Samantha Harris Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets

Samantha Harris, Viihde Tonight tanssin kasvot ja entisen Tanssin kanssa tähtien entinen yhteistyökumppani on mestari, kun kyse on ammattitaitoisesta ja henkilökohtaisesta elämästä. Vaimo ja kaksi äitiä, hän näyttää silti upealta 40: ssä. Niistä, jotka ihmettelevät, miten tämä malli muuttui televisiokanavaksi ja näyttelijäksi, on onnistunut säilyttämään hienon ulkonäön ja toivottavan hahmon. Seuraavassa kerrotaan red carpet tv hostessin Samantha harris kauneusvinkkejä ja kuntorutiinia kotona.

Kauneus Tips and Fitness Secrets - Samantha Harris

TV-isäntä Samantha Harris Kauneusvinkkejä ja Fitness-salaisuuksia.

Samantha Harris Makeup Vinkkejä:

Samantha Harris on aina ollut rehellinen kosmetiikan päivittäisestä käytöstä, jota hän käyttää parantaakseen luonnollisesti hyvää ulkonäköä. Kaikista kauneudenhoitotuotteista, joita hän rakastaa parhaiten ja yksinkertaisesti ei voi tehdä ilman, ovat Aqua-voide voiteelle huulilleen, kynsileikkauksille ja satunnaisille kuiville laastareille, vesitiiviille ripsiväille ja silmien peitevoidelle. Hän on vahva perustaja ja silmien peitevoide, jonka hän uskoo olevan uusi äidin salainen ase, joka etsii tuoretta ja kirkasta raskautta raskaaksi.

Samantha Harris Beauty Vinkkejä ja Fitness Secrets

Samantha Harris myöntää myös, että hän on hyvä itsevärjäys, joka tekee hänen parkitusta näkökulmasta yhden kauneuden rutiininsa ennakkoedellytyksistä ennen tapahtumaa. Hän sanoo, että se antaa yhden saaren hehkua terveellisellä tavalla ja tekee kaiken tyynyn näyttävän paremmalta. Hänen lukuisat ballroom-asut näyttelyt ovat varma osoitus siitä.

Katso lisää: Selena Gomez Fitness rutiini

Samantha Harrisin iho- ja hiustenhoitojärjestelmä:

Kuten kaikki muut julkkikset, Samantha Harris tuntee hyvän puhdistus-, virkistys- ja kosteusrutiinin merkityksen. Ei kenenkään tarvitse viettää liikaa aikaa salongeissa, kaksi kertaa äiti tekee omaa manikyyriään ja pedikyyriä kylpyhuoneen kerroksessa, kun hänen neljän vuoden ikäinen tytär on ainoa asiakas. Hänen ihonsa saa lisää hemmottelua kylpylähoitoihin, joissa ihanteellinen spa päivä hänelle alkaa suurella sydänkoulutuksella, jota seuraa syvä kudoshieronta täysi 90 minuuttia sitten kasvojen ja pyöristettynä höyryllä ja porealtaalla.

samantha Harris Skin and Hair Care

Samanthan luonnollisen rehevän brunette-lukon osalta hän voisi laittaa nuoren tytön varjoon. Hänen pitkään juokseva sileä, jota hän useimmiten pukeutuu tai puoliksi ylöspäin ja puoliksi alas kerroksellisissa kiharoissa, peittää soikeasti sen soikeat kasvot. Jos haluat kopioida Samanthan allekirjoituksen kampauksen, tässä on joitain vinkkejä, jotka joku hänen hairstylistien paljasta. Pese hiuksesi ja levitä volyymipeiliä kosteisiin hiuksiin. Puhalla sitten hiukset hiukset täysin kuivaksi, jonka jälkeen hiukset hiukset suurissa osissa 2 tuuman kaarevaa rautaa. Viimeisen kosketuksen käytä sormia rakeamalla kiharaa ja erottakaa ne ja viimeiseksi käytä vahvaa hiuslakkaa pitämään ne virtaavien kynsilankojen paikallaan.

Katso lisää: Demi Lovato Makeup Vinkkejä

Samantha Harris 'ruokavalio ja kunto salaisuudet:

Samantha myöntää, että hänellä on makea hammas ja hänen jokapäiväinen hemmottelu jälkiruokissa, joita hän ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Joten avain, jonka hän sanoo terveelliselle ruokavaliolle, on löytää oikea tasapaino, jota hän tekee valitsemalla terveellisemmät ruokavalinnat. Hänen katkaravun ruokavalio sisältää munanvalkuaiset, rasvaton jogurtti, laiha kananrinta, ruskea riisi ja salaatteja, joilla on vähän kaloreita, kun hän on kokonaan luopunut punaisesta lihasta ja juustosta,.

samantha Harris Diet and Fitness Workout

Kuntokynttilä, Samantha toimii myös uskonnollisesti jäädä muotoon tekemällä painoharjoituksia, joita hän rakastaa. Hänen kuntoharjoitteluun kuuluu toistuva rutiineja kolmesta viiteen painoihin ja tasainen alasvetoja ja kärpäsiä. Hän käyttää vapaita painoja ja on jopa sertifioitu kunto-kouluttaja, joka ottaa todelliset kunto- ja laihdutustilanteet aina kun se on mahdollista. Hän on myös ihastunut tekemään valtaa kävelee puistossa tai ylös ja alas portaita hänen tyttärensä Josselyn hänen käsivarret ja hänen miehensä hänen puolellaan. Hänelle jakaa tämä laihtuminen aktiivisuutensa kanssa rakkaansa on paras motivaattori ja hänen suurin paino tappio tukea.

Katso lisää: Sharon Stone Beauty Tips

Leave A Comment

+ 17 = 20