Ruskea purkautuminen raskauden aikana Tyylit elämässä

Brownin raskauden raskaus voi olla huolestuttava äidille ja hänen perheelleen. Ruskea purkaus raskauden aikana on usein virheellinen kevyesti. Ruskea purkaus on itse asiassa ohut tai koaguloitu veri, joka on karkotettu syntymäkanavasta. Raskaana olevan raskauden purkautuminen on joskus merkkinä lähestyvän keskenmenon. Mutta useammin kuin ei, ruskea purkaus on täysin normaalia eikä ole syytä huoleen. On kuitenkin parasta neuvotella lääkärin kanssa aikaisintaan sulkemaan pois kaikki mahdolliset synnytystilanteet ja hengittää helposti..

Ruskea Discharge during pregnancy

Onko raskaasta raskaudesta raskaana Normaali?

Ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana raskauden aikana muutaman pisteen muodossa ruskea purkaus on vaaratonta ja täysin normaali useimmissa tapauksissa. Se päättyy yleensä kahden tai kolmen päivän aikana ilman lääkevalmistetta. Purkaus on hajuton eikä siihen liity epämiellyttäviä tunteita, kuten polttamista tai kouristuksia. Joillakin naisilla ei ole ruskeaa, mutta punaista tai vaaleanpunaista purkausta. Tämä on myös normaalia. Jos ei ole liiallista emätinverenvuotoa, äidin pitäisi vain ottaa runsaasti nesteitä ja lepää hyvin. Toistan kuitenkin, että on parasta neuvotella lääkärin kanssa aikaisintaan sulkemaan pois mahdolliset mahdollisuudet synnytyksen aiheuttamasta komplikaatiosta myöhemmin.

Katso lisää: Hip pain raskauden aikana

Miksi varhain raskauden rasvanpoisto tapahtuu?

Ruskea purkautuminen voi tapahtua monista syistä. Implantaation verenvuoto on yksi syy. Implantaatio-verenvuoto esiintyy, kun hedelmöitynyt munasarja kiinnittyy kohdun limakalvoon. Yksi neljästä neljästä naisesta implantaation verenvuodosta on ruskean purkauksen syy. Jos verenvuoto ei ole kevyt, mutta kohtalainen - puhumattakaan raskasta - lääkäriä on kuultava.

Ruskeaa purkausta voi esiintyä myös emättimen syntymäkanavan ja kohdunkaulan lisäherkkyyden vuoksi. Herkkyys lisääntyy hormonien ja verenvirtausten lisääntyessä emättimessä ja kohdunkaulassa. Ärsytys ja sisäinen kaatuminen voivat johtaa ruskeaan purkautumiseen. Tämä ongelma huolehtii yleensä itseään lähiaikoina, kun elimistö alkaa sopeutua muutoksiin johtuen hedelmöityneen munan istuttamisesta. Jos ärsytys ja ruskeahoito jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.

Muita syitä ovat vaarattomat kohdunkaulan kohdunkaulan polyypit, kohdun limakalvon limakalvon kasvu ja veren kaltaiset häiriöt, kuten Von Willebrandin tauti, jotka häiritsevät veren luontaista hyytymistä.

Lukuun ottamatta istutteen verenvuotoa, jokaisen muun ruskean purkauksen syyn vuoksi on välttämätöntä päästä välittömästi lääkärin kanssa. Jos raskaita ruskeita purkauksia esiintyy, äiti voi kokea väsymystä, huimausta, pahoinvointia, pyörtyjä loitsuja, vatsakipuja ja kuumetta, joka on hyvin epäterveellinen sekä äidille että vauvaksi. Päästöjen syystä riippuen voi olla erilaisia ​​hoitoja.

Jos ruskea purkaus jatkuu pitkään, se on yleensä merkkejä keskenmenon käytöstä. Voit ehkäistä lääkärin neuvoja ensimmäisten terveydellisten ruskeakäytön merkkien varalta. Raskas ja usein hengenvaarallinen verenvuoto esiintyy Ectopic-raskauden aikana, kun hedelmöittynyt munasarja alkaa kehittyä kohdussa, mutta itse fallopialaisessa putkessa. Tämä voi olla hengenvaarallinen johtuen liiallisesta verenvuodosta ja vastaavasta verenpaineen alenemisesta. Jos on olemassa raskas emättimen purkautuminen ja vatsakipu ja kouristukset, älä odota, vaan käy välittömästi lääkäriin. Ruskea purkautuminen voi tapahtua myös äärimmäisen harvoin tapahtuvan molaarisen raskauden tapauksessa, jossa alkion kehitys ei ole asianmukainen, mutta istukan solut kasvavat ja lisääntyvät joka tapauksessa. Molaarinen raskaus on äärimmäisen vakava, ja sitä on käsiteltävä välittömästi, jotta vältetään hirvittävät seuraukset. Ruskea purkautuminen, vaikka se saattaa alkaa näennäisesti normaalilta, voi olla hyvin vakava syy sen takana. Sitä ei pidä ottaa kevyesti.

Ruskea purkaus voi tapahtua myös istukan poikkeavuuksien takia, kun istukka peittää kohdunkaulan suun tai istukka on ennenaikaisesti erotettu kohdusta. Raskas verenvuoto liittyy vakavaan kipuun, kun kyseessä on jälkimmäinen istukan epänormaalius. Placentaaliset poikkeavuudet ovat hyvin vakavia ja vaativat välittömästi lääkärinhoitoa sekä äidin että vauvan turvallisuudelle.

Katso lisää: Rinta-infektio raskauden aikana

Emättimen ja kohdunkaulan infektiot voivat johtaa myös ruskeaan purkautumiseen. Näihin liittyy yleensä emättimen epämukava tunne. Välitön hoito on välttämätöntä tartunnan leviämisen ja pahenemisen estämiseksi ja vakavan synnytystilanteen aiheutta- miseksi.

Ruskea purkaus voi myös tapahtua äkillisen fyysisesti stressaavan toiminnan tai ehkä lasku. Kummassakin tapauksessa älä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriisi.

Miten voin ratkaista tämän ongelman ruskean poistumisen yhteydessä??

Aloittelijoille, älä paniikkia. Rauhallinen henkinen ilmapiiri on välttämätön sekä äidin että vauvan terveydelle. Ota tilanne objektiivisesti, rauhallisella mielellä. Onko purkaus raskas vai vain muutamia pilkkuja? Mikä on vastuuvapauden väri? Onko minulla mitään epämukavuutta? Onko minulla mitään väsymystä, pahoinvointia tai vatsakouristuksia? Jos on, niin kuinka usein kramppeja esiintyy? Ottaessasi jonkin verran aikaa, kun olet ottanut tilanne varastosta ja vastaa edellä mainittuihin kysymyksiin, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, jotta hän voi selvittää ruskean purkauksen syyn.

Kun lääkäri kävi, jos tuomio on implantaatiovirhe, niin hengitä helposti. Implantaatioiden verenvuoto voi johtaa mielialan vaihteluihin ja päänsärkyihin. On olemassa monia luonnollisia tapoja vastustaa implantointiviruksen oireita. Juo runsaasti vettä ja muita nesteitä, kuten hedelmämehuja ja vihreää teetä, vahvistaaksesi, virkistävät ja puhdistavat kehosi. Ota runsaasti lepoa nuorentaa itseäsi. Siirry leppoisasti kävelyyn liikuntaa varten neuvoteltasi lääkärisi kanssa.

Voit kokeilla hengitysharjoituksia rauhoittamaan mieltäsi. Varmista, että et tunne mitään henkistä jännitystä lainkaan. Lue lohdullisia kirjoja ja kuuntele lempeä musiikki. Terveellisen ruumiin avain on onnellinen ja terve mielenterveys. Toistan kuitenkin vielä kerran. Älä ota ruskeaa purkautumista kevyesti raskaana. Ota välittömästi yhteys lääkäriisi, jotta myöhemmin ei tule tarpeettomia komplikaatioita. Pysy terveenä, pidä onnellinen!

Katso lisää: Haju raskaana

Leave A Comment

− 2 = 1