Sinkki Rich Foods Intiassa – Meidän Top 15 | Tyylit elämässä

Tiedätkö sinkin rikkaat elintarvikkeet? Lähes 90% kehossa olevasta sinnöstä on luotu luihin ja lihaksiin. Sinkki on tärkeä jäljityskaali, jolla on rooli yli 100 entsymaattisessa reaktiossa kehossa. Lisäksi sinkki muuttuu elementtinä runsaasti proteiineja, joita kehosi tekee, ja jotka pitävät ne pysyvinä, säilyttävät myös rakenteensa.

Se toimii puolustaakseen oksidatiivisten haittojen lisäksi, auttaa haavan paranemisessa, rakentaa DNA: ta ja lisäksi helpottaa hemoglobiinin kehittymistä. Miesten sinkkiä koskeva RDA on 11 mg / vrk ja 8 mg / vrk naisille. Päivittäinen arvo on 15 mg.

Sinkin Rich Foods saatavilla Intiassa:

Tämä artikkeli sisältää luettelon elintarvikkeista runsaasti sinkki yhdessä muiden ravintoaineiden ja mineraalien jotka ovat erittäin hyödyllisiä terveydelle, jotka ovat helposti saatavilla Intiassa.

1. Maitotuotteet:

meijeri Products

Kasvissyöjällä on oltava riittävä määrä maitotuotteita ruokavaliossaan, jotta saadaan runsaasti tätä mineraalia. Jogurtti on hienoin sinkin lähde; lisäksi sekä 250 ml jogurtti että ½ kupillinen ricottajuustoa pitää 15% tarvittavasta sinkin määrästä. Maito ja kerma sisältävät sinkkiä.

2. sieni:

sieni

Mushroom on yksi tehokkaimmista, sinkkiä sisältävistä elintarvikkeista ja muista mineraaleista. Yhdessä vihannesten kanssa, sieni kannattaa myös erityistä tilaa sen suuresta sinnikkyydestä. Keitettyjen valkoisten sienten kuppiosuus tarjoaa 1,4 mg muuten 9% DV sinkkiä. Tämä on rinnakkain pinaatin kanssa. Epäilemättä et pidä pinaatista; voit palauttaa sen sieniä saamaan saman määrän sinkkiä.

3. Pinaatti:

Pinaatti

Pinaatti on ihana ruoka, jossa on runsaasti sinkkiä, joka on rikkaita jokaisessa ravinteessa, eikä myöskään proteiini ole poikkeus. Kuppi kypsä pinaatti tarjoaa 1,4 mg sinkkiä, joka tarjoaa 9% DV. Tämä antaa sinulle ylimääräisen syyn paikkaan tämän lehtivihanneksen ruokavaliossa! 100 gramman pinaatin annos antaa 0,8 mg sinkkiä.

4. Vilja:

Sinkki Rich Foods - Cereals

Mikään muu ruoka, jossa on paljon sinkkiä, ei voi voittaa tätä viljaa terveydellisistä hyödyistä ja makuista. Valmiiksi valmistetut, viljavalmisteet ovat loistava sinkkiä. Valitse leseet, täysjyvätuotteet ja monijyväiset viljat korkealle sinkkiannokselle. Kuitenkin viljat lisäksi sisältävät fytaattia, yhdistelmä, joka sitoo sinkki viljoissa, hidastaa myös imeytymistä. Älä siis kerää viljaa yksinkertaisesti päivittäin sinkin lähteeksi.

Katso lisää:  Ruoka-aineet, jotka ovat runsaasti kalsiumia

5. Vehnäsavut:

Vehnä germ

Vehnänalkio on lisäksi loistava sinkkilähde 100 gramman annoksella, joka sisältää 17 mg sinkkiä, mikä vastaa 111 prosenttia tämän kivennäisveden mahdollisesta päivittäisestä maksusta. Voit rakentaa sen osaksi ruokavaliota ruiskuttamalla joitakin paahdettua vehnänalkioita salaattisi. 100 gramman annosta tarjoaa 17 mg sinkkiä. Pitkästä aikaa intialaiset lääkärit ehdottavat, että tämä koko vilja kuluttaa ruokaa, jossa on runsaasti sinkkiä.

6. Ruskea riisi:

Ruskea Rice

Ruskea riisi jollakin täydellisestä, sinkkiä sisältävästä ruuasta, jolla on mahtava maku. Se sisältää ylimääräistä kaliumia; seleeniä ja magnesiumia on pienempi glykeeminen indeksi. Tämä tekee suuren kasvot jotain liharuokaa. Voit lisäksi keittää ruskeaa riisiä vihannekset, jotka ovat rikkaita C-vitamiinissa ja antioksidantteina, parantaakseen ravinnetasoa kehossa. Yksinkertainen 100 grammaa ruskeaa riisiä antaa sinulle 3 mg sinkkiä.

Katso lisää:  Antioksidanttiset elintarvikkeet

7. Lihat:

liha

Tämä edellyttää mahdollisimman suurta sinkkipitoisuutta, johon kuuluvat naudanliha, sianliha, lampaanliha, kana ja kalkkuna. 100 g osa kypsää laihaa naudanlihaa sisältää 12,3 mg muuten 82% DV sinkkiä. Samoin 100 grammaa keitettyä vähärasvaista sianlihaa tarjotaan 5 mg tai muuten 33% DV sinkkiä. Kana on liian hyvä perusta yhdessä keitetyssä rummussa, jos 15% DV tätä mineraalia. Lihat pitävät korkeita kolesteroli- ja rasvapitoisuuk- sia, joten on tärkeää kehittää annosvalvonta ja ylivoimaisesti. Epäilemättä tämä on yksi äärimmäisen edullisista sinkkiravinteista.

8. Suklaa:

Tumma Chocolates

Suklaa toisiaan suuri sinkki runsaasti ruokaa. Valitse pimeille suklaille vaihtoehtona maitokakkuja, kun taas se sisältää antioksidantteja ja kohtalaisen pieni määrä sokeria. 100 grammaa suklaata antaa sinulle 10 milligrammaa, mikä koskee 90% päivittäisestä sinkin kunnosta.

Katso lisää:  Omega 3 rasvahappoja runsaasti ruokia

9. Hedelmät:

hedelmät and veg

Tuore granaattiomena antaa 1 mg sinkkiä. Avokadot ovat lisäksi suuria sinkin tarjoamisessa 1,3 mg 1 hedelmämehussa. Marjat ovat myös sinkin ylivoimainen lähde. Kuppi karhunlihaa pitää noin 0,8 mg, kun taas vadelmia ja loganberries kukin yksi liittää 0,5 mg sinkkiä. Kuumuusosuus päivämääristä esitti 0,4 mg sinkkiä. Suurin osa hedelmistä on sinkin rikkaita ruokia, joilla on terveellisiä ravintoaineita.

10. munuaispavut:

Sinkki Rich Foods - Kidney Beans

Kun et ole kovasti lihaa, munuaiset ovat hyviä ruoan sinkin lähteitä. Useimmat kasvissyöjät vannovat vihannesten edut. Pavut auttavat pitämään verensokerisi glukoositasossa hyvin. Sen lisäksi ne myös pitävät sinut energisena enemmän kuin tavallisesti. Se voi myös olla hyvä lautasen lounaspuoleiselle vihannekselle. Jokainen maljakko-annos sisältää noin 2,79 mg sinkkiä, joka muodostaa yhteensä 127 kaloria. Vaikka edut ovat monta, pidä mielessä, että munuaiset saattavat johtaa ummetukseen, ja ne tulee näin ollen kuluttaa tarkistuksen aikana.

11. Pellavansiemenet:

Sinkki Rich Foods - Flax Seeds

Flaxseed on paras ja ihanteellinen sinkkikasvi. Monista ruoka-aineista sinkkiä useimmat yleensä ohittavat pellavansiemeniä, koska niiden omega-3-rasvahappojen pitoisuus on suurempi; ne eivät kuitenkaan ole yhtä ravinto-sinkin syistä. Koska sinulla on melko paljon siemeniä yhdellä kertaa, kokonaismäärä voi olla paljon 5 mg sinkkiä 100 grammaa kohden. Pellavan siemenet antavat mausta hyvän maun ruokaan, ja niitä voidaan lisätä mihinkään, jotta se maistuu täydelliseksi. Keitosta smoothie, kokit ovat kerta toisensa jälkeen luottaa siemeniä ravitsevaa ateriaa.

12. Osterit:

Sinkki Rich Foods - Oysters

Vaikka osterien koot vaihtelevat ja ravintoaineiden määrä eroaa toisistaan, se on edelleen yksi rikkaimmista ruoka-aineista sinkin. Jokainen 100 gramman annos sisältää aina 16 - 182 milligrammaa sinkkiä. Ostereita voi antaa voit saada noin 199 kaloria ja siksi ei voi olla päivittäinen saanti ruokaa. Sen sijaan ottaa se kerran viikossa voi helpottaa sinua. Jos rakastat mereneläviä, ei ole mitään, että nautit enemmän kuin kourallinen ostereita ja kouruja. Kun suunnittelet luottaen ruokavalioihin, osterit voivat osoittautua hyviksi ja sen maukkaat hoidot vatsaasi.

13. Valkosipuli:

Sinkki Rich Foods - Garlic

Sen lisäksi, että sinulla on runsaasti etuja elimistölle, valkosipuli on myös yksi sinkin rikkaiden elintarvikkeiden paras lähde. Tietenkin mauste ei ehkä riitä korvaamaan päivittäisiä vaatimuksiasi, mutta se voi helpottaa sinua. Valkosipuli tunnetaan ominaisuuksistaan, jotka auttavat eroon kolesterolista ja vähentävät siten sydän- ja verisuonitautien riskejä. Sinkkipitoisuuden tarkempi selvittäminen valkosipulilla on noin 1,16 mg sinkkiä 50 grammaa kohden.

14. Maapähkinät:

Sinkki Rich Foods - Peanuts

Voit laittaa maapähkinöitä runsaasti sinkkiä sisältävien elintarvikkeiden luetteloon. Maapähkinä ei ole vain toinen voileivän makua edistävä tekijä, mutta sillä on omat edut. Aluksi he voivat antaa runsaasti ravintoainetta ja auttaa sinua syyttämiseen. Maapähkinävoi voi itse olla hyödyllinen myös Omega 3 -rasvahappojen pitoisuuden vuoksi. Orgaaninen, maapähkinävoi voi olla myös muita ravintoaineita, ei väliä kuinka vähän sisältöä. Jo 100 gramman annos on noin 218 kaloria ja 3,27 mg sinkkiä. Voit myös tehdä smoothieja grinded maapähkinöistä ja lisätä suklaata ja maitoa juomaan, jotta se olisi maukasta, mutta pidä kaloriasi,.

15. Hummeri:

Sinkki Rich Foods - Lobster

Vaikka hummerit eivät riitä päivittäiseen sinkin täydentämiseen, se voi silti ladata sinut 7 mg sinkkiä 100 grammaa kohden. Se voi myös auttaa sinua tekemään miellyttävä ateria. Bottom line, rakastat mitä maistat, mutta hyödyntäkää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Nämä sinkkimaiset elintarvikkeet eivät ainoastaan ​​anna sinulle suurta sinkkihappoa, vaan tekevät sen luonnollisella tavalla. Joten, jos haluat päästä eroon sekä raskasta hintaa että sinkkiravinteiden sivuvaikutuksia, tämä luettelo on vain sinulle!

Leave A Comment

19 + = 29