Onko inkivääri hyvää yskää varten? | Tyylit elämässä

Jos kärsit jatkuvaa yskää, seuraava artikkeli on juuri se, mitä saatat tarvita turvallisen, luonnollisen parannuskeinon yskäksi ilman haitallisia sivuvaikutuksia.

inkivääri for cough

Aina, kun ylähengitysteesi saa stimuloida tukkeutumisen tai ruuhkautumisen tai ärsyttävän aineen takia, aivot johtavat yrityksiin karkottaa ärsyttävä aine kehosta yskimisellä. Vaikka markkinat ovat tulvinut kaikenlaisia ​​yskän siirapit ja pastillit kuivaa sekä ysköksen aiheuttama - Tuottava yskä, luonnollinen korjaustoimenpiteitä on jotain, voit aina etsiä ilman epäilystäkään. Kaikista keittiön ainesosista, joita voitaisiin käyttää yskän parantamiseen, tehokkain ja luotettava tapaus on inkivääri.

Inkeri, kasvinjuuri, jota viljellään pääasiassa osissa Kiinasta, Aasiasta ja muista trooppisista maista, tunnetaan koostumukseltaan tiettyjä kuituja ja joitain luonnollisia aineita, joita kutsutaan nimellä Gingerol, 6-shagol ja Zingiberene. Nämä tekevät yhdessä keuhkojen ruuhkautumisen helpottamiseksi, toimivat antibakteereina vähentääkseen bakteerien kuormitusta ylempien hengitysteiden kohdalla ja auttavat myös toimimalla yskän yskäntorjuntaan auttamalla harvennushakkuja ja kouristuksia. Inkivääriä on käytetty perinteisessä luonnollisessa lääketieteessä yli 5000 vuotta ja on yhtä tehokas kuin terapeuttinen lääke nimeltä kodeiini, jota käytetään laajasti yskän hoitoon. Inkivääri on yhtä tehokas kuin anti-inflammatorinen ja kehon lämpötilan väheneminen.

Katso lisää:  Hunajaa kylmälle ja yskäksi

Joten, lue alla siitä, miten voit käyttää inkivääriä eri tavoin tehokkaana keinona saada helpotusta kylmältä ja yskän aiheuttamalta kroonisesta keuhkoputkitulehduksesta.

Kaada pieni suolaleipsi inkivääriä ja pureskele sitä ja nielaisee mehu pysähtyen jatkuvaa yskää.

Inkivääri Lemon Honey Tea Remedy:

viipaloi inkivääri pieniksi paloiksi ja murskkaa ne hieman. Keitä nämä kappaleet vedessä. Pistä tämä vesi 3-4 kertaa, koko päivän. Jotta tämä korjaus olisi maukasta, voit lisätä vettä hunajaa. Voit myös lisätä viipaloidut sitruunankipeät kiehuvaan veteen. Anna ainesosien kiehua veteen lähes viiden tai kymmenen minuutin ajan. Ota lämpö pois ja rasita inkivääri kappaletta. Juo tätä inkivääriä, vaikka se on vielä lämmin. Voit jättää sen kylmänä käytettäväksi myöhemmin päivän aikana.

Katso lisää:  Onko valkosipuli hyvä kylmälle

Date ja inkivääri Tea Yskä Remedy:

Ota lähes 15 grammaa murskattua inkivääriä ja ruskeaa sokeria ja 30 grammaa viipaloitua punaista päivämäärää. Keitä kaikki nämä aineosat tavalliseen veteen kymmenen minuuttia. Ota lämpöä ja juo tätä, kun taas juoma on vielä lämmin.

Tulsi Ginger Herbal Paste Remedy:

Murskaa lähes kymmenen Tulsi-lehteä hienolla tahnalla ja sekoita inkivääriin levitetyn mehun kanssa. Tähän lisätään pieni hunaja ja tee lusikka tämän liittää kaksi tai kolme kertaa päivässä. Lisäksi, jos haluat, voit lisätä maustetta pippuria ja kurkumaa tähän tahnaan, jotta se olisi tehokkaampi.

Varotoimet kuluttavan inkiväärin kanssa:

  • Inkivääri tiedetään aiheuttavan veren ohenemista, joten niillä, jotka ovat verenohennuslaseilla kuten varfariini, aspiriini jne., Ei saa ottaa inkivääriä korjaustoimenpiteitä ennen naturopatian / lääkärin.
  • Voit auttaa yskääsi entisestään, jos otat höyryä säännöllisesti hajoamaan vatsan niin, että keho voi päästä eroon helposti. Myös uppoutuminen lämpimiin nesteisiin auttaisi sinua paljon.
  • Toivon, että löysitte tässä artikkelissa annetut tiedot hyödyllisiksi ja varmasti hyötyisivät siitä kokeilemalla näitä kodin korjaustoimenpiteitä ja huomaat vähentävän tuottavia sekä kuivaa yskää.

Katso lisää: Onko inkivääri hyvä kylmälle

Leave A Comment

6 + 1 =