Padma Pinya Mayurasana (Elbow Balance) – miten ja hyödyt

Jooga on klassinen, vartaloon soveltumaton kehon kunto, joka luottaa suuresti kehon liikkeisiin ja ohjattuun hengitykseen halutun tuloksen saavuttamiseksi. Monta kertaa, jooga monille tarkoittaisi yksinkertaisesti kehon kuntoa. Nyt kehon kunto voi joko tarkoittaa ohut vatsa tai terveellistä toimivaa kehoa.

Padma Pinya Mayurasana

Hyvinvoinnin vahvistaminen molemmilla vuosineljänneksillä, jooga siis hoitaa myös terveytesi ja ulkonäkösi. Nyt bonuksena heittäisimme joogaan toisen hyvän ominaisuuden. Päivittäisten rutiinien kouristusten jälkeen kapea reitti rauhallisuuteen on aina tervetullut. Tämä on mitä jooga menestyy saavuttaa meissä. Tämän päivän artikkelissa kuuma aihe on Padma Pinya mayurasana jooga.

Miten Padma Pinya Mayurasana (Elbow Balance) ja edut:

Kuinka tehdä se?

Monta kertaa joogarutiini on yhtä helppoa kuin ruusuille asetettu sänky ja muina aikoina se on piikkejä, jotka tekevät siitä vaikean rutiinin. Valitettavasti tämä on yksi niistä joogaasenteista, jotka alkuvaiheissa olisivat melko vaikeita saavuttaa. Tässä kysymyksenne avain on käytäntö. Kuitenkin, ennen kuin pääset tähän asentoon on muutamia terveyskysymyksiä, jotka on pidettävä mielessä.

Älä tee tätä joogaa, jos sinulla on rikki kyynärvarka, joka vaikka se on kiinnitetty, voi nyt vahingoittaa, jos siihen kohdistuu epätasaista paineita. Toiseksi korkean verenpaineen tai akuuttien sydänongelmista kärsivien tulisi pidättäytyä valitsemasta tätä joogaasentoa. Lähtekää istumaan lotus poseessa, jota kutsutaan myös Padmasanaksi.

Katso lisää:  Yksi legged King Pigeon Pose

Alaselojen taittuminen solmuun, ylävartalo pidetään suorana ja jäykkänä, kun ylität jalat toistensa päälle. Nyt, kun olet siirtynyt perusasentoon, taivuta eteenpäin ja aseta kädet eteen oikealle raajojen raajojen eteen.

Kääntykää enemmän eteenpäin ja kiertäkää kättäsi toisin päin, niin että kämmenesi ei ole sinua edessään. Kehitä kehosi ja hitaasti nosta itseäsi ylöspäin, kunnes lepääsi kyynärvarret, kehosi cuddled kyynärpääsi väliin. Voit suorittaa tämän joogan, sinun on valtava ylävartalon teho ja kehon tasapaino, joka ei ole jotain, jonka voit saavuttaa aivan ensimmäisessä kokeessa.

Itse asiassa se on aina hyödyllistä, jos ylimääräinen käsipari tukee sinua tässä asennossa. Kun nostat itsesi pois maasta, kääntäkää vartaloasi horisontaaliseksi, maan suuntaisesti, jotta voit jakaa painon tasaisesti molemmille käsivarsille ja tasapainottaa asentoa hyvin. Pidä asentoa kaksi sekuntia ja hitaasti työstää jonkin verran.

Katso lisää:  Padahastasana Jooga Pose

Kuinka se auttaa meitä?

Käytännössä pian löydät itsesi vahvistaen ylävartalon lihaksia, etenkin käsiä. Kun isäntät itseäsi, kädet ottavat koko painon ja voivat pian olla vahvoja. Tämä on hyvä kehon tasapainotus, jossa kehon hermot koordinoivat aivojen kanssa hienovaraisessa paineistetussa tilanteessa, jotta nämä voivat luoda hyvät siteet, mikä parantaa kehon tasapainoa.

Myrkkyjä, jotka ovat täynnä elimistössäsi läpi kuukausia, polttavat nyt kun käytät enemmän ja enemmän tässä harjoituksessa. Siksi tämä harjoitus on liittynyt masennuksen lievittäjään, jonka lähde monissa kerroissa on järjestelmän kertyneitä toksiineja.

Kun nostat itseäsi, kehosi aikoo hieman yrittää pysyä asennossa, ja se on täällä, että järjestelmässäsi olevat elimet saavat hyvän hieronnan verenkierrossa, joka kasvaa järjestelmässä ja joka nyt varmistaa kehosi moitteettoman toiminnan.

Katso lisää:  Revolvettu sivukulma

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

70 − 69 =