Sinappiöljyn edut kolesterolin tasolle kehossa

Käsite Kolesteroli tulee antiikin Kreikan kirjain "kolesteroli". Sitä seuraa stereosoitin ja "ol" alkoholista. Se on vahamaista ainetta, joka löytyy kehon soluista. Elimistö käyttää sitä tekemään hormoneja, D-vitamiinia ja mehuja ruoan sulattamiseksi. Normaalisti kolesteroli tehdään itse kehomme kautta, mutta enimmäkseen meidän on kulutettava jonkin verran ylläpitää vaadittua tasoa. Siksi me käytämme öljyä, voita ja ghee meidän ruoanlaittoon.

sinappi oil for cholesterol

Sinappiöljyllä on pitkä historia. Se löytyi alun perin Etelä-Euroopasta. Se on peräisin kaaliperheestä. Se tuottaa pieniä mustia siemeniä. Tämän siementen ruskea versio löytyy Aasiasta. Saatat nähdä sen paljon ruokia. Se on paljon hyötyä terveydellemme.

Mikä on sinappiöljyn käyttö kolesteroliin elimistössä:

Kolesteroli sinappiöljyssä:

Sinappiöljy on hyvin tunnettu terveellisestä kolesterolista. Se on mono-kylläinen omega-3-rasvahappo. Se on erittäin hyvä sydämelle ja ehkäisee monia sydänsairauksia. Se on tunnettu kolesterolitasojen alentamisesta.

Joka 100 g sinappiöljyä on 0,4 grammaa rasvaa. Tämä on hyvin vähäinen rasva öljyä varten, joten voit käyttää sitä päivittäin. Voit kokata ja pitää sen ilman huolta paljon sydämestäsi tai kolesterolista.

Katso lisää: Sinappiöljypitoiset vaikutukset

Vaikutukset kolesteroliin:

Sinappiöljy on runsaasti sekä mono- että poly-tyydyttyneitä rasvoja. On tunnettua vähentää huono kolesterolia kehossamme ja lisätä HDL-kolesterolia. Se laskee kehon triglyseridejä, mikä on veren rasvapitoisuus, estää lihavuutta, munuaissairauksia ja kilpirauhasen liikatoimintaa.

Sinappiöljyn säännöllinen kulutus tuo mukanaan monia hyviä vaikutuksia kehoon. Se parantaa rasvan ja proteiinin pilkkoutumista. Pienitiheyksisen lipoproteiinin, LDL-kolesterolin ja triglyseridien tasot alenevat. Kaikki nämä tasot ovat enimmäkseen ihmisen alareunassa. Mutta niille, jotka kärsivät sydämen lohkosta, heidän täytyy alentaa niitä nopeasti. Ja todellinen määrä lääkkeistä ei vähennä niitä. Mutta sinappiöljyn kulutus päivittäin osoittaa varmasti myönteisiä tuloksia.

kolesteroli in mustard oil

Vaikutus RBC: hen:

Korkealla kolesterolilla Red Blood Cells -kalvot heikkenevät. Ne ovat herkempiä korkeilla tasoilla. Sinappiöljyn säännöllinen saanti vähentää huonoa kolesterolia, mikä vahvistaa RBC-kalvoja. Tämä saavutetaan, koska sinappiöljy muuttaa rasvahappojen kulutusta polyetyydyttämättömään muotoon soluissa.

Hyvän sydämen säilyttämiseksi meillä on oltava korkea HDL-taso ja alhainen LDL-taso. Polyyyttämättömät öljyt vähentävät sekä LDL: n että HDL: n tasoja ja tyydyttynyt öljy lisää LDL-tasoja. Siksi on suositeltavaa käyttää mono-tyydyttynyttä öljyä, kuten sinappiöljyä, oliiviöljyä ja seesamiöljyä. Sinappiöljyä suositellaan vähintään 3 rkl päivittäin. Myös 6 ruokalusikallista on kulutettavan öljyn enimmäismäärä. Monet kokit ovat kirjoittaneet reseptejä sisällyttämään sinappiöljyn rajallisen käytön päivittäiseen ruoanlaittoonsa.

Katso lisää: Sinappiöljybrändit

Cardio-verisuonisairauksien väheneminen:

Viimeaikainen tutkimus on osoittanut, että sinappiöljyn kulutus vähentää sydänverisuonitautien riskiä 70%. Se vahvistaa, että sinappiöljy vähentää sydämen vaaraa, kun sitä käytetään kohtuullisesti laskemalla kolesterolitasoja kehossa.

Monet ihmiset lopettivat sinappiöljyn käytön, kun Yhdysvaltain laboratorio osoitti, ettei se ole kulutukseen soveltumaton. Mutta jos sitä käytetään, se voi olla erittäin hyödyllinen terveydellesi. Se on hyvä sydämeesi. Se on sienilääke ja antibakteerinen. Se on hyvä iholle ja hiuksille. Se vähentää tulehdusta ja kehon ja ihon nuorentava. Kolesterolitasot tuodaan vaivattomasti sinappiöljyllä.

Katso lisää: Miten sinappiöljyä tehdään kotona

Leave A Comment

8 + 2 =