Miten Vriksasana (Tree Pose) ja sen terveysetuudet

Jooga on ollut osa elämäämme jo pitkään. Vuosina menneissä jooga olisi sairauden muoto, joka paransi monia ihmisiä luonnollisella aurauksellaan ja nykyään se pysyy vahvempana kuin koskaan. Ajan myötä ammattilaiset muotoilivat uusia poseja ja harjoituksia, kun he huomasivat kuinka kauniisti parannuskeinoja voitaisiin saavuttaa yksinkertaisella venytyspelillä. Heidän joukossaan Tree Pose tai pikemminkin Vrikshasana on artikkelimme aihe. Sanskritin käännettynä englanniksi sana "Vriksha" tarkoittaisi puuta ja siten Vrikshasana asana on myös joogan tyyppi, joka yleisesti tunnetaan myös puun aiheena. Kuten arvaillaan, syy, miksi se sai nimensä tällaisessa yhteydessä, kuuluu siihen, että koko joogarakenne riippuu ympäröivästä henkilöstä, joka muistuttaa tai jäljittelee pysyvää puuta. Kuinka se vaihtelee suurimmasta osasta joogaasi, jota kysyt? Täällä tässä joogassa sinun on pidettävä peepers avoimesti toisin kuin eniten, jotta voit olla täysin hallinnassa oman painon.

Vrikshasana

Miten:

Voit aloittaa joogan käytön käyttämällä pohjaa, mattoa tai vaatteita ja pysyä sen päällä. Alkuvaiheessa pidä kädet rennossa vapaassa putoamassa vieressäsi, kun seisot pystyssä selkärankaasi kiinnittäen huomiota. Katso suoraa ja löydä itsellesi tavoite, jotain, josta pian näkyy seuraavan minuutin aikana. Vasemman jalan pitäminen silti suorana ja tiukana, voit nyt nostaa oikean ja taittaa sen polvista, jotta voit sijoittaa jalkasi vasempaan sisäreunaan korkealle. Säädä asenne. Alkuasennossa saatat tarvita apua, joten voit vapaasti ottaa jonkin verran avoimilla käsilläsi. Kun olet tehnyt asennon, älä käytä ulkoista apua enää. Nosta kätesi hitaasti, molemmat heistä, pään yläpuolella, suora ja liitä ne. Tällä tavoin muodostuu venytys, kun aloitat hengittämisen ja uloshengityksen ilman rentouttaessa kehoa jokaisella hengityksellä. Säilytä katseesi edellä mainittuun kohteeseen kaiken tämän ajan, jotta voit helposti tasapainottaa itseäsi. Kun viimeinen hengitys hitaasti laske kätesi ja sitten oikea raaja. Palauta sikiön asentoon ja aloita sitten toinen jalka tällä kertaa, sama menetelmä.

Katso lisää:  Virasana-edut

Edut:

Nyt jokainen jooga on erikoistunut sarjaan parannuskeinoja ja parantuu. Vrikshasanille tässä on luettelo:

Parantaa keskittymistä:

Aina kun on kehon tasapainotus ja katse mukana Tiedät, että hieman yli 1% sinun huolimattomasta aivoista on tarpeen ja siksi miksi tarvitaan paljon keskittymää tällaisessa ajassa. Kun tasapainot itseäsi, tarkkailette tarkasti kohdetta, kun mielesi hallitsee kehoa. Siksi tämä jooga varmasti parantaa keskittymiskykyäsi.

Kivunlievittäjä:

Haluat tietää, miksi venyttely ja aseiden asentaminen ovat kyse. No, meillä on usein päivittäin jännitteitä, joita me käymme kehossamme. tämä fyysinen jännitys saa lihakset solmimaan ja aiheuttamaan verihyytymistä ja kipua. Tästä syystä normaalilla hetkellä meistä tuntuu hyvältä hyvän venytyksen jälkeen. Kun ylläpidämme venytystä ja kanavoimme sisäisen järjestelmän, huomaat, että nämä huonot selät ja lonkan nivelet toimivat täydellisesti.

Katso lisää: Viparita Karani Asana

Neuromuskulaarinen koordinaatio:

Elimistöömme käyvät hermot, jotka muodostavat ideapankin ja lihakset yksinkertaisesti työntekijät, jotka noudattavat kehon sähköisiä impulsseja. Vaikka aivot toimivat ylläpitääkseen kehon tasapainoa, lihakset ja hermot alkavat koordinoida keskenään estääkseen sinua olemasta painovoiman uhri.

Joustavuus:

Muiden vakavien seikkojen lisäksi voit tuntea tämän harjoituksen joustavalla itsellä.

Katso lisää:  Jooga Scale Pose

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

− 1 = 2