Onko Pumpkin hyvää raskaudelle? | Tyylit elämässä

Raskaus on ihana vaihe naiselle ja hänen perheelleen. Jokaisella suurella varovaisuudella varmistetaan äidin ja vauvan hyvä terveys. Katsomalla mitä syödät on erittäin tärkeä tässä vaiheessa. Jokainen raskaus on ainutlaatuinen ja jokainen elin reagoi eri tavalla kuin ruoka, jota käytämme. Oletko kiinnostunut kurpitsasta ja kurpitsan siemenistä, mutta kiireinen ihmettelen "Voiko raskaana olevat naiset syödä kurpitsaa"?

Arvioitamme kurkun ja siementen hyödyt ja mahdolliset haittavaikutukset. Selvitetään "Onko kurpitsan hyvä raskaus?"

kurpitsa during pregnancy

Hyödyt kurpitsan hyvästä raskaudesta:

1. rauhoittava vatsakipu:

Raskaus aiheuttaa epämukavuutta mahassa, mukaan lukien vaikeat kramppeja. Kurpitsan ja kurpitsansiementen pitäminen raskauden aikana voi estää ja hoitaa näitä kouristuksia. Sitä voidaan joko keittää, höyryttää tai paistettua.

2. Ravintoaineet:

Kurpitsat sisältävät runsaasti välttämättömiä ravintoaineita. Niillä on runsas määrä proteiinia, rasvaa, hiilihydraatteja, vitamiineja, rautaa, kalsiumia, niasiinia ja fosforia. Nämä auttavat äidin ja vauvan terveydentilassa.

3. Ripulin ehkäisy:

Vatsahäiriöt ovat yleisiä raskauden aikana. Syöminen kurpitsa raskauden aikana voi vähentää mahdollisuuksiasi ripuliin ja ekseemiin, jotka ovat yleinen vaiva, kun olet raskaana. Kurpitsat auttavat myös poistamaan matoja suolistasi ja puhdistamaan pernan. Tämä vähentää edelleen mahdollisuuksia vatsavaivoihin raskauden aikana.

4. Veren sokeritasojen tarkistaminen:

Kurpitsat ovat erittäin tehokkaita odotettavissa olevan äidin verensokerin alentamisessa. Tällöin sinun on varmistettava, että se kulutetaan ilman lisättyä makeutusaineita tai sokeria hyödyntämään tätä hyötyä.

5. Ummetuksen ehkäisy:

Ummetus on toinen vatsahäiriö, joka on yleinen raskauden aikana. Kurpitsat ovat runsaasti proteiineja ja kuituja, varmistaen ruuansulatuskanavan toiminnan.

Katso lisää: syö kalea raskauden aikana

6. terveelle sydämelle:

Kurpitsansiemeniä raskauden aikana antaa sinulle lähes puolet päivittäisestä tarpeesta magnesiumin saannin. Näin se auttaa sydämen pumpata kunnolla ja varmistaa sen hyvinvoinnin. Se on myös erittäin hyvä vauvan luiden ja hampaiden muodostumiseen.

Kurpitsa During Pregnancy 2

7. Immuunijärjestelmän vahvistaminen:

Kurpitsan siemenillä on suuri sinkkiä. Tämä tekee sen kulutuksesta apua immuunijärjestelmän vahvistamisessa. Se auttaa nukkumaan paremmin ja myös hallitsemaan mielialan vaihtelua.

8. Diabeteksen ehkäisy:

Kurpitsa siemenet auttavat parantamaan insuliinisäätelyä, varsinkin jos äiti on diabeetikko tai riski siitä. Se on erityisen hyödyllinen diabeettisten komplikaatioiden ehkäisemisessä, koska se vähentää merkittävästi oksidatiivista stressiä.

Katso lisää: voitko syödä edamamea raskaana

9. Unen edistäminen:

Kurpitsan siemenet sisältävät tryptofaania, aminohappoa. Tämä aminohappo voidaan muuttaa elimistössä unen hormoni melatoniiniksi. Vaikeus nukahtaa ja nukahtaa on yleinen ongelma ollessaan raskaana. Syöminen kurpitsan siemeniä raskauden aikana muutama tunti ennen nukkumista auttaa nukahtamaan paremmin.

10. Menopausaalisten vaikutusten viivästyminen:

Kurpitsa siementen ruokinta tarjoaa elimelle luonnollisia fytoestrogeeneja. Se auttaa lisäämään hyvää kolesterolia kehossasi. Näin se helpottaa monia vaihdevuosioireita kuten verenpainetasoja, kuumia aaltoja, päänsärkyjä ja jopa nivelkipuja.

Sivuvaikutukset:

Kurpitsat voivat aiheuttaa erilaisia ​​allergisia reaktioita kehossa. Keho saattaa erityisen kääntyä kurkun ja kurpitsansiementen allergisen aikaan raskauden aikana, koska uudet hormonit vapautuvat suuremmassa määrässä. Ylimääräinen kulutus voi aiheuttaa ruumiiseen kohdistuvaa intoleranssia, oireita kuten päänsärky, vatsakipu, mahavaivat ja ripuli. Joten, voivatko raskaana olevat naiset syödä kurpitsaa? Riippuu siitä, miten kehosi reagoi siihen ja kuinka paljon syöt.

Katso lisää: on paneer turvallinen raskauden aikana

Onko kurpitsa hyvää raskaudelle??

Syöminen kurpitsa raskauden aikana on monia terveellisiä etuja sekä äiti-to-be ja syntymättömät vauva. Mutta et voi koskaan tietää, miten kehosi voisi reagoida siihen. Paras tapa on käydä lääkärin tai asiantuntijan kanssa, kysy heiltä, ​​jos voit saada sen ja kuinka paljon kulutat.

Leave A Comment

45 + = 54