Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

Tiedätkö, mitä syöt heijastelee hiuksillesi? Ei ole yllättävää, että ruokavalio on tärkeä osa hiusten laadun ja kasvun määrittämisessä. Eteeristen vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla ruokittu ruokavalio voi ravistaa hiuksia juurista kärkeen ja edistää hiusten kasvua. Kyllä, lue se oikein.

Luettelo välttämättömistä vitamiineista hiusten kasvulle:

Jos haluat elävää ja pitkiä terveitä lukkoja, aloita oikeiden vitamiinien lisääminen päivittäiseen ruokaan ja etsi eroa itse. Jotta saisit helpompaa sinulle, alla on joitakin välttämättömiä vitamiineja, jotka auttavat hiusten kasvua.

  • A-vitamiini
  • C-vitamiini
  • D-vitamiini
  • E-vitamiini
  • B-kompleksiset vitamiinit
  • B3-vitamiini
  • B5-vitamiini
  • biotiini

Vitamiinien saanti säännöllisesti on varmasti näkyvä vaikutus hiusten kasvulle. On kuitenkin suositeltavaa, että ylläpität terveellistä tasapainoista ruokavaliota vitamiinien säännöllisen saannin rinnalla. Varmista myös, että pestä hiuksesi vähintään kahdesti viikossa. Ylläpitää mukavaa hiustenhoitorutiinia ja sisällyttää hedelmää päivittäiseen ruokavalioosi.

Parhaat luonnolliset vitamiinit hiusten kasvulle:

Vitamiinit ovat erittäin tärkeitä ja vaativat hiukset ja kasvua sekä muita hiuksiin liittyviä ongelmia. Aina kun saat epäilystä, mikä vitamiini on hyvä hiusten kasvulle? Tässä meille on annettu 8 parasta ja luonnollista vitamiinia hiusten kasvulle. Luettelo on kokoelma parhaita hiusvoitelumeja pituudesta ja lujuudesta.

1. A-vitamiini:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

Kaikista hiuksista tarvittavista vitamiineista tämä on tärkein vitamiini, joka auttaa nopeampaa hiusten kasvua. A-vitamiini on hyvä antioksidanttien lähde, joka on tärkeää päänahan ja hiusten terveydelle. Tämä tärkeä vitamiini myös ravitsee päänahkaa ja tarjoaa tarvittavan kosteusvoidetta. Näin hiukset eivät kuivu ja säilyvät kiiltävänä ja kiiltävänä. A-vitamiinin liiallinen saanti voi kuitenkin osoittautua myrkyksi ja johtaa hiustenlähtöön ja ohenemiseen. Erinomainen ruokavalion A-vitamiinin lähde on maito, kuivatut aprikoosit, pinaatit, porkkanat, bataatit, mangot, munankeltuainen ja maksa.

Katso lisää: Ruoat hiusten kasvulle

2. B-vitamiinin kompleksi:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

B-kompleksiset vitamiinit ovat kokoelma välttämättömiä vitamiineja, jotka toimivat yhdessä auttamaan elimistön asianmukaisessa toiminnassa. Ne ovat nimittäin vitamiini B1 (tiamiini), vitamiini B2 (riboflaviini), B3-vitamiini (niasiini), B5-vitamiini (pateoteenihappo), B6-vitamiini (pyridoksiini), Innositoli, Paraminobentsoehappo ja B12-vitamiini (foolihappo). Thismulti-vitamiini hiusten kasvulle vähentää myös hiustenlähtöä ja ennenaikaista harmaantumista. B-vitamiinin monimutkaisia ​​ravintolisiä ovat palkokasvit, täysjyvät, avokado, munat ja liha. B-Complex on paras multi-vitamiini hiusten kasvulle.

3. C-vitamiini:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

C-vitamiinia käytetään kehossa kollageenin rakentamiseen, joka on välttämätöntä uuden hiusten kasvulle. Se auttaa myös imemään rautaa, joka on tärkeä aine terveille hiuksille. Siksi on tärkeää ylläpitää optimaalisia C-vitamiinipitoisuuksia elimistössä saadaksesi kauniita kauniita hameita. Tämän vitamiinin puutos voi tehdä hiuksistasi tylsää ja heikkoa. C-vitamiini elimistölle voi saada vain ruokavaliota. Voit saada hyvän annoksen C-vitamiinia lisäämällä sitrushedelmiä, guavaa, mansikkaa, cantaloupea, pinaattia ja paprikaa. Suositeltu C-vitamiinin annos kehossa on lähes 75-90 mg joka päivä.

Katso lisää: Päähieronta hiusten kasvulle

4. Biotiini:

biotiini

On hyvin tiedossa, että Biotin on tärkeä ja ratkaiseva vitamiini nopeamman ja terveemmän hiusten kasvulle. Se auttaa myös säilyttämään hiustesi luonnollisen värin. Biotiini auttaa stimuloimaan päänahan kiertoa ja käynnistää hiusrakkuloita uudelle kasvulle. Biotin on sen hämmästyttävien terveysvaikutusten ansiosta tärkeä koostumus, jota käytetään kaupallisissa hoitoaineissa ja shampoissa. Tämän tärkeän vitamiinin mukana olevat elintarvikkeiden lähteet ovat maitotuotteet, kuten maito, juusto ja pähkinät.

5. E-vitamiini:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

E-vitamiini on tärkeä vitamiini, jolla hoidetaan useita hiusvaurioita, kuten kuivumista, ja tylsät ja karkeat hiukset. Se toimii lukitsemalla riittävä kosteus hiusten säikeiden välissä ja suojaa sitä kuivumiselta. Sen lisäksi se antaa myös manen luonnollisen loiston ja kiillon. Siksi on tärkeää saada runsaasti E-vitamiinia ruokavaliostasi stimuloimaan verenkiertoa terveelle päänahalle. E-vitamiinin ravintolähteet ovat maito, mantelit, maapähkinät, auringonkukansiemenet, kiivi, kuivatut yrtit, keitetyt pinaatit ja kala.

Katso lisää: Ayurvedic hoito hiusten kasvulle

6. Nasiini:

joka Vitamin is Good for Hair Growth - Niacin

Nasiini kuuluu B-vitamiiniryhmään, mutta se ansaitsee erityisen maininnan, koska se on säännöllinen hiusten kasvua sisältävä vitamiini. Se auttaa edistämään terveitä hiusten kasvua ja ravitsee päänahkaa. Niasiinin riittämättömyys johtaa hiuslangojen hajoamiseen, heikkoa kiiltoa ja lopulta putoavat. Riittämätön niasiini johtaa pellagraan. Jotta vältät tämän lisäävät B-vitamiinin saantia ja pysyvät terveellisellä tasapainotetulla ruokavaliolla. B-vitamiinia löytyy tavallisesti elintarvikkeissa, kuten liha, muna ja avokado.

7. Pantoteenihappo:

joka Vitamin is Good for Hair Growth - Pantothenic Acid

Pantoteenihappo, joka tunnetaan myös nimellä B5-vitamiini, on erittäin tehokas ikääntymisen aiheuttaman harmaantumisen ehkäisemisessä ja myös vähentää ikääntymisen aiheuttamia hiusten ja hiusten menetyksiä. Pantoteenihappo ei ainoastaan ​​vahvista päänahkaa vaan myös lisää karvatuppeja. Terveet karvatupet tarkoittavat, että päänahalle on riittävä verenkierto ja tämä heijastuu sinun hohtavaan lukkoosi. Se myös tyhjentää kuolleiden ihosolujen päänahan ja tarjoaa tuoreen maaperän uusille hiuksille ja voimakkaammille hiusten kasvulle. Pantoteenihappoa esiintyy B-vitamiinikompleksissa ja myös elintarvikkeissa, kuten munissa ja täysjyväjyvässä.

8. Inositoli:

joka Vitamin is Good for Hair Growth - Inositol

Tämä on viimeinen vitamiini, jonka haluaisin mainita. Se on yksi parhaista vitamiineista hiusten kasvulle. Se on epätavallinen vitamiini ja se on yleensä ryhmitelty B-vitamiiniryhmään. Kuitenkin se ansaitsee erityistä mainintaa ihmeellisestä vaikutuksesta hiusten kasvulle. Inositolin saanti johtaa terveeseen solumembraaniin, joka lisää päänahkaa ja on hyvä hiusten kasvua varten. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että miehet, jotka ottaisivat päivittäin inositolin annoksen, havaitsivat vähentävän hiustenlähtöä ja itse asiassa niiden hiusten kasvua kasvoivat. Vaikka inositoli luonnollisesti tuotetaan kehossa, kun keho rikkoo glukoosia, mutta jos haluat ottaa ylimääräisen inositolin annoksen, voit varmistaa tavallisten elintarvikkeiden, kuten pavut, sitrushedelmät, täysjyväleivät ja myös panimohiiva.

Hyvä ravitsemus on keskeinen rooli kehosi järjestelmien yleisen toiminnan edistämisessä. Nämä ovat luonnollisia vitamiineja hiusten kasvulle. Nämä vitamiinit ovat siksi välttämättömiä terveiden elämäntapojen ja hiusten terveellisen kasvun kannalta. Lisäksi saada pitkät kiiltävät lukot, sinun on myös seurattava hyvä hiustenhoito-ohjelma ja pidettävä päänahka puhtaana likaa ja saastumista. Inositoli ja biotiini sekä muut tässä luettelossa mainitut ovat tärkeitä hiusten kasvun edellyttämiä vitamiineja.

Luettelo parhaista vitamiinilisän hiusten kasvusta:

Joskus kehosi ei välttämättä kykene absorboimaan vitamiineja luonnollisista lähteistä. Tällöin vitamiinilisät tulevat apuun. Katso nämä top 3 vitamiinilisät tarpeet terveiden hiusten kasvua:

1. Nutrevita - vitamiinit hiusten kasvulle - paras lisävoima Biotiinihoito paksummille, pidemmille ja kasvaville kasvaville hiuksille:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

Nutrevita's Biotin -tuotteet edistävät hiusten kasvua lyhyessä ajassa. Ne vahvistavat myös olemassa olevia hiuksia sisältä ja stimuloivat parempaa kasvua. Kapselit vähentävät hiusten rikkoutumista ja vaurioita. Voidaan todistaa uutta kasvua kaljuissa paikoissa ja säännöllisessä käytössä, saat paksummat ja täyteläisemmat hiukset.

2. Hiusten kasvua Essentials täydentää hiustenlähtöä:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

Hiusten kasvua Advanced Hair -tuotteen kaava sisältää 29 vitamiinia, jotka auttavat nopeammin kasvamaan ja terveille hiuksille sekä miehille että naisille. Se väittää uusien hiusten kasvun edistämisen lyhyessä ajassa. Sen lisäksi se estää hiustenlähtöä ja ohenemista, mutta myös vahvistaa hiusneuleet.

3. HUM Nutritionin Red Carpet kapselit:

Parhaat vitamiinit, joita käytetään nopeasti kasvavaan hiusten kasvuun Tyylit elämässä

HUM Red Carpet -kapseleita ovat antioksidanttisia rikkaita pillereitä, jotka lisäävät hiusten kasvua. Se on viritetty E-vitamiinista ja omega 3: stä mustaherukkassiemenöljystä ja gamma-linoleenihaposta. Jos etsit voimakkaampia, terveellisempää ja upeampia hiuksia, kokeile näitä kapseleita.

Toivomme, että ymmärrät tärkeyden käyttää vitamiineja hiuksillesi. Kauniiden hiusten on oltava terveitä sisällä ja ulkona. Sano hyvästit kaljuille laastareille, harvoille hiuksille ja vahingoittuneille follikkeleille sisällyttämällä nämä vitamiinit ruokavaliosi mukaan.

Leave A Comment

3 + 5 =