Rintakipu raskauden aikana Tyylit elämässä

Rib-kipu on melko yleistä, kun olet yleensä raskauden kolmannella kolmanneksella. Jotkut naiset voivat valittaa siitä jo aiemmin, mutta jos se on enemmän kuin lievää epämukavuutta, sinun kannattaa käydä lääkärin kanssa.

kylkiluu pain during pregnancy

Rintakipu raskauden aikana:

Syy:

On monia syitä ja yleisimpiä kaikesta on paine, jonka tunne pohjasta johtuen kasvavasta kohdusta. Mahdollisuudet ovat, se voi johtua myös siitä, että vauva on juuri alkanut potkia ja et ole vielä tottunut ajatukseen. Toinen syy kurkistetuille kylkiluille voisi olla asema, johon pienikokoinen on. Kun kallistat eteenpäin ja tunnet kipua, se voi olla se.

Katso lisää: Varisio-oireet raskauden aikana

helpotus:

Jos on syytä, ihmiset yleensä pyrkivät löytämään ratkaisuja. Joten jos mietit mitä tarvitset, jotta voit vapautua itsesi epämukavuudesta, jota olet, raskauden aikana, lue.

Ei ole liikaa, että pystyt korjaamaan kohtuasi kasvamasta, kun se yrittää kehittää elämääsi sisälläsi. Kuitenkin on vain tarpeeksi mennä ja saada tilapäistä helpotusta satunnaisesti. Tietenkin niin sanotut "ratkaisut" ja ehdotukset eivät korjaa ongelmaa, mutta sinun arkuus on mennyt aina ennen kuin tiedät sen. Sitä paitsi tarvitsee vain tehdä, kunnes vauva laskee hieman alhaisemmaksi.

Kun olet raskaana, et tietenkään voi mennä helposti tulehtuneille tulehduksille, minkä vuoksi on vaikeampaa välttää kipua. Kuitenkin, jos kipu pahenee, voit aina ottaa matkan lääkärisi klinikkaan ja ehkä kätilisi voi tulla pelastuksestasi, jolloin saat panadeinia tai sen voimakasta versiota. On kuitenkin järkevää välttää lääkkeitä niin pitkälle kuin mahdollista, koska se saattaa johtaa ummetukseen, ja saatat tuskin olla innokkaita kutsumaan tällaisia ​​ongelmia.

Katso lisää: Närästys raskauden aikana

Vihjeitä reikiä varten:

Nyt tulet vinkkeihin, jotka voisivat auttaa sinua välttämään rintakipu raskauden aikana. Avain on tehdä itsesi niin mukavaksi kuin se saa. Näin on

  • Yritä pukeutua irrallisia vaatteita pitkin päivää. Tämä takaa, että paine, joka jo painaa kylkiluistasi on minimaalinen ja siksi sitä ei ole liian työstetty kudoksen takia.
  • Kun olet makaamassa, mikä on suurimman osan ajasta, kun olet raskaana, kannattaa itseäsi raskailla tyynyillä, joten asento on oikea eikä kipu.
  • Vältä kouristelua kokonaan. Tee näin tukenasi selkää eniten, mikä luo tilaa rintakehän ja vatsan väliin, mikä puolestaan ​​antaa sinun lieventää tilasi tilapäisesti. Voit aina toistaa menettelyn aina, kun arkuus palaa.
  • Aina etsiä kuumaa suihketta ja joko lämpöä tai kylmää pakkausta, kumpi toimii kuin charmi sinulle. Älä istu liian kauan. Kokeile lyhyen kävely- ja venytyskatkoja. Varmista, ettet kävele liikaa, kun olet kunnossa. Vain mukava kävellä minuutin tai kahden pitäisi tehdä.
  • Kokeile ja uita, jos voit ja hävittää kaikki tulehdukset aiheuttavat ruokaa, koska ne vain tekevät sinusta tuntuu pahempaa. Yritä leikata elintarvikkeita, jotka saavat sinut turvonnut, kuten sokeri ja jyvät, koska tämä vaikuttaa merkittävästi raskausdiabeteksesi kokonaisuutena.
  • Kun alas rintakipu raskauden aikana, venyttely auttaa helpottamaan asioita kuin mitä skenaario on. Tässä on melko helppo tapa. Seiso seinällä ja kohdista se. Yritä kädet ja tuo se kasvosi eteen. Yritä nojata käsiäsi pään yläpuolelle ja venyttää mahdollisimman pitkälle, kunnes olet mukava. Mitä tämä on, nostakaa kalvosi ja rintakehäsi, joten kohtusi voi hengittää, jolloin vapautuu paine ja annetaan tilapäinen helpotus, varsinkin kun kipu johtuu rintalastasi vauvasi vielä kehittyvän pään takia.
  • Terapia ei ole oikeastaan ​​huono idea, kun tulet ajattelemaan sitä. Osteopata, joka yleensä suorittaa cranio sacral työtä, olisi ihanteellinen henkilö käydä. Voit myös varata tapaamisen kiropraktikon tai akupunkkurin kanssa helpottamaan kipua, joka ei mene pois.
  • Ei ole kieltävä, että terapeutti tuntee kehosi parhaiten ja voi näin ollen havaita, mitä asioita siellä voi olla. Ei ole väliä, jos se on vain teensy bit of whack tai vuoristorata kipu, varmista, että se tarkistetaan kerran vain olla varma, että kaikki on kunnossa teidän ja sinun pikku.

Voiko mitään lopettaa kipua raskauden aikana?

Mahdollisuudet eivät ole. Rintakipuun ei ole olemassa ratkaisua, koska se johtuu siitä, että se ei johdu vain itsestään. Voit kuitenkin lievittää kipua, mutta voit aina kokeilla jotain jäähdytyslevyä tai hieroa hieman Diclofenac-geeliä tunkeutumaan kipuun.

Sen lisäksi, että ainoa asia, joka todella auttaa, on synnyttää! Ei huvittaa, ja kun tulet sinne, rakastat mitä olet käynyt läpi kuukausina.

Kohtalon yläosa on korkein noin 36 kuukauden raskauden aikana ja se on tänä aikana, että lapsesi putoaa lantion syvennykseen ja tarjoaa paljon tarvittavia helpotuksia, joita sinä sulkitte.

Katso lisää: Kilpirauhasen ongelma raskauden aikana

Nyt et tiedä vain syitä rintakehäsi, mutta myös toimenpiteitä sävy alas. Kunnes synnyit, on melko vähän, että voit tehdä. Mutta loppujen lopuksi, kun näet lapsesi, sen kaikkien pitäisi tuntua siltä, ​​että se oli vaivan arvoista, jota olette kärsineet.

Leave A Comment

62 − = 61