Sahajan meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Sahaja Yoga on ainutlaatuinen meditaation muoto, joka perustuu kokemukseen nimeltä Itsensä toteuttaminen tai Kundalini herättäminen. Tämä on opettanut Shri Mataji Nirmala Devi, joka on työskennellyt kaikin keinoin muuttamaan ihmishenkiä. Kun aloitat Sahaja Meditaation, huomaat pian, että olet muuttumassa ja sinusta tulee henkilö, jolla on enemmän integraatiota, moraalia ja keskittynyt. Sahajan meditaatio on yksinkertaista, jos sitä noudatetaan oikeassa tekniikassa.

Sahaja meditation

Vaiheittainen vaihe Sahajan meditaation prosessi:

Katso lisää: Anapanasatin meditaatiotekniikka

1. Jokaisella meistä on hengellinen energia, joka rakastaa meitä kovasti. Se on kuin oma äiti, opettaja ja opas. Pyrimme keskittymään siihen energiaan, jotta voimme liittyä siihen.

2. Ota kengät pois ja istu mukavasti tuolilla. Jätä jalat tasainen maahan ja aseta ne erikseen koskematta toisiinsa.

3. Aseta vasen käsi sylissäsi ja kohdista kämmenesi ylös.

4. Laita oikea käsi sydämesi vasemmalle puolelle ja aloittaa puhumisen sisäisestä sielusta. Kysy energiaa: "Äiti, minä olen puhdas ikuinen henki?" (Nimi jumaluus jota palvotte) Toista se kolme kertaa.

5. Ota oikea käsi ja laita yksi käsi-leveys alas. Pitäkää se aurinkopessioksesi kanssa, mutta pysy silti rinnassa vasemmalla puolella. Toista tämä kolme kertaa: "Äiti, olenko oma mestari?"

6. Ota nyt oikea käsi ja aseta se yhdelle käden leveydelle juuri lonkan yläpuolelle. Toista tämä nyt 6 kertaa: "Äiti anna minulle puhdas tieto".

7. Siirrä oikealla kädelläsi yhdellä käden leveydellä ja sano sisäisesti täydellä vakaumuksella, "Äiti, minä olen oma mestari". Toista tämä 10 kertaa.

Katso lisää: Jyotimeditation

8. Siirrä nyt oikea käsi takaisin yhdelle käden leveydelle, joka tasoittaa sydämesi uudelleen. Nyt sanokaa tämä täysin uskomalla ja toista se 12 kertaa, "Äiti olen Henki!"

9. Kääntäkää päänsi oikealle ja ota oikea käsi niskan tai olkapään vasemmalla puolella ja sano: "Äiti, minä olen syyllinen". Toista se 16 kertaa.

10. Laita oikea käsi otsalle ja pidä sormet yhteen. Aloita puristamalla temppeleitä, jos sormet eivät pääse, yritä puristaa niin paljon kuin pystyt. Ole nyt vilpitön ja sydämestäsi puhu, "Äiti, minä annan anteeksi kaikille". Toista, kunnes olet tyytyväinen. Ajattele ihmisiä, jotka ovat rikkoneet sinua ja anna jokaiselle heille anteeksi.

11. Tärkeintä on pyytää anteeksiantoa jumalallisesta voimasta. Sinun tarvitsee vain kysyä ja vain ottaa oikea käsi ja laittaa se pään takaosaan. Kallista se takaisin ja kysy sydämestäsi, "Äiti, jos olen tehnyt jotain väärin, anna minulle anteeksi". Toista, kunnes olet tyytyväinen.

12. Ota oikea käsi ja aseta nyt kämmen keskipiste päähän. Levitä sormesi leveäksi ja kohdista ne taaksepäin niin, että ne menevät alaspäin pään takana. Työnnä se paineella ja kierrä myötäpäivään. Kysy sitten sydämesi pohjalta: "Äiti, anna minulle yhteys minun todellinen itseni ja anna minun tuntea itseäni" tai sanoa "äiti, anna minulle itsensä". Toista tämä 7 kertaa.

13. Ota kädet alas ja lepää ne sylissä palmu ylöspäin. Sulje silmäsi ja istu muutaman minuutin ajan hiljaisuudessa.

Katso lisää: Alfa-mielen meditaatio

Edut:

1. Parantaa terveyttä
2. Ottaa sinut pois riippuvuuksista
3. Parantaa viestintätaitoja
4. tekee keskittymisestä ja keskittymisestä paremmin
5. Vähentää stressiä.

Kuvat Lähde: 1

Leave A Comment

15 − 9 =