Siddha Yoga Asanas ja hyödyt Tyylit elämässä

Jooga ja meditaatio ovat harjoittaneet intiaanit ikuisesti. Siddha jooga on tietynlainen joogaa, jonka Muktananda löysi ja kehitti. Gurumayi Chidvilasananda on tämän lahkon henkinen pää. Siinä on kaksi tärkeintä ashramia, jotka on omistettu opetuksilleen. Nämä ovat Gurudev Siddha Peeth ja Shree Muktananda Ashram. Ensimmäinen sijaitsee Intiassa Ganeshpurissa ja jälkimmäisessä Newstoressa.

Siddha Yoga Asanas

Guru Muktananda:

Siddha Jooga on nimesi, joka annetaan sielusi hengelliseksi muutokseksi. Se on sisäisen muuntelun ja kurinalaisuuden polku. Siddha-joogan harjoittaminen nostaa sielusi korkeammalle tärinälle. Ensimmäinen vaihe tämän taiteen hallitsemiseksi on shaktipat-diksha, joka kirjaimellisesti on käännetty "aloitukseksi jumalallisen voiman eronnut". Tämä aloittaminen tapahtuu guru, joka ohjaa oppilaitaan Siddha joogan eri opetusten ja pyhien kirjoitusten kautta.

Katso lisää: Super Brain Jooga -vaiheet

Siddha-joogan hallitsemiseksi sinulla on oltava suuri kurinalaisuus ja erittäin vakava asia tästä pyrkimyksestä, sillä Siddha-joogan opiskelijat ovat tekemässä paljon aikaa opiskelemaan tämän joogan opetuksia ja käytäntöjä pitkään auttamaan ne imbibe sen periaatteita. Kun olet aloitettu, sinusta tulee tietoisempi itse.

Siddha-jogien tehtävälausunto on: "Antaa itsenäisesti tietoa jatkuvasti". Vaikka Siddhan jooga-näkemys on: "Kaikille, kaikkialla, ymmärtää jumaluuden läsnäolo itsessään ja luomakunnassa, kaiken kurjuuden ja kärsimyksen lopettaminen ja ylpeyden autuuden saavuttaminen".

Muktananda, Siddha Joogan perustaja aloitti guru Nityananda. Nityananada syntyi Mahrastra ja tuli Ganeshpuri, pieni kylä vuonna 1936. Siellä hän perusti pienen temppeli omistettu Shiva. Hänen omistautumisensa ja periaatteelliselta luonteeltaan hänen suosionsa nousi niin korkealle, että hänen temppelinsa pian tuli ashram.

Täällä Muktananda sai aloituksensa ja saavutti mokshan yhdeksän sadan vuoden jälkeen tai meditaation ja opetuslapsen.

Katso lisää: Ananda Marga Jooga

Siddha yogiin seuraavat pyhät kirjoitukset ovat Vedat, Upanishadit, Bhagavad Gita, Shankaracharyan Viveka Chudamani ja Jooga Vasistha. He antavat inspiraation Maharashtran-runoilijoiden ja Kašmirin Shaivismin filosofian opetuksista.

Siddha Jooga pyrkii paremmin tutustumaan oman sielunsa suurempaan. Sen käytäntöjen tarkoituksena on auttaa sinua avaamaan sisäinen silmäsi. Se sisältää meditaatiota ja mantraa, kuten aina kuuluisan "Om namah Shivayan". Kaiken kaikkiaan on olemassa kaksi pääasiallista laulua, joita Siddha Yogis käyttää. Nämä ovat "Nama Sankirtana" ja "Swadhyaya". Nama Sankirtanan laulut ovat lyyrisiä opetuksia Vedoista ja muista teksteistä. Toisaalta Swadhyaya luki monimutkaisempia sanskritekstejä.

Muktananda perusti SYDA-säätiön vuonna 1974 suojelemaan, säilyttämään ja helpottamaan Siddha Yoga -opetuksen levittämistä. Nykyään se tarjoaa erilaisia ​​kursseja ympäri vuoden, jotka houkuttelevat useita innokkaita meditaattoreita.

Gurumayi Chidvilasananda oli yksi Muktanandan ensimmäisistä opetuslapsista. Hänen alkuperäinen nimi oli Malti Shetty. Ennen kuolemaansa Muktananda nimesi hänet ja veljensä yhdessä Gurus ja Siddha Jooga polun hengelliset johtajat.

Katso lisää: Surya Hot Yoga

Gurumayi:

Siddha Jooga -polun seuraajat kokevat ja harjoittavat meditaatiota satsangsissa, ryhmäkokouksissa. Niiden käytäntöihin kuuluu kaula mantraa, jotka tunnetaan paremmin nimellä japa, syvä miettiminen ja dakshina tai lahjojen ja ruoan antaminen sadhuksille ja muille ihmisille, jotka tarvitsevat tällaisia ​​esineitä.

Gurumayi on aloittanut useita Siddha-joogan filantrooppisia liikkeitä. Näitä ovat PRASAD-projekti, joka on suunniteltu tarjoamaan elämän, kuten ravinnon, koulutuksen, terveyspalvelujen, perusedellytykset tarvitseville ja Muktabodhan indologiatutkimuslaitokselle, joka säilyttää intialaiset pyhät kirjoitukset ja antiikin vedonperinteet.

Kuvan lähde: Siddha Yoga

Leave A Comment

− 4 = 5