Padmasana Jooga (Lotus Pose) – vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Keho, mieli ja sielu tarvitsevat runsaasti energiaa päivittäin. Olemme vain olosuhteiden uhreja aina, varsinkin kun on kyse onnettomuuksista. Haitat, joista puhumme, ovat niitä, jotka vaikuttavat kehoon, mieleen ja sieluun yleensä.

Esimerkiksi rotta kilpailee elämäämme, ei anna meidän huolehtia kehomme kunnolla. Tämä johtaa sitten sisäpuolisten chakrojen hajanaisuuteen. Kun chakrat eivät ole kohdakkain ja yhdessä toisiinsa, meillä on taipumus olla henkisesti epätasapainossa ja fyysisesti sairas.

Siksi on tärkeätä paitsi käyttää kehoa, mutta myös mieliä. Vuosisatojen ajan jooga-taide ja tiede ovat auttaneet monia ympäri maapalloa. Ei tarvitse viettää tunteja kuntosalilla oppimisen joogaa ja soveltamalla sitä päivittäisessä elämässään. Puoli tuntia korkeintaan päivällä, aamulla, keskipäivällä tai yöllä on enemmän kuin tarpeeksi.

Asiantuntijat myös opine, jooga ja sen asanat voivat auttaa poistamaan sairaudet ja sairaudet, joskus ilman lääketieteellisiä toimenpiteitä tai menemällä veitsen alle. Katsokaamme siis hyvin suosittu mutta tehokas asana, padmasana jooga tänään!!

Padmasana Jooga (Lotus Pose):

padmasana

Tunnetaan myös nimellä Lotus pose, Padmasana todellakin on teko rakastaa mieltäsi, kehosi ja sielusi ilman mitään ehtoja. Lue lisää ja opi lisää, tämä on asenne, joka on auttanut miljoonia, ja olemme varmoja, että se auttaisi sinua myös.

Lisää Padmasana Joogasta:

Sanskrissä "Padmam" tarkoittaa lootusta. Siksi padmasana kutsutaan lotus poseiksi. Pose on hyvin suosittu ja klassinen jooga-pose, ja se on myös kuuluisa yhteisön ulkopuolella. Vaikka tämä asema pidetään perusmateriaalina, on padmasana hyvin vaikea, koska se on kaksipuolinen pose, joka merkitsee sitä, että molemmat osat, tässä tapauksessa jalat, ovat vaihteita tai ristikkäitä. Tämä on hyvä käytäntö saavuttaa.

Kuinka tehdä Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut:

Tämä opas auttaa sinua tuntemaan padmasana-joogan askel askeleelta ja sen hyödyt, muutokset, varotoimet ja vinkit aloittelijoille sekä muunnelmat aiheuttavat kuvia.

Padmasana Jooga -vaiheet:

Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Padmasana on melko vaikea asana. Siksi on ihanteellista suorittaa muutamia valmistelevia asanoja, kuten Pigeon pose tai Butterfly pose, ennen kuin tämä asana.

1. Aloita istuessasi ristikkäissä asennossa oikealla jalalla ylittämällä vasemman yli. Varmista, että lonkat ovat korkeammat kuin polvet.

2. Ottakaa kätesi kädestä, nosta oikea jalka vasempaan reisiin niin, että helvetti koskettaa lonkkaniveltä.

3. Sinun on nyt kääntäkää jalkaisi pohja, joka ulottuu nilkanne läpi.

4. Kun olet mukava tässä asennossa, vie vasen jalka oikealle reiselleen, kantapää koskettaa lonkkaniveltä,.

5. Paina varovasti nilkkoja reiteillesi. Nyt ulottua perineumin pohjalta, aina ylöspäin selkärangan pituudelta, täydellä teholla yhdellä kertaa.

6. Aseta kätesi polville. Ja tuo sormesi jnana mudraan, eli peukalolla ja etusormella muodostaen ympyrän ja muut sormet ulottuvat ulos.

7. Jatka tässä asennossa tiettynä ajanjaksona, syvään hengitykseen mahdollisimman paljon.

8. Jos sinulla on vaikeuksia tai tunne tunne, palaa alkuperäiseen paikkaan välittömästi.

9. Harjoittelun aikana muista korvata lyijyjalka aina kun tulet tähän asemaan.

Padmasana (Lotus Pose) Edut:

padmasana (lotus pose)

Padmasanan fyysiset edut (Jooga Lotus Pose):

1. Padmasana-jooga tiedetään olevan yksi edistyneimmistä lonkan aukon asanoista ja myös yksi perus meditaatioasentoista, joten se rauhoittaa aivoja.
2. Asana auttaa nilkkasaumat rakentamaan lujuutta ja joustavuutta.
3. Lotus pose auttaa stimuloimaan selkärankaa, vatsaa, lantion ja rakon.
4. Asana auttaa myös venyttämään polvet ja nilkat.

Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Padmasanan (Jooga Lotus Pose) terapeuttiset hyödyt:

Ihmisen iski voi hyötyä tekemällä tätä asanaa.
2. Naiset, jotka kokevat kuukautisten epämukavuutta, voivat löytää helpotusta tekemällä tätä asanaa.
3. Padmasana-jooga mainitaan perinteisten tekstien "kaikkien tautien hävittäjänä".
4. Raskaana oleva nainen voi harjoittaa tätä asanaa aina loppuun helpottaakseen lapsen syntymää.

Katso lisää: Matsyasana Fish Pose

Muutokset Padmasanalle (Jooga Lotus Pose):

Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Ennen padmasanan täydellistä toteuttamista voidaan aloittaa tekemällä ardha padmasana, jossa ardha tarkoittaa puolta. Suorita ardha padmasana noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Kun nostat etulyöntiasivun paikalleen, työnnä alaraaja jalkaosan alle. Jalka on täytettävä vastakkaisen lonkan ulkopuolelle.

2. Kun teet tämän, jos jalkaterän polvi ei kosketa lattiaa, käytä paksua taitettua huopaa alla.

3. Suorita tämä asana, jossa molemmat jalkat vuorottelevat joka kerta jokaisen käytännön aikana.

Voit myös käyttää vaahtomuovilohkoa tai taitettua peittoa istuimen alle saadaksesi ylimääräisen korkeuden lonkatuotteessa.

Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Varotoimet Padmasanalle (Jooga Lotus Pose):

1. Tämä asana ei sovi ihmisille, jotka kokevat polven, nilkan tai lonkan nivelten kipua tai tiukkuutta. He voivat kuitenkin suorittaa tämän asanan muokkauksilla asiantuntijan kuulemisen jälkeen.

2. Se ei sovi ihmisille, joilla on ollut polven loukkaantumisia tai nilkkavammoja.

3. Padmasana on erittäin kehittynyt poseeraus ja on erittäin suositeltavaa, että se tehdään kouluttajan avulla ennen kuin se tehdään yksin.

Aloitussivut:

Padmasana Jooga (Lotus Pose) - vaiheet ja sen edut Tyylit elämässä

Suurin osa ajasta ulkona nilkan lämmittämisen aikana on usein ylensyöntynyttä. Nivelien tasoittamiseksi voit yrittää työntää jalkaasi sisäreunaa vasten ylävartaloa. Varmista, että pidät pitkät sisä- ja ulkonevat nilkat, kun yrität tuoda jalka vastakkaiseen nivusiin.

Katso lisää: Mountain Pose Tadasana

Valmisteleva ja seuranta aiheuttaa:

Valmisteleva poseet padmasaan ovat baddha konasana, virasana, janu sirsasana.
Seuranta-asioita ovat adho mukha svanasana, supta padangusthasana.

Joitakin lisätietoja Padmasanan joogaasennuksesta:

Kun olemme jo maininneet paljon padmasanan eduista, voimme nyt lisätä tietomme hieman enemmän tästä hyvin tavallisesta joogaasennosta. Tämä on tietenkin yleisin asento, kun joku haluaa harjoitella meditaatiota. Tämän merkitys, kuten aiemmin mainittiin, on tietysti lootuksen asento. Tämä johtuu siitä, että kun tämä asento on suoritettu, jalat ovat sellaisessa asennossa, joka näyttää lootuksen pohjalta. Tämä tunnetaan myös nimellä kamalasana. Erittäin tarkka syy tähän nimitykseen on, että lootuskukka tunnetaan myös nimellä "kamal" in hindi. Tämä vetää kehon hyvin rauhoittavaa ja myös rentouttaa mieltäsi, jotta olet valmis mietiskelemään.

Ihmisille, jotka työskentelevät koko ajan, padmasanan edut saattavat olla vaikeaa saada koko päivän. On normaalia olla huono asento, jos istutte yhdessä paikassa pitkiä tunteja. Surullinen osa on, että padmasana-joogaa ei voi tehdä työpaikoilla aina kun haluat. Vaihtoehtona, mitä yleensä voit tehdä, on venytellä jalkojasi ja siirrä sitten kello oikein ja vastapäivään. Enemmän kuin se on vielä parempi, jos otat taukoja lyhyillä väliajoilla ja sitten kävele lattialle venytellä selkääsi ja rentoutua myös kiinteässä asennossa.

Kaikkien padmasana-joogaportaiden jälkeen myös hallitset hengitystäsi ja rauhoittavat stressitasoa. Se on myös yleensä yleinen harjoittelu keholle, mutta et tunne mitään kantaa. On vain väärin uskoa, että padmasana-joogan tekeminen voi olla ainoa ratkaisu kaikenlaisiin ongelmiin. On parasta käydä läpi perusteellinen jooga, jossa voit suorittaa useita vaiheita peräkkäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ei ole mahdollista saada mitään hyötyä asettamatta jonkinlaista törmäystä kehoon, joten padmasana voi tehdä vain osan siitä.

Jooga yleensä on paras tapa ratkaista fyysiset ja psyykkiset ongelmat, joita esiintyy stressin takia. Samoin padmasana-edut ovat osa parhaita ja sinun pitäisi aloittaa harjoitella välittömästi.

Katso lisää: Bhujangasan vaiheet ja edut

Leave A Comment

+ 37 = 44