Paras Instant Relief Lääkkeet Ummetus | Tyylit elämässä

Oletko kärsinyt ummetuksesta? Suoliston liikkeiden määrä vähenee iän myötä. Lähes 95% normaaleista aikuisista on suoliston liikkeitä 3 - 21 kertaa viikossa. Yleisin aikuisten malli on yksi suolen liike yhdellä päivällä. Lääketieteellisesti, jos suolen liike on alle 3 kertaa viikossa, sitä kutsutaan ummetukseksi. Ummetus tulee vakavaksi, jos suolen liike on alle yksi viikossa. Riittämätön suolen liike johtaa myrkyllisten aineiden kertymiseen elimistöön ja voi jopa aiheuttaa kuolemaan johtavia sairauksia, kuten syöpää. Joten, on järkevää kohdella ummetusta varhaisessa vaiheessa.

lääkkeet for constipation

Nopeat lääkkeet ummetukseen:

Tässä on paras aikuisten ummetuslääkkeitä.

Mikä on ummetus?

Ummetus on itse asiassa harvinaista jakkaraa. Yleensä ihmiset ajattelevat kovaa jakkaraa tai epätäydellisen tyhjennys tunteen jakautumisen jälkeen tai jakautumisen vaikeus läpäisee ummetusta. Vaikka syy ummetuksen kussakin tyypissä ei ole sama, hoidon lähestymistapa kaikissa tapauksissa noudattaa tiettyä lääkitystä. Joissakin tapauksissa ummetus tapahtuu henkilölle, joka kärsii ripulista. Nämä kaksi tapahtuvat vaihtoehtoisesti tietyssä kuvassa olevalle henkilölle. Tämä erityinen kuvio esiintyy yleensä IBS: n tai ärtyvän suolen oireyhtymän osana. Jos ummetus tapahtuu äärimmäisissä olosuhteissa, jakkara kovettuu niin paljon, että se estää peräsuolen ja estää ulosteiden kulun.

Katso lisää: Miten parantaa ummetusta

Tabletit hoidettaessa Ummetus:

On olemassa monia reseptilääkkeitä ummetuksen hoitoon, joista osa on seuraavia:

Zelnorm (Tegaserod) Lääke parantaa ummetusta:

Tämä lääke on hyväksynyt FDA vuonna 2002. Tämä lääke on normaalisti määrätty naisille, jotka kärsivät ummetuksesta ja vatsakivusta. Joillakin potilailla sanotaan kuitenkin olevan haittavaikutuksia, kuten angina pectoris, aivohalvaukset ja sydänkohtaukset. Lääke auttaa suolen lihaksia sopimaan ja vuorostaan ​​hallita ruoan sulamisen liikkumista suolistossa. Lääke vaikuttaa suoliston kemian erityksen vapautumiseen, serotoniiniin. Tämä kemikaali lisää suoliston lihasten supistumisnopeutta ja lisää näin elintarvikkeiden kauttakulun nopeutta. Näin ummetus vähenee.

Katso lisää: Kuinka päästä eroon ummetuksesta luonnollisesti

Amitiza (Lubiprostone) huumeiden parantamiseksi Ummetus:

Tämä lääke lisää kloridi-ionien erittymistä, jotka muodostuvat suolen lumen soluista ja suolenvuorosta. Yhdessä kloridi-ionien kanssa vesi ja natrium-ionit menevät lumeniin ja lopulta pehmentävät jakkaraa. Tämä FDA: n hyväksymä lääke pystyy hoitamaan ummetusta sekä naisilla että miehillä. Jos otat 24 mg lääkettä kahdesti päivässä, se lisää suolen liikkumista, vähentää rasitusta ja parantaa ulosteiden sakeutumista. Yksi lievä haittavaikutus voi olla pahoinvointi.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä ummetusta varten

Linzess (linaklotidi) lääke parantamiseksi ummetus:

Tämä FDA: n hyväksymä lääke on annettava suun kautta. Tämä lääke stimuloi pieniä suolistosoluja ja lisää suoliston nesteen erittymistä. Tämä johtaa suoliston liikkeiden lisääntymiseen. Jos henkilö saa vatsavaivoja, jotka liittyvät vaikeuksiin päästä erilleen, tämä lääke auttaa myös vähentämään kipua.

Edellä mainittujen lääkkeiden lisäksi on olemassa myös muita lääkkeitä, kuten misoprostolia, kolkisiinia ja orlistaattia. Ennen minkään lääkkeen antamista sinun tulee ensin kysyä lääkäriltä.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 8