kaunis nimi. Tämän nimen merkitys on "puhdas", mikä tarkoittaa sitä, että nainen on puhdas sydämestään. Nimi on todella hyvä ja sopii lähes kaikille kristityille naisille. Se on yksi parhaista raamatullisista nimistä tytöille myös siellä. Se tuo esille kristinuskon todellisen merkityksen ja sitä voidaan myös pitää yhtenä parhaiten käytetyistä nimistä.

20. Kajol:

Se näyttää olevan intialainen nimi, mutta se on myös kristillinen. Kajolin merkitys on "kohl". Se on kaunis nimi, ja siihen liittyy hyvä syvällinen merkitys. Nimi on hyvin kaunis ja kristillisten perheiden äidit ja isä pitävät usein nimeämään tytön lapsensa kauniilla ja tarttuvalla nimellä.

21. Kalanit:

Kalanit tarkoittaa "kukka". Se sopii varmasti tyttö, joka on kaunista kuin kukka. Nimi Kalanit on todella kaunis ja kuulostaa niin hyvältä, kun kuulet sen. Nimi on hyvin käytännössä näinä päivinä sen sijaan, että läsnä on niin paljon nykypäivän kuvitteellisia nimiä ja tämä on klassikko. Jotkut ihmiset kuitenkin arvostavat vanhoja asioita, ja tämä on yksi parhaista tavoista lisätä ylimääräistä arvoa klassisille raamatullisille nimiä tytöille.

22. Kalina:

Kalinan todellinen merkitys on "Rowan-puu". Tämä on todella kaunis ja tyylikäs kristitty nimi tytöille. Nimi on niin kaunis ja tarttuva, että jokainen helposti rakastuu siihen. Se myös ehdottaa puhdasta ja pyhää luonnetta ja tekee vauvasta paljon kauniimpaa, kun hänet nimetään tämän nimenomaisella tavalla.

23. Jaada:

Jaada muistuttaa vihreää jalokiviä. Joten tämän nimityksen tarkoitus on "vihreä jalokivi". Jokaisen tytön pitäisi olla arvokas helmi perheenjäsenilleen ja tämä nimi seuraa myös samaa teoriaa. Nimenneeksi tyttövauva tälle nimelle on tehokas tapa kuinka kallis tyttösi on sinulle.

24. Jacklynn:

Kuulet usein tätä nimeä, eikö niin? Teet varmasti! Tämä on yksi käytetyimmistä raamatullisista tyttöjen nimistä. Tämän nimen merkitys on "supplanter".

25. Jaen:

Tämä on erittäin söpö kristillinen nimi tytöille. Se on itse asiassa hauska nimi, koska se liittyy eläimeen, strutsiin. Nimi on melko söpö, vaikka ja varmasti sopii makealle ja parannetulle tytölle.

Tässä on joitain parhaita kristittyjä pojille ja tytöille. Nimet ovat varsin suosittuja kristillisten perheiden keskuudessa, ja jotkut niistä ovat melko aristokraattisia. Lista sisältää raamatullisia nimiä sekä pojista että tytöistä ja toivottavasti tämä luettelo osoittautuu todella hyödylliseksi sinulle.

Leave A Comment

+ 38 = 44