Navasana (veneesi) – miten ja hyödyt

Nykypäivän maailmassa stressi on yhteinen tekijä, jopa lasten keskuudessa. Tämä kasvava stressin kasvu on syy monet henkiset ja fyysiset ongelmat, joita ei voida helposti parantaa. Jooga on yksi tapa, jolla henkilö voi oppia käsittelemään stressiä tehokkaammin. Jooga on tarkoitettu kaikille ja sillä ei ole ikään perustuvaa tekijää, joka rajoittaa sitä. Paras osa joogasta on se, että sitä voi harjoittaa kotisi rajoissa, mikä tekee siitä hyvin henkilökohtaisen prosessin.

Navasana

On tiedossa, että se auttaa lihavuutta, diabetesta, korkea verenpaine ja monia muita asioita, joita ihminen kohtaavat tänään. Jooga koostuu pääasiassa puoliksi monimutkaisista asenteista, joita seuraa asteittainen ja jatkuva syvä hengitys täydellisen suoriutumisen vuoksi.

Navasanan hyödyt ja käyttö:

Tämän päivän artikkelissa puhutaan Navasana-asennosta sekä vaiheista ja eduista.

Kuinka tehdä se?

Navasana tunnetaan myös veneen poseena, joka perustuu joogan asennon lopulliseen asentoon, jossa muistat joen reunoilla kelluvia pieniä puisia veneitä. Niin paljon kuin pieni vene auringonlaskun taivaalla muistuttaa rauhaa ja rauhaa, tämä valittu jooga toimii myös antamaan mielesi tarpeeksi tarpeeksi kaatamaan, varsinkin sen jälkeen, kun tämä kova matka kotiin toimistoon ja takaisin.

Jälleen kerran, tässä joogassa lihaskykyä testataan, jonka avulla yritämme vahvistaa kehosi skeletomuskulaarisia osia. Aloita harjoittelu aloittamalla joogamatto ensin. Voit jopa valita pienet kätevät tyynyt, jos olet ensimmäinen ajastin joogiseen maailmaan. Istu alas matolle, jalkasi on ulotuttava eteen ja kädet sinun puolellasi, kämmenet alaspäin jalkasi suuntaan.

Katso lisää: Nataraja Pose

Pidä selkäsi jäykkä ja suora kohdistaa kaulasi sen kanssa. Ota nyt syvään henkeä ja annat sen mennä taivuttamaan raajasi niin, että polvet ovat nyt ylösalaisin. Vähäkää vähäisimpänä ja aloittakaa nosto jalkojen päällä, kunnes muodostat itse V-muodon. Voit käyttää kättäsi selkätukeen, kun suoristat raajat, kallistelemalla niitä niin, että varpaat ovat hieman silmän näkörajan ylitse..

Irrota kädet ja siirrä kätesi aina polviin. Aloittelijoille, takana tai oikealla lantiolla alla oleva tyyny olisi hyvä idea. Voit jopa valita erillisen käsiparin avuksi. Kun muodostat V-muodon, varmista, että kaulasi ja luustosi ovat kohdakkain mutta ei stressaantunut, koska stressi voi muuttua kipuiksi, myöhemmin päivällä.

Katso lisää: Kurmasanan edut

Kuinka se auttaa meitä?

  • Mikä tahansa paha lihaskipu voi olla arka-aikataulusi kipu ja poistaa sen nopeimmillaan, on parempi, että valitset tämän joogan, joka asettaa painetilanne selkäsi ja alaselän alueelle ja avaa siten jännityksen nyökkäyksiä lihaksesi, lievittää sinua tuskasta.
  • Tämä on myös hyvä tapa hankkia joustavuutta elimistössäsi, erityisesti jäykät nivelet ja vyöt.
  • Lehdistö ja ruuhkautuminen liikunnan aikana varmasti auttavat sinua saamaan sinut huonoon ruoansulatuspäivään.
  • Tämän jooga-asennon tiedetään stimuloivan kilpirauhanen, joten jos sinulla on ongelmia ylituotannossa tai kilpirauhashormonin erittymisen kanssa, voit nyt säätää sitä tällä joogalla.
  • Tämä on myös vankka jännitystuki. Aina kun saat stressaavan päivän varhainen vihjeet, käytä vain tätä joogaa kirsikkana kakun päälle.

Katso lisää: Garbhasana

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

− 1 = 5