Miten tehdä silmämeikki aloittelijoille Tyylit elämässä

Jos olet aloittelija ja haluat kokeilla erilaisia ​​meikkiä, kokeile vuorausta. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla voit käyttää hohdokas meikki, mutta hyvän silmämeikin tekemiseksi on tärkeä asia, jota monet ovat harjoittaneet tekemään oikein. On olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joilla voit piirtää oikean viivan ilman tahraamista.

Tämä on helppokäyttöinen opetusohjelma. Tämä voidaan tehdä askeleilla tahansa aloittelijalla, joka kokeilee näitä. Tarvittavat perusasiat ovat perusominaisuutesi ja myös yksinkertainen tumma varjo, vaalea varjo ja korostuskynä, joka voi olla hopea korostava varjo tai lyijykynä. Tarvitset veden silmäpeilin tai voit käyttää lyijykynä. Geeli- tai huopaharjoilu ei ole suositeltavaa, koska ne ovat niille, jotka ovat oikeampia linjojen piirustuksen kanssa. Voit myös ottaa Scotch-nauhan ja sakset.

Millä tavalla to do Eye Makeup for Beginners
Seuraavassa on vaiheet, joita voit seurata, jos haluat oppia:-

Miten Aloittelijan Eye Makeup:

1. Aloittajan tukikohdan tekemiseksi sinun on ensin puhdistettava ihon pinta. Tämä on erittäin tärkeää, ja käytä syväpuhdistavaa kasvopestä. Tämä auttaa myös puhdistamaan perusteellisesti. Jos sinulla on öljymäinen pinta, niin lika ja tahraisuus pyrkivät tarttumaan enemmän kuin kuivalla pinnalla. Käytä siis öljytöntä puhdistuspesua. Kuivaa iho ja voit käyttää peitevoidetta.

2. Concealer on erittäin tärkeää, jos olet aloittelija. Sinun on peitettävä puutteellisuuttasi ja sinun on käytettävä myös joitain vesiviivan alapuolella olevaa aluetta. Voit käyttää tätä myös kannessa ja sivuilla. Tämä tekee silmistä tuoreemman.

Katso lisää: Simple Evening Eye Makeup & vihreät silmämeikin ideat

3. Alusta ei ole välttämätöntä aloittelijan meikkiä varten, jos yrität vain kokeilla ulkonäköä tai harjoittelua.

4. Käytä pohjaa ja voit käyttää sienen applikaattoria tähän. Voit käyttää myös keppiä, kuten keppiheijastinta. Nämä ovat sopivia aloittelijoille kuin ihmisille, jotka haluavat ammattimainen meikki.

5. Nyt sinun on käytettävä joitakin pienikokoisia ja pudota joitakin kansiin samoin.

6. Nyt voit käyttää joitakin blusteri varten posket kuin vaatimus.

7. Käytä kevyempää varjoa kuin persikka tai punertava sävy koko kansi. Käytä tummempia sävyjä, jotka ovat hieman mustia tai puuhiiltä tai pölyväriä rypyssä ja kannen ulko-osassa.

8. Nyt sekoita näitä värejä.

Katso lisää: Silmämeikki Blue Eyesille

9. Nyt voit käyttää hopean korostusaluetta korvan luun alueella. Voit myös käyttää tätä alapuolella olevan vesilinjan alapuolella.

10. Jos voit piirtää oikean linjan vesiliitoksella, aloittakaa hitaasti yläkansiosan sisäosassa ja siirry sitten aina ulkopuolelle taivuttamalla hieman ylöspäin. Voit myös tehdä ulkoapäin ja jatka sitten sisäpuolella.

11. Jos sinulla ei ole kunnollisia käsiä tai pilkkaa vuorausta, leikkaa sitten kaksi kappaletta nauhaa ja käytä yksittäistä kappaletta, joka rajaa yläkannen silmän puolella. Piirrä vuoraus tämän päälle ja poista sitten nauha. Saat asianmukaisen vuorauksen.

12. Käytä kohl alarivillä. Käytä jotain ripsiväriä molempien ripsien suhteen.

Leave A Comment

2 + 6 =