Mustikka edut ja käyttö iholle, hiuksille ja terveydelle Tyylit elämässä

mustikat:

Jos hyvät asiat tulevat pieniin pakkauksiin, emmekä epäile sitä, niin mustikka on täydellinen esimerkki siitä. Tämä pieni taivaan ilo, joka löytyy runsaasti monilta maanosilta ja kansakunnilta, on voimalaitos mineraaleista, vitamiineista ja antioksidanteista, jotka kaikki ovat elimelle erittäin tärkeitä. Okei, tiedämme, että olet erittäin innoissani oppimaan lisää, joten älä tuhlaa aikaa.

Jos sinulla on kulhoon mustikoita joka aamu, sinulla olisi enemmän ravinteita ja energiaa päivälle kuin mitä muut hedelmät, joilla on runsaasti antioksidantteja niitä voi antaa. Holistiset gurut sanovat, että rikkaiden ja luonnollisten ruuvien tummilla väreillä pitäisi olla tapa elää ja johtaa runsaasti ja autuaista elämää ja tämä merkitsee mustikoiden kulutusta.

mustikka

Tapoja syödä mustikoita:

  • Me kaikki rakastamme hemmottelemaan jälkiruokia, kakkuja ja jäätelöitä, eikö me? Joten miksi ei koristella näitä herkkuja mustikoilla? Sinulla on suosikki välipala ja kehosi saa kaikki ravitsemukselliset edut liikaa.
  • Voit jopa heittää hedelmäsalaattia milloin haluat, ja sinulla on myös kaikki hedelmät, mukaan lukien siniset marjat.
  • Ennen kuin syöt mustikoita, olisi parasta pestä ne hyvin. Kemikaaleja käytetään pestyjen ja prosessoitujen mustikoiden säilyttämiseen suurella mittakaavalla, samoin ei sovellu luonnonmukaisesti viljeltyihin ja paikallisesti myytäviin tuotteisiin. Kuitenkin huuhtelemalla niitä kerran ennen ruokailua tai ruoanlaittoa on aina suositeltavaa.

Tumman hedelmän, kuten mustikoiden, on ollut maininta eri antiikin teksteistä sekä kulutukseen että lääketieteellisiin ominaisuuksiin. Tämä johtuu siitä, että ne auttavat ihmisiä, joilla on paino ja vyötärö, hoitavat synnytysvaatimuksia, auttavat alentamaan verensokeritasoja kehossa ja hallitsemaan myös pelättyjä diabeettisia skenaarioita. Mustikat myös estävät ihmiskehon syöpä hyökkäyksiltä, ​​koska antioksidantit tekevät kulkua ja häiritsevät soluja, jotka aiheuttavat kasvaimia ja syöpiä.

Mustikka Hyödyt ja edut:

Mustikka on lukemattomia terveyshyödyjä, joista me olemme koonneet eräitä mustikoiden edullisimpia terveysvaikutuksia.

1. Vaurioitunut iho:

Alhainen mustikka on runsaasti vitamiineja ja antosyaaneja sekä monia mineraaleja, jotka kaikki edistävät immuniteettitasoja ja estävät myös infektiot. Vapaita radikaaleja taistellaan ja vahingoittuneita ihosoluja hoidetaan tai uudistetaan, kun mustikoita kulutetaan, sanovat asiantuntijat. Tämä johtuu siitä, että hedelmien antioksidantit tukevat vapaita radikaaleja ja luonnollista ikääntymisprosessia hidastuu.

2. hoitaa Parkinsonin taudin

Tutkimukset ovat osoittaneet, että potilaat, joilla on degeneratiivisia mielenterveysongelmia, kuten dementia ja alzheimer, tarvitsevat mustikkaa niiden ruokavaliossa. Mustikka auttaa myös niveltulehduksen ja makuladegeneraation, ja joissakin tapauksissa myös Parkinsonin tautia sairastaville, sanovat asiantuntijat

3. Painonpudotus:

Nyt mustikoista on alhainen kalorimäärä, ne olisivat helposti myös vyötärösi ja painoasi. Niinpä ravitsevan aamupäivän, iltatornin tai yön välipalan ja keskiyöhön liittyvän snack-galausaikan vuoksi älä unohda ottaa joukko sinisiä marjoja. Pistä kuohuviinit mustikoita tyhjään vatsaan joka aamu, ja teet laihtua terveellisestä ja luonnollisesta tavasta, sano terveysalan asiantuntijat. Tämä johtuu siitä, että hedelmä on alhainen, kun se tulee kaloreihin, siinä on runsaasti kuituja ja runsaasti mangaania, mikä auttaa proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien metabolisoimisessa.

Katso lisää: Mustikka Edut

4. Terve sydän:

Sydän on onnellinen, kun mustikoita kulutetaan. Pektiinin läsnäolo, liukoinen kuitu siinä ja pterostilbeeni läsnäolo hedelmässä auttaa pitämään kolesterolitasot mahdollisimman alhaisina. Tämän lisäksi hedelmän tiedetään pysäyttävän ja ehkäistä veren hyytymistä.

5. Suojaa syöpältä:

Mustikka on gladiaattori, joka taistelee syöpä- ja tuumorisoluja vastaan, koska siinä esiintyy pterostilbeeniä. Paksusuolen ja maksan syöpät taistelevat ja estetään, ja ellagisen hapon, kaempferolin, antosyaanien ja jopa C-vitamiinin sekä mustien myrkkyjen kuparin esiintyminen auttavat myös syövän ennaltaehkäisyä.

6. Hyvä aivojen toimintaan:

Aivot ovat monimutkainen osa elimistöä, ja aivojen kemikaalit, jotka ovat vastuussa aivosolujen toiminnasta, tarvitsevat apua, erityisesti muisto- ja motoriset taidot, sanovat asiantuntijat. Siksi mustikoot tekevät ihmeitä kehon hermotoiminnalle ja hedelmä pitää keskushermoston onnellisena myös hyvin.

7. Imeytyminen:

Mustikat ovat runsaasti antioksidantteja ja tanniineja, jotka ovat astringentteja, jotka auttavat ruoansulatuskanavan toimimista hyvin. Tulehdusta voidaan myös vähentää, ja mustikkaherneissä yhdisteissä olevat tanniinit toimivat antibiooteina, jotka estävät bakteerien kasvua virtsateissa ja pitävät sen infektiossa puhtaana.

8. Hyvä silmä näyte:

Parannetun näkökyvyn ja paremman näköhavainnoinnin ansiosta kupari mustikoita on jokapäiväinen, kuten asiantuntijat. Tämä johtuu siitä, että hedelmillä on runsaasti mineraaleja, karotenoideja, flavonoideja ja vitamiineja. Mustikat ehkäistävät ihmisten joutumista saaliiksi makuladegeneraation, likinäköisyyden, kaihien ja hypermetropian uhreiksi.

9. Paras rentouttaja:

Tunnea tehostajana mustikoita tunnetaan viettelevinä aineina. Et koskaan tiedä, mitä voi tapahtua mustikan muffinien jakamisen yhteydessä. Se auttaa keventämään mielialaa, rauhoittamaan hermoja ja huolehtimaan siitä, että kuluttaja rentoutuu ja rentoutuu luonnollisella tavalla.

Katso lisää: Bitter Gourd -tuotteet

10. Hoito UTI:

UTI-infektio johtuu pääasiassa bakteerien läsnäolosta, joita kutsutaan E Coliksi virtsateiden sisällä. Se on yksi yleisimmistä kysymyksistä naisista, jotka voivat aiheuttaa äärimmäisen kivuliaita oireita polttamisen tunne, kun virtsaaminen, kuume sekä usein episodit pahoinvointia ja oksentelua. Mustikka sisältää tiettyjä kemikaaleja, jotka aiheuttavat epäsuotuisan ympäristön mikrobien olemassaololle, minkä seurauksena bakteerit eivät pysty tarttumaan virtsateiden seinämiin. Mustikka tunnetaan myös hallussaan joitakin antibioottisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa punastumaan bakteereista virtsaan. Siksi sitä voidaan oikeutetusti kutsua yksi mustikan tärkeimmistä terveydellisistä hyödyistä, joka toimii hyvänä kamppailuna UTI: n ikävien jaksojen kanssa.

11. Ikääntyminen:

Sen lisäksi, että perinnölliset elementit, joille ei ole selvää järjestelyä, ja katsomme vapaiden radikaalien vaikutusta kypsymiseen eri haittavaikutusten ensisijaisena kuljettajana, tämä superhedelmä antaa teille kirkkaimman luottamuksen säilymisen nuorena. Nämä "superfood" -marjat on täytetty solujen vahvikkeilla ja sijoitusarvolla 1 syöpäsairauden ehkäisyaihioiden alueella. Tämä johtuu pääasiassa Anthocyaninin läheisyydestä, varjosta, joka vastaa sinisten marjojen sinisestä varjosta. C-vitamiinin täyteys on lisäksi tärkeä osa tätä huomattavaa tapausta. Voit torjua syövyttäviä merkkejä kuten ryppyjä, ikäpisteitä, vesiputouksia, osteoporoosia, miehen kaljuuntumista, dementiaa ja Alzheimerin tautia syömällä mustikoita ja saamaan mahdollisimman paljon hyötyä syöväntorjunnan mahdollisuuksista!

12. Estää anemian:

Anemia on sairaus, joka johtuu veren siirtopigmentin puutteesta, jota kutsutaan hemoglobiiniksi. Anemian pääasiallinen syy on raudan puuttuminen. Se voi aiheuttaa vakavia oireita, jotka vaihtelevat ihon lievästä kaltevuudesta vaikeaan hengenahdistukseen. Niinpä riittävä määrä rautaa on elintärkeää elimistölle estääkseen anemian episodit. Mustikka ovat hyvä kivennäisraudan lähde yhdessä muutamien muiden mineraalien kanssa, mikä auttaa raudan sitomisessa kehoon.

13. Vahvat luut:  

Kaksi mineraalia vaaditaan terveille luille, kalsiumille ja magnesiumille. Kalsiumin saanti pitkin ei osoittaudu hyödylliseksi, koska kalsiumin tapana pystyä imemään verenkiertoon. Mangaani on tärkeä kalsiumin imeytymiselle verenkierrossa, jotta saisit sinulle terveellisiä luita ja estäisivät luun häiriöihin liittyvät ongelmat. Mangaanin runsauden ansiosta se tarjoaa lukuisia terveysvaikutuksia mustikoiden hoidosta luuston terveydelle.

14. Estää diabetes:

Yksilöihin, joilla on riski saada 2-tyypin diabetes, on oltava mustikoita syömishoidossaan. Asiantuntijat ovat osoittaneet, että mustikkahyödyntämisellä on poikkeuksellisen suuri vaikutus glukoosivalvontaan. Se ei anna sille mahdollisuutta piikata liian korkealle tai tulla liian alas ja pysyä tasaantumassa. Lisäksi mustikkahedelmät luokitellaan elintarvikkeiksi, jotka sisältävät alhaisen GI: n, mikä on erittäin hyödyllistä niille, jotka kamppailevat diabeteksen kanssa.

15. Immunity:  

Ihmiset, joilla on alhainen immuniteetti, ovat alttiita erilaisille infektioille, koska bakteerien on erittäin helppo hyökätä näitä yksilöitä vastaan. Immuunijärjestelmä tarjoaa kilven, joka suojaa kehoa taudin hyökkäyksiltä. Vahvimmalla immuniteettitasolla, sitä pienempi riski, että sinulla on infektioita. C-vitamiini on erittäin tärkeä voimakasta immuniteettia varten. Koska mustikkahedelmät ovat sitrushedelmiä, ne tarjoavat runsaan C-vitamiinin lähteen, mikä lisää kehon immuniteettitasoa.

Katso lisää: Parsakaali terveysetuudet

Verkossa on useita verkkosivustoja ja blogeja, joissa on reseptejä, joissa käytetään mustikoita, tarkista heidän kanssaan ja opi, miten käyttää hedelmiä parhaimmillaan. Nyt kun tiedät kuinka tärkeää on mustikoita, lähetä meille myös reseptejäsi, jotta muut voivat nauttia niiden käytöstä ja hyötyä myös. Jokainen hyvä asia tulee pieniin nippuihin. Lisäksi tämä on 100 prosenttia voimassa mustikoita. Pieni marja luonnontuote on pakkaus kaikkein kykenevin solu vahvikkeet, ja kickass sairauksia

Yllä ovat mustikoiden parhaat hyödyt, miksi me rakastamme Blueberrya. Voit myös jakaa epäilyksiäsi ja neuvoja alla kommenttikenttään. Olemme erittäin iloisia voidessamme jakaa kanssanne.

Kuvan lähde: suljinpakkaus.

Leave A Comment

− 4 = 1