Selkäkipu raskauden aikana – syyt ja hoidot

Oletko raskaana ja kärsit selkäkipuista? Tiedätkö miksi näin tapahtuu ja miten niitä käsitellään? Hyvä uutinen on, että lapsesi kasvaa. Useimmat raskaana olevista naisista ovat selkäkipuja, jotka alkavat raskauden toisella puoliskolla.

takaisin pain during pregnancy

Se on rentoutuminen syitä, tai muuten vakaan nivelet lantiossa venyttää, jotta voidaan helpommin kulkea vauvan kautta toimitus. Aseta siihen, että nousevan uteroasi paino ja tasapainosi heitetään, kun painopiste siirtyy eteenpäin. Jotta alaselkäsi kaareutuvat tavalliseen tapaan vastaten rasitettuja lihaksia aiheuttavaa kuormitusta, ja arvata sitä, arkuus, jäykkyys ja kipu.

Mitkä ovat syyt ja hoidot selkäkipu raskauden aikana:

Jokaisella naisella on selkäkipuongelmia raskauden aikana. Selkäkipu on kahta tyyppiä, jotka ovat selkäkipu ja selkäkipu. Raskauden aikana on olemassa erilaisia ​​syitä selkäkipuun. Tässä artikkelissa esitetään tärkeimmät syyt ja hoitoja selkäkipuongelmaan raskauden aikana.

Syyt selkäkipuun raskauden aikana:

1. Lihaserotus:

Kuten kohtu laajentua, kaksi rinnakkaista lihaskudosta (peräsuolen abdominis lihakset), jotka kulkevat rintakehästä pubisoluihin, voivat erota keskellä saumaa. Tämä jakautuminen voi pahentaa selkäkipua.

2.Painoarvo:

Terve raskauden aikana naiset saavat yleensä 25-35 kiloa. Selkärangan on tuettava tätä painoa. Se voi aiheuttaa selkäkipuja. Kasvavan vauvan ja kohdun paino myös painaa verisuonia ja hermoja lantiossa ja selässä. Tämä on yksi selkäkipuongelmista raskauden aikana.

Takaisin Pain during Pregnancy 2

3. Stressi:

Emotionaalinen stressi voi aiheuttaa lihasjännitystä takana, joka voi olla selkäkipu ennen selkäkipuja. Saatat huomata, että sinulla on kokemusta selkäkipusta raskauden raskauden aikana.

4. Hormonihäiriöt:

Koko raskauden aikana kehosi tekee hormonipuhelun rentoutumisen, jolloin lantion alueella olevat nivelsiteet rentoutuvat ja nivelet muuttuvat löysemmiksi syntymäprosessin koulutuksessa. Samankaltainen hormoni voi aiheuttaa nivelsiteitä, jotka pitävät selkärankaa lieventääkseen epätasapainoa ja kipua. Hormonivalmistelut johtavat myös selkäkipuun raskauden alkuvaiheessa.

5. Pituusmuutokset:

Raskaus siirtää painopistettäsi. Tämän seurauksena saatat vähitellen huomaamatta aloittaa sopeutesi asentoasi ja tapaanne. Tämä voi johtaa selkäkipuun muuten rasitukseen. Pysyvän asennonne tapa on syy selkäkipuun raskauden alkuvaiheessa ja osastoissa.

Katso lisää: Oireet selkäkipu

6. Painopiste:

Yksi tärkeimmistä selkäkipuongelmista raskauden aikana on muutos painopisteenä. Kasvavan vatsakuvion myötä huomaat, että painopisteen tulee edetä ja se etenee. Jotta tämä pitää mielessäsi ja työsi asentoonne sopivasti, on kuitenkin oikein, mutta usein niin tapahtuu, että sinusta tulee niin tuttu vauvasi turvallisuudesta, unohdat aseman. Tämä ylläpitää lihasjännitystä ja johtaa lopulta kasvavaan selkäkipuun, jota on vaikea vähentää koko raskauden ajan.

7. Sacroilianivelen toimintahäiriö:

Yhteiskunnalla on merkittävä rooli raskauden aikana ja sen toimintahäiriö on yksi tilanteesi yleisimmistä syistä. Tämä yhdistelmä muodostaa lanteen - hyvin suurin osa siitä. Se on liitos, joka sallii vaihtoehtoisen liikkeen, kun kävelet. Nyt raskauden aikana nivelsiteet kutistuvat ja nivelessä on epästabiilia, mikä johtaa kaikkiin kipuihin. Se voi olla erittäin kivulias, mutta hyvä uutinen on se, että raskauden selkäkipu on hyvin hoidettavissa tietyillä hoidoilla. Paras osa, joka siitä tulee, on parempaa lupausta lapsellesi.

8. Vankka työ:

Jokainen raskaana oleva työ raskauden myöhemmässä kuussa, kuten taipuminen alas poimia ämpäri tai niin voi johtaa kauhean selkäkipu lopulta jättäen sinut bedridden. Et todellakaan halua antaa tämän ottavan ja sitten kysyä itseltään, miksi sinulla on selkäkipu raskauden aikana. Raskauskauden viimeisten kuukausien aikana, eli kolmannen kolmanneksen kynnyksellä, rajoitat jokaisen yksittäisen toiminnan lokikirjaasi ja keskity vain loput saat ja yrität hyödyntää sitä parhaiten.

9. Mekko ja muoti:

Kun äitiysvaatteet suorittavat kierrokset, miksi valitsisit jotain muuta raskausasennoksesi, vaikka tiedätte jotain joustavaa, jättää sinut tunteeksi kipeäksi loppupäivällä. Oma vatsa on vaikea käsitellä muutoksia ympärillä ja sen alapuolella kohtuun. Kasvavan koon ansiosta sinun on katsottava kantosi, koska se vaikeuttaa painopisteen säätämistä. Seuraavaksi tulee pukeutuminen, jonka haluat poimia. Vältä hihnoja ja elastisia. Äitiysvaatteet ovat ystäväsi ja on syytä olla äidit kiinni näistä. Sinulla on aika lähteä ostoksille. Muuten, sinä pian löytää nämä kengät tulossa syy alaselän särkeä, koska niiden ligament kantoja he aiheuttavat.

Selkäkivun hoito raskauden aikana:

1. Hieronta:

Hellävarainen hieronta voi helpottaa selkäkipua; mutta vaikutukset ovat taipuvaisia ​​tilapäisiksi. Jos kumppanisi tarjoaa hierontaa, ahkera hieronta intensiivisesti alemman teriön lisäksi. Nämä ovat akupunktiopisteitä, jotka saattavat innostaa supistuksia.

2. Palauta asento:

Slouch painaa selkäsi. Käytä asianmukaista ryhtiä työskentelyn, istunnon aikana, muuten nukkuminen on ylivoimainen siirto. Esimerkiksi nukkuminen puolellasi polvilla jumittua tyynystä saa stressiä selästäsi. Kun istut pienelle pöydälle, laita rullaava pyyhe takana selkäsi pitämään kiinni; rentoutua jalkasi kirjoihin, muuten jakkara ja istua suoraan ilman olkapäitäsi.

Takaisin Pain during Pregnancy 3

3. Akupunktio:

Akupunktio on eräänlainen kiinalainen lääketiede, sillä ohut neulat lisätään ihoon tietyissä paikoissa. Tutkimukset ovat paljastaneet, että akupunktio voi olla tehokas lievittää alaselkäkipua raskauden aikana. Vahvista lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut siitä.

Katso lisää: Selkäkipu

4. Ota taukoja:

Kävely muuten seisoo ja venyttää vähintään kerran tunnissa. Istunto liian pitkä voi aiheuttaa selän loukkaantumisen vieläkin enemmän. Yritä olla liian pitkät. Epäilemättä työskentelet jalkojesi kanssa; yrittää sijoittaa yksi jalka matalaa jakkaraa saadaksesi jonkin verran paineasi pienemmältä selästäsi.

5. Käytä kiinteää patjaa:

Kun kuntoasi ei ole, laita alla oleva taulukko raskauden keston ajaksi. Kehon tyyny (vähintään 5 metriä pitkä) voi auttaa myös löytämään stressin minimoimisen nukkumisasentoihin.

6. Lämpö plus kylmä:

Käyttämällä lämpöä ja kylmää selälle voi auttaa. Epäilemättä terveydenhuollon tarjoaja sopii; tehdä kylmäpakkauksilla (esim. pussilla jäätä muuten pakastetut vihannekset, jotka on kiedottu pyyhkeeseen) tarjouksen alueella 20 minuuttia useita kertoja päivässä. Myöhemmin kuin kaksi muuta kolme päivää, vaihda lämpöön - laita lämmityspussi muuten kuumaa vesipulloa kipeälle alueelle. Varo, ettet aiheuta lämpöä vatsaan raskauden aikana.

Katso lisää: Kuinka vähentää selkäkipu kotona

7. Äitiysvyö:

Voit helposti ostaa äitiysvyöt verkossa tai ostoslinjaa, joka osaa samalla. Se on pohjimmiltaan tukeva alusvaatteet, joka pitää vatsasi paikallaan ja varmistaa, että lantion vyö ei ole stressaantunut. Joten, jos vatsasi on nyt lausumassa, se on eteenpäin, voit antaa vyön toimivan hyvänä korvauksena vatsasi ydinlihaksia varten

8. ravitseva ruokavalio:

Jos haluat terveellisen raskauden miinus kaiken tämän kivun, sinun on varmistettava, että ruokavalio on paikallaan ja kaikki hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit on pinottu käyttämällä hedelmiä ja vihanneksia. Sulje kofeiini, koska se on yksi raskauden taudin taustatekijöistä.

9. Harjoitus:

Jooga on hyvä venyttely, joka lisää joustavuutta ja mahdollistaa nopean ja helpon toimituksen. Synnytystä edeltävät joogat, kegel-harjoitukset ja venytys ovat osa hyviä, jotka päästävät sisään. Kipeydestä takaisin rakennuksen lihasjännitykseen, se vapautuu hetkessä. Joten, älä anna näiden haittoja kasvaa vatsa viedä sinut alas, vaan haluavat olla aktiivinen ja terve.

Tässä mainitsemme yleisimmät selkäkipuongelmia raskauden aikana ja parhaimmat tavat voittaa ne helposti.

Leave A Comment

1 + 4 =