Parhaat Bridal Mehndi mallit kuvilla Tyylit elämässä

Kuten Hindu-perinteen mukaan, morsiamen mehandi pidetään kiinteänä osana morsiamen kauneutta, jota pidetään myös hyvinvoinnin merkkinä, joka tuo onnellisuutta ja onnea uudessa elämässään.

morsiamen Mehndi Designs

Eri tyyppejä mehndi ovat saatavilla näinä päivinä markkinoilla kuten punainen ja musta mehndi tai keinotekoinen henna tatuointi. Arabian mehandi-tyylit, yksinkertaiset tyylit, Marwarin tyylit tai muut alueelliset tyylit mehndi-mallit ovat hyviä hääjuhlille.

Paras Bridal Mehndi mallit kuvina:

Seuraavat ovat parhaita morsiamen mehndi malleja täydellinen kaikenlaisten häät otteeseen:

1. Rajasthani Mehandi mallit häät tilaisuuksia:

morsiamen Mehndi Designs1

Rajasthani mehndi -mallit sisältävät ainutlaatuisia kuvioita ja motiiveja, jotka tekevät käden täynnä monimutkaista muotoilua. Tällaiset mallit ovat edullisempia hääjuhlissa. Tällaiset mallit ovat erittäin hienovarainen ja täydellinen morsiamen mekaanin.

2. Söpö kukka Mehndi Design:

morsiamen Mehndi Designs2

Perinteiset kukka- ja lehdet-aiheet ovat aina morsiamet suosikki. Käyttämällä ainutlaatuisia muotoja sormilla tekevät mehndi-mallista näyttävän tuoreemmalta ja ihasteltavammalta. Tällaiset yksityiskohtaiset mallit, joissa rajoja pidetään tummempana tekee morsiamen kiinnittää huomiota monien.

3. Täydelliset Bridal Mehendi mallit:

morsiamen Mehndi Designs3

Täyden käden mehendi-mallit, joissa on hyvin minuutteja, näyttävät hienoilta etupuolelta. Kauniisti kynsien kiillotetut kynnet tekevät käden ulkoasultaan kauniimmin. Vihreä ja muut kuvitukset voidaan korostaa myös varjosttamalla niitä. Tällaiset raskaat morsiamen mallit sopivat myös muihinkin tilaisuuksiin hääkuvien lisäksi.

4. Pyöreä kukka Mehandi Design morsiamet:

morsiamen Mehndi Designs4

Aikaisemmissa ajoissa, kun mallit olivat niin suosittuja, naiset tavallisesti muotoilivat pyöreitä pyöreitä motiiveja tai tekivät kukkia sijoitettuna täsmälleen kämmen keskelle. Keskisuunnittelu on yhdistetty sormimuotoihin joko pienillä pyöreillä kuvilla, kukilla tai yksinkertaisesti pisteillä. Pyöreä muoto on erittäin tyylikäs ja hienostunut, eikä se salli suunnittelun sekoittumista keskenään.

5. Yksinkertaiset morsiamen Mehandi mallit:

morsiamen Mehndi Designs5

Morsian voi myös mennä yksinkertaisiin mehendi-malleihin mielenkiintoisilla kuvioilla kuten esimerkiksi alla olevassa kuvassa. Suunnittelu on ainutlaatuinen, koska sen yksipuolinen tyyli on tehty tiheämmäksi käyttäen monia pieniä pisteitä ja kukkia.

6. Morsiamen Mehndi mallit jalka:

morsiamen Mehndi Designs6

Jotkut morsiamet haluavat käyttää yksinkertaisia ​​malleja jalka, koska ne on vaikea pysyä pidempään, mutta useimmat morsiamet menevät raskaan jalka mehndi mallit, koska se tekee jalka näyttää kauniimpi. Ennen kuin käytät tätä morsiamen mehndi jalka on hyvin pedikyyri varpaat ja vahattu jalat.

7. Kaunis morsiamen Mehndi mallit tilaisuuksiin:

morsiamen Mehndi Designs For Occassions

Tämä semi-raskas mehndi-muotoilu sopii erinomaisesti kaikkiin perheen toimintoihin tai tilaisuuksiin. Suunnittelu tehdään pääasiassa kaikkien kokoisten ja muotoisten lehtien lisäksi muutamilla pyöreillä hienoilla yksityiskohtaisilla kuvioilla. Paksu kudottu kuvio, jossa on paljon pisteitä ja varjostuksia sormella, näyttää kauniilta.

8. Musta ja punainen morsiamen Mehandi mallit:

morsiamen Mehndi Designs 8

Musta ja punainen mehndi ovat toinen tyyppinen morsiamen mehndi, joka ristiriidassa ihon kanssa hyvin. Tällaisia ​​malleja voidaan käyttää täydellisten käsien koristelemiseen. Punainen värillinen mehndi käytetään yleensä täyttämään motiiveja ja kukkia, kun taas mustaa mehndiä käytetään rajan muodostamiseen.

9. Viimeiset morsiamen Mehndi Design:

morsiamen Mehndi Designs9

Erittäin monimutkainen muotoilu, jossa on suuret aukot kuvien välillä, tekevät mehndi-suunnittelusta entistä rikkaamman. Suunnittelua laajennetaan kyynärpäähän, jossa on suuri monimutkainen muotoilu, joka viimeistelee mallit. On myös tärkeää, että mehndi-malli on hyvin synkronoitu toistensa kanssa, etu- ja takakäsin ei pitäisi olla identtisiä, vaikka niiden pitäisi täydentää toisiaan.

10. Ihmeelliset morsiamen Mehandi-mallit täydelle kädelle:

morsiamen Mehndi Designs10

Kukat tai pyöreät morsiamen mehndi-mallit käsissä näyttävät upealta kaikilta kooltaan. Kukat ovat tehty monimutkaisen suunnittelun ja pimeän ääriviivat kukat näyttävät voimakkaammin.

11. Yksinkertainen Mehndi Design morsiamet:

morsiamen Mehndi Designs11

Yksinkertainen mehndi-muotoilu, kun se on hyvin järjestetty tai järjestetty muilla materiaaleilla, kuten kukilla tai koruilla, antavat morsiamelle täydellisen ulkoasun muille häätfunktioille. Sormien vinkit pidetään puhtaina, jotta pääpaino päätyisi koruihin kuten sormuksiin, rannerenkaisiin jne.

12. Big Flowers Mehandi mallit morsiamet:

morsiamen Mehndi Designs12

Mehndiä voidaan käyttää myös jalkahun nilkkaan asti. Suuri kukka on paras morsiamen malli ja ne näyttävät enemmän ristiriidattuja rivejä.

13. Peacock Bridal Mehandi mallit:

morsiamen Mehndi Designs13

Monet taiteilijat ovat alkaneet tehdä malleja, jotka näyttävät täydellisiltä, ​​kun molemmat kädet yhdistetään. Aivan kuten alla oleva kuva, mallit näyttävät kauniilta ja merkityksellisiltä, ​​kun molemmat kämmenet yhdistyvät vierekkäin. Tässä morsiamen muotoilu terälehtiä kaikenkokoisia on käytetty ja pienet yksityiskohdat on tehty niille. Monissa uskonnoissa sulhanen nimen ensimmäinen aakkosin on piilotettu muotoilussa.

14. Cool Leg Peacock Mehndi Suunnittelu:

morsiamen Mehndi Designs14

Yhdistämällä eri kuvioita yhdellä mallilla näyttää myös hyvältä, mutta niiden pitäisi olla hyvin sijoitettuja, koska niin monta kuviota ja motiiveja yhdessä suunnittelussa voi usein olla liian muotoiltu. Yritä tehdä malleja rungon ulkoreunoista, joissa paras muotoilu voi olla vastoin edellä kuvattua kuvaa, jossa pääsuunnittelu on tehty jalan sisäpuolelle.

15. Ohm Bridal Mehndi mallit:

morsiamen Mehndi Designs 15

Mehndi etupuolella näyttää aistisemmalta, kun heidät on varustettu kauniilla elementeillä. Vain yksinkertaiset sormukset ja Bangles, mehndi design sopii täydellisesti morsiamen look.The sormen vinkkejä on täysin peitetty mehndi joka myöhemmin antaa tumma sävy auttaa korostettaessa sormet.

16. Tee hääpuvun Mehndi-mallit käsiksi ja jalkoiksi:

morsiamen Mehndi Designs16

Monet tytöt haluavat kehittää mehndi-malleja häät ja jotkut yksinkertaiset mutta pitkät mallit, jotka kattavat käsissä aseita ja polvia. Kukkasuunnittelu, jossa on vain vähän lisäyksiä suuria pyöreitä kuvioita, parantaa muotoilua.

17. Gujarati Bridal Mehndi mallit:

morsiamen Mehndi Designs17

Valittaessa voimakkaita malleja, pyydä taiteilijanne tummentamaan muutaman suuren motiivin rajat, erityisesti kukat reunustavat. Rajojen tummuminen antaa mehendille mahdollisuuden luoda ero kahden mallin välillä. Monimutkainen tai voimakas muotoilu tehdään pääasiassa kämmenosassa, kun taas loput kädestä yleensä täytetään valintaruuduilla tai rajatuilla riveillä. Älä unohda täyttää kokonaan sormien vinkkejä, jotta kätesi näyttävät kauniilta.

18. Musta Mehndi Brides Hands:

morsiamen Mehndi Designs18

Musta mehndi tekee brides kädet näyttävät enemmän upea kuin perinteinen ruskea mehndi ja se tekee myös muotoilu näkyvä ja kaunis. Nyt päivän muusikko taiteilija käyttää mustia mehndiä piirtää ääriviivat perinteiseen ruskeaan mehndiin. Musta mehndi auttaa tekemään yksinkertaisimmasta tyylistä tyylikkään ja kauniin.

19. Smart Bridal Mehandi Design kädet ja jalat:

morsiamen Mehndi Designs19

Jos et ole tyytyväinen jalkojesi monimutkaiseen ja voimakkaaseen muotoiluun, voit valita kuvioita, jotka vain peittävät varpaat ja vähän ylhäältä. Aivan kuten kuvassa, käytä suuria perinteisiä nilkkaketjuja, jotka houkuttelevat jalkoja.

20. Tummanruskea väri morsiamen Mehandi häät tilaisuudet:

morsiamen Mehndi Designs20

Yksinkertaiset mallit näyttävät erittäin kauniilta ja viehättäviltä, ​​kun ne muuttuvat tummanruskeiksi. Tällaiset väreissä olevat värit tekevät morsiamen oikeudenmukaisemmaksi, vaikka se tehdäänkin yksinkertaisella tavalla. Mitä tummempi väri, kauniimpi morsian näyttää suurelle päivälleen. Kultakoristeet myös lisäävät morsiamen glamour-osamäärää.

morsiamen Mehndi Designs 20.a

21. Arabian tyyli Peacock Mehndi Suunnitelmat täydellinen morsiamet:

morsiamen Mehndi Designs21

Tällaiset voimakkaasti suunnitellut mehndi ovat täydellisiä morsiuksille, jotka haluavat pitää yksinkertaisia ​​mutta perinteisiä malleja elossa. Peacock mallit ovat aikaisintaan lintuja, jotka olivat mukana suunnittelemassa mehndi kädet ja jalat.

22. Rannepituus Morsiamen Mehndi mallit:

morsiamen Mehndi Designs22

Rannan pituus mehndi on myös paljon muotia näinä päivinä, koska ne ovat helpompi pitää ja näyttää yhtä kauniilta. Muotoilujen välisten aukkojen pitäminen ja muutaman osien varjostus parantavat kuvioita. Tällaiset mallit määrittelevät taiteilijan luovuutta sekoittamalla yksinkertaisia ​​osia erittäin hienoihin yksityiskohtaisiin töihin. Sormet pidetään yksinkertaisina isommilla kuvioilla, kun taas kämmenosuus on täytetty muutamassa osassa.

23. Suositut Peacock Mehandi Design Bridal Hands:

morsiamen Mehndi Designs23

Peacock mehndi mallit ovat erittäin suosittuja morsiamen käsissä ja jaloissa. Mehndi-malleissa koko riikinkukko ei ole piirretty. Vain muutamia riikinkukkaa, kuten motiiveja tai puolia riikinkukkoja, käytetään suunnittelemaan enemmän jumalallista ulkoasua.

24. Suuri pyöreä Bridal Mehandi -kuvio:

morsiamen Mehndi Designs24

Lyhyt ja makea mehndi -mallit valitsevat pyöreän tai pyöreän kuvion. Pyydä taiteilijoita tekemään suuria pyöreitä kuvioita ja koristelemaan ne terälehdillä, lehdillä, viivoilla tai pisteillä. Tällaiset mallit ovat täydellisiä engagement- ja hääyönä, sillä sormet pidetään puhtaina ja ne on sisustettu renkailla, jotka myös lisää pehmeyttä ulkonäköön.

25. Maroon Morsiamen Mehandi Häät Outfits:

morsiamen Mehndi Designs25

Punainen tai maroon on hääpukujen suosituin väri. Punainen värillinen mehndi, jossa mustat ääriviivat sopivat myös sellaisiin tilaisuuksiin, joissa morsian on tarkoitus käyttää punaista tai maroon mekkoa. Punainen väri mehndi näyttää parhaiten kukista ja välttää pyöreitä motiiveja kokeilla neliöitä myös. Pienillä yksityiskohdilla ja värikkäillä lisävarusteilla ne näyttävät myös hyvältä.

26. Pakistanin morsiamen Mehndi mallit kädet:

morsiamen Mehndi Designs26

Sormet ovat myös tärkeitä mehndi-suunnittelulle. Yksinkertaisesti juuri sormien ja palmuosuuden suunnittelu, mehndi näyttää paljon nykyaikaisemmalta ja trendikkäältä. Suunnittelu on varattu vähäisin kuvioin, ja kaikenkokoisia kukkakuviot on käytetty tämän kauniin mehndin valmistamiseen.

27. Koko kukka Mehandi Design Morsian:

morsiamen mehndi design.27

Täydelliset kukka-mehandi-mallit, joissa on vain tummat rajat ja aukot, tekee suunnittelusta erittäin trendikkään ja tyylikkään. Weaves on kauniisti käytetty glamourize mehndi suunnittelu. Tällaiset mallit soveltuvat sekä nykyaikaisille että perinteisille morsiuksille.

28. Rajasthani / Marwari Bridal Mehendi Suunnittelu:

morsiamen Mehndi Designs28

Rajasthani- tai Marwari-mallissa on esillä morsiamet ja grooms-kuva mehndi-suunnittelussa. Tällaiset mallit ovat ehdottomasti ainutlaatuisia, koska ne käyttävät kaikenlaisia ​​kuvioita ja motiiveja samaan muotoon, mutta silti näyttävät kauniilta.

29. Stone Bridal Mehandi -mallit sitoutuneille osapuolille:

morsiamen Mehndi Designs29

Yksinkertaiset ranteen pituudet ovat parasta engagement-puolueille. Sormet pidetään mahdollisimman pieninä, mikä mahdollistaa tarkennuksen renkaisiin. Yksinkertaiset mehndi-mallit näyttävät kauniilta, kun ne on räätälöity vaatteiden mukaan.

30. Bridal Mehndi mallit käsivarille:

morsiamen Mehndi Designs30

Värikkäiden kivien, helmiäisten ja kimallusten käyttö vie mehndi-suunnittelun toiseen tasoon. Sisustaminen mehndi mallit värikäs helmet tekee siitä houkuttelevampi. Varmista vain, että et ylikokoista niitä, koska ne voivat myös tehdä yksinkertaisen muotoilun vähän pihalle. Vaikka morsiamen mehndi sanotaan olevan puhdas, mutta silti pitäisi olla varoituksia muutamia asioita.

31. Punjabi Bridal Mehndi Design:

Punjabi bridal mehndi design

Tämä erityisesti morsiamen mehndi-muotoilu tekee työn tehtyä, jos haluat näyttää kauneimmalta, jota olet koskaan ollut hääpäivänäsi. Suunnittelu on täynnä pieniä hämmentäviä kuvioita sekä pisteitä ja viivoja, jotka tekevät suunnittelusta täysin erilaiset kuin tähän asti nähneet mallit. Tämä on yksi parhaista morsiamen mehndi siellä ja Intian morsiamet haluaisivat urheilua tämän suunnittelun.

32. Best Indian Bridal Mehndi:

parhaat Indian bridal mehndi

Etsitkö morsiamen miehiä? Tässä on kaunis morsiamen mehndi-muotoilu, joka tuhoaa mieleesi. Ei voi yksinkertaisesti arvostaa kauneutta tämän mallin tarpeeksi. Tämän mehndin kuvioinnit ovat niin houkuttelevia, että kukaan rakastuu tähän muotoiluun. Se urheilu kaunis kuvio sekä pieniä pisteviivoja ja criss-cross kuvioita.

33. Bridal Mehndi For Palms ja kädet:

morsiamen mehndi for palms and forearms

Täällä voimme nähdä, että kämmenet ja käsivarret on sisustettu monimutkaisella muotoilulla. Jopa kärki, jos sormi on kaunistettu henna-taidekuvioilla, jotka tekevät muotoilusta erittäin houkuttelevan. Kuka ei halua rakastaa tätä suunnittelijaa mehndi heidän hääpäivä? Suunnittelu soveltuu myös muihin perhetapahtumiin.

34. Mehndin muotoilu koko käsille:

Mehndi design for the whole hand

Tarvitsetko morsiamen mehndi-mallit? Sitten meillä on vaikuttava morsiamen mehndi, joka tekee morsiamen päivän. Jokainen nainen tulee jumalaan, kun hän saa kätensä koristeltuaan tämän aitoja juhla-designin kanssa. Suunnittelussa on pieniä ja suoria viivakuvioita, jotka ovat niin houkuttelevia, että se voi helposti tehdä vaikutuksen kenellekään.

35. Rysähtävä morsiamen Mehndi Design Häät:

syvä bridal mehndi design for weddings

Intia häät ovat täynnä valoa, kukkia, värejä ja mahtavaa ruokaa. Mehndi on tärkeä rituaali Intian häät. Tässä voimme nähdä, että kädet on kauniisti koristeltu mahtavilla mehndi-malleilla, jotka tulevat kukka- ja pienikokoisilla ääriviivoilla. Suunnittelu on niin houkutteleva, että kukaan rakastuu tämän kaavan kauneuteen. Brides toivoisi onnellisesti tämän mahtavaa muotoilua käsiinsä. Yhdessä kämmenen kanssa ranteet ja käsivarret on myös kaunistettu tämän mallin avulla.

36. Best Cross Floral Mehndi Design:

parhaat floral bridal mehndi design

Kukka mehndi on yleinen näky intialaisissa häät. Morsialaiset pitävät enimmäkseen kukkakuvion käsissä. Täällä kädet ovat tiheästi koristeltu mehndi ja raskas ja syvä osa henna tässä mallissa tekee siitä niin ainutlaatuinen. Sen lisäksi, että morsiamen tarkoituksiin, tämä mehndi löytää myös sen sovelluksen monissa muissa Intian tapaisissa.

37. Intian Jumala Mehndi Suunnittelu Bridal Functions:

intialainen god mehndi design

Tässä mehndi-suunnittelussa näemme intialaisien jumalien kuvat tässä mallissa. Mehndi on niin houkutteleva, että ihmiset eivät pysty näkemään tätä muotoilua. Kaunis morsius näyttäisi erityisen kauniilta, kun hän koristelee itsensä tällä miehen muotoilulla. Vasemmalla kämmenellä voimme nähdä kuvan perinteisestä Intian kuninkaasta ja kuningattarista.

38. Intialainen Bridal Premium Mehndi muotoilu aseita ja jalkoja varten:

intialainen bridal premium mehndi design for arms and legs

Kuka ei laske tämän kauniin morsiamen mehndi-mallin, joka on tarkoitettu molemmille käsivarsille ja jaloille? Täältä voimme nähdä toisenlaisen mehndi-musteen soveltamisen. Suunnittelu on erittäin houkutteleva ja sillä on kyky vaikutella jokaiseen, joka katsoo tämän mallin kauneutta. Mehndi on erittäin houkutteleva ja sitä voi harrastaa morsiamen sekä bridesmaids.

39. Love Mehndi Design Morsiamen tarkoitus:

rakkaus mehndi design for bridal purposes

Tämä Raja Rani tai King Queen mehndi -muotoilu on luultavasti yksi tärkeimmistä malleista malleja varten. Jokainen morsian haluaisi Rajan katsomaan miehensä. Mehndit myös urheilevat sydämen muotoista muotoilua, joka näkyy vain, kun molemmat kädet liitetään yhteen. Kuinka kukaan ei yksinkertaisesti voi rakastaa tätä mihainen suunnittelua? Se urheilu kauniita kuvioita ja houkutteleva kuvioita, jotka tekevät naiset pukeutuvat tähän mehndi.

40. Paksu musta Mehndi Brides:

musta mehndi for brides

Tämä on musta arabialainen mehndi -muotoilu, jota monet intialaiset morsiamet tekevät. Tämä on suosittu muotoilu Intian morsiamet, ja he usein haluavat urheilla tätä muotoilua. Tämä mehndi on yksi parhaista miehistä, joita Intian naiset ovat koskaan urheiluttaneet. Suunnittelussa on ainutlaatuisia kuvioita, jotka tekevät tästä mehndi näyttää niin houkuttelevalta. Et voi vain jättää huomiotta tämän mustan miehen. Siihen asti, kun saat sen käsiisi, ajattelet 24/7 tätä suunnittelua.

41. Curvy Mehndi muotoilu ranteille:

kurvikas mehndi design for the wrists

Katsokaa tätä muotoilua. Se tekee kokonaan päivän. Kun heräät ja näet tämän miehen muotoilun käsiisi, sinusta tuntuu hyvältä itsestäsi, koska olet pukeutunut tähän muotoiluun. Sisäpalmut on kuitenkin koristeltu ranteen erilainen muotoilu. Kirjoitukset ovat kyynärvarjoja kaunistettu eri muotoilla, jotka urheilevat kauniita kuvioita. Sormet on myös sisustettu toisella ainutlaatuisella kuvioinnilla, jota ei ole nähty tässä parhaiden morsiamen mekaanisten mallien luettelossa.

42. Pakistanin morsiamen Mehndi Jalat:

pakistanilainen bridal mehndi for the feet

Tämä erityisesti Pakistanin morsiamen mehndi toimii parhaiten jalat. Intialaiset morsiamet rakastavat urheilullisia malleja jaloillaan. Tässä jalat sormet ja yläosat on koristeltu kauniilla kukkasuunnittelulla. Mehndi on niin houkutteleva, että kukaan haluaisi tehdä tämän mallin jaloillaan. Koko jalat on kaunistettu tämän aitoja mihainen muotoilua.

43. Modern Bridal Mehndi Design:

uusin bridal mehndi design

Tämä malli on uusi markkinoilla ja melkein jokaisen maan morsian etsii taiteilijoita auttaakseen heitä urheilemaan tätä erityistä designia. Paljon kovaa työtä on otettu tähän mehndi-muotoiluun, mikä on ilmeistä tämän mallin kauneudesta ja houkuttelevuudesta.

44. Eccentric Brown Mehndi jalat:

yksinkertainen brown mehndi for the feet

Tämä on melko yksinkertainen mehndi-malli, joka näyttää hyvältä jalat. Suunnittelu on melko houkutteleva ja yksi rakastaisi kuljettaa tämän mallin jaloillaan. Mehndi on kaunistettu pienillä ja söpöillä kuvioilla, jotka levittävät jaloilleen.

45. Adorable Bridal Mehndi Design:

arabialainen bridal mehndi design

Tämä erityisesti morsiamen mehndi on urheilullinen naiset ympäri maata.

46. ​​Cool Mehndi häät tarkoituksiin:

yksinkertainen mehndi for wedding purposes

Tämä häät mehndi -suunnittelua on väitetty olevan yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista häät-malleista morsiamet.

Vain perinteisen mehndin kasviperäiset tuotteet ovat 100% puhdasta ja turvallista käyttää. Tällaiset kasviperäiset mehndit tunnetaan käytettäväksi tuhanteen vuoteen ilman mitään ongelmia, ja ne antavat runsaan oranssin, viininpunainen, ruskea tai kahvin väri sovellukselle. Muista aina, että kasviperäiset mehndit eivät ole koskaan musta eivätkä ne ole turvallisia. Joten pysy kaukana musta mehandi koska ne voivat vahingoittaa ihoa.

Mehndi on tärkeä osa Intian häät ja ilman mehendi rituaali häät on puutteellinen. Yllä olevassa luettelossa käsitellyt mehndi-mallit ovat joitain suosituimmista morsiamen malleista, ja ne ovat tehneet maan parhaimmat mehndi-taiteilijat.

Leave A Comment

78 + = 86