Miten valita oikea hairstyle 5 helppoa vaihetta? | Tyylit elämässä

Valitsemalla hairstyle, joka istuu aivan kunnossa kasvosi muoto tai ominaisuuksia voi olla hieman hankala. On kuitenkin olemassa muutamia tekniikoita, jotka kannattaa pitää mielessä kampauksen valitsemiseksi. Tässä artikkelissa keskitytään pääasiassa 5 yksinkertaiseen tekniikkaan, joita voit käyttää oikean kampauksen valitsemiseen kasvosi muotoon.

Miten valita oikea kampaus:

Katsotaanpa, että kaikki erilaiset kampaukset mainitaan täällä ja valitse haluamasi.

1. Kasvumuoto:

Kasvojen muoto on tärkein rooli valitessaan oikean kampauksen.

Valita hairstyles in 5 steps

a) Jos sinulla on pitkänomainen kasvotyyppi, kokeile keskipitkän pituisia kampauksia. Vältä suoritetut tai pitkät kampaukset, koska ne tekevät kasvoistasi vielä enemmän pystysuorassa. Jos kuitenkin valitset pitkän kampauksen, tee sitten hieman kihara tai aaltoileva kampaus.

b) Jos sinulla on pyöreä tai squarish face muoto, voit mennä otsatukka ja tyylikäs kampaus. Suoratut kampaus todella näyttävät hyviltä. Vältä fluffy-kampauksia, koska nämä tekevät kasvosi näyttävän leveämmältä ja suurelta. Vaikka valitset aaltomaisen tai kiharat kampauksen, varmista, että hiukset ovat vähintään olkapäästä tai pidempään.

c) Jos sinulla on pieni kasvot tai sydämenmuotoinen kasvot, voit mennä tyylikkäin kampaus. Kokeile joitain asteittaisia ​​otsatukkaita, koska ne tekevät kasvosi näyttävän laajemmilta.

Katso lisää: Yksinkertaiset Kampaukset Sareesille

2. Alueen alue:

Valita the Right Hairstyle In 5 Easy Steps 2

Tämä on toinen tärkeä asia, jonka pitäisi muistaa, kun on kyse oikeasta kampauksesta. Jos sinulla on laajempi otsa, on parasta mennä puolelle tai etupäähän. Bangs piilottaa otsan leveyden jossain määrin ja kasvattaa kasvosi. Jos sinulla on pienempi otsa, vältä etumerkkejä. Sivutangot voivat kuitenkin antaa sinulle enemmän tyyliä.

3. Paksuus hiuksista:

Valita the Right Hairstyle In 5 Easy Steps 3

Kun valitset kampauksen, meidän on aina muistettava, ettemme kaikki kampaukset voi sopia meille. Kun julkkis kampaukset eivät aina toimi kunnolla kaikille. Jos sinulla on ohut hiukset, sivutangot voivat auttaa sinua peittämään ohuutta suuressa määrin. Samoin, jos sinulla on ohutta kruunu-alueella, vältä keskimmäistä eroa kaikin keinoin.

Katso lisää: Etelä-Intian kampaukset vastaanottoon

4. Leveys Jaw Line:

Valita the Right Hairstyle In 5 Easy Stepss 4

Jos sinulla on laaja leuka linja, asteikolla otsatukka sivuilla voi auttaa minimoimaan ulkonäkö. Samoin, jos sinulla on pienempi leuan linja, voit halutessasi parantaa sitä. Tässä tapauksessa sinun pitää mennä kampauksille, jotka koostuvat hihansuista, jotka ovat ohuita ja lyhyitä, mieluiten korvan pituuteen asti.

5. Hiusten parantaminen hiusten värien ja gongin avulla Persoonallisuus:

Valita the Right Hairstyle In 5 Easy Stepss 5

Jotkut meistä ovat tietoisia tietyistä kasvojen piirteistä. Jos esimerkiksi on pieniä silmiä, he voivat halutessaan siirtää huomion hiuksiinsa. Ole jostain syystä, jos sinä

haluat kampauksen olevan voimakkaampi, voit kokeilla hiusten värjäämistä.

Hiusten värjäämisessä voi olla erilaisia ​​muotoja. Se voi olla täysi hiusten värjäys tai leikkaus hiusten värjääminen. Sinun tulisi kysyä stylistiltäsi, millaista hiusten värjäys sopii sinulle.

Toinen tärkeä asia muistaa, että kampauksen valitseminen on, että kampauksen tulisi vastata persoonallisuutta. Jos sinulla on tyttöystävä persoonallisuus, voit mennä bob kampauksille. Jos haluat näyttää tyylikkäältä juhliin, saatat haluta harrastaa pullaa tai kynttilää. Samoin jos olet opiskelija, sinun on valittava haalisteri, joka on hienovarainen ja menee persoonallisuutesi kanssa. Suosittelemme, että valitset kampauksen, joka saa sinut tuntemaan itsevarmempaa eikä päinvastoin.

Katso lisää: Morsiamen kampaukset lyhyille hiuksille

Leave A Comment

− 6 = 2