Onko Mangosteen hedelmä raskauden aikana turvallinen? | Tyylit elämässä

Odottavan äidin osalta mikään ei ole ratkaisevan tärkeämpää kuin parhaan mahdollisen synnytyksen hoito ja ravitsemus kasvavalle vauvalle. Matkan suunnittelusta ja toimituksesta voidaan tehdä nautinnollisesti ottamalla terveellisempi elämäntapa. Muista, että vauva on yksinomaan äidin riippuvainen tarpeistaan. Siksi raskauden aikana runsaasti hedelmiä ja vihanneksia pidetään erittäin hyödyllisenä. Houkutteleminen eksoottisille hedelmille kuten mangosteenille on hyvin yleistä raskauden aikana. Jotkut äidit ovat kuitenkin huolissaan siitä, että mangostetaan on turvallinen raskauden aikana? hyvin, asiantuntijat viittaavat siihen, ettei äidille ja sikiölle aiheudu haittaa syömättä mangosteenia raskauden aikana. jos et vielä ole tyytyväinen, kerro lisää eksoottisten hedelmien terveydellisistä eduista.

mangosteen During Pregnancy

Mangosteenin ravitsemukselliset edut raskauden aikana:

Mangosteen on eksoottinen hedelmä, joka sijaitsee pääosin Kaakkois-Aasiassa. Sitä kutsutaan myös "trooppisten hedelmien kuningattareksi". Se on täynnä ravintoaineita, jotka ovat hyödyllisiä äidille sekä kasvava sikiö. Kun olet oppinut näistä mangosteen monista ravitsemuksellisista eduista, voit varmasti napata ne raskauden aikana.

folaatti:

Folta on tärkeä ravinto naisille raskauden aikana ja jopa suunnitellessaan. On havaittu, että mangosteen kuppi antaa päivittäin noin 60 mikrogrammaa folaattia. Useiden tutkimusten mukaan havaittiin, että folaatti odotettavissa olevilla äideillä auttaa vähentämään aivojen ja selkärangan syntymävikojen vaaraa lähes 50-70 prosentilla. Lisäksi havaittiin, että folaatti myös vähentää vauvojen kitkaa ja erityisiä sydänvikoja.

Katso lisää: Syöminen persiljaa raskauden aikana

C-vitamiini:

C-vitamiini on tärkeä äidin ja vauvan raskauden aikana. Mangosteen on C-vitamiinin voimakas, joka on elintärkeää immuunijärjestelmän toiminnalle. Lisäksi se auttaa vähentämään tartunnan riskiä kasvavassa sikiössä. Kollageeni on tärkeä raskaana olevalle äidille niin, että hänen ihonsa ulottuu pitämään kasvava vauva ja tuotantoa, jos myös kollageenia tuetaan C-vitamiinilla.

Mangaani:

Mangosteen maljan syöminen antaa 0,2 mg mangaania, joka auttaa rustoksen muodostumista ja vauvan luuston ihon kohdussa. Lisäksi mangosteenissa oleva mangaani tarjoaa antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat sikiötä ja äitiä mistä tahansa solun vaurioista.

kuidut:

Mangosteenilla on erittäin korkea kuitujen määrä, joka auttaa vähentämään ummetusta, jäykkyyttä suolenliikkeissä, joita raskauden raskauden aikana odotetaan äitien enemmistöllä. Todettiin, että mangosteenin kupillinen 3,5 grammaa kuitua. Myös mangosteen syöminen raskauden aikana vähentää myös preeklampsian riskiä.

mangosteen During Pregnancy 1

xanthones:

Mangosteeneilla on myös kompleksinen yhdiste, joka tunnetaan ksantoneina, jolla on syövänvastaiset ominaisuudet. Todettiin, että tämä yhdiste estää syöpäsolujen kasvua kehossa raskauden aikana.

Mangosteen hyvänlaatu on myös tehokas keino diabeteksen hoitoon luonnollisesti. Sen hyödylliset ominaisuudet auttavat säätelemään veren glukoositasoa ja vähentävät siten merkittävästi diabeteksen riskiä raskauden aikana.

Katso lisää: Passionhedelmä raskauden aikana

Estää anemiaa:

Näiden lisäksi mangosteeenin tiedetään myös pitävän anemia pois. Sen rikkaus rauta, foolihappo, B12-vitamiini ja monet muut lääkevalmisteet, auttaa säätelemään verisoluja, mikä estää anemiaa.

Kontrolloi kolesterolia ja pienentää veren riskiä:

On myös tunnettua edistää sydän- ja verisuonitaudit. Mangosteen hedelmien syöminen raskauden aikana voi vähentää veren kolesterolitasoja ja triglyseridejä sen rikkaiden kuitupitoisuuksien ansiosta. Tämä voi lisätä verenkiertoa hermojärjestelmässä ja siten kontrolloida aivohalvauksen ja sydänkohtauksen esiintymistä. Hyvän määrän kaliumia siinä on edullista tasapainottaa natrium- ja verenpainetasoa.

mangosteen During Pregnancy 2

Parempi ihon terveys:

Kun käytät mangosteen mehua iholla, näet miten se kohtelee ekseema ja akne. Se on antibakteerisia, virusvastaisia ​​ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan ihon terveyttä. Se myös pitää ihon kosteustasoa korkeana ja siten suojaa minkäänlaisista ihosairauksista.

Auttaa ruoansulatuksessa:

Vaihda roskaruokaa mangosteenin tai mangosteen mehun kanssa paremman ruoansulatuksen helpottamiseksi. Se on hyvä määrä kuitupitoisuutta, joka auttaa karkottamaan pois toksiinit pois kehosta.

Katso lisää: Onko persikka hyvä raskauteen?

Pitää tuberkuloosin Bay:

Tutkimukset ovat osoittaneet, että syöminen mangosteen hedelmiä raskauden aikana estää ja tappaa Mtb tai Microbacterium tuberculosis, ainoat bakteerit aiheuttavat tuberkuloosi.

Nyt, kun tiedät mangosteen hyvyyden raskaana oleville naisille, on aika aloittaa niiden sisällyttäminen ruokaan. Sinun on kuitenkin neuvoteltava lääkärisi kanssa ennen syömistä mangosteenia raskauden aikana. Tämä johtuu siitä, että hedelmässä on joitain erityisiä kemikaaleja, jotka voivat häiritä raskaana oleville naisille ehdottomia reseptilääkkeitä. Syöminen rajoissa tekee mangosteen hyvää raskauden.

Leave A Comment

− 2 = 1