Mitkä ovat parhaan shampoot Curly Hair Treatment. | Tyylit elämässä

Eri hiustyypit edellyttävät erilaista hoitoa. Vaikka suora haired kauneus on helppoa, se on varsin kovaa työtä varten kihara päät jatkuvasti taistelevat pitää curls paikallaan. Taming pään täynnä kiharoita ei ole pala piirakka. Kiharat kutina, rapea ja sekasotku muuta, ja siksi me tarvitsemme erityistä huolta erityisistä hiuksista,.

parhaat Shampoos For Curly Hair

Onneksi edistyksellisillä kaupallisilla markkinoilla on vain jotain erikoista, jota etsimme, shampoo, joka on muotoiltu erityisesti kiemurteleville nyrkkeilijöille.

Luettelo Hair Care Shampoot Curly Hair:

Katso alla oleva luettelo löytääksesi sinulle täydellisen, jotta sinulla on hyvä hiuspäivä, koko päivän joka päivä.

1. Garnier Fructis vahvistava shampoo kiharaa varten:

parhaat shampoo for curly hair 1

Garnier's Fortifying shampoo on laaja valikoima, mutta etsimäsi on sanat sulavasti ja loistavasti upotettuina, mikä on tarkalleen se, mitä se tekee, jotta kovat tangot voidaan tarkistaa. Hydraus teidän säikeet ja ravitsemalla niitä ei koskaan tullut paremmaksi kuin tämä. Valmistettu hedelmä-mikro-öljyillä, tämä antaa pitkään menetetyn ravinnon ja pitää haaran lukittuna.

2. Curly Hair Solutions hoitosampoo:

shampoot For Curly Hair

Usein paljon shampoot, jotka määrittelevät shampoot, ovat kemiallisesti haitallisia herkille kiharoille, jolloin ne tuhoavat kiharat koko ulkonäköä ja yrittävät sulkea ne täydellisiksi. Tässä on Curly Hair Solutionsin hoitosampoo. Ei silikonamponia ja tiukkaa hoitoa sisältävä kaava luonnollisesti hallitsevat hiusten Ph-tasapainoa pitämällä sitä hydratoituna mutta tuntuu.

3. Herbal Essence Totally Twisted Shampoo:

parhaat shampoo for curly hair 3

Herbal Essence's Totally Twisted shampoo tulee kiiltävään mauvapulloon, joka on täynnä marja-uutteita, jotka täydentävät säikeitä follikkelien alkulähteistä, mikä tekee niistä vahvoja ja joustavia, jotta voit houkutella upeita pääryhmiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia frizingista milloin tahansa päivän aikana.

4. L'Oreal Vive Pro Hydragloss shampoo kiharaa varten:

parhaat shampoo for curly hair 4

L'Oreal Paris Vive Pro Hydragloss -asiantuntijat pitävät sinun herkkuasi ja ruokitaan tärkeillä ravintoaineilla, kun työskentelet juurilla, antaen sinulle pitkäkestoisia kiharoita ilman, että tarvitset huolta murtumisesta tai vuodosta. Pohjimmiltaan täynnä anti-hiukset vitamiineja, tämä shampoo kosteuttaa kuivia hiuksia ja pitää sen kesytettyinä.

5. Tresemme Climate Control shampoo kiharaa varten:

parhaat shampoo for curly hair 5

Olemme kaikki olleet uhreja sultry lämmin päivä, kun hiukset menettää kosteuttaan ja alkaa villi sinuun. On vältettävä näitä hyvin tilanteita, että Tresemme toi esiin ilmastonsäätö shampoo, joka muodostaa suojaavan lukon kiertyneiden säikeiden ympärille pitämällä heidät immuuneina kuivumiselle ja frizingille.

Katso lisää:  Paras shampoo karvaisille hiuksille

6. TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo:

parhaat shampoo for curly hair 6

TIGI Catwalk esittelee sinulle Curls Rock shampoo -version, joka on valmistettu erityisesti kiharaa varten, jossa shampoo tunnetaan lukittuna kosteudelle yli 24 tunnin ajan, juurten juuret juurista niin, että rakeus ei pääse sisään, kun yrität kallistaa kiiltävän virtaavan harja.

7. Fekkai Luscious curls shampoo:

parhaat shampoo for curly hair 7

Frederick Fekkai on tuonut mukanaan kauniita kiharoita shampooa nektarin ja ginsengin erityisellä seoksella, joka tasoittaa haitalliset lukot ja pitää haalarin pois. Beige-pulloon pakatussa pulloissa on sileä tuoksu ja tehokas kihara parantaa myös kaavoja.

Katso lisää:  Paras shampoo miehille, joilla on ohut hiukset

8. Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo:

parhaat shampoo for curly hair 8

Tony- ja Guy-curl-tasoitusampullin ensisijainen näkymät ovat lukituksen poistaminen, mikä on kaikkien syövyttimien ja tuotekokojen syy. Tämä vaaleanpunaiseen pulloon pakattu vaalea shampoo ottaa heti kiinni tangoloista samalla, kun pussukka pysyy hallinnassa.

9. Bumble And Bumble Conscious Curl tasoittava shampoo:

parhaat shampoo for curly hair 9

Valkoinen pullo, Bumble ja Bumble Conscious Curl Smoothing shampoo virkistävät kuivaa kosteutta, jolla ei ole kiharaa ja antavat heille täydellisen pomppia pitäen sen hydratoituna ja tyylikkänä koko päivän.

Katso lisää: Mikä shampoo on parasta kuiville hiuksille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7