Mukula Mudra – Kuinka tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Mukula Mudra! Se on myös nimeltään "Beak Hand Mudra" on äärimmäisen yksinkertainen mudra, joka toteutetaan erilaisten fyysisten ja henkisten hyötyjen vuoksi. Se edustaa lootuskukka kukintoa. Se mitataan yhtenä tehokkaimmista Jooga Mudrasista kaikkien keskuudessa. Se voi olla tehokas parannusväline myös. Mukula mudra on sijoitettu elimeen muutoin rungon osaan, joka sattuu tai muuten stressaantunut. Se ohjaa energiaa tarkalle osalle. Tämä mudra on energiaa antava ja rauhoittava mudra.

Mukula Mudra

Mukula Mudra Merkitys, vaiheet ja edut:

Saatavana oleva artikkeli koskee kaikkiaan Mukula Mudra -asennetta sekä yksityiskohtaisia ​​tietoja merkityksestä, vaiheista ja eduista sekä ohjeista, joita se voi seurata kuvissa.

Mukula Mudra Merkitys:

Mukula tarkoittaa Bud. Vain kerran koko viiden sormen kokoaminen yhteen koskettaa toisiaan kärjessä, saamme Mukula hasta. Mukula mudra kutsutaan lisäksi nimellä Beak hand mudra. Tämä mudra, joka on tarkoitettu sairaalle elimelle muutoin alueelle, tarjoaa välittömiä tuloksia. Mukula Mudra auttaa ohjaamaan energiaa vaativille alueille.

Katso lisää: Mushti Mudra Merkitys

Kuinka suorittaa Mukula Mudra tai Beak Hand Mudra:

Mukula mudraa tulisi kouluttaa istuma-asentoon. Älä koskaan suorita tätä mudraa paljain jaloin koskettaen maata. Istu joogamattoon / sänkyyn tai muuhun tuoliin.

Menetelmä 1:

Tässä harjoittajan on yhdistettävä viiden sormen kärki muodostaakseen nokan. Minuutissa lääkäri kerää energiaa nokan kärjessä? Tällä hetkellä hän voi välittää tämän energian mihin tahansa kehon osaan, joka edellyttää kovettumista. Yksilön on vain otettava yhteys kyseiseen osaan ja visualisoitava energia, joka virtaa asianomaiseen kehon osaan.

Menetelmä 2:

Pidä tämä mudra 5 minuuttia aikaisemmin kuin jokainen ateria. Tämä poistaa myrkkyjen plus puhdistaa Chakrat. myöhemmin kuin tämän mudran suorittaminen, se tuntuu revitaliselta.

Suorita päivittäin pienin 5-10 minuuttia. Laita neljä sormea ​​peukalasi päälle ja sijoita sormenpääsi kehosi puolelle, joka haluaa ylimääräistä energiaa. Tee tämä jokaisella kädellä. Toimi tarvittaessa, tai 5 kertaa päivässä 5 minuutin ajan.

Jokainen terveyshäiriö, jossa on paljon epämääräisiä kipuja, johtuu siitä, että yksittäinen sähkökenttä on myös heikko.

Katso lisää: Gyan Mudra Jooga

1. Munuaiset: Laita molempien käsien sormet kaksi tuumaa takana olevan vyötärön päälle.

2. Keuhkot: aseta sormet oikealle puolelle ja vasempaan reunaan, kun on kyse 2 tuuman hihnan alaosasta.

3. Virtsarakko: Työnnä molempien käsien sormet oikealle vatsan vasemman puolen vieressä, rintalastan viereen.

4. Maha: Laita molemmat kädet sormet suoraan rintalastan alle.

5. Suolet: Laita yhden käden sormet navalle plus, oikealta vasemmalle piirrä ympyrä, joka muuttuu asteittain suuremmaksi (kuten kierre).

6. Lihas plus haima: Laita oikea kätesi rintalastan alempaan päähän - vasemmalla kädellä, aivohalvaus 21 kertaa vasemman puolen kylkiluiden yli, sillä jos halusit viritellä ottelua.

Mukulan Mudran hyödyt:

  • Tämä mudra suoraan energiaa, jossa kovettaminen on tarpeen.
  • Se palauttaa keskittymiskyvyn ja vahvistaa meditaatiovoimaa.
  • Tämän mudran suorittaminen auttaa jokaista kehon osiota palauttamaan luontaiset voimansa.
  • Tämä mudra toimii kuin lasersäde liioitellulla runko-osalla.
  • Se rauhoittaa mielen lisäksi auttaa hävittämään kielteisiä uskomuksia.
  • Tämän mudran tavallinen käytäntö takaa tukevan immuunijärjestelmän.
  • Se pystyy parantamaan minkälaista tautia.
  • Se takaa lisää hehkua ja hehkua kasvot.

Katso lisää: Usha Mudra Edut

Kun haluat tunnistaa kaikki yksityiskohdat siitä, miten Mukula Mudra -tapahtuma on, voit viitata siihen. Lisäksi sillä on kaikki kaikki vinkit ja varotoimet, joiden avulla voit seurata järjestelmän hallintaa.

Leave A Comment

15 + = 23