Miten suunnitella hänen syntymäpäivänsä aloittamisen jälkeen / naimisissa

Naiset rakastavat hemmottelua, ja yllätys tuntuu apt. Nyt, kun hän tulee olemaan vaimosi tai jos olet äskettäin naimisissa, on aika osoittaa hänelle, että olet aina ajatellut hänen onnestaan ​​ja mitä parempaa tapaa näyttää,.

Miten suunnitella hänen syntymäpäivänsä aloittamisen jälkeen / naimisissa

Goodie !! Hänen syntymäpäivä on muutaman päivän päästä ja haluat, että hänen ensimmäinen syntymäpäiväsi on erityinen. Special koska hän on nyt nainen, naimisissasi ja täällä kutsutte laukauksia. Yllätä häntä, ei unohtamatta sitä erikoista päivää, vaan tekemällä siitä erityisen erikoista. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten suunnitella syntymäpäiväsi naimisiin / naimisiin tulon jälkeen.

vinkkejä:

1. Suunnittele salaisuus kahdelle. Useimmissa tapauksissa syntymäpäivät kuuluvat arkipäivään, mikä tarkoittaa, että hänellä ei olisi aikaa juhlia, koska työ kutsuu seuraavana päivänä. Mitä voit tehdä on eksoottinen viikonloppu kahden mielessä. Soita lähimpään matkatoimistoon tai etsi tällaisia ​​vaihtoehtoja verkossa. Jätä perjantai-iltana ja palaa sunnuntai-iltapäivään, levätä toisilleen kädet aina keskiyöhön asti ja herätä tuoretta osumaan todelliseen elämään maanantaina. Näin hän olisi yllättynyt ja innoissaan, se olisi täydellinen syntymäpäivä ja voit herättää romantiikkaa ja kuumaa intohimoista rakkautta, kun molemmat siemailla juomaa katsellen auringonvaloa. Pyydä keinona heittää liikkeitä romanttisiin pareihin, seurustella muiden pariskuntalaisten kanssa, saada hänelle yummy kakku, syödä sitä pois, saada romanttinen ja seikkailunhaluinen, hän on kaikki sinun ja hän olisi koskaan niin kiitollinen

2. Voit myös salaa soittaa hänen läheisille ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Kutsu heitä liittymään lounaalle tai illalliselle syntymäpäiväänsä. Kaikki tietävät, että se on salaisuus, eikä sana pitäisi päästä korviinsa. Hanki joku suunnitella ruoka ja viini, joku auttaa sinua poimia hänen suosikki asu ja vielä, joku muu auttaa sinua koristelemaan paikka ennen päivän nainen saapuu. Clichéd kuin se saattaa kuulostaa; se on kaava, joka ei koskaan mene pieleen. Päivän päätteeksi hän olisi iloinen voidessasi olla sinä sielunkumppani, joku, joka välittää kaikesta, mitä hän tarvitsee elämässään.

Miten suunnitella hänen syntymäpäivänsä aloittamisen jälkeen / naimisissa

3. Pakkaa all inclusive day spa -hoito hänelle. Aamusta iltaan; saada hänelle paljon tarvittavia manikyyrejä, pedikyyrejä, kehon hierontoja ja hoitoja, jotka tuovat hänet takaisin elämään. Liittyä hänen kanssaan; on monia kylpylöitä, joiden avulla parit saavat hoitoja yhdessä. Nauti viettää aikaa hänen kanssaan, ja hän myös arvostaa sitä. Kerro spa-johtajalle, että se on erityinen päivä naiselle, he varmasti keksivät yllätyksen tai kaksi. Tee kylpyläistunnosta maaginen apuasi. Aseta aromaattiset kynttilät ympäri paikkaa, anna hänen rentoutua siihen, kun pelaat Kongon bongoa ja viihdytät häntä.

4. Tee jotain tuhma ja villi, kun kaksi teistä ovat yksin. Ole miespalkin tanssija, näytä hänelle joitain kuumia liikkeitä, soita pippyjä musiikkia, avaa viinipullo ja nauti iltana.

Katso lisää: Miten houkutella naista kehon kieli

Ne ovat vain te kaksi:

Miten suunnitella hänen syntymäpäivänsä aloittamisen jälkeen / naimisissa

Jos haluat, että hänellä on vain sinä päivänä, suunnitella jotain, joka pitää hänet onnellisina. Muista, että hänen syntymäpäivänsä mahdollisuudet ovat, että hän saattaa menettää läheiset ja rakkaat ystävät ympäriinsä. Antakaa hänelle tilaa ja anna hänen ottaa puhelua niin kuin ja kun he tulevat. Se on hänen päivä, ja nyt kun hän pysyy kanssasi, hän varmasti jättäisi äitinsä kotiin paljon.

Anna hänen tuntea, kuinka suuri aviomies hänellä on, osoittavat hänelle tämän kerran!!

Katso lisää: Ristiriitoja avioliitossa

Leave A Comment

75 − 65 =