Mitkä ovat syyt kuoren | Tyylit elämässä

Monet ihmiset nykyään kärsivät yleensä hilseestä. Tämä tunnetaan myös nimellä simplex capillitii tai pityriasis. Nämä ovat yleisiä ongelmia, joita monet ihmiset kohtaavat. Tämä voi johtaa myös vaikeisiin hiusten laskuun ja muihin infektioihin. Tämä on usein myös sisäistä ja joskus tämä voi olla myös ulkoista. Monet ihmiset ovat kiireisiä säännöllisiä rutiineja ja eivät saa aikaa kunnolliseen harjaamiseen tai peseytymiseen kunnolla ja siksi ulos talosta päivittäin voi johtaa kerääntymään likaa ja hikoilla seos, joka erittyy huokosista.

aiheuttaa-of-hilse

Nämä johtavat usein sienten infektioihin. Nämä voivat olla seurausta myös vääränlaisesta ravitsemuksesta ja väärästä nesteytyksestä. Tämä ongelma voi myös vaikuttaa usein ihmisiin, jotka juovat vähemmän vettä. Kotihoidot ovat varsin hyödyllisiä, mutta jos tämä on vaikeaa, niin ihmisten pitäisi ostaa lääkkeitä ja puhdistusaineita tämän ongelman torjumiseksi.

Mikä aiheuttaa hilseilyä:

Jos kärsit hilseen ongelmasta, haluatko päästä eroon tästä ongelmasta. Puhdistaaksesi hilseesi sinun täytyy tietää, mitkä ovat tärkeimmät syyt ja syyt hilseestä. Hilseellä voi olla useita syitä alle, meille on annettu luettelo 15 tärkeimmistä syistä hilse.

1. Epäilty ja likaiset päänahan olosuhteet, joita tulisi välttää:

Tämä on hyvin yleinen syy hilseilylle ja sitä kutsutaan yleisesti hiutaleiden syyksi. Ihmiset, jotka eivät käytä mitään hyvää tai tavallista puhdistusta, ovat alttiimpia tästä ongelmasta.

2. Hilseilevä pintaolosuhteet:

Jos henkilöllä on luonnollisesti enemmän kuivuutta, asteikot muodostuvat helposti. Siksi on käytettävä joitain hyviä öljyjä ja kosteuttavia voiteita.

3. Hiivan ongelma ja sen herkkyys:

Monet ihmiset ovat herkkiä hiivalle. Tämä on siksi syy, minkä vuoksi ne pyrkivät välttämään kaikenlaisia ​​elintarvikkeita, jotka sisältävät tätä ainetta. Tämä on erityisen vastuussa ongelman aiheuttamasta joskus. Tämä on toinen syy, miksi talvella koska UVA- ja UVB-säteily puuttuu, kutina voi lisääntyä, sillä kesän aikana tämä pyrkii alentumaan auringon voimakkaan lämmön ja ilmakehän lämpötilan vuoksi.

4. Seborrhoea:

Tämä on pintahäiriö, joka voi aiheuttaa vaikeita kutinaa ja muita ihottumia. Usein tämä näkyy melko yleisesti monissa ihmisissä, ja tämä voi aiheuttaa hilse ja myös muita tarttuvia ongelmia, kuten punoitusta ja kiehuu. Poikkeamat ovat myös melko yleisiä, kun näin tapahtuu. Tämä voi olla ongelma, minkä vuoksi ihmiset voivat alkaa ohentaa. Asianmukainen lääkitys tulee tehdä tämän hoitamiseksi ennen kuin tämä tulee liialliseksi ja johtaa bakteereihin.

Katso lisää: Korjaamot hilseelle talvella

5. Virheellinen harjaus:

Monet ihmiset eivät käytä asianmukaista harjaustekniikkaa tai vältä tätä monta kertaa. Tämä ei ole hyvä asia seurata. Monta kertaa nämä voivat olla varsin hyödyllisiä kuivien hiukkasten poistamisessa. Jos näitä ei poisteta hienolla hammaslääkkeellä, nämä yleensä kertyvät ja sitten voi tapahtua enemmän infektioita. Myös puhdas harja on tärkeää tai tämä voi johtaa myös muihin ongelmiin.

6. Ekseema:

Ekseema ja psoriaasi ovat yleisiä häiriöitä, jotka voivat aiheuttaa hilseongelmia pään pinnalla. Näitä lääkkeitä on hoidettava asianmukaisesti.

7. Malassezia:

Malassezia on yleinen sieni, joka ruokkii tavanomaisissa olosuhteissa öljyn ja sebumin ylimärä. Tämä on todella hyödyllistä, koska tämä pitää pään terveinä. Kuitenkin, jos pesua ei tehdä asianmukaisesti ja säännöllisesti, se voi pahentaa ja aiheuttaa kuivia hiukkasia. Siksi tätä on käsiteltävä asianmukaisesti. Bakteerien poistamisen sijaan ylimääräinen öljy ja lika on poistettava, jotta tämä ongelma voitaisiin hoitaa asianmukaisesti. Jos tätä ei kunnolla hoideta, tämä voi johtaa kiehuvuuteen ja muihin punertavia laikkuja tai pilareita. Irtautumisia voi esiintyä, ja tämä voi olla tuskallista. Jos ihmiset riehuvat nämä, ne tulevat entistä ongelmallisemmiksi.

mitä syihin hilsettä

8. Väärä steriroidut annokset:

Monet ihmiset ottavat erilaisia ​​steroidilääkkeitä. Nämä voivat olla heidän säännöllisiä huumeitaan tai muita aineita, joita he käyttävät eräiden terveysolosuhteiden ratkaisemiseksi. Näiden tiedetään kuitenkin usein aiheuttavan epänormaalia hormonaalinen eritys tai muut ärsytykset ja henkilö voi kärsiä hilseistä olosuhteista, joita tavallisesti havaitaan.

9. Väärä ruokavalio:

Epäasianmukaista ruokavaliota mainitaan usein hyvin tunnetuksi syyksi, joka aiheuttaa sisäisiä ja myös ulkoisia ongelmia. Tämä ei johda vain erilaisiin iho-ongelmiin, vaan voi myös aiheuttaa muita psoriaasien tai sieni-infektioiden muotoja. Tämä johtaa myös epänormaaliin hikoiluun tai stressiin.

10. Stressihäiriö:

Stressin tiedetään usein aiheuttavan epänormaaleja rauhasten eritteitä. Tämä voi johtaa ylimääräiseen hiki tai myrkkyjä, jotka voivat johtaa tähän ongelmaan.

Katso lisää: Hoito lapsille

11. Luonnollinen kiertokierros ihon uudistamisesta:

Yksi hilseen aiheuttajista muodostuu, kun ihon uudistumisen luonnollinen kierto nopeutuu. Päänahkaa muodostuu kuolleesta ihokudoksesta, jotka johtavat hilseen muodostumiseen. Nämä ovat usein näkyviä hiutaleina ja ne näkyvät hilseinä.

12. Ilmastovaikutukset:

Äärimmäiset sääolosuhteet, kuten hyvin kuumat tai hyvin kylmät ilmastot, aiheuttavat myös hilseilemistä. Siksi on usein suositeltavaa käyttää liian kuumaa vettä hiusten pesemiseen talvikuukausina. Hilseen muodostuminen voi ilmetä sen vuoksi.

13. Terveysongelmat:

Heikentynyt immuunijärjestelmä, joka todennäköisesti johtuu HIV: stä tai kemoterapian kaltaisista hoidoista, on alttiimpi hilseen muodostumiselle ja saattaa olla yksi syy hilseen päänahassa. Vaikka kehon kunnollisen hydraation puuttuminen voi johtaa hilseen muodostumiseen. Eroja kuten kuivuminen voi aiheuttaa hilseen muodostumista. Siksi on huolehdittava asianmukaisesta hoidosta ja veden ottoa on säänneltävä.

Oikea nesteytys auttaa säilyttämään ruumiinihoidon toiminnan ja näin estää hilseilyn muodostumista. Myös kilpirauhasen testit on suoritettava aika ajoin. Näin voidaan tunnistaa kaikki syyt, jotka voivat johtaa hilseongelmaan ja ovat sisäisiä. Jos ongelma johtuu joistakin hormonaalisista eritteistä, lääkkeitä, joita lääkärin mahdollisesti on neuvonut, on otettava.

14. Keinotekoisten tuotteiden käyttö:

Hiustenlähdöiden, hiusgeenien ja hiuspeitteiden käyttö voi vaikuttaa hiusten juureen, vahingoittaen päänahkaa prosessissa ja lietsomalla hilseen muodostumista. Yksi hilseen merkittävimmistä syistä on useissa tuotteissa esiintyvien kovien kemikaalien vaikutus. Nämä aiheuttavat myös paljon vaurioita hiuksiin ja heikentävät juuret lisäksi hilseensä.

Katso lisää: Hilseen oireet

15. Perinnölliset syyt:

Ne, jotka kärsivät neurologisista oireista, kuten Parkinsonin taudista, aivohalvauksesta tai vakavista pään vammoista, ovat usein alttiita hilseille muodostumiselle päänahassaan. Syy miksi tämä tapahtuu on vielä tuntematon.

Muut asiaan liittyvät tekijät:

Joskus nämä voivat johtua perinnöllisistä olosuhteista. Myös nämä voivat johtua tietyistä epänormaaleista kemiallisista käyttötavoista. Tämä voi liittyä myös immuunijärjestelmän häiriöihin tai se voi liittyä muihin bakteeri-infektioiden muotoihin.

Jos henkilöllä ei ole oikeaa suolenliikettä tai on ummetusongelmia, heillä voi olla myös hilse. Tutkimus ei kuitenkaan pysty selittämään, miten tämä aiheuttaa ongelman. Mutta myös kuitupitoiset ruoat aterioissa voivat vähentää ongelmaa.

hilse syihin

Ehdotetut suositukset:

  • Pellavansiemenet ja myös fenugreek voivat olla varsin hyödyllisiä, kun ne kulutetaan asianmukaisissa annostuksissa. He voivat käsitellä tätä ongelmaa. Fenugreekia voidaan käyttää myös maapähkinäksi noin 20 minuutin ajan niiden liotuksen jälkeen. Tämä sisältää liman, joka on hyödyllistä tehdä osiot joustavat ja myös tämä voi auttaa poistamaan frized.
  • Henkilö pitää pysyä kunnolla hydratoituna. Tämä voi ylläpitää rauhasten asianmukaista toimintaa.
  • Kilpirauhasen testit voidaan suorittaa tarkastamalla, onko olemassa sellaisia ​​sisäisiä syitä, joihin voi liittyä tällaisia ​​ongelmia.
  • Hormonaalinen eritys voidaan pitää asianmukaisessa kontrollissa, jos ammattimainen lääkäri ehdottaa asianmukaisia ​​lääkkeitä.
  • Näihin voidaan käyttää asianmukaisia ​​paikallisia geelejä ja voiteita.
  • Yrtti- ja sivuvaikutuksia voidaan käyttää vähemmän kuin neem tai amla. Jogurtti on myös hyödyllinen, koska siinä on valkaisuaineita siinä.
  • Öljyn hieronta: Canola ja oliiviöljy ovat varsin hyödyllisiä, kun niitä käytetään hallitsemiseen. Tämä parantaa verenkiertoa ja myös tämä on varsin tehokas hoidettaessa mitä tahansa kuivuutta. Tämä voi vähentää stressiä ja ahdistusta, mikä on vakava syy tämän takana.

Hilse on yksi vaikeimmista ja pahimmista ongelmista, joita näinä päivinä on paljon ihmisiä. On myös vaikeaa päästä eroon. Oman itsepäisyyden vuoksi ihmiset valittavat aina. Mutta sitten, oma huolimattomuus voi olla yksi syy hilseestä, joka on tuska elämässämme. Aikataulut, kehon väärä hoito, stressi, hektinen elämä, aikataulut, sopimattomat ruokailutottumukset, unen puute jne. Saattavat johtaa monenlaisiin ongelmiin, joita emme ymmärrä. Paras tapa hilseen torjumiseksi on tunnistaa hilseilemisen perimmäiset syyt ja sitten löytää paras ratkaisu ongelman perusteella. Vasta silloin voimme käsitellä sitä asianmukaisesti ja käsitellä sitä tehokkaasti.

Leave A Comment

79 − = 76