Päivämäärät (Khajoor) Hyödyt ja käyttökohteet iholle, hiuksille ja terveydelle |

Päivät ovat säännöllisiä kuivia hedelmiä, joilla on makea maku ja tahmea tai rasvainen rakenne. Se on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, ja sitä tulee käyttää usein. Päiviä on usein käytetty valmistettaessa kastikkeita, salaatteja ja erilaisia ​​ruokia ja ovat suosittuja hedelmiä Lähi-idässä. Itse asiassa Ramzanin pyhän kuukauden aikana muslimit painottavat syömisen paljon päivämääriä. Tämä on hyväksi terveydelle, koska se lisää verenkiertoa ja palauttaa terveytesi.

Jotta saat lisätietoja päivämäärien hedelmistä, voit viitata tähän artikkeliin, joka on kirjoitettu ensisijaisesti ymmärryksellesi ja hyödyksi.

päivät-etuudet

Päivämäärät ovat epäilemättä lääkkeiden ominaisuuksien keskittymä. Päivämäärien fluori- ja rautapitoisuus on erittäin korkea. Päivämäärät ovat runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten natriumia, kaliumia jne. Päivittäiset päivämäärät voivat usein alentaa kolesterolia ja pitää sydämessä lukuisia kysymyksiä, kuten arterioskleroosia, poispäin teistä.

Päivämäärät (Khajoor) Edut ja käyttötarkoitukset:

Päivämäärien lääketieteelliset hyödyt ovat arvaamattomia. Perehdy ajankohtaan eduista ja eduista terveydelle, iholle ja hiuksille.

Päivämäärät Ihon ja hiusten edut:

1. Verenkierto ja iho:

Päivämäärät ovat suuret, kun parannat ihonväriasi. Se on todellakin paras kun puhutaan koko järjestelmän puhdistamisesta ja hoidosta. Se toimii antioksidanttina ja sallii kehosi toimivan normaalisti. Oikea verenkierto mahdollistaa ihon hehkumisen ja hiustenne rakenteen muuttuvan paksuiseksi, kiiltävaksi ja kauniaksi vain jonkin aikaa. Joten jos haluat näyttää kauniilta, suosittelemme käyttämään joitakin uskomattomia ja hyödyllisiä päivämääriä. Takaamme, ettet pahoillasi.

Katso lisää: Artisokka Terveysetuudet

2. Maksaa hiuksillesi:

Toinen hieno asia, jonka päivämäärät voivat tehdä sinulle, on pehmentää hiuksia. Jos luulet hiuksesi liian karkeaksi tai kuivaksi, tarvitset vain joitain päivämääriä tämän ongelman ratkaisemiseksi. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää vain joitakin päivämääräöljyä. Ne antavat hiuksille kaikki tarvittavat ravitsemukset. Yksinkertaisesti kestää jonkin päivämäärän öljyä ja hieroa sitä hiusten päälle hyvin varovasti. Hierotaan noin viisi minuuttia ja sitten anna sen pysyä noin puolen tunnin ajan ja sitten voit pestä se kylmällä vedellä. Sinun pitäisi myös shampoo parempia tuloksia varten.

3. Vähentää jakopäätä ja hiusten rikkoutumista:

Monet naiset ovat valittaneet, että heidän hiuksensa hajoaa melko usein. Tämä johtuu huonoista hiusten rutiinista, huonoista ruokailutottumuksista ja huonosta säästä. Nopea ja helppo ratkaisu tähän ongelmaan on päivämäärä hedelmiä. Siinä on olennaisia ​​ravintoaineita, kuten A-vitamiinia, joka on välttämätöntä kauniille hiuksille. Se hallitsee hiusten vaurioita ja jakaa päitä ja myös tasoittaa ihokarvat. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voit käyttää oliiviöljyn ja jojobaöljyn yhdistelmää päivämääräöljyn kanssa.

4. tekee hiuksista tumman ja kiiltävän:

Hämmästyttävä ja hieno tapa saada sinut tummille, paksuille, houkutteleville ja kiiltäville hiuksille on käyttää jonkin verran öljyä. Kemiallisen käsittelyn ja huonon sään vuoksi hiuksemme pyrkivät karkeiksi ja vahingoittuneiksi. Se lisää hiusten kiiltoa juurista kärkeen ja antaa myös sen erittäin silkkisen ja sileän pinnan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain sekoittaa jonkin verran päivämäärää öljyä suosikkipehmosi tai seerumin kanssa ja levittää kaikki hiukset. Kun olet pestä hiukset, huomaat, että lukkoasi on tullut paljon kiiltävämpi ja kaunis.

5. Vahvistaa hiuksiasi:

Kaikki meistä ovat väsyneitä jatkuvista hiuksista, emmekö me? Tämä pyrkii pilata meidät ja tekee meistä näyttävän huomattavasti houkuttelevalta. Älykäs ja helppo tapa vahvistaa hiuksiasi ja antaa sille kaunis ja luonnollinen ulkonäkö, suosittelemme sinua käyttämään päivämääräöljyä. Tämä vahvistaa hiusnehtäviäsi ja tasoittaa sukusiisi vain viikon kuluessa. Nyt joka kerta, kun hiukset hiukset, sinun ei tarvitse huolehtia hiukset kuuluvat. Tämä johtuu päivämäärästä öljystä, joka on peräisin maukkaista ja syötävistä päivämääristä.

Päivämäärät Terveyden edut:

6. Instant Energia:

Ensimmäinen ja tärkein hyöty, jonka voit saada päivästä, jolloin hedelmä on instant energiaa. Koska ne ovat täynnä glukoosia, tunnet suuria energianpurskeita koko päivän ajan. Voit työskennellä pidempään ilman stressiä. Ottaa vain kourallinen päivämäärät päivittäin täydentää koko sokeri kehossa muutaman minuutin. Siksi lääkärit ovat ehdottaneet päivämäärien käyttöä raskaana oleville naisille ja kasvaville lapsille, jotka tarvitsevat aina energiaa jatkaakseen päivittäistä toimintaa.

7. Proteiinien lähde:

Kuten me kaikki tiedämme, kehomme tarvitsee hyvän proteiinin toimimisen oikein ja jotta voimme tehdä niin, meidän on käytettävä hyväksi terveellisiä ja maukkaita hedelmiä, jotka ovat meille saatavilla runsaasti. Yksi sellainen hedelmä, joka on täynnä proteiinia, on päivämääriä. Se on erittäin tärkeää kehon normaalille toiminnalle ja rakentaa meille lihaksia. Joten jos haluat houkuttelevan ja terveellisen muodon, käytä joitakin päivämääriä, koska ne ovat hieno idea.

8. Tarjoaa helpotusta ummetukseen:

Päivämäärät myös helpottavat niille, jotka kärsivät ummetuksesta. Sitä voidaan käyttää laksatiivina. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on yhdistää joitakin päivämääriä kulhossa, joka on täynnä terveellistä salaattia ja pitää sitä vähintään kaksi kertaa päivässä. Voit myös ponnahtaa suuhusi suoraan. Syö tämä salaatti joka päivä ja varmasti saavat hyviä tuloksia. Päivät voivat tappaa bakteerit järjestelmässäsi, jotka aiheuttavat ummetusta ja palauttavat hyvän terveyden. Jos se ei vieläkään auta, voit kysyä neuvoa lääkäriltäsi tai lääkäriltäsi.

9. Useiden suolistosairauksien hoidossa käytettävät apuvälineet:

On pois mahdollisuus, että sinulla kokee ongelmia liittyvät suolistohäiriöt ja päivämäärät valtava osa säännöllisesti aterioita ovat yksi harvoista toiminnoista, että voit valita yrittää hallita tällaisia ​​ongelmia. Päivämäärien sisältämä nikotiinipitoisuus on erittäin korvaava hoitamaan melko paljon mitä tahansa suolistokysymyksiä. Päivämäärän jatkuva käyttö auttaa lisäämään hyviä bakteereja suolistossa, mikä vuorostaan ​​sulaa riistämättömät ruoka-asiat.

10. Tarjoaa lahjaksi alipainoisille:

Päivämäärät ovat huomattavan korkeita kaloreita, mikä on äärimmäisen tärkeää painon saavuttamisessa. Päivämäärät auttavat painottamaan. Voit lisätä 230 kaloria vain rypistämällä kymmenen päivämäärää. Kuivattuja päivämääriä pidetään useiden ravintoaineiden valtakaupungiksi, jotka tarvitsevat kehon kunnollista aineenvaihduntaa, mikä auttaa parantamaan painoa ja lisäämään kehon massaindeksiä.

11. Seksuaaliset ongelmat:

Sukupuoleen liittyvien ongelmien käsittelemiseksi kannattaa käyttää päivämääriä. Useiden tutkimusten mukaan, jos sinulla on seksuaalisia ongelmia tai sinulla on jopa impotenssi, sinun ei tule koskaan epäröidä käyttää päivämääriä. He piristävät seksielämääsi ja toimivat afrodisialaisena. Tämä on todella paras ja sitä on käyttänyt niin monet ihmiset eri puolilla maailmaa. Itse asiassa lääkärit ovat myös neuvoneet, että meillä on joitakin päivämääriä säännöllisesti. Tulet varmasti tuntemaan eron pian.

12. Auttaa pitämään sydän terveinä:

Päivämäärät ovat äärimmäisen hyödyllisiä, kun säilytät sydämesi erilaisista sydän- ja verisuonitaudeista. Ne tarjoavat regeneratiivisen vaikutuksen sydämen soluihin, jos niitä nautitaan kaksi kertaa päivässä maidon kanssa tai ilman.

13. Estää ripulin jaksot:

Tämä on myös yksi tärkeimmistä terveyshyödyt päivämäärien välillä päivämäärät terveys hyötyjä. Ripuli on lääketieteellinen tila, joka johtuu pääasiassa bakteeri-infektiosta suolistossa ja siihen liittyy oireita kuten usein suoliston liikkeitä ja vetisiä ulosteita, joihin liittyy vatsakrampit ja pahoinvointi. Kypsät päivämäärät ovat valtava kaliumlähde, joka auttaa löysää ulosteiden tukkeutumista imemällä nestettä ja ylläpitämään myös ripulin aiheuttamaa elektrolyyttitasapainoa.

14. Auttaa kohtelemaan myrkyllisyyttä:

Inebriation on ehdottomasti äärimmäinen tila, joka aiheutuu jonkinlaisten lääkkeiden yliannostuksesta. Päivämääriä pidetään merkittävänä hoitona alkoholin aiheuttaman myrkytyksen hoitoon. Päivät tarjoavat nopean lohdutuksen alkoholipitoisuuden suhteen. Niiden pitäisi imeytyä yli yön saadakseen huomattavasti korkeampia päivämääriä terveyshyödyt.

15. Lisää kestävyyttä:

Sokerialan rikkauden ansiosta päivämäärät auttavat tarjoamaan välittömän energian lähteen. Päivämäärät sisältävät huomattavasti suurempia määriä luonnollisia sokereita, kuten glukoosia, sakkaroosia ja fruktoosia, jotka oikein lisäävät kestävyyttä ja tarjoavat välittömän energian.

16. Säilyttää Neurologisen järjestelmän terveys:

Päivämäärät ovat suurimmaksi osaksi runsaasti kaliumpitoisuutta, jotka ovat välttämättömiä sopivalle neurologiselle järjestelmälle. Kalium päivinä on olennainen osa soluja ja kehon nesteitä, jotka säätelevät sydämen lyöntitiheyttä ja myös pulssitasoa, mikä tarjoaa hyvää hyvinvointia sepelvaltimotaudille ja lisäksi sydämen aivohalvaukselle. Tutkimuksessa kävi ilmi, että huomattavasti merkittävämpi kaliumin käyttö noin 400 mg: lla voi vähentää potentiaalisen sydämen lyönnin vaaraa vain 40%.

Katso lisää: Terveysedut pähkinöistä

17. Raudanhoidon hoito:

Päivämäärillä on korkeampi rautapitoisuus, mikä tekee niistä loistavan keinon heikentää rautaa. Anemiapotilailta kehotetaan ottamaan eri päivämääriä koko ajan auttamaan punasolujen kasvussa.

18. Estää hampaiden rappeutumisen:

Tämä on myös yksi päivämäärien hämmästyttävistä terveysvaikutuksista. Päivämäärät saattavat myös välttää hampaiden rikkoutumisen sen fluoripitoisuuden vuoksi, joka on olennainen komponentti, joka vähentää hampaiden hajoamisen kehitystä, vahvistaa hammaskiiltä ja estää plakkien hyökkäyksen.

19. Aikuiset raskauden aikana:

Päivämäärät auttavat lisäämään kohdun lihaksia, mikä sallii sen laajentuvan tasaisesti koko toimituksen ajan. Päivämäärät parantavat äidinmaitoa antamalla sille ruokaa, joka on äärimmäisen tärkeä lapsen yleiselle hyvinvoinnille.

20. Tehtävät ehkäisevät kantovälineet:

Päivämäärät ovat erittäin korjaavia mahasyöpien hoidossa. Ne toimivat ihmeellisiksi tonikiksi syöpää sairastaville. Lisäksi päivämäärät ovat ehdottoman turvallisia eivätkä aiheuta mitään haittavaikutuksia kehoon.

21. Edistää anti-inflammatorisia vaikutuksia:

Päivämäärät ovat runsaasti magnesiumia mineraali, joka tunnetaan lukuisista anti-inflammatorisista ominaisuuksista. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että "provokatiiviset markkerit kehossa vähenivät päivien kulutuksen myötä.

22. Säätää verenpainetta:

Toinen terveyshyödyn päivämääriin kuuluu välttää verenpainetapahtumia ylläpitämällä tasaista verenpainetta. Koska kivennäisaineiden, kuten kalium- ja magnesiumpäiden, korkea pitoisuus on tärkeä osa verenpaineen hallinnassa.

Katso lisää: Banaanin hedelmäetuudet

23. Parantaa aivoterveyttä:

Riittävän B-vitamiinipitoisuuden vuoksi päivämäärät auttavat parantamaan aivotoimintoja ja lisäävät aivojen pitoisuuksia.

24. Kasvattaa silmävoimaa:

Päivämäärät sisältävät A-vitamiinia, joka on erittäin tärkeä silmäsairauksien hoidossa ja silmäsairauden ehkäisemisessä. A-vitamiinin puute voi aiheuttaa useita silmäsairauksia, kuten yötaukoita, silmän näköhäiriöitä jne.

Jos etsit hedelmää, joka on täynnä mineraalien ja kuitujen rikkautta, päivämäärät ovat täydellinen valinta sinulle. Vaikka päivämäärät ovat runsaasti lukuisia täydentäviä lisäravinteita, ja nämä linjat tarjoavat lukuisia lääketieteellisiä etuja, luonnollinen tuote on pieni siihen pisteeseen, että sinun täytyy kuluttaa suuremman määrän kulutukseen olennaisen summan.

Leave A Comment

42 + = 50