Miten Virasana (Hero Pose) ja sen terveysetuudet

Yksi vanhimmista kaupoista on ollut antiikin kehon venytysmuotoja, joiden kautta on keksitty monia parannuskeinoja ja monia ongelmia on ratkaistu. Yksi parhaista vaivoista huonoon taakse tai laihtuminen suunnitelmaan liittyy jooga, minkä vuoksi jooga on olennainen osa elämäämme. Kautta hiljainen aamulla täynnä venytystä et ole koskaan tiennyt, että niin paljon parannuskeinoja voitaisiin avata ja kun tiedät paremmin, on aika oppia uusia jakoja, joita jooga voi tarjota sinulle.

Virasana Hero Pose

Miten:

Jooga aiheuttaa virasanaa, tunnetaan myös sankarina Pose. Virtasanan aloittamiseksi sinun on ensin täydennettävä joogan istumatonta asentoa. Aloitat levittämällä mattoa tai pehmeää peittoä lattialle, mutta vähemmän nukkuvaa sitä, sitä parempi se on. Aloita polvistelemalla lattialla molemmilla polvillasi, vain polvillasi, sisäpuoliset sivut painetaan yhteen edessäsi, kun suoristat selkärangan. Nyt työskentele alaraajoissa. Kun olet polvistunut, voit tuntea kehon paineen lonkan päällä. Levitä jalat hieman päähän, jotta lonkat voivat sopia hieman kuilun väliin. Älä tee rakoa liian suureksi. Nyt työskentele jaloillasi. Varmista, että ne ovat samansuuntaisia ​​maanpinnan kanssa ja painettu hiukan käyristämällä sisäpuolisiin sivuihin. Varmista, että molemmilla jaloilla on sama tuki ja paino. Tästä lähtien yksi harjoittelu on yksinkertaista. Ennen kuin aloitat henkäyksen voimakkaasti ja taivuta vähän eteenpäin, löytäisitte kehosi säätyvän asentoon. Suorita nyt selkäranka ja ylpeä soturi laajentaa kaulasi luut. Pidä kiinni tästä asennosta hyvää 30 sekuntia ennen selkärangan vapauttamista. Toista vielä kerran. Hitaasti yritä lisätä aikatilaa.

Edut:

Joustavuus:

Usein ajoittain on havaittavissa, että keho voi olla joustavaa ylemmältä pallonpuoliselta, jossa ruumiin kulumisen takia on jo käytetty vyötärön kierre- ja käsiharjoituksia. Se on alempi puoli, jolla on ongelma, ja silloin kun pääset tapaan tehdä tämä taakse ulottuu ja alavartalo ulottuu, kehosi joustavuus, erityisesti alemmat kasvavat.

Katso lisää:  Tree Pose edut

Sisäinen rauha:

Tämä asenne tunnetaan sankarina ja monet psykologit sanovat, että jooga ei voi vain hyötyä sinulle fyysisesti, mutta sillä on myös suuri käsi pelata myös henkisten ongelmien tapauksessa. Siksi virasana jooga monien jooga-asiantuntijoiden mukaan on yksi niistä joogasta, joka rauhoittaa sisäistä itsenne. Kun hengität korkealle ja suljet silmäsi, tunnet, että rauhoittava rauhoittava tunne pesee sinut luomalla sisäistä rauhaa.

Verenkierto:

Virasana jooga keskittyy pääasiassa alempiin kehon osiin kohdistuviin painopisteisiin ja venyttää ylävartalon osissa. Tämä on hyvä tilanne kehittää veren virtausta elimistössä, joka säätelee verenkiertoa, joka on yksi tärkeimmistä terveydellisistä ihanteista.

Katso lisää: Käännetyssä asennossa

Raskaushälytys:

Jos tämä jooga tehdään raskauden aikana, jalkojen epätavallinen turvotus voidaan vähentää merkittävästi. Varmista kuitenkin, että saat lääkärisi ottamaan sen vastaan ​​ja varmista, että se on suositeltavaa. Älä myöskään yritä tätä raskauden viimeisten kuukausien aikana. Tallenna tämä keskimmäiselle kestolle, kun kaikki on vakaa.

Ruoansulatus:

Tämä on myös erinomainen tapa parantaa ruoansulatusmenetelmiä, ja siksi sinulla on nyt enemmän syytä ottaa tämä käyttöön.

Katso lisää:  Tolasana Jooga

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

− 2 = 6