Miten välttää pimples Face luonnollisesti? Tyylit elämässä

Pimples ovat erittäin raskauttava asia, joka voi levitä koskettaen tai pukemalla näitä. Nämä voivat aiheuttaa enemmän aknea. Nämä voivat myös johtua tietyistä tekijöistä, joita henkilön on oltava varovainen. On olemassa useita syitä, joiden vuoksi nämä voivat tapahtua. Se voi johtua myös epäterveellisestä ruokavaliosta tai jopa erittäin stressaavasta työaikataulusta. Muitakin tekijöitä voi olla myös epähygieenisiä tai epäpuhtaita vaatteita. Jos näitä analysoidaan huolellisesti, myös muut tekijät, kuten hormonaaliset tai muut ruoansulatuskanavan aiheuttajat, voivat aiheuttaa niitä.

millä tavalla to avoid pimples

Kuinka välttää pimples nopeasti:

Alla on top 15 suosituinta luonnollista vinkkejä, joita henkilön pitäisi tietää välttää pimples.

1. Käyttämällä Anti-Acne Face Wash:

Ihmiset käyttävät usein samaa saippuaa, jota he käyttävät myös kehossaan. Kauneuden saippuilla ei ole äärimmäistä vaikutusta bakteeriongelmiin. Siksi on tärkeää ostaa lääkkeitä puhdistavia puhdistusaineita. Jopa voiteen käyttö voi olla tehokkaampaa, jos henkilö ensin puhdistaa lääketieteellisellä saippualla tai puhdistusaineella.

2. Kuorinta:

Tämä tehdään usein väärällä menetelmällä, joka voi johtaa liiallisiin ongelmiin. Tämä voidaan tehdä kotimaisilla menetelmillä, kuten koko vehnän käyttämisellä. Henkilö voi myös tehdä neem liitä ja hieronta, että varovasti saada kuolleet solut poistamaan ne. Näitä voidaan tehdä lääkkeillä, jos ne ovat käytettävissä.

3. Puhtaus:

Tämä on usein jotain, jota ihmiset eivät anna riittävästi huomiota. Tämä on erittäin tärkeää bakteeri-infektion leviämisen estämiseksi. Säännöllisesti tyynyn peitot on vaihdettava, ja käsin pyyhkeet ja muut asiat, joita henkilö käyttää kasvoihin, on puhdistettava ja pestävä säännöllisesti. Henkilö tulee käyttää puhtaita vaatteita. Puhtaus tulisi myös tehdä myös päätä varten. Usein ihmiset eivät ymmärrä, mutta päänahassa saattaa olla hiutaleita, jotka voivat pudota kasvoille kun henkilö harjautuu ja tämä voi johtaa bakteerisairauteen.

4. Lääkkeiden käyttäminen:

Usein ihmiset välttävät lääkkeiden käyttämistä, kuten lääkkeellisiä voiteita. Näitä tulee kuulla ja ottaa ihonhoitoalan asiantuntijoilta ja käyttää niitä säännöllisesti pestyihin kasvoihin lääkärin ohjeiden mukaan.

5. Vaaditut lääkkeet:

Jos lääkäri ehdottaa, että ihottumien pahenemisen valvomiseksi henkilön on otettava joitain lääkkeitä, kuten vitamiineja tai muita ruokavaliovalmisteita, niin ne on otettava määrätyllä tavalla. Usein sanotaan, että näitä ei pidä tehdä itse lääketieteellisellä menetelmällä. Se voi olla varsin vaarallinen.

6. Moisturizerin käyttö:

Kun kuorinta on tehty, usein kosteutta ohitetaan. Tämä olisi tehtävä estääkseen pinnan liiallisen kuivumisen. Jos henkilö joutuu eteenpäin kosteusvoidetta käytettäessä ja he ovat erittäin rasvaisia, he voivat välttää tämän. On kuitenkin suositeltavaa käyttää hyvä kosteusvoidetta. Henkilö voi ostaa tuotteita, kuten luonnolliset Aloe Vera -geelit, jotka eivät pahentaa pintaa.

Katso lisää:  Pimple Popping

7. Ottaa terveellinen ruokavalio:

Tasapainoinen ruokavalio voi olla hyödyllistä hoidettaessa pimplejä. Ruokavaliossa pitäisi olla hedelmiä, vihanneksia ja tarpeeksi määriä kasvis- ja kanaproteiineja.

8. Runsaasti vettä:

Riittävän veden saanti helpottaa ruoan sulattamista helposti. Runsaan veden ottaminen on erittäin tyytyväinen kovettumisreaktioiden seurauksena.

9. Meditaatio ja jooga:

Nämä ovat usein erittäin hyödyllisiä. Meditaation tekeminen meditaatiovälystä padmasanassa sanotaan olevan hyödyllistä. Pranayam ovat myös varsin hyödyllisiä. Nopea kävely tai muu joogan asana voi myös olla hyvä. Ohita ja kyykky ovat myös melko hyviä.

10. Ottaa hormonihoito lääkäreiden kanssa:

Jos luonnolliset koti-korjaustoimenpiteet ja muut menettelyt eivät ole kovin hyödyllisiä, nämä voivat johtua hormonaalisista syistä. Säännöllinen tarkistus varmasti välttää kasvojen pimples pysyvästi.

Katso lisää: Miten parantaa pimples yössä

11. Pidä kasvosi puhtaana:

Yksi parhaista vihjeistä välttää pimples luonnollisesti on pitämällä kasvoja puhtaana. On tärkeää pestä kasvosi kaksi kertaa päivässä, koska se auttaa poistamaan ylimääräisen öljyn, puhdistaa epäpuhtaudet ja pyyhkii pois kuolleet solut. Kuitenkin pesu yli kaksi kertaa päivässä ei anna sinulle mitään hyötyä.

12. Pidä silmäsi hiuksillasi:

Katso hiuksesi! Älä sekoita hiuksiasi, pidä se puhtaana. Pidä hiuksillasi liikaa öljyä, sillä se tukkii ihosi huokoset, säännöllinen shampoo on korjaus. Älä myöskään pidä hiuksiasi putoamasta kasvosi yli. Se on, mitä tehdä, välttää pimples.

13. Älä pidä koskettamalla sitä kädelläsi:

Kuinka välttää pimples luonnollisesti? Se on yksinkertainen, pidä kätesi irti. Kun pulisi häiritsee sinua, sinulla on tapana koskettaa sitä. Kun jatkat koskettamista teidän pimpsiin, saatat vahingossa valita sen, mikä vain levittäisi bakteereita. Rajoita kätesi koskemasta kasvosi usein.

14. Käytä hunajaa kasvoillesi:

Hunajaiset naamarit toimivat aknehoitona. He parantavat ihosi erittäin lempeällä tavalla ja lopulta tekevät siitä vapaana pimples. Tiedätkö miten välttää pimples kasvot käyttämällä hunajaa? Tässä on prosessi, joka käyttää jotain hunajaa kasvoillesi noin 30 minuuttia ja sitten pese se pois ja kuivaa kasvosi puhtaalla liinalla. Tämä on tehokas tapa välttää pimples kasvot.

15. Levitä jäätä:

Jää toimii ihollaan iholla ja avaa ihosi huokoset poistamalla öljyn ja lian. Sen sijaan, että käytät jäätä suoraan iholle, on parempi käyttää liinaa kosketusaineena ihon ja jään välillä. Joten jäätä! Joo! Tämä on toinen kärkipää, joka välttää luonnollisesti pimples.

Joten lopeta haku, miten välttää pimples kasvot, koska nämä ylhäältä vinkit ovat varmasti auttamaan sinua. kokeile niitä säännöllisesti saadaksesi lopullisia toivottuja tuloksia aknesistä.

Katso lisää: Miten puhdistaa akne merkkejä

Leave A Comment

33 − 30 =