Ranskan naiset Beauty Secrets ja vinkit Tyylit elämässä

Haluatko saavuttaa vaivattoman kauneuden? Kysy ranskalaisilta, miten he tekevät sen. Vuosien varrella ranskalaiset naiset ovat olleet tunnettuja tyylikkäistä ulkonäköistään ja elegantista tyyliympäristöstään. Vaikka muutkin kulttuurit ovat kiinnostuneita etsimästä täydellisiä, ranskalaiset naiset ovat olleet huolestuneempia luonnollisista näkemyksistä. Rento naiset ovat täysin hajoamattomia hiuksiaan ja minimaalisia meikkejä hallitsevansa luonnollisen ilmeen taidetta täydelliseksi. Se ei ole niin vaivatonta kuin se näyttää siltä, ​​sillä ranskalaisella kauneudella on oma osuutensa salaisuuksista. Tänään paljastelemme teille joitain vanhoja kauneuden rituaaleja, jotka ovat tehneet ranskalaiset naiset näyttävät niin vastustamattomilta.

Beauty Secrets ja vinkkejä ranskalaisille:

Ranskan kieli women beauty secrets

Ihonhoito-ohjelma Beats Makeup:

Ranskalaiset naiset haluavat pitää sen yksinkertaisena. Et koskaan löydä niitä caked kanssa meikki. Ne pysyvät mahdollisimman kaukana perusta ja pohja meikki kiinni vain perusasiat - huulipuna, ripsiväri ja punastua. He mieluummin luonnollisesti hehkuvat ihon ja siksi painottavat paremmin ihonhoitoa. Heidän painopisteenä on enemmän ihonhoitotuotteita kuin kosmetiikkaa. Puhdistus, säteily ja kosteus ovat päivittäisiä rituaaleja, ja he toivottavasti toistaisivat sen monta kertaa, jos heidän piti pitää ihon hydratoitunut ja estää ihon ikääntyminen.

Katso lisää: Intian naiset Beauty Secrets

Kasvojen naamarit ja hieronteet:

Ranskalaisille naisille on tiedetty käyttävän ihon ja hiusten kasvonsuojaimia hyvin nuoresta iästä alkaen. He haluavat korjata, rauhoittaa ja nuorentaa ihoa sen sijaan, että se luo uutta ihoa kerroksittain liiallisen kuorinnan kautta. Luonnollisista ainesosista valmistetut kotitekoiset naamarit on avain, sillä ranskalaiset rakastavat luonnollista lähestymistapaa kauneuteen.

Kasvohieronta on toinen pakkomielle ranskalaisilla naisilla raskauden lievittämiseksi ja terveellisen hehkuvan ihon saamiseksi. Jos saat Ranskassa kasvojen, voit olla varma saada todella hyvän kasvohieronnan. Ranskalaiset naiset antavat itsestään lempeä kasvohieronta päivittäin kosteusvoidetta käytettäessä.

Toning Waters:

Rannikon naiset suhtautuvat värjäytymiseen vedessä, joka valitsee kukkaviljeen ja ruusuveden työn. Lisäksi lämpimät lähdevedet, jotka ovat lempeitä iholla, ovat erittäin suosittuja huuhteluaineita, joita käytetään puhdistuksen jälkeen kovan veden korvaamiseksi Ranskassa.

Kuulimme sen Grapevine:

Punaviini, kuten useimmat meistä tietävät, on täynnä antioksidantteja, joilla on yhä enemmän terveydellisiä hyötyjä kehossa ja anti-aging vaikutuksia iholle. Tärkeä osa ranskalaista kulttuuria, viini on ranskalle, mikä vesi on meille.

Katso lisää: Marokon kauneusvinkkejä

Ranskan naisten kampaukset Secret:

Ranskan kieli Women's Hairstyles Secret

Ranskalaisen naisen naturalistinen lähestymistapa kauneuteen ulottuu myös hiuksiin. Ne eivät tee hiuksiaan liikaa muotoilun ja muotoilutuotteiden suhteen, vaan valitsevat sen sijaan hoitotuotteita. Heille ehkäisy on parempaa kuin parannuskeino. He eivät pese hiuksiansa päivittäin, vaan joka toinen päivä, ja he luopuvat puhalluskuivasta, jolloin hiukset kuivuvat luonnollisesti. Ennen kaikkea, jos joku voi tehdä kimmeltävän ulkonäön sävytetyllä tavalla, se on ranskalainen nainen.

Katso lisää: Kauneuden salaisuuksia pakistanilaisista naisista

Ranskalaisten naisten kunto ja ruokavalio:

Ranskalaisten naisten pienten kehysten ympärillä on kadehtia ja halukkuutta monissa maailman maissa. Kuten kaikki muu, he ottavat luonnollisen tien ulos pysyäkseen sopivina päivittäisten fyysisten harjoitusten kanssa, jotka sisältävät pysäköinnin muutaman korttelin päässä heidän työstään sisäänkäynnästä tai junasta muutaman pysähtymisen ennen heidän määränpääään kävellä ja käyttämään portaita hissin pitää sydämensä tikittää.

kunto and Diet of French Women:

Niiden ruokavalion osalta ranskalaiset naiset eivät usko ruokavalioon. He syövät sydämensä, mutta he eivät saa rasvaa. Heidän salaisuutensa on syödä pienempiä parhaimmista aterioista, kun he syövät pieniä määriä terveellisiä ruokia säännöllisin väliajoin koko päivän ajan. He tietävät, mikä on heille hyvä, asettuvat tuoreisiin tuotteisiin eikä jalostettuihin ja pakattuihin elintarvikkeisiin. He syövät enemmän kalaa kuin vihannekset, enemmän vihanneksia kuin hedelmiä ja jogurtti kahdesti päivässä.

Jos ranskalaisista kauneudenhoidoista ja elävistä on jotain opittavaa, se on järkevää ja omaksua luonnon kauneus.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

66 − = 65